Els nostres Termes i Condicions

Rentalcars.com és el nom comercial de Booking.com Transport Limited, societat de responsabilitat limitada registrada a Anglaterra i Gal·les (Número: 05179829), el domicili social de la qual és a 100 New Bridge Street, Londres, EC4V 6JA. Aquests termes i condicions, juntament amb el nostre avís de privadesa i la declaració de cookies, constitueixen el nostre acord amb vós per als serveis que prestem per poder oferir vehicles de lloguer. Per evitar qualsevol dubte, «vós» fa referència al conductor principal, la persona que paga el lloguer i/o la persona que fa la reserva. Cal tenir en compte que, tot i que «vós» pot referir-se a més d’una persona, contractem amb totes les parts, però només podem parlar amb el conductor principal pel que fa a una reserva confirmada. En conjunt, ens referirem a tots aquests aspectes com «els nostres termes». Aquests termes s’apliquen a tots els contractes de prestació dels nostres serveis a exclusió de tots els altres termes i condicions. Cap acció de Rentalcars.com s’ha de considerar que constitueix l’acceptació d’altres termes i condicions. L’acceptació verbal dels serveis o la signatura en qualsevol acord es considera prova concloent de la vostra acceptació d’aquests termes. Podem modificar els termes en qualsevol moment, per la qual cosa us aconsellem que consulteu el lloc web per conèixer els canvis que us puguin ser d’aplicació. El lloguer de qualsevol vehicle està subjecte als termes i condicions imposats per la companyia de lloguer de cotxes i a les lleis corresponents del país i/o estat on es realitza el lloguer. El vostre lloguer del vehicle també es pot veure afectat per restriccions individuals.

Us proporcionarem un vehicle, ja sigui nosaltres directament o com a agent. La qualitat en la qual actuem depèn de la nostra relació amb la companyia de lloguer de cotxes.

Aquests termes s’apliquen a qualsevol reserva que feu amb nosaltres o a través d’aquest lloc web, així que us heu d’assegurar que en coneixeu el contingut. Tant els nostres termes com els de les companyies de lloguer de cotxes amb què treballem contenen algunes exclusions i limitacions de responsabilitat.

La vostra reserva en aquest lloc web està condicionada al fet que accepteu els nostres termes. Si no esteu d’acord amb alguna part, no continueu amb el procés de reserva. El fet de confirmar que voleu reservar un cotxe a través d’aquest lloc web indica que heu llegit, heu entès i accepteu els nostres termes. Si hi ha alguna part que no enteneu clarament, o si teniu preguntes sobre el lloguer del cotxe o qualsevol altre producte, contacteu-nos.

Confirmació de la reserva i pagament
En la majoria de casos, confirmarem la reserva immediatament a través de l’adreça de correu facilitada en el moment de fer la reserva. D’altres vegades, però, hem d’esperar que la companyia de lloguer de cotxes confirmi la disponibilitat del vehicle. Us avisarem si es dona el cas i bloquejarem de manera temporal els diners a la vostra targeta de pagament. Tan aviat com ens confirmin el cotxe, us avisarem i cobrarem els diners de la vostra targeta.

Fins que no es confirmi el cotxe, podeu anul·lar el pagament en qualsevol moment. Feu clic a «Gestionar la reserva», a la part superior de la pàgina, introduïu el correu electrònic que vau facilitar a l’hora de fer la reserva i el número de reserva i feu clic a «Cancel·lar la reserva». Desbloquejarem els diners de la vostra targeta.

De forma excepcional, és possible que una companyia no pugui confirmar la disponibilitat d’un cotxe, però si això passa us avisarem i desbloquejarem els diners de la vostra targeta.

Si llogueu un cotxe o un altre producte al nostre lloc web, us enviarem un correu electrònic per confirmar-ne la disponibilitat en 48 hores (o, si és abans, almenys 24 hores abans de l’hora de recollida). Posteriorment us enviarem la confirmació de la reserva.

No tindreu un contracte fins que no confirmem la reserva i s’hagi fet el pagament. Enviarem tota la correspondència a l’adreça que ens hàgiu proporcionat en el moment de fer la reserva. Perquè no en quedi cap dubte, cap part d’aquests termes dona dret a terceres parts a gaudir de beneficis o drets en virtut de la llei anglesa Contracts Act 1999 (sobre drets de tercers).

