Skip navigation links
 Polski
  Moja Rezerwacja
Zamknij
Nie znasz swojego numeru rezerwacji?

Proszę wprowadzić swój adres mailowy a my wyślemy Państwu numer referencyjny na podany adres.

Email wysłany

Twój numer rezerwacji został wysłany na podany adres mailowy..

Numer referyncyjny nie znaleziony

Nie znaleziono rezerwacji pod podanym adresem mailowym. Dane Kontaktowe dostępne pod poniższym linkiem.

Proszę wprowadzić ponownie adres mailowy

Avis – Polska

Polska – Znajdź doskonałe ceny z firmą Avis, przeglądaj opinie klientów i rezerwuj przez internet, szybko i łatwo

Wyszukaj wynajem

Rental location musi być podane
Data odbioru:
Godzina:
Data zwrotu:
Godzina:
Wiek kierowcy między 30 a 65 rokiem życia.
Kierowca posiada prawo jazdy wydane w Chinach
Form submission
  • Brak opłat za transakcje kartami kredytowymi
  • Bezpłatna modyfikacja rezerwacji
  • Gwarantowane najlepsze ceny

Oceny:500+

8.7

Dlaczego warto skorzystać z Avis?

  • Zwrot auta z Avis Polska jest prosty i łatwy
  • Klienci są bardzo zadowoleni z czystości aut oferowanych przez Avis Polska
  • Avis Polska jest znany/a z utrzymywania swojej floty aut w bardzo dobrym stanie

Oceny firmy Avis Polska

Opinie

  • Ogólny stosunek jakości do ceny za wynajem samochodu

    8,0
  • Przydatność i pomocność lokalnych agentów

    8,6
  • Czas odbioru samochodu

    8,2
  • Czas zwrotu samochodu

    9,6
  • Czystość samochodu

    9,1
  • Ogólny stan samochodu

    9,1
  • Łatwość odnalezienia lokalizacji biura lub reprezentanta wypożyczalni Avis

    8,8

Popularne lokalizacje

Opinie o firmie Avis Polska

Opinie klientów

Dowiedz się co sądzą inni klienci i zdecyduj czy Avis to właściwa firma dla Ciebie.

