Sla navigatie over
 Nederlands
  Mijn boeking
Sluiten
Referentienummer vergeten?

Wij sturen uw referentienummer naar het e-mailadres dat u hieronder invult.

E-mail verstuurd.

Uw referentienummer is opgestuurd per email.

Referentienummer niet gevonden

We hebben geen boeking kunnen vinden onder het opgegeven emailadres. Neem contact met ons op via deze link.

Voer uw e-mailadres opnieuw in

Avis in Verenigd Koninkrijk

Vind geweldige huurprijzen voor autoverhuur bij Avis in Verenigd Koninkrijk, lees de klantenbeoordelingen en boek snel en gemakkelijk online.

Laten we uw ideale auto vinden

Huurlocatie moet worden ingevuld
Ophaaldatum:
Tijd:
Inleverdatum:
Tijd:
De bestuurder is tussen 30 en 65 jaar oud
De chauffeur heeft een geldig rijbewijs dat is uitgegeven door de Volksrepubliek China (vasteland).
Reizen voor: Reden om te huren (optioneel)
Form submission
  • Geen creditcardtoeslag
  • Geen wijzigingskosten
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordelingen:10.000+

8.5

Waarom Avis?

  • Een auto van Avis inleveren in Verenigd Koninkrijk gaat snel en gemakkelijk
  • Klanten zijn onder de indruk van hoe schoon de auto’s van Avis in Verenigd Koninkrijk zijn
  • Avis in Verenigd Koninkrijk staat erom bekend dat hun auto’s goed onderhouden worden

Beoordelingen voor Avis in Verenigd Koninkrijk

Beoordelingen

  • De algemene prijs-kwaliteitverhouding van de huurauto

    7,9
  • De behulpzaamheid van het baliepersoneel

    8,7
  • Het tempo tijdens het ophalen

    8,0
  • Het tempo tijdens het inleveren

    9,4
  • De auto was schoon

    8,8
  • De algemene staat van de auto

    8,7
  • Het vinden van de Avis verhuurbalie of medewerkers

    8,5

Populaire locaties

Beoordelingen van Avis in Verenigd Koninkrijk

Echte klantenbeoordelingen

Lees wat klanten vinden - zodat u kunt beslissen of Avis het bedrijf voor u is.