Precisió de la informació
Encara que ens esforcem per garantir una informació exacta en aquest lloc web, ni nosaltres, ni els nostres afiliats, proveïdors o agents es fan responsables de l’exactitud de tal informació. És exclusivament responsabilitat vostra avaluar l’exactitud, integritat i utilitat de tota la informació proporcionada en aquest lloc web.

Heu de presentar el val de confirmació o val electrònic de Rentalcars.com a la companyia de lloguer de cotxes a l’hora de recollir el vostre cotxe de lloguer. No ens fem responsables dels lloguers que siguin rebutjats per no presentar el val de confirmació o val electrònic en el moment de retirar el vehicle.

No acceptem cap mena de responsabilitat pels càrrecs que es derivin dels documents signats i acceptats a l’agència de lloguer local.

No ens fem responsables de cap persona que condueixi sota la influència de l’alcohol o de les drogues, causi danys deliberadament, condueixi per llocs no pavimentats o condueixi sense la cura i l’atenció requerides. Vós assumiu la responsabilitat total pel que fa a aquests càrrecs. Aquesta llista no és exhaustiva.

Què inclou i exclou el preu?
Llegiu els termes i condicions específics del vehicle de lloguer, que estan disponibles durant el procés de reserva.

Combustible i dipòsits a l’agència de lloguer local
La majoria de les companyies de lloguer de cotxes requereixen un dipòsit al començament del lloguer per cobrir la franquícia de responsabilitat, altres càrrecs que puguin sorgir durant el lloguer i, en alguns casos, el combustible. Per poder fer el dipòsit, normalment se us sol·licitarà una targeta de crèdit vàlida i amb fons suficients. La targeta ha d’estar a nom del conductor principal. Tingueu en compte que no totes les companyies de lloguer de vehicles accepten els mateixos tipus de targetes. Per tant, heu de consultar l’apartat «Informació important» en el moment de fer la reserva i/o de signar l’acord de lloguer per confirmar quins tipus de targetes s’accepten. Si encara en teniu dubtes, contacteu-nos. Sempre que el cotxe i els complements es retornin en el mateix estat que quan es van llogar i d’acord amb la política de combustible, aquest dipòsit serà reemborsat quan es torni el vehicle (tingueu en compte que pot haver-hi una demora de fins a 30 dies fins que els diners apareguin novament a la targeta de crèdit).

Algunes companyies de lloguer de cotxes us demanaran que retorneu el vehicle amb la mateixa quantitat de combustible que hi havia al dipòsit en el moment de recollir-lo. Altres tenen una política de combustible segons la qual heu de comprar el primer dipòsit de combustible i podeu tornar el vehicle buit. En aquest cas, no es fa cap reemborsament pel combustible no utilitzat.

Si l’empresa de lloguer de cotxes us cobra el combustible, el cost pot ser superior al d’una gasolinera local.

Recollida fora de l’horari d’obertura fixat
La majoria de les agències dels aeroports s’adapten als horaris dels vols i és possible lliurar els vehicles fora de l’horari laboral habitual. No obstant això, pot haver-hi un càrrec addicional per l’ús d’aquest servei, que s’haurà de pagar directament a la companyia de lloguer de cotxes. Us informarem si s’aplica aquest càrrec quan confirmeu l’hora de recollida en la sol·licitud de reserva. En cas que el vostre vol arribi amb retard i hàgiu de recollir el vehicle fora de l’horari laboral, la companyia podria acceptar que es fes la recollida fora de l’horari; en aquest cas, us n’informaria del cost. No ens responsabilitzem si l’agència on heu de retirar el vehicle no treballa fora de les hores laborables; per això, us recomanem que contracteu una assegurança de viatge independent. Algunes oficines situades fora dels aeroports també poden facilitar el servei de recollida fora de l’horari d’obertura fixat.

Edat màxima i mínima per conduir
En la majoria de les destinacions, l’edat mínima per llogar un cotxe és de 21 anys. Algunes companyies de lloguer de cotxes, i en determinats països, poden aplicar càrrecs addicionals als conductors menors de 25 anys i majors de 65 anys. Si és el vostre cas i ens heu indicat correctament la vostra edat a l’hora de fer la reserva, us n’informarem dels càrrecs que es podrien aplicar. També poden donar-se certes restriccions d’edat per al lloguer de cotxes grans o especials en determinades destinacions. Si teniu alguna pregunta o dubte sobre això, consulteu-ho amb la nostra central de reserves.

