Hoppa över navigationslänkar
 Svenska
  Min Bokning
Stäng
Har du glömt ditt referensnummer?

Ange din e-postadress nedan, vi kommer att skicka ditt referensnummer till denna adressen

Mejlet har skickats.

Vi har skickat ditt referensnummer via mejl.

Vi kan inte hitta referensnumret

Vi kunde inte hitta en bokning för den angivna e-postadressen. Vänligen kontakta oss via den här länken.

Vänligen skriv in din e-postadress igen.

Avis i Tyskland

Hitta fantastiska priser med Avis i Tyskland, se kundomdömen och boka online snabbt och lätt!

Låt oss hitta din perfekta bil

Uthyrningsplats måste specificeras
Upphämtningsdatum:
Tid:
Avlämningsdatum:
Tid:
Är föraren mellan 30 och 65 år gammal?
Föraren har ett giltigt körkort utfärdat av Folkrepubliken Kina (fastland)
Travelling for: Anledning för hyra (valfritt)
Form submission
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Inga ändringsavgifter
  • Garanterat lägst pris

Betyg:10 000+

8.6

Varför använda Avis?

  • Att lämna en bil hos Avis i Tyskland är lätt och snabbt
  • Avis i Tyskland är kända för att hålla sina bilar i bra skick
  • Kunder är imponerade över hur rena bilarna hos Avis i Tyskland är

Betyg för Avis i Tyskland

Betyg

  • Värdet för pengarna på din biluthyrning

    8,0
  • Hur hjälpsam personalen på kontoret var

    8,5
  • Tiden det tog att hämta bilen

    8,1
  • Tiden det tog att lämna bilen

    9,2
  • Hur ren bilen var

    8,9
  • Bilens skick

    9,0
  • Hur lätt det var att hitta Aviss kontor eller representant

    8,6

Populära platser

Omdömen om Avis i Tyskland

Läs kundomdömen

Få reda på vad andra kunder tycker - så att du kan bestämma om Avis är det rätta bolaget för dig.

