Hoppa över navigationslänkar
 Svenska
  Min Bokning
Stäng
Har du glömt ditt referensnummer?

Ange din e-postadress nedan, vi kommer att skicka ditt referensnummer till denna adressen

Mejlet har skickats.

Vi har skickat ditt referensnummer via mejl.

Vi kan inte hitta referensnumret

Vi kunde inte hitta en bokning för den angivna e-postadressen. Vänligen kontakta oss via den här länken.

Vänligen skriv in din e-postadress igen.

Avis i Frankrike

Hitta fantastiska priser med Avis i Frankrike , se kundomdömen och boka online snabbt och lätt!

Låt oss hitta din perfekta bil

Uthyrningsplats måste specificeras
Upphämtningsdatum:
Tid:
Avlämningsdatum:
Tid:
Är föraren mellan 30 och 65 år gammal?
Föraren har ett giltigt körkort utfärdat av Folkrepubliken Kina (fastland)
Travelling for: Anledning för hyra (valfritt)
Form submission
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Inga ändringsavgifter
  • Garanterat lägst pris

Betyg:25 000+

8.3

Varför använda Avis?

  • Att lämna en bil hos Avis i Frankrike är lätt och snabbt
  • Kunder är imponerade över hur rena bilarna hos Avis i Frankrike är
  • Avis i Frankrike är kända för att hålla sina bilar i bra skick

Betyg för Avis i Frankrike

Betyg

  • Värdet för pengarna på din biluthyrning

    7,7
  • Hur hjälpsam personalen på kontoret var

    8,4
  • Tiden det tog att hämta bilen

    7,9
  • Tiden det tog att lämna bilen

    9,0
  • Hur ren bilen var

    8,6
  • Bilens skick

    8,6
  • Hur lätt det var att hitta Aviss kontor eller representant

    8,3

Populära platser

Omdömen om Avis i Frankrike

Läs kundomdömen

Få reda på vad andra kunder tycker - så att du kan bestämma om Avis är det rätta bolaget för dig.