Conductors addicionals
Es poden aplicar càrrecs si contracteu conductors addicionals. Aquests recàrrecs s’han de pagar a l’agència de lloguer local (tret que s’especifiqui el contrari al val de confirmació o val electrònic de Rentalcars.com). Consulteu-ho amb la nostra central de reserves.

Càlcul de la tarifa diària / Períodes de lloguer / Ampliació del període de lloguer / Devolució amb retard
Us confirmarem el preu del lloguer, que es calcula en unitats de 24 hores, en el moment de confirmar la reserva. Si voleu perllongar el període del lloguer un cop recollit el cotxe o si el retorneu més tard de l’hora indicada al val de confirmació o val electrònic, el contracte de pròrroga serà sempre amb la companyia de lloguer de cotxes directament, la qual us cobrarà el temps extra al preu de la tarifa diària local, que pot ser més alta que la pactada amb nosaltres en el moment de la reserva. La companyia de lloguer de cotxes també pot aplicar una penalització addicional en el cas de les devolucions amb retard. Podeu trobar més informació sobre els pagaments addicionals en el contracte fet amb la companyia de lloguer de cotxes.

Recollida del cotxe després de l’hora pactada / Devolució abans d’hora
La durada del lloguer comença i s’acaba conforme a les dates de recollida i devolució que s’especifiquen al val de confirmació o val electrònic. Lamentablement, no podem reemborsar-vos els diners pel temps no utilitzat si recolliu el cotxe més tard o el retorneu abans. Si no podeu recollir el cotxe en el moment i la data acordats, és essencial que us poseu en contacte amb nosaltres com més aviat millor. En cas contrari, no us garantim que el cotxe segueixi estant disponible, i no tindreu dret a cap reemborsament.

Lloguers amb recollida i devolució en diferents llocs
Els lloguers de només anada s’han de confirmar amb antelació i poden estar subjectes a recàrrecs que haureu d’abonar directament a la companyia de lloguer de cotxes. Us n’informarem dels costos aproximats un cop hàgim rebut la vostra sol·licitud de reserva i tinguem la confirmació de la companyia de lloguer de cotxes que el vehicle es pot tornar en una oficina diferent.

Seients per a nens i peticions especials
Es poden sol·licitar seients per a nens, portaequipatges (no disponibles en alguns vehicles) i altres articles addicionals a la majoria de les destinacions, encara que no us en podem garantir la disponibilitat. Generalment s’ha de pagar un recàrrec a la companyia de lloguer de cotxes. En la majoria de destinacions, els seients per a nens són obligatoris per llei. Important: és possible que no tots els vehicles disposin de cinturons de seguretat posteriors. Consulteu amb la nostra central de reserves qualsevol dubte que tingueu sobre aquest tema. Totes aquestes sol·licituds s’han de fer en el moment d’efectuar la reserva.

Lliuraments i recollides
Algunes empreses de lloguer de cotxes poden lliurar o recollir el vehicle en una adreça específica. En aquest cas, podrien cobrar-vos un suplement per aquest servei, que s’ha de pagar a la companyia de lloguer de cotxes. Us informarem si aquest suplement és aplicable quan ens indiqueu l’hora de recollida i devolució, juntament amb l’adreça completa, a la vostra sol·licitud de reserva. Important: les companyies de lloguer de cotxes generalment no lliuren o recullen cotxes en adreces privades.

Zones de conducció
Poden haver-hi restriccions a l’hora de passar les fronteres del país/estat/illa, per la qual cosa us demanem que n’informeu la nostra central de reserves en el moment de fer la reserva si teniu la intenció de fer-ho. El vostre lloguer pot estar subjecte a documentació addicional i poden haver-hi càrrecs locals si es viatja a determinats països. També hi poden haver restriccions en àrees remotes com l’interior d’Austràlia, per la qual cosa us demanem que ho confirmeu amb la nostra central de reserves.

Cancel·lacions, no-presentacions i modificacions
En la majoria de circumstàncies, la política de cancel·lació següent serà aplicable a la vostra reserva; no obstant això, us aconsellem que comproveu els termes i condicions de la companyia de lloguer de cotxes per si s’hi aplica una política més restrictiva.