Anonym Frankfurt Flygplats den 12 oktober 2019
Väldigt smidigt med ombokning när jag hade först bokat fel. Jättebra information när jag hämtade ut bilen och bemött på ett bra sätt och på väldigt bra engelska. Jag är mycket nöjd! .
8,2
Anonym Stralsund Centrum den 7 oktober 2019
Svårt att hitta parkering vid återlämnandet.
7,8
Anonym München Flygplats den 18 september 2019
Priset och modellen Spolarvätska var helt slut på bilen innan jag fick den.
8,4
Anonym München Flygplats den 25 juli 2019
Bra personal Att vi inte fick den bil vi hade bokat
7,6
Anonym München Flygplats den 9 juli 2019
GPS Problem med handbromsen
7,2
Anonym Frankfurt Flygplats den 10 juni 2019
Snabb återlämning Hämtning, bilen jag fick
6,6
Anonym Berlin Tegel Flygplats den 10 november 2018
Att jag inte fick den modell jag bokat
7,6
Anonym Dusseldorf Flygplats den 6 november 2018
Väldigt trevlig personal och bra service. Inget att klaga på. Skulle möjligen vara att bilen inte stod på angiven p-plats så jag fick gå runt en stund och söka på flera bilar av det angivna märket och modellen innan jag hittade rätt bil.
7,4
Anonym Berlin Schoenefeld Flygplats den 1 oktober 2018
när och hämta bilen "Vinterdäck" på bilen , och däcken tappade luften , så jag fick fylla på. Svårt med skyltningen till återlämningen( det var mörkt tidigt på morgonen
8,6
Anonym München Flygplats den 11 september 2018
Mycket bra!
8,0
Anonym Memmingen Flygplats den 11 juli 2018
Hasselfree
9,4
Hakari Berlin Tegel Flygplats den 25 april 2018
Allt var suveränt Man skulle gärna vilja ha obemannad bensinstation så att tanka närmast flygplatsen men inget kan avis göra åt .
7,6
Anders München Flygplats den 19 mars 2018
Bra service Lång väntetid för att hämta bilen
8,0
Fredrik Memmingen Flygplats den 13 februari 2018
Everything works well.
8,4
Anonym Dusseldorf - Weeze Flygplats den 3 november 2017
En lätt skört bil lite stor men bra för 4 vuxna och 2 barn Ingen fel som jag kan se
8,2
Tomas München Flygplats den 19 juli 2017
Trevligt bemötande av personal. Bil fungerade bra. Lång tid att få ut bilen. Rörigt kösystem. När man förbokat bilen borde det gå fortare att få ut bilen.
7,2
Per Frankfurt Flygplats den 21 juni 2017
Att man alltid numera får en Skoda fast man bokat en Audi eller Volkswagen. För mig är inte Skoda i samma klass, det är en billigare bil.
9,4
Johan München Flygplats den 29 januari 2017
Tyckte det gick smidigt när man väl kom fram har full förståelse att det kan vara lite körigt en lördagseftermiddag i januari.
8,2
Hojatollah Dusseldorf Flygplats den 5 december 2016
Bilen var stor och bekväm att åka i! Bilen saknade vinterdäck. För lite olja, fick fylla på dock fick jag tillbaka pengarna mot kvitto! Bilen var inte ren, framrutan var väldigt smutsig invändigt! Avis påstod att bilen var skadefri men hittade 3 mindre lackskador!
7,4
Stefan Stralsund Centrum den 8 augusti 2016
personligt bemötande fick inte den bil jag beställde. Mercedes blev Mazda. Beställde bilen till kl 10. Fick den till 12. Förlorade 2 h på mitt dyra SPA i Polen. Beställer man en bil så nära gränsen till Polen ska det inte vara massa luddiga regler om vilka av bilarna i flottan som är tillåtna. Kändes som en efterkonstruktion.
6,0
Anonym Nürnberg Flygplats den 26 maj 2016
Allt uppfyllde mina höga förväntingar. Navigatorn underlättade mina resor i staden.
7,2
Christer Dusseldorf Flygplats den 17 maj 2016
Smidig hantering vid återlämnandet av bilen Stökig hantering med krav på kreditkort. Man har ändå skrivit avtal, så depositionen spelar mindre roll
7,6
Cronie Dusseldorf Flygplats den 17 maj 2016
Städningen och tvätt av bilen
6,8
Arvid Dusseldorf Flygplats den 16 maj 2016
Enkelt och relativt snabbt. Men torde kunna gå ännu smidigare när allt var angivet i bokningen. Att jag bokat en VW men fick en Citroen.
6,6
Anonym Dusseldorf - Weeze Flygplats den 11 maj 2016
Tyckte att det var bra, det låg bra vid flygplatsen, och att personalen var väldigt hjälpsamma.
9,6
Hans München Flygplats den 9 maj 2016
Bekväm, bränslesnål för sin storlek. Dåligt vridmoment, hög inlärningströskel för att förstå alla funktioner.
7,8
Hamed Frankfurt Flygplats den 2 maj 2016
Mycket bra Inget
8,4
Anonym Berlin Tegel Flygplats den 26 april 2016
Flygplatsen är katastrof. Flyger aldrig dit igen.
8,2
Anonym München - Denninger den 3 oktober 2015
Trodde jag betalade för något större bil än denna, (bilen var av märket Smart)
6,6
Reinhard Münster Flygplats den 27 juli 2015
Bilens utrustning var på hög nivå Fick inte Mercedes som jag var inne på från början.
6,6
Anonym München Flygplats den 19 juli 2015
Inlämning av bil gick mycket snabbt och smidigt Dåligt kösystem vid hyrdisken vid uthämtning av bil vållade irritation mellan de köande
6,4
Anonym Weeze Flygplats den 6 maj 2015
Att vistas i en rökluktande bil är undermålig,
8,4
Ulf München Flygplats den 6 april 2015
Vänligheten Att jag fick en annan bil först men efter påpekande fick jag rätt bil
7,8
Anonym München Flygplats den 10 november 2014
bra med barnstolar att välja på samt kostade inget extra.
7,6
«Förra Nästa

De mest populära bolagen i Tyskland

Avis är ett av de 5 mest populära bolagen

1 Biluthyrning Keddy By Europcar - Rentalcars.com 8.7 Betyg: 7,978
2 Biluthyrning Avis - Rentalcars.com 8.6 Betyg: 13,449
3 Biluthyrning Sixt - Rentalcars.com 8.5 Betyg: 7,643
4 Biluthyrning Europcar - Rentalcars.com 8.5 Betyg: 15,117
5 Biluthyrning Alamo - Rentalcars.com 8.5 Betyg: 6,534
See alla bolag i Tyskland