Hoppa över navigationslänkar
 Svenska
  Min Bokning
Stäng
Har du glömt ditt referensnummer?

Ange din e-postadress nedan, vi kommer att skicka ditt referensnummer till denna adressen

Mejlet har skickats.

Vi har skickat ditt referensnummer via mejl.

Vi kan inte hitta referensnumret

Vi kunde inte hitta en bokning för den angivna e-postadressen. Vänligen kontakta oss via den här länken.

Vänligen skriv in din e-postadress igen.

Avis i Sverige

Hitta fantastiska priser med Avis i Sverige, se kundomdömen och boka online snabbt och lätt!

Låt oss hitta din perfekta bil

Uthyrningsplats måste specificeras
Upphämtningsdatum:
Tid:
Avlämningsdatum:
Tid:
Är föraren mellan 30 och 65 år gammal?
Föraren har ett giltigt körkort utfärdat av Folkrepubliken Kina (fastland)
Travelling for: Anledning för hyra (valfritt)
Form submission
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Inga ändringsavgifter
  • Garanterat lägst pris

Betyg:2 000+

8.8

Varför använda Avis?

  • Att lämna en bil hos Avis i Sverige är lätt och snabbt
  • Avis i Sverige är kända för att hålla sina bilar i bra skick
  • Kunder är imponerade över hur rena bilarna hos Avis i Sverige är

Betyg för Avis i Sverige

Betyg

  • Värdet för pengarna på din biluthyrning

    8,1
  • Hur hjälpsam personalen på kontoret var

    8,9
  • Tiden det tog att hämta bilen

    8,8
  • Tiden det tog att lämna bilen

    9,6
  • Hur ren bilen var

    8,9
  • Bilens skick

    9,1
  • Hur lätt det var att hitta Aviss kontor eller representant

    8,5

Populära platser

Omdömen om Avis i Sverige

Läs kundomdömen

Få reda på vad andra kunder tycker - så att du kan bestämma om Avis är det rätta bolaget för dig.