Cancel·lació de reserves totalment prepagades

 • Si cancel·leu amb una antelació mínima de 48 hores respecte a l’inici del lloguer, se us retornarà l’import que heu abonat.
 • Si cancel·leu amb una antelació inferior a 48 hores respecte a l’hora de recollida, se us reemborsarà l’import abonat menys el cost de 3 dies de lloguer:
  • si heu reservat el vehicle per a un període inferior a 3 dies, no hi haurà cap càrrec addicional, però no rebreu cap reemborsament.
 • Si no us presenteu a l’hora i en la data acordades i/o no presenteu la documentació necessària, i/o no faciliteu una targeta de crèdit a nom del conductor principal amb fons suficients per poder fer el dipòsit del vehicle, la companyia de lloguer de cotxes pot refusar el lloguer. Si això succeeix:
 • si ens truqueu des de l’agència de lloguer local, se us reemborsarà l’import abonat menys el cost de 3 dies de lloguer;
 • si no ens truqueu des de l’agència de lloguer local, no se us reemborsarà cap import.

Cancel·lació de reserves amb dipòsit

 • Si cancel·leu amb una antelació mínima de 48 hores respecte a l’inici del lloguer, se us retornarà l’import que heu abonat, menys el dipòsit.
 • Si cancel·leu amb una antelació inferior a 48 hores, però abans que comenci el lloguer, se us retornarà l’import abonat menys el dipòsit o el cost de 3 dies de lloguer, el que sigui més elevat.
 • Si heu reservat el vehicle per a un període inferior a 3 dies, no hi haurà cap càrrec addicional, però no rebreu cap reemborsament.

No-presentació
Se us considerarà «No presentat» quan:

 • vulgueu cancel·lar però no ens ho hàgiu dit abans que s’iniciï el lloguer, o
 • no recolliu el cotxe a l’hora i en la data acordades, o
 • no presenteu la documentació necessària per recollir el vehicle, o
 • no faciliteu una targeta de crèdit a nom del conductor principal amb fons suficients per poder fer el dipòsit del vehicle.

En tots els casos de «No presentat», no se us reemborsaran els imports abonats.

La companyia de lloguer de cotxes es reserva el dret a rebutjar el lloguer d’un cotxe a qualsevol client que no arribi a temps amb tota la documentació necessària i una targeta de crèdit a nom del conductor principal amb fons suficients per poder fer el dipòsit del vehicle. En aquest cas, tret que el lloguer es cancel·li amb antelació, el client no tindrà dret a reemborsament.

Modificacions (canvis en la reserva)
Podeu modificar la reserva en qualsevol moment abans de la recollida del vehicle.

Si encara falten com a mínim 48 hores per a la recollida, la manera més senzilla de fer-ho és anar a «Gestionar la reserva», a l’extrem superior dret.

Si necessiteu canviar alguna cosa quan queden menys de 48 hores per a la recollida, és millor que us poseu en contacte amb nosaltres.

No hi ha cap taxa administrativa aplicable pels canvis que feu en la reserva, però aquests canvis sí que poden afectar el preu del lloguer. Algunes vegades (no sovint), l’única manera que tenim per canviar una reserva és cancel·lar-la i fer-ne una de nova. En aquest cas, podem aplicar-vos una taxa de cancel·lació en nom de la companyia de lloguer de cotxes.

Si fem canvis en la vostra reserva
En algunes ocasions, és possible que nosaltres o la companyia de lloguer necessitem fer canvis en la vostra reserva (un cop acceptada). En qualsevol cas, us n’informarem com més aviat millor i abans de la data de recollida, i, si no accepteu els canvis proposats, us n’oferirem el reemborsament complet. No obstant això, en aquestes circumstàncies, no assumim cap responsabilitat addicional pel que fa a qualsevol pèrdua, directa o indirecta, que pugueu sofrir com a resultat d’aquests canvis.

