Hoppa över navigationslänkar
 Svenska
  Min Bokning
Stäng
Har du glömt ditt referensnummer?

Ange din e-postadress nedan, vi kommer att skicka ditt referensnummer till denna adressen

Mejlet har skickats.

Vi har skickat ditt referensnummer via mejl.

Vi kan inte hitta referensnumret

Vi kunde inte hitta en bokning för den angivna e-postadressen. Vänligen kontakta oss via den här länken.

Vänligen skriv in din e-postadress igen.

Avis i Malaga

Hitta fantastiska priser med Avis i Malaga, se kundomdömen och boka online snabbt och lätt!

Låt oss hitta din perfekta bil

Uthyrningsplats måste specificeras
Upphämtningsdatum:
Tid:
Avlämningsdatum:
Tid:
Är föraren mellan 30 och 65 år gammal?
Föraren har ett giltigt körkort utfärdat av Folkrepubliken Kina (fastland)
Travelling for: Anledning för hyra (valfritt)
Form submission
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Inga ändringsavgifter
  • Garanterat lägst pris

Betyg:2 000+

8.3

Varför använda Avis?

  • Att lämna en bil hos Avis i Malaga är lätt och snabbt
  • Kunder är imponerade över hur rena bilarna hos Avis i Malaga är
  • Avis i Malaga är kända för att hålla sina bilar i bra skick

Betyg för Avis i Malaga

Betyg

  • Värdet för pengarna på din biluthyrning

    7,7
  • Hur hjälpsam personalen på kontoret var

    8,4
  • Tiden det tog att hämta bilen

    7,3
  • Tiden det tog att lämna bilen

    9,3
  • Hur ren bilen var

    8,9
  • Bilens skick

    8,7
  • Hur lätt det var att hitta Aviss kontor eller representant

    8,6
-

Omdömen om Avis i Malaga

Läs kundomdömen

Få reda på vad andra kunder tycker - så att du kan bestämma om Avis är det rätta bolaget för dig.

Anonym Malaga Flygplats den 3 mars 2019
Smidigt Missade tankningsstället vid återlämning.
6,2
Anonym Malaga Flygplats den 8 januari 2019
Bra Allt var bra
8,0
Ulf Malaga Flygplats den 30 september 2017
Passade det ändamål vi hade. Vindrutas insida solkig, bränsletörstig bil. Kanske ej, med hänsyn till storlek, samt att air condition tar ju lite extra bränsle.
5,6
Anonym Malaga Flygplats den 7 juli 2017
Att bilen indikerade ganska omgående att det behövdes fyllas på kylarvätska. Jag fick köpa en dunk som jag sedan lämnade i bilen när den återlämnades.
5,6
Ulf Malaga Flygplats den 11 juni 2017
Standar service Vi var nöjda så inget negativt
7,4
Anonym Malaga Flygplats den 3 maj 2017
Allt fungerade bra! Lite oklart med försäkring vi tagit via Rentalcars - försök att ta samma försäkring med Arvidson redan var betald! Se ovan
7,0
Anders Malaga Flygplats den 25 juli 2016
Ny bil Som vanligt var bilens vindruta mycket smutsig på insidan.
6,4
Anonym Malaga Flygplats den 15 maj 2016
lång väntetid att hämta bilen
8,4
Anonym Malaga Flygplats den 18 april 2016
Smidigt, bra bil och bra hantering. Tiden det tog att hämta ut bilen
8,4
Anonym Malaga Flygplats den 3 april 2016
Avis var väldigt snabba och hjälpsamma. Det var svår att hitta var man skulle hämta ut bilen på Malaga Flygplats om man inte gör det i samband med att man anländer med flyget.
7,6
Anonym Malaga Flygplats den 5 november 2015
Personalen var mycket informativ, serviceminded och duktig. Priset på AVIS tilläggsförsäkring är väl hög tycker jag.
8,0
Anonym Malaga Flygplats den 10 juli 2015
Bil parkerad på annan plats än den anvisade - problematiskt Kvarglömd vattenflaska i bilen.
7,8
«Förra Nästa

De mest populära bolagen i Malaga

Avis är ett av de 5 mest populära bolagen

1 Biluthyrning Alamo - Rentalcars.com 8.7 Betyg: 2,684
2 Biluthyrning Sixt - Rentalcars.com 8.5 Betyg: 2,888
3 Biluthyrning Budget - Rentalcars.com 8.4 Betyg: 3,772
4 Biluthyrning Avis - Rentalcars.com 8.3 Betyg: 2,650
5 Biluthyrning Europcar - Rentalcars.com 8.3 Betyg: 3,550
See alla bolag i Malaga