Anonym Göteborg Landvetter Flygplats den 8 februari 2020
Bilen, personalen och allt som horde till. :)
9,6
Anonym Östersund Flygplats den 6 januari 2020
Körkänslan Problem med dörrlåsen
8,4
Anonym Stockholm Tågstation den 31 december 2019
Fick en mindre bil med mindre bagageutrymme än beställt.
6,8
Anonym Göteborg Landvetter Flygplats den 16 december 2019
Snabb och enkel hantering både vid hämtning och återlämning av bilen . Riktigt trevlig och hjälpsam personal. Fräsch och ren bil.
9,4
Anonym Ängelholm Flygplats den 13 december 2019
Allt genomgående bra
9,0
Anonym Karlstad Centrum den 9 december 2019
Trevligt bemötande inget
8,8
Anonym Östersund Flygplats den 7 december 2019
Nära till bilen och Avis kontoret Att det inte fanns bagagevagnar vid återlämnandet av hyrbilen.
9,2
Anonym Kalmar Flygplats den 27 november 2019
Ny fräsch bil
9,2
Anonym Luleå Flygplats den 26 november 2019
Liten, smidig och lättkörd bil som var perfekt att köra i stan med. Snabbt och enkelt att boka. Supernöjd!
8,6
Anonym Göteborg Landvetter Flygplats den 29 oktober 2019
Bilen var riktigt trevligt. Kia Nero Inget.
9,0
Anonym Värnamo Centrum den 29 oktober 2019
Otroligt bra bemötande från er personal i Värnamo och en servicegrad med guldkant. Ingenting
8,8
Anonym Stockholm - Globen den 25 oktober 2019
Ren, lättkörd och bensinsnål, stort plus lite väl klen motor
10,0
Anonym Stockholm Arlanda Flygplats den 22 oktober 2019
Vänlig personal, snabbhet bilen inte ren, repig bil, alla skador var inte dokumenterade så jag fick ta bilder mitt i natten kl. 00.00
6,8
Anonym Malmö Flygplats den 6 oktober 2019
Bra personal
9,6
Anonym Kiruna Flygplats den 30 september 2019
Ett bra bemötande av personalen, bilen var jättebra.
8,8
Anonym Jönköping Centrum den 24 september 2019
Skicket på bilen och hjälpsam, trevlig personal.
9,4
Anonym Sundsvall Flygplats den 20 september 2019
Väldigt bra bemötande och snabb service.
9,8
Anonym Sundsvall Flygplats den 19 september 2019
Trevlig och duktig personal som var mkt tjänstvillig
8,4
Anonym Östersund Flygplats den 16 september 2019
Trevligt bemötande på flygplatsen både vid hämtning och lämning
9,2
Anonym Kiruna Flygplats den 14 september 2019
Ändrade lämnplats och fick snabbt svar, bra lösning o trevligt bemötande.
7,8
Anonym Avesta Centrum den 12 september 2019
Jätte bra!
9,2
Anonym Västerås Flygplats den 6 september 2019
Allt var bra. Lämningen av bilen på VST, svårt att hitta.
9,4
Anonym Luleå Flygplats den 3 september 2019
Backspegel för 1:a ggn.
8,2
Anonym Kristianstad Flygplats den 1 september 2019
Fantastisk service.
9,0
Anonym Kristianstad Centrum den 29 augusti 2019
Fantastikt hjälpsam personal! Ordning och reda
8,6
Anonym Karlskrona Centrum den 27 augusti 2019
Det var mycket bra 0
9,2
Anonym Östersund Flygplats den 27 augusti 2019
en liten instruktion om hur en hybrid fungerar jämfört med andra. Tankas/laddas mm
9,0
Anonym Kristianstad Flygplats den 24 augusti 2019
Se mina svar ovan. Allt var jättebra! Bilen var nyligen servad men service-lampan inte släckt. Bilen larmade också om lågt däcktryck vilket inte stämde utan allt var i sin ordning. Den som lämnade ut bilen hade precis kollat det så fick jättebra rapport om detta när jag hämtade bilen. Jag var aldrig orolig men en annan kund hade kanske inte tänkt på samma sätt.
9,4
Anonym Kristianstad Flygplats den 23 augusti 2019
Smidigt och enkelt på en så liten flygplats.
9,6
Anonym Umeå Flygplats den 20 augusti 2019
Att jag inte fick bilen jag bokat. Att personalen gått på lunch trots att de visste att jag skulle lämna då. Ingen att prata med.
8,0
Anonym Karlstad Centrum den 20 augusti 2019
Intressant att prova en annan bil än min vardagsåk. Vindrutatorkare på förarasidan var inte effektiv.
9,0
Anonym Stockholm Tågstation den 18 augusti 2019
Super! Kommer hyra hos Avis igen! :) Inget
9,0
Anonym Stockholm - Barkarby den 18 augusti 2019
Att bilen var svårstartad ibland
7,6
Anonym Stockholm - Barkarby den 13 augusti 2019
Bilen var hög ren och fin. Lite svag motor, och ingen p-skiva i bilen!
7,6
Anonym Jönköping Centrum den 13 augusti 2019
Priset och smidigt att hämta den.
9,2
Anonym Stockholm - Barkarby den 12 augusti 2019
Ren och fin bil Fiat är in Wolkswagen Golf
8,2
Anonym Stockholm - Barkarby den 9 augusti 2019
Enkelheten 0
8,0
Anonym Norrköping Flygplats den 6 augusti 2019
Visste ej hur man ladda bilen
7,8
Anonym Luleå Flygplats den 5 augusti 2019
Fin bil rymlig bensinsnål
9,0
Anonym Kalmar Flygplats den 2 augusti 2019
Svårt att se uthyrningsdiskarna i den lilla ankomsthallen - då det är fullt med folk och en stor bagagerondell i mitten är det väldigt lätt att missa...det tog ett tag innan jag hittade rätt och fick tag på AVIS representanten.
7,0
Anonym Skövde Centrum den 2 augusti 2019
Bemötandet bilen borde finnas på stationen för på och avlämning. Bekvämlighet för kunden efterfrågas.
6,6
Anonym Stockholm - Barkarby den 31 juli 2019
Helt ny bil. Bra märke. Bra prestanda. Även om jag fick en uppgraderad bil så vore det bra att får ett meddelande om det innan. Bilen jag fick var helt fantastisk rent prestandamässigt så var det en sedan och lite begränsat med bagageutrymme.
8,0
Anonym Visby Flygplats den 30 juli 2019
Bilen var bra -men testa den - i mitt tycke drog den lite till vänster! Bilen var dessutom bensinsnål!
7,2
Anonym Stockholm Tågstation den 30 juli 2019
Skaffa nummerlappsystem vid hämtning, tyvärr ofta förknippat med att stå länge i en kö.
8,4
Anonym Visby Flygplats den 29 juli 2019
Mycket bra service och information
9,4
Anonym Kiruna Flygplats den 29 juli 2019
Att det var en Toyota hybrid gjorde resan billigare
8,4
Anonym Bollnäs Centrum den 23 juli 2019
Supertrevlig o serviceminded personal på Avis Bollnäs
8,0
Anonym Kiruna Flygplats den 22 juli 2019
Bara bra!
6,8
Anonym Sundsvall Tågstation den 21 juli 2019
Helt ok.
8,2
Anonym Stockholm - Barkarby den 21 juli 2019
Mycket hjälpsam och förstående personal vid Avis Barkarby
8,4
«Förra Nästa

De mest populära bolagen i Sverige

Avis är ett av de 5 mest populära bolagen

1 Biluthyrning Alamo - Rentalcars.com 9.2 Betyg: 663
2 Biluthyrning Budget - Rentalcars.com 8.9 Betyg: 6,821
3 Biluthyrning Thrifty - Rentalcars.com 8.8 Betyg: 1,857
4 Biluthyrning Europcar - Rentalcars.com 8.8 Betyg: 3,498
5 Biluthyrning Avis - Rentalcars.com 8.8 Betyg: 3,510
See alla bolag i Sverige