Documentació
El vostre val de confirmació o val electrònic estarà disponible normalment un cop hàgim rebut el pagament total i la companyia de lloguer de cotxes hagi confirmat el cotxe. Tingueu en compte que la confirmació de certs vehicles pot trigar més temps. Us n’informarem en cas que això es produeixi. Si el vehicle no es pot recollir perquè no s’ha presentat la documentació suficient o perquè no s’ha utilitzat una targeta de crèdit vàlida, es tractarà com un «No presentat», la qual cosa significa que no tindreu dret al reemborsament dels imports abonats. Assegureu-vos que viatgeu amb el vostre val de confirmació o val electrònic, el permís de conduir vàlid i vigent i altres documents d’identificació. Reviseu l’apartat «Què heu de portar» del val de confirmació o val electrònic, un cop confirmat el cotxe, per comprovar si es requereix alguna altra documentació.

Permís de conduir
Els conductors han de presentar un permís de conduir vàlid i vigent amb almenys un any d’antiguitat (algunes agències requereixen 2 anys d’antiguitat; aquest aspecte es confirmarà durant el procés de reserva). No s’accepten permisos caducats o provisionals.

A l’hora de llogar un cotxe, heu d’informar la nostra central de reserves de qualsevol sanció o punts que constin al permís de conduir; ens reservem el dret de rebutjar la reserva sobre aquesta base, de conformitat amb els termes i condicions de les companyies de lloguer de cotxes amb què treballem.

Des del 8 de juny de 2015, els conductors amb permís de conduir expedit per l’Autoritat de llicències de conducció i vehicles (DVLA, per les sigles en anglès) a Anglaterra, Escòcia o Gal·les han de consultar l’apartat Veure permisos de conduir no més de 21 dies abans de l’inici del lloguer; per obtenir més informació sobre aquest tema, feu clic aquí. Els conductors que disposin del nou model de permís de conduir amb fotografia, també han de mostrar el paper complementari equivalent a l’agència de lloguer local.

A l’hora de recollir el vehicle, tots els conductors han de presentar el permís de conduir. També han de portar el permís de conduir a sobre durant tot el període de lloguer per si les autoritats locals l’han d’examinar.

No farem cap reemborsament pels lloguers que hagin estat rebutjats per la companyia de lloguer de cotxes a causa de sancions no comunicades o perquè no heu pogut facilitar el permís de conduir o equivalent, o la informació requerida referent a les sancions.

Tingueu en compte que és probable que necessiteu el permís internacional de conduir quan conduïu a l’estranger. És responsabilitat del conductor comprovar si necessita el permís internacional de conduir. El permís internacional de conduir no substitueix l’exigència de disposar del permís de conduir local. Per poder llogar un cotxe és obligatori que el conductor principal presenti el seu permís de conduir vigent local, i tots els conductors que necessitin un permís internacional de conduir han de dur a sobre tots dos documents en tot moment. Si és necessari el permís internacional de conduir, no podreu recollir el cotxe de lloguer sense aquest permís i el vostre permís de conduir.

Tots els conductors han de llegir els termes i condicions de la companyia de lloguer de cotxes que subministra el vehicle abans de la recollida, ja que algunes companyies i ubicacions poden tenir requisits addicionals.

Informació important sobre el tipus de canvi
A causa de la fluctuació dels tipus de canvi, tingueu en compte que la quantitat carregada a la vostra targeta de crèdit pot diferir del preu que us indiquem quan accepteu pagar un producte o servei. La diferència (si n’hi ha) dependrà dels canvis en els tipus de canvi durant el període comprès entre el moment de la reserva i el moment en què el cobrament es reflecteix a l’extracte de la targeta de crèdit. De la mateixa manera, en cas que us hàgim de reemborsar alguna quantitat al compte, us retornarem l’import exacte cobrat inicialment, i no ens fem responsables de les fluctuacions en els tipus de canvi que us duguin a rebre un reemborsament superior o inferior a l’esperat.

Categoria i capacitat del vehicle
Els vehicles estan assegurats per un nombre màxim de passatgers. No acceptem cap mena de responsabilitat si viatgeu amb un nombre de passatgers o un equipatge superior a l’establert. Si teniu dubtes, consulteu el lloc web de Rentalcars.com per conèixer les capacitats aproximades de diverses categories de vehicle. No acceptem cap mena de responsabilitat si la companyia de lloguer de cotxes decideix no subministrar un vehicle perquè s’intenta transportar un nombre de passatgers o un equipatge que sobrepassen la capacitat del vehicle.