Anonym Massy Tågstation den 13 november 2019
Fantastiskt bemötande! Inget!
9,2
Anonym Aix En Provence TGV Tågstation den 30 september 2019
Biluthyrningen låg nära TGV stationen i Aix. Trevligt bemötande.
7,8
Anonym Antibes Tågstation den 6 augusti 2019
Återlämning av bil. Snabbt o smidigt. Att jag inte fick den bil jag bokade.
6,6
Anonym Nice Flygplats den 28 juli 2019
Bra bil, bra med kvitton till e-post och snabbt att återlämna Enorm kö för att hämta ut och adress och andra uppgifter borde hyrbolagen kunna ta innan upphämtning. Återlämning går supersnabbt men man har inte lagt ned lika mycket tid för att effektivisera upphämtning
8,0
Anonym Nice Flygplats den 21 juli 2019
Bilen var ny och fräsch Bokade en Peugeot 308 men fick en Seat Arona. Ganska stor skillnad i bil. Var erbjuden en uppgradering mot kostnad.
5,6
Anonym Caen Centrum den 17 juli 2019
I would like the staff to come and check the car when turning it back to avoid problems later on. That way there are no misunderstandings regarding damage or such
9,4
Anonym Nice Flygplats den 14 juli 2019
Bra service Dyr försäkring
6,6
Anonym Cannes Centrum den 14 juli 2019
Rentalcars.com Blev fullkomligt grundlurad av er.
7,8
Anonym Montpellier Flygplats den 9 juli 2019
Snabb återlämning o bra bil Lång tid att hämta
8,2
Anonym Beauvais Flygplats den 7 juli 2019
Bra bil. Tog över två timmar att hämta bilen.
6,4
Anonym Montpellier Flygplats den 6 juli 2019
Bra o snabb utlämning
9,2
Anonym Geneve Flygplats den 4 juli 2019
Svårt att hitta till tillbakalämningen i Nice. Stationen gick bra men sen var det dåligt skyltat.
7,6
Anonym Paris Charles de Gaulle Flygplats den 22 april 2019
Personalen Svårt att hitta utlämnings platsen på Paris Orly på grund av ombyggnad
7,6
Anonym Lyon Flygplats den 21 april 2019
Bra pris, samma bil som jag bokade, mycket smidigt att lämna tillbaka bilen. Det tog lång tid att hämta bilen och insidan av framrutan var väldigt smutsig.
7,4
Anonym Beziers Tågstation den 8 oktober 2018
Kunde varit bättre information om de vanligaste reglagen
8,8
Anonym Paris Charles de Gaulle Flygplats den 5 oktober 2018
Dacia Sandero
6,2
Anonym Nice Flygplats den 3 oktober 2018
Very nice staff and helpful
8,0
Jan Pau Flygplats den 30 december 2017
Trevlig personal på Avis i Pau Inget att klaga på
7,0
Lars Toulon Tågstation den 4 oktober 2017
Tankmätaren fungerade inte korrekt (visade t.ex. 50% full trots nytankad).
8,4
Anonym Lyon Flygplats den 2 oktober 2017
Att vi inte fick Fiat 500-bilen som vi trodde vi skulle få.
7,8
Anonym Calvi Flygplats den 30 september 2017
Vindrutan kladdig på insidan. Stora problem att se vid motljus
6,8
Sonny Toulouse Flygplats den 28 augusti 2017
Allt var bra. Bilen var lättkörd. Enkel att ändra i inredningen. Instruktioner i bilen var bara på franska. GPS:en gick inte att ändra språk. Optionen var inte appliceras. Löste det dock ändå.
8,4
Henrik Boulogne Sur Mer Tågstation den 9 augusti 2017
Very helpfull staff at Avis. Navigator in the car was difficult to use and did not give the best driving directions. Used Google maps instead.
8,2
Anonym Nice Flygplats den 21 juli 2017
Ingen tittade på bilen vid återlämnandet.
7,4
Sebastian Nice Tågstation den 29 maj 2017
It was easy to book and pick up Sad not to get a Fiat 500, but got a similar car instead. Somewhat expected though so not to bad :)
7,8
Anonym Paris Charles de Gaulle Flygplats den 28 augusti 2016
extra försäkringar som säljaren försökte sälja på för nästan samma pris som hyrningen. Se till så allt är inkluderat!!
7,4
Tony Paris Charles de Gaulle Flygplats den 24 juni 2016
Mycket bra bemötande från personalen på flygplatsen Den var inte fulltankad som det stod att den skulle vara
8,4
Anonym Nice Flygplats den 30 november 2015
Bilen hade mycket repor. Ingen representant vid bilparkeringen.
6,8
Anonym Nice Airport Terminal 2 den 19 oktober 2015
Lätt att lämna tillbaka bilen Jag gillade inte den bilen jag fick som var en opel. Otymplig och dåligt lastutrymme med tanke på bilstorlek
7,2
Anonym Geneve Flygplats den 5 oktober 2015
Bra pris Snabb lämning och hämtning Tagit lång tid för att få tillbaka deposition.
8,6
Jan Nice Airport Terminal 1 den 17 september 2015
Väntetid vid hämtning 2 timmar. Buu
7,0
Anonym Nice Flygplats den 14 september 2015
Tråkig bilmodell.
7,4
Anonym Marseille Flygplats den 9 augusti 2015
Enkelhet att hitta på parkering Extraavgifter....försäkring, tankningsgaranti, etc
6,8
Alf Nice Airport Terminal 1 den 18 juli 2015
Värdechecken var bara värd 80% av det jag betalat för bilen. 5500 SEK var bara värt 491 Euro!!
6,6
Ove CDG Airport Terminal 1 den 7 juli 2015
Det tillkommer alltid kostnader
6,2
Robert Nice Flygplats den 4 juli 2015
Vi tyckte inte om att behöva gå denna långa vägen när vi lämnat av bilen för att ta bussen från Terminal 2 till Terminal 1, det var mycket varmt och hade man inte kunnat tänka sig en rull-bana av samma sort som brukar finnas inne på flygplatserna ? Jag hade kunnat få en genomgång utav de olika reglagen, t.ex. kunde jag inte få upp tanklocket. Det gällde att dra i en liten spak inne i bilen och jag lyckades få en person på macken att visa mig denna spaken annars hade jag inte kunnat tanka !!!
7,0
Anonym Paris Charles de Gaulle Flygplats den 12 juni 2015
BMW 1 suv, vindkänslig
8,0
Anonym Nice Flygplats den 9 mars 2015
Vid utcheck lovade de att stationen i Cannes var öppen till 18. Den var stängd, mycket bökigt att lämna bilen.
8,0
Anonym Nice Flygplats den 28 juli 2014
Avis egen kontroll av bef skador på bilen var undermålig. efter min egen kontroll fann jag flera lackskador som inte var uppgivna på besiktningsprotokollet. Även svagt av dem att men a att vissa mindree lackskador (= mindre än 2 cm) inte uppges i protokollet... Känns inte bra!
6,7
«Förra Nästa

De mest populära bolagen i Frankrike

Avis är inte ett av de 5 mest populära bolagen

1 Biluthyrning Sixt - Rentalcars.com 8.6 Betyg: 22,145
2 Biluthyrning Alamo - Rentalcars.com 8.5 Betyg: 35,189
3 Biluthyrning Europcar - Rentalcars.com 8.5 Betyg: 46,518
4 Biluthyrning Keddy By Europcar - Rentalcars.com 8.4 Betyg: 25,959
5 Biluthyrning Enterprise - Rentalcars.com 8.3 Betyg: 8,170
See alla bolag i Frankrike