Anoniem Newcastle luchthaven 28 oktober 2019
Snelle en vriendelijke afhandeling.
8,6
Anoniem Aberdeen luchthaven 24 september 2019
Goede auto, vriendelijk personeel Moest betalen voor upgrade
8,0
Anoniem Londen Stansted luchthaven 6 augustus 2019
Te lang wachten op de shuttlebus van AirPort naar avis
8,6
Anoniem Manchester luchthaven 15 juli 2019
Super service vriendelijk personeel auto was tip top in order goed gevoel gehad met deze zeer professional bedrijf Nvt
9,0
Anoniem Newcastle centrum 9 juli 2019
Very Nice staf at the counter!
8,8
Anoniem Belfast internationale luchthaven 29 mei 2019
Uitstekende service Geen opmerkingen
9,2
Anoniem Leeds luchthaven 27 februari 2019
Auto was niet helemaal vol fuel bij afhaal, een dag vroeger ingeleverd en geen reductie mogelijk
7,6
Anoniem Manchester luchthaven 13 februari 2019
afhalen en inleveren auto was vlot zodra het papierwerk ok was ik was 25 min te vroeg aan de balie, en kon het papierwerk niet beginnen afhandelen, ook al stond de auto reeds klaar.
8,4
Anoniem Belfast internationale luchthaven 21 augustus 2018
Goede betrouwbare auto. Verder geen gedoe. Ik vond het geleverde model (Honda Jazz) niet erg prettig rijden.
6,8
Anoniem Liverpool luchthaven 12 juni 2018
Om een gps te hebben moesten we een grotere auto nemen. Een meerkosten tot gevolg. Ze waren niet blij dat we niet rechtstreeks bij hen hadden geboekt
8,0
Anoniem Bristol luchthaven 23 mei 2018
Vrij ver lopen met je bagage naar de parkeerplaats waar Avis was. Dit was het gevolg van allerlei verbouwingen dus zal beter zijn als het klaar is hoop ik.
8,4
Hendrik Birmingham luchthaven 24 januari 2018
Prima !!
9,6
Robert Liverpool luchthaven 1 november 2017
Snel en accuraat. Kan erop bouwen. Top Nvt
7,2
Anoniem Londen - Waterloo 26 oktober 2017
Car as we wanted, price transparent No petrol station near Waterloo should have taken fuel surcharge
6,8
Anoniem Bristol luchthaven 23 oktober 2017
Excellent service by the Avis employee at the Airport. Get a free upgrade. Fine car, nice people. Thanks!
9,2
Jan Londen - Waterloo 12 september 2017
Mooie wagen. GPS gemakkelijk in gebruik. Lokatie Avis kantoor Extra "fee" aangerekend...
8,4
Anoniem Cardiff centrum 7 juni 2017
Alles Niks
7,8
Anoniem Edinburgh luchthaven 1 juni 2017
Nette wagen. Vlotte service. Kosten die achteraf nog worden aangerekend, met uitzondering van benzine. Geen gps in standaard voertuigen. Ook
8,2
Robert Liverpool luchthaven 27 februari 2017
Snelheid, vriendelijkheid baliepersoneel. Betrouwbaar Netheid auto van binnen
7,6
Anoniem Manchester luchthaven 19 september 2016
Bij afhaling bleek dat wij de verzekering bij Rentalcars hadden afgekocht en in geval van schade zouden wij eerst door Avis belast worden alvorens wij dit bij u terug zouden vorderen. Gelukkig is dit niet van toepassing geweest, echter vonden wij dit een vreemde situatie.
9,8
Anoniem Newcastle luchthaven 10 juli 2016
Upgrade naar automaat Geen
8,6
Peter Edinburgh luchthaven 1 juni 2016
vlotte en duidelijke uitleg aan de balie in een ontspannen sfeer. Thanks Dell! gen opmerkingen.
8,6
Anoniem Manchester luchthaven 18 april 2016
Snelle service, goed te vinden. Ze probeerde op allerlei manieren het duurder te maken. En luisterde niet heel goed naar ons. Herstelde het wel weer snel. Gaf aan dat het zo ging omdat we niet rechtstreeks hadden geboekt.
8,0
Anoniem Edinburgh luchthaven 27 maart 2016
Auto en service Het ophalen verloopt altijd traag en nu ook weer. Ik vraag mij af of hier geen snellere procedure mogelijk is.
8,4
Anoniem Edinburgh luchthaven 10 september 2015
Alles niks
8,0
Anoniem Exeter luchthaven 30 augustus 2015