Igualment, no podem garantir una marca o model de vehicle en particular. El vehicle que es mostra al val de confirmació o val electrònic només és una referència, i la companyia de lloguer de cotxes pot oferir-vos un vehicle diferent que es consideri de categoria similar o superior.

Subministrament del vehicle
Les companyies de lloguer de cotxes es reserven el dret a rebutjar un lloguer si consideren que el conductor està incapacitat per conduir o no compleix amb els requisits establerts. No ens fem responsables de cap despesa vinculada als preparatius del viatge, ni pel reemborsament, compensació o altres despeses que hàgiu de pagar en aquest cas.

Reclamacions
Si no esteu satisfets amb el lloguer, informeu-nos-en tan aviat com sigui possible, però amb un termini de com a mínim 3 mesos des de la devolució del vehicle. Per fer-ho, poseu-vos en contacte amb el Departament d’atenció al client. Ens resulta difícil avaluar qualsevol queixa referent al lloguer si aquesta no s’ha presentat a l’hora de retornar el vehicle. Tot i que, quan llogueu un cotxe, establiu una relació contractual amb la companyia de lloguer de cotxes, sempre que hi hagi un problema intentarem ajudar-vos i ens posarem en contacte amb la companyia de lloguer de cotxes en el vostre nom.

Si no esteu completament satisfets de com hem gestionat la vostra reclamació, podeu presentar una reclamació formal a un proveïdor independent de resolució alternativa de conflictes (ADR). Si voleu utilitzar l’ADR, podeu fer servir la plataforma en línia de la Comissió Europea per enviar la vostra reclamació. La trobareu a http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Aquest procediment us ajudarà a trobar el proveïdor d’ADR apropiat. Com que el nostre objectiu és resoldre tots els nostres conflictes de manera interna, no estem obligats a sotmetre’ns a un procediment d’ADR operat per cap proveïdor independent d’ADR.

Accidents o dificultats mecàniques
En cas d’avaria o de dificultats mecàniques, us heu de posar en contacte amb la companyia de lloguer de cotxes immediatament. La companyia de lloguer de cotxes ha d’autoritzar les reparacions o els cotxes de substitució. Si us veieu implicats en un accident, heu de trucar a la policia i a la companyia de lloguer de cotxes. Us demanem que guardeu còpies de tota la documentació important que hàgiu d’emplenar, ja que són un requisit indispensable per a qualsevol reclamació que vulgueu fer.

El lloguer de qualsevol vehicle està subjecte als termes i condicions imposats per la companyia de lloguer de cotxes i a les lleis corresponents del país i/o estat on es fa el lloguer. Esteu, per tant, subjectes tant als nostres termes com als de la companyia de lloguer de cotxes. No acceptem cap mena de responsabilitat ni ens fem responsables de qualsevol pèrdua, dany, alteració, retard o canvi derivat d’enfrontaments civils, conflictes laborals (inclosos els conflictes de control del tràfic aeri), activitats terroristes, desastres naturals o nuclears, incendis o condicions climàtiques adverses, problemes tècnics inevitables amb el transport, el tancament o la congestió dels aeroports i terminals de ferri, la cancel·lació de vols regulars o la insolvència econòmica de les companyies aèries.

Els termes del vostre contracte amb Rentalcars.com
Sigui quin sigui el canal a través del qual feu la reserva, és important que conegueu com i quan es formalitza un contracte. Els passos tècnics requerits per a la formalització d’un contracte són els següents. Quan indiquem els preus a través del telèfon o posem els nostres serveis al nostre lloc web, us convidem a fer una oferta per a la seva compra. No es considera que heu fet l’oferta fins que no ho heu fet de manera verbal o fent clic a «Reservar» a la pàgina de «Dades de pagament».

Ens haureu fet una oferta de compra dels serveis un cop ho hàgiu confirmat verbalment o hàgiu fet clic a «Reservar». Aquesta oferta es considera acceptada per part nostra un cop hàgim rebut el pagament necessari i us hàgim facilitat el val de confirmació o val electrònic. Encara que l’acord sigui amb la companyia de lloguer de cotxes i nosaltres actuem com a agent, acceptem la vostra reserva en nom de la companyia de lloguer de cotxes.