Anonim Łódź Lotnisko 24 września 2019
Bardzo sprawna obsługa na stanowisku Avis na lotnisku w Lodzi. Maly minusik za brak zamowionych fotelkow,ale problem zostal sprawna rozwiazany,wiec ogolnie wszystko na plus. Bez wahania uzylabym jeszcze raz uslugi firmy Avis.
8,4
Anonim Poznań Lotnisko 18 września 2019
Z jakości auta
10,0
Anonim Łódź Centrum miasta 7 września 2019
Miła profesjonalna obsługa brak
8,0
Anonim Wrocław Lotnisko 30 sierpnia 2019
Cenna .
7,6
Anonim Warszawa Centrum miasta 13 sierpnia 2019
Przyjazna, dobra obsługa, korzystna oferta warta polecenia.
9,2
Anonim Gdańsk Lotnisko 12 sierpnia 2019
Czystośc AUTA wewnątrz.
7,6
Anonim Łódź Lotnisko 12 sierpnia 2019
Ładne, nowe i czyste auto. Szybkość obsługi, kontakt z pracownikiem. Otrzymałem auto wyższej klasy co prawda, ale nie było ono w kombi. Specjalnie wynająłem kombi żeby wszystko mi się zmieściło, wiec w moim przypadku upgrade nie podziałał korzystnie, wręcz przeciwnie. Dla przykładu miałem jechać avensisem kombi a dostałem peugeot 508 czyli 4 drzwiowe coupe.
7,8
Anonim Poznań Lotnisko 10 sierpnia 2019
Dobry stan samochodu
8,2
Anonim Warszawa Lotnisko 23 lipca 2019
Dziękuję
9,2
Anonim Łódź Lotnisko 22 lipca 2019
miłe zaskoczenie - obsługa czekała na nas pomimo opóźnienia w czasie przyjazdu do Łodzi brak
8,4
Anonim Bydgoszcz Lotnisko 15 stycznia 2019
Ogólnie byłem zadowolony z wszystkiego nie było żadnych problemów z autem i wypożyczeniem . Polecam
9,0
Anonim Warszawa Modlin Lotnisko 8 stycznia 2019
Raczej jest to moje nie dopatrzenie. Samochod nie posiadal GPS i radarow pomocnych przy parkowaniu.
8,2
Anonim Zielona Góra Centrum miasta 1 stycznia 2019
Obsługi w biurze
8,6
Anonim Kraków Lotnisko 24 października 2018
Ogólnie było dobrze Ukryte koszty
6,8
Anonim Lublin - Świdnik Lotnisko 12 października 2018
Samochodu i oczywiście z obsługi
9,0
Anonim Szczecin Lotnisko 22 września 2018
Ze wszystkiego
8,8
Anonim Szczecin Lotnisko 12 września 2018
Czysty nowy samochód
8,8
Anonim Lublin - Świdnik Lotnisko 11 września 2018
Bardzo wygodny samochód oraz miła i profesjonalna obsługa.
7,4
Anonim Lublin - Świdnik Lotnisko 3 września 2018
I got vrand new car
9,4
Anonim Bydgoszcz Lotnisko 24 sierpnia 2018
z obsługi klienta z mocy samochodu.
9,0
Anonim Gdańsk Lotnisko 19 sierpnia 2018
Z centre, jakosci uslugi , samochodu
8,4
Anonim Szczecin Lotnisko 9 sierpnia 2018
Wszystko bylo ok
9,4
Anonim Lublin - Świdnik Lotnisko 20 lipca 2018
Z auta:) Brak obsługi przy zwrocie
7,6
Anonim Lublin - Świdnik Lotnisko 23 czerwca 2018
Wszystko ok
8,0
Anonim Opole Centrum miasta 11 września 2017
Z jakości auta, Nie było rozjaśnione że przy zwrocie auta musiałem zostawić paragon tankowania, i była dorachowa opłata paliwowa.
7,6
Anonim Wrocław Lotnisko 16 sierpnia 2017
Wszystko okey
7,8
GEORGE Łódź Lotnisko 8 sierpnia 2017
Byłam zadowolona z auta iż miłej obslugi Nie mogłam być nie zadowolona wszystko było super polecam wszystkim klijentom aby wybrali Avis
8,2
Anonim Warszawa Lotnisko 3 września 2016
cena i to ze otrzymalismy samochod ktory wybralismy wczesniej stan samochodu
8,2
Kamil Gdańsk Lotnisko 15 lipca 2016
profesjonalna obsluga musialem placic za parking
10,0
Marcin Łódź Lotnisko 31 maja 2016
Fachowa, profesjonalna i zyczliwa obsluga na kazdym kroku. zadnych zastrzezen.
9,4
Andrzej Warszawa Modlin Lotnisko 18 kwietnia 2016
ze wszystkiego
9,4
Anonim Kraków Lotnisko 29 marca 2016
obsluga brak informacji o wypozyczalni na terminalu
8,2
Anonim Katowice Pyrzowice Lotnisko 10 listopada 2015
moglem odebrac samochod na innym lotnisku niz bylo zaplanowane ( ze wzgledu na awaryjne ladowanie samolotu) i oddanie go na lotnisku z ktorego mialem go odebrac :)
9,4
Anonim Gdańsk Lotnisko 11 października 2015
Obsluga klijeta I auto
8,8
Anonim Katowice Pyrzowice Lotnisko 3 września 2015
Personel
9,6
Anonim Kraków Lotnisko 18 sierpnia 2015
Z auta nie spelnial wymogow rezerwacji. Diesel z manualna 6-cio biegowa skrzynia zamiast benzyny w automacie.
5,2
Leszek Poznań Lotnisko 27 lipca 2015
Profesjonalna obsluga. Bardzo szybko i sprawnie. Auto mialo kilka zadrapan. Wymagajacy klient moze miec zastrzezenia
8,4
<Poprzedni Następne

Polska – Najlepsze firmy

Avis nie znajduje się w pierwszej 5

1 Wynajem Hertz - Rentalcars.com 9.0 Opinie: 2,781
2 Wynajem Thrifty - Rentalcars.com 8.9 Opinie: 853
3 Wynajem Keddy By Europcar - Rentalcars.com 8.8 Opinie: 758
4 Wynajem Europcar - Rentalcars.com 8.8 Opinie: 2,342
5 Wynajem Alamo - Rentalcars.com 8.8 Opinie: 1,900
Polska – zobacz wszystkie firmy