+ de auto zelf + locatie van de verhuur - onduidelijkheid over afgesloten verzekering, op onze digitale boekingsbevestiging stond dat volledige bescherming bij de boeking was inbegrepen. Volgens baliemedewerker was dat niet het geval en hij probeerde ons alsnog verzekeringen te verkopen. - ook raadde hij een verzekering voor pechhulp aan, wij gaven aan dat niet nodig te vinden, toch is de pechhulp achteraf gefactureerd.
7,4
Anoniem Leeds luchthaven 1 augustus 2015
Werkneemster, Diesel Prachtige auto
8,6
Karola Inverness luchthaven 23 juli 2015
Lof voor de call- centre medewerker die ons naar Avis heeft verwezen en voor de afhandeling bij Avis aan de balie onze oorspronkelijke booking was bij Europcar op dezelfde luchthaven. Hun auto was er niet, we moesten zelf bellen (meer dan een uur) naar Rentalcars om een andere verhuurder te vinden. Avis heeft dit uiteindelijk heel netjes en snel geregeld, nadat we na lang wachten heel goed geholpen zijn door een medewerker van het call-centre van Rentalcars.De wachttijd was erg lang en een eerste gesprek is afgebroken middenin onze hulpvraag. Daarna begon dezelfde procedure van lang wachten voor er een medewerker beschikbaar was opnieuw. De baliemedewerkers van Europcar konden/ wilden niets voor ons doen, daarover zijn we erg ontevreden. Bij thuiskomst ontdekte ik bij mijn e-mail een verzoek om contact op te nemen; bericht was verstuurd om 19:20 uur, terwijl de auto voor 17:00 uur gereserveerd was!
7,6
Ludo Bristol luchthaven 29 juni 2015
Mooie nieuwe goed uitgeruste wagen, sterke motor Medewerkers hadden geen tijd bij inleveren wagen, dus ik kreeg geen bewijsje van inleveren
7,2
Anoniem Edinburgh luchthaven 8 juni 2015
Blind tekenen dat auto in goede staat verkeert
8,2
Anoniem Londen Luton luchthaven 28 mei 2015
De baliemedewerkster was erg vriendelijk en legde goed uit. Ze was er alert op of ik alles wel goed had begrepen in het Engels. Zeer prettig.
8,2
Anoniem Newcastle luchthaven 7 mei 2015
Eeen auto en service zoals in van AVIS gewend ben Geen overzichts kaart van Schotland zat in de auto.
7,8
Anoniem Londen Stansted luchthaven 5 maart 2015
Snelle afhandeling bij inleveren
9,0
Anoniem Bristol luchthaven 4 januari 2015
We kregen een gratis upgrade,een geweldige auto, ook nog helemaal nieuw. De service aan de balie was uitstekend. Goede uitleg en prettig te woord gestaan. Super tevreden!
9,6
Edgard Edinburgh luchthaven 30 oktober 2014
Alles goed verlopen, geen opmerkingen. Wij bestelden een Ford Focus 5 deurs vanwege het comfort en kregen een Vauxhall Astra Coupé. Heel mooie auto maar lang niet zo comfortabel.
8,9
Anoniem Cardiff centrum 26 oktober 2014
gloednieuwe auto gelukkig niets gebeurd, maar wij waren blij een extra verzekering in het engelse verkeer te hebben afgesloten wij hadden een kleinere klasse geboekt vanwege de smalle wegen in Engeland, maar kregen een, overigens heel ryante, ruimtewagen, dat was even wennen!
9,8
Anoniem Edinburgh luchthaven 19 september 2014
Wij hadden een Ford Focus gereserveerd. Omdat deze niet meer voorhanden was hebben wij van Avis een Peugeot 3008 mee gekregen. Een prachtige comfortabele auto.
9,8
Anoniem Birmingham luchthaven 13 mei 2014
Correct De juffrouw bij de incheckbalie was teveel AVIS minded. Alles wat niet van Avis kwam was minder.
8,0
Anoniem Manchester luchthaven 9 mei 2014
Wachtrij niet goed aangegeven.
7,8
Erik Manchester luchthaven 16 maart 2014
de vlotte afhaling van de wagen een kleine rondleiding in de bediening van de wagen ging leuk zijn
9,3
Volgende

Beste bedrijven in Verenigd Koninkrijk

Avis zit niet in de top 5

1 Autohuur Arnold Clark - Rentalcars.com 9.1 Beoordelingen: 2,481
2 Autohuur Firefly - Rentalcars.com 8.7 Beoordelingen: 14,730
3 Autohuur Hertz - Rentalcars.com 8.7 Beoordelingen: 39,063
4 Autohuur Budget - Rentalcars.com 8.7 Beoordelingen: 41,372
5 Autohuur Enterprise - Rentalcars.com 8.6 Beoordelingen: 27,422
Zie alle bedrijven in Verenigd Koninkrijk