Ens fem responsables de les pèrdues que patiu directament com a resultat de l’incompliment de l’acord per part nostra, si les pèrdues són una conseqüència previsible del nostre incompliment de l’acord. Les pèrdues són previsibles quan hagin pogut ser observades per vós i per nosaltres en el moment de formalitzar el nostre acord. No ens fem responsables de pèrdues indirectes que hi hagi com a efecte secundari del dany o pèrdua principal, i que no siguin previsibles per vós i nosaltres; ni ens fem responsables, entre d’altres, de la pèrdua de beneficis, oportunitats, fons de comerç o pèrdues, danys o costos indirectes.

No som responsables directes o indirectes de qualsevol incompliment per part de la companyia de lloguer de cotxes per qualsevol retard o no compliment de qualsevol de les nostres obligacions en virtut o de conformitat amb aquesta reserva, val de confirmació o val electrònic, lloguer o termes i condicions, si i en la mesura en què l’acompliment s’hagi vist endarrerit, obstaculitzat o impedit per força major (entenent per força major qualsevol esdeveniment fora del control raonable de la part en qüestió). En cas que la força major duri més de 14 dies consecutius, podrem cancel·lar i deixar sense efecte aquesta reserva. Per fer-ho, us ho hem de notificar amb una antelació de 14 dies a l’adreça de facturació original i fer la devolució de tots els imports pagats abans de l’esdeveniment de força major.

Ens reservem el dret a cancel·lar una reserva amb un període de notificació limitat o immediat en algunes circumstàncies, com ara la insolvència d’una companyia de lloguer de cotxes. Sigui quina sigui la circumstància, intentarem per tots els mitjans buscar un vehicle alternatiu. No obstant això, en períodes d’alta demanda això pot no ser possible. Quan el client hagi pagat la reserva per complet i li ho notifiquem amb un mínim de 48 hores abans de la recollida, se li reemborsarà l’import que ja hagi abonat. En el cas, poc probable, que informem el client amb menys de 48 hores d’antelació, se li reemborsarà l’import pagat anticipadament i assumirem les pèrdues que aquest hagi pogut tenir com a conseqüència de l’incompliment del contracte. En cas que el client hagi fet una reserva amb dipòsit i li ho notifiquem amb un mínim de 7 dies respecte a la data de recollida, se li reemborsarà l’import que ja hagi abonat. En cas que informem un client que ha fet una reserva amb dipòsit durant els 7 dies previs a la recollida, se li reemborsarà l’import pagat anticipadament i assumirem les pèrdues que hagi pogut tenir com a conseqüència de l’incompliment del contracte.

Fer reserves i compres o sol·licitar productes o serveis
Si voleu fer una reserva o comprar algun dels productes o serveis descrits en aquest lloc web, nosaltres (o els nostres socis comercials) podem demanar-vos que ens faciliteu algunes dades aplicables a la vostra reserva o compra, que inclouen, per exemple, dades de la targeta de crèdit i altres dades d’identificació personals. Accepteu que aquestes dades seran tractades segons el nostre avís de privadesa. Accepteu que totes les dades que ens proporcioneu amb aquesta finalitat seran precises, actualitzades i completes. Accepteu pagar tots els càrrecs que se us apliquin a vós o a qualsevol usuari del vostre compte, targeta de crèdit o altre mecanisme de pagament als tipus o preus vigents en el moment en què es s’apliquin aquests càrrecs. També sou responsable de pagar qualsevol impost aplicable relacionat amb les vostres compres.

Abans que acceptem la reserva, compra o comanda, podria ser necessària la verificació de les dades presentades. Tret que la llei especifiqui el contrari o que nosaltres indiquem expressament el contrari, el preu, la taxa i la disponibilitat dels productes i serveis estan subjectes a canvis sense previ avís. Reconeixeu que les reserves, compres i serveis estan subjectes a termes i condicions addicionals imposats per nosaltres o per la companyia de lloguer de cotxes, que subministra el vostre cotxe.

Condicions d’ús del lloc web
Queda prohibit a tota persona l’ús de qualsevol dispositiu o programa per interactuar de forma directa o indirecta, o per intentar interactuar amb aquest lloc web, per recuperar el contingut i/o qualsevol altra informació, inclosos els preus. També es prohibeix interferir o intentar interferir en el funcionament normal d’aquest lloc web; es cancel·larà qualsevol activitat que es consideri que sobrecarrega el sistema. Fem un seguiment constant de totes les persones que accedeixen al nostre lloc web: es cancel·laran les activitats dels sistemes automatitzats o de les persones que facin una quantitat poc raonable de cerques amb l’objectiu d’accedir a la informació i/o als preus, i es bloquejarà l’accés als nostres llocs web a aquestes persones/sistemes. La utilització del lloc web per part vostra indica que us obligueu a acceptar aquestes condicions d’ús.

