Hoppa över navigationslänkar
 Svenska
  Min Bokning
Stäng
Har du glömt ditt referensnummer?

Ange din e-postadress nedan, vi kommer att skicka ditt referensnummer till denna adressen

Mejlet har skickats.

Vi har skickat ditt referensnummer via mejl.

Vi kan inte hitta referensnumret

Vi kunde inte hitta en bokning för den angivna e-postadressen. Vänligen kontakta oss via den här länken.

Vänligen skriv in din e-postadress igen.

Avis i Portugal

Hitta fantastiska priser med Avis i Portugal, se kundomdömen och boka online snabbt och lätt!

Låt oss hitta din perfekta bil

Uthyrningsplats måste specificeras
Upphämtningsdatum:
Tid:
Avlämningsdatum:
Tid:
Är föraren mellan 30 och 65 år gammal?
Föraren har ett giltigt körkort utfärdat av Folkrepubliken Kina (fastland)
Travelling for: Anledning för hyra (valfritt)
Form submission
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Inga ändringsavgifter
  • Garanterat lägst pris

Betyg:5 000+

7.9

Varför använda Avis?

  • Att lämna en bil hos Avis i Portugal är lätt och snabbt
  • Kunder är imponerade över hur rena bilarna hos Avis i Portugal är
  • Avis i Portugal är kända för att hålla sina bilar i bra skick

Betyg för Avis i Portugal

Betyg

  • Värdet för pengarna på din biluthyrning

    7,2
  • Hur hjälpsam personalen på kontoret var

    8,0
  • Tiden det tog att hämta bilen

    7,0
  • Tiden det tog att lämna bilen

    8,7
  • Hur ren bilen var

    8,3
  • Bilens skick

    8,3
  • Hur lätt det var att hitta Aviss kontor eller representant

    8,2

Populära platser

Omdömen om Avis i Portugal

Läs kundomdömen

Få reda på vad andra kunder tycker - så att du kan bestämma om Avis är det rätta bolaget för dig.

Anonym Lissabon Flygplats den 29 november 2019
There was big problem to find the car return Place and toke a long time for att to find. More big signs would help.
7,2
Anonym Faro Flygplats den 7 juli 2019
Lång kö för att hämta bilen!!!!!
6,6
Anonym Faro Flygplats den 28 april 2019
Ny bil Inte samma bilmärke som beställt Lång väntetid på kontoret att hämta bilen
6,6
Anonym Lissabon - Hotel Mundial den 27 oktober 2018
Bra bil och trevlig personal Flera småskador på bilen var inte dokumenterade tidigare trots att det fanns ett dokument med skador. Bilen var smutsig i sätena. Omständig procedur att få ut bilen, trots att allt var ifyllt när jag bokade på nätet
5,8
Anonym Lissabon Flygplats den 12 augusti 2018
Galet långa köer till att få ut bilen och lika långa köer att returnera. Lyckligtvis var vi i god tid till flygplatsen vid returen. I övrigt uppfyllde bilen och AVIS allt man kan begära
5,2
Christoffer Funchal Centrum - Largo den 1 april 2018
Smidigt och snabbt. Fick en bil Som gått 5km. Dom tog ej ut någon deposition
7,0
Thomas Faro Flygplats den 24 november 2017
När jag lämnade tillbaka bilen efter 11 dagar kompenserade de oss för att vi fått fel bil. Fick helt fel bil en lägre klass än jag hade beställt och betalt för trots att jag frågade extra om det verkligen var en sådan liten bil jag hade betalt för.
7,0
Anonym Lissabon Centrum den 28 juli 2017
Fin bil , snygg färg. Den tog oss dit vi skulle.
7,2
Anonym Lissabon Flygplats den 5 juni 2017
Checking in is far to slow and unnecessary complicated. It could be handled online.
7,4
Anita Lissabon Centrum den 4 juni 2017
Bra service och trevlig personal Lite svårt att parkera när vi lämnadebilen
6,6
Anonym Lissabon Centrum den 31 mars 2017
Låg bränsleförbrukning
7,8
Anonym Funchal Centrum - Lido den 15 mars 2017
Trevlig tjej som lämnade och tog emot bilen Tycker nog vw polo som vi ville ha är en nivå bättre än den clio vi fick
7,8
Arne Lissabon Flygplats den 4 oktober 2016
Jag fick en helt ny bil, en Mercedes A-klasse. Den var mycket trevlig att köra Väntetiden i kö för att registrera mig och få ut bilpapperen
7,8
Olof Funchal Flygplats den 25 november 2015
Bilen (Colt) var lite för svag. Jag fick ett erbjudande vid hämtningen att uppgradera till en annan bil men tackade nej. Det skulle jag inte gjort.
8,2
Filip Lissabon Flygplats den 25 mars 2015
"Serviceminded" personal som brydde sig och gjorde sitt bästa för att hjälpa till trots de problem vi hade med vår hyrbil som fick åka tillbaka och byta efter vi lämnat Lissabon.De två unga männen (minns inte deras namn) i utlämningen i garaget var trots stressen och det inträffade väldigt snälla och hjälpsamma. Den första bil vi fick var vi tvungna att åka tillbaka till Avis på Lissabon Portela Airport med då oljetryckslampan började blinka. Bilen lämnades ut till oss i försäkran att det inte var några problem med den trots att vi vid uthämtning påpekade att servicelampan lyste. Bilarna var i karossmässigt ganska dåligt skick. Vi fick påpeka mängder med skador/ defekter som Avis inte noterat i sina protokoll.
7,2
Anonym Lissabon Flygplats den 20 mars 2015
Snabbt och enkelt att boka, bra och överskådlig websida. Lite omständligt vid uthämtning.
7,6
Ingvar Lissabon Flygplats den 1 februari 2015
Alt var ok
8,2
Anonym Lissabon Flygplats den 28 februari 2014
Bra service, effektiv hämtning och lämning
8,0
«Förra Nästa

De mest populära bolagen i Portugal

Avis är inte ett av de 5 mest populära bolagen

1 Biluthyrning Guerin - Rentalcars.com 8.8 Betyg: 32,643
2 Biluthyrning Madeira Rent - Rentalcars.com 8.7 Betyg: 3,333
3 Biluthyrning Alamo - Rentalcars.com 8.7 Betyg: 4,365
4 Biluthyrning Enterprise - Rentalcars.com 8.5 Betyg: 1,010
5 Biluthyrning Autatlantis - Rentalcars.com 8.5 Betyg: 842
See alla bolag i Portugal