Protecció de dades
La vostra privadesa és important per a nosaltres. Pel fet d’utilitzar aquest lloc, accepteu els termes del nostre avís de privadesa.

L’ús de cookies i altres tecnologies de seguiment
Podem utilitzar cookies i altres tecnologies per facilitar i fer un seguiment de l’ús que feu dels serveis oferts en aquest lloc web i en connexió amb les nostres comunicacions de correu electrònic. Per obtenir més informació sobre aquest tema, consulteu el nostre avís de privadesa.

Comentaris de clients
Els comentaris complets dels clients es poden pujar al nostre lloc web amb l’únic propòsit d’informar els clients de la vostra opinió sobre el servei i la qualitat de la companyia de lloguer de cotxes, i utilitzats en part o íntegrament per Rentalcars.com a les nostres plataformes, plataformes de xarxes socials, butlletins, promocions especials, aplicacions mòbils o d’altres canals que tingui, organitzi, utilitzi o controli Rentalcars.com. Quan envieu un comentari, en consentiu l’ús descrit anteriorment. Ens reservem el dret d’adaptar, rebutjar o eliminar opinions a la nostra discreció.

Els comentaris expressen les opinions personals dels clients de Rentalcars.com que han emplenat l’enquesta després de la finalització del seu lloguer. Aquestes opinions no representen necessàriament les opinions de Rentalcars.com.

En la mesura permesa, aquests termes i condicions es regeixen per la llei anglesa, sota la jurisdicció no exclusiva dels tribunals d’Anglaterra.

La informació general i els termes i condicions indicats són correctes en el moment de la seva publicació.

Protecció sota la Directiva dels paquets de viatges
Si reserveu serveis de viatge addicionals amb un altre proveïdor per al vostre viatge o vacances a través d’un enllaç de la pàgina de confirmació, NO us beneficiareu dels drets que s’apliquen als paquets d’acord amb la Directiva europea 2015/2302.

Per tant, Rentalcars.com no es fa responsable del bon funcionament d’aquests serveis de viatge addicionals. En cas que hi hagi cap problema, poseu-vos en contacte amb el proveïdor de serveis corresponent.

Això no obstant, si reserveu serveis de viatge addicionals a través d’un enllaç durant les primeres 24 hores després d’haver rebut la confirmació de la reserva de Rentalcars.com, i l’import d’aquests serveis de viatge addicionals representa un 25% o més del valor de totes dues reserves, els serveis de viatge addicionals passaran a formar part d’un viatge combinat vinculat. En aquest cas, tal com estipula la Llei europea, Rentalcars.com té protecció vigent per reemborsar els pagaments fets a Rentalcars.com pels serveis no prestats a causa d’insolvència per part de Rentalcars.com. Cal tenir en compte que això no implica un reemborsament en cas d’insolvència del proveïdor de serveis corresponent.

Rentalcars.com ha contractat la protecció en cas d’insolvència amb Travel & General Insurance Services Limited (t&g), amb número de registre 02527363 i amb protecció de Hiscox Insurance Company Limited (Hiscox), amb número de registre 00070234. t&g i Hiscox estan autoritzades i regulades per la Financial Conduct Authority i la Prudential Regulation Authority (amb número 113849).

Els viatgers es poden posar en contacte amb aquesta entitat o, si cal, poden fer una reclamació a l’autoritat competent a través de la línia d’atenció 01702 811397 (n’hi ha una còpia de les condicions disponible a petició del titular) en cas que Rentalcars.com es negui a prestar els serveis a causa d’insolvència.

Atenció: aquesta protecció en cas d’insolvència no cobreix els contractes amb altres parts diferents de Rentalcars.com, que es poden prestar encara que Rentalcars.com sigui insolvent.

Directiva europea 2015/2302, incorporada a la legislació nacional http://www.legislation.gov.uk/ukdsi/2018/9780111168479/data.html.