Inte van att tänka i SEK?
Du kan ändra detta om du hellre vill se priserna i en annan valuta.
Vänligen notera: du kommer fortfarande att betala för din bil i SEK.

Hantera bokning

Du kan hantera din bokning även om du inte har ett konto.

Stäng
Har du glömt ditt referensnummer?

Ange din e-postadress nedan, vi kommer att skicka ditt referensnummer till denna adressen

Mejlet har skickats.

Vi har skickat ditt referensnummer via mejl.

Vi kan inte hitta referensnumret

Vi kunde inte hitta en bokning för den angivna e-postadressen. Vänligen kontakta oss via den här länken.

Vänligen skriv in din e-postadress igen.

Biluthyrning Avis

Hitta fantastiska priser för biluthyrning med Avis, läs våra kundomdömen och boka online, snabbt och lätt

Låt oss hitta din perfekta bil

Uthyrningsplats måste specificeras
Tor 24 Jan 2019
Välj upphämtningsdatum
Sön 27 Jan 2019
Välj avlämningsdatum
Är föraren mellan 30 och 65 år gammal?
Travelling for: Anledning för hyra (valfritt)
Form submission
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Inga ändringsavgifter
  • Garanterat lägst pris

Betyg:100 000+

7.83688

Varför använda Avis?

  • Att lämna en bil hos Avis går lätt och snabbt
  • Vi jobbar hårt för att hitta de bästa priserna – boka med oss och få det bästa priset för en hyra med Avis, garanterat.
  • Boka din bil med Avis genom Rentalcars.com och du kan ändra din bokning gratis.

Omdömen om Avis

Läs kundomdömen

Få reda på vad andra kunder tycker - så att du kan bestämma om Avis är det rätta bolaget för dig.

Anonym Skellefteå Flygplats den 17 januari 2019
Mycket bra service och bemötande av personalen Inget att klaga på!
9,0
Anonym Östersund Flygplats den 14 januari 2019
Det fanns en varningslampa + meddelande på displayen om däckproblem. Förmodligen har man inte registrerat byte till vinterdäck. Sensorer reagerar och tolkar det som punktering eller motsvarande.
8,8
Anonym Las Palmas Flygplats - Gran Canaria den 12 januari 2019
Det fungerade utmärkt med allt. Mycket nöjd
9,4
Anonym Malaga Flygplats den 8 januari 2019
Bra Allt var bra
8,0
Anonym Stockholm Arlanda Flygplats den 8 januari 2019
Lätt att boka. Bilen var totalt insnöad, fick börja med att borsta bort all snö och skrapa is på rutorna. Omöjligt att se om bilen hade några skador. Har bild om ni vil ha.
7,6
Anonym Luleå Flygplats den 7 januari 2019
Mycket smidigt att hämta och lämna. Motorvärmare inkopplad vid upphämtning. Bilens skick. Hade föredragit exakt samma bil (Passat) framför den jag fick (Avensis)
8,0
Anonym Lund Centrum den 7 januari 2019
I went there on 14:53, but the door is closed, shows that the staff will come back on 15:00, i called to the staff, nobody answered the call, untill 15:06, the staff came, it is too cold to wait outside
7,8
Anonym Stockholm Bromma Flygplats den 5 januari 2019
Service och kvalité Bilen var inte ordentligt städad inuti (kladd från läsk bl.a) samt att spolarvätskan var slut (kompenserades efter kontakt med Avis utan problem)
9,0
Anonym Udon Thani Flygplats den 4 januari 2019
Torkarbladen var inte bra och gav dålig sikt
8,6
Anonym Östersund Flygplats den 2 januari 2019
Bilen var uppvärmd och stod 10 meter från utgången. Det är uppskattat när man kommer sent en fredag kväll i minus grader
7,6
Anonym Las Palmas Flygplats - Gran Canaria den 28 december 2018
Att bilen var den jag hade beställt, med automatväxel. Köandet vid utlämningen. Gammal teknik, ingen termostat i luftkonditioneringen.
8,0
Anonym Sundsvall Tågstation den 28 december 2018
Bra allt
6,8
Anonym Göteborg Landvetter Flygplats den 22 december 2018
Allt, lätt att hitta till Avis, mycket trevlig och serviceminded personal, snabb leverans kan inte bli bättre.
8,2
Anonym Las Palmas Flygplats - Gran Canaria den 19 december 2018
Blev inte påtvingad någon extra försäkring. Kunde hyra en kombinerad GPS/wifi-hotspot. Trevligt bemötande. Snabbt återlämnande och inte någon som "försökte hitta" skador. Fick vänta väldigt länge i kö till uthyrningsdisken vid upphämtning. Ca 45min.
8,6
Anonym Visby Flygplats den 10 december 2018
Allt fungerade jättebra, mycket trevligt mottagande när vi kom!
8,6
Anonym Antalya Internationell Flygplats den 4 december 2018
Mycket bra
7,4
Anonym Lund Centrum den 3 december 2018
Servicen Själva bilen. Väljer bort den i framtiden.
7,6
Anonym Lanzarote Flygplats den 24 november 2018
Ny fin lättkörd bil. Fick det jag bokat. ---
9,0
Anonym Las Palmas Flygplats - Gran Canaria den 12 november 2018
Bra bil till bra pris Lite långt att gå till bilparkeringen
9,2
Anonym Berlin Tegel Flygplats den 10 november 2018
Att jag inte fick den modell jag bokat
7,6
Anonym Dusseldorf Flygplats den 6 november 2018
Väldigt trevlig personal och bra service. Inget att klaga på. Skulle möjligen vara att bilen inte stod på angiven p-plats så jag fick gå runt en stund och söka på flera bilar av det angivna märket och modellen innan jag hittade rätt bil.
7,4
Anonym Las Palmas Flygplats - Gran Canaria den 4 november 2018
Kraftlös motor var ett problem i bergen.
6,6
Anonym Göteborg Landvetter Flygplats den 31 oktober 2018
Allt Inget att klaga på
9,8
Anonym Kiruna Flygplats den 29 oktober 2018
Enkelt Fick en sur Toyota. Gilla inte Toyota
7,6
Anonym Kiruna Flygplats den 27 oktober 2018
Ny bil. Utrustad m elektrisk motorvärmare Inget särskilt
9,8
Anonym Lissabon - Hotel Mundial den 27 oktober 2018
Bra bil och trevlig personal Flera småskador på bilen var inte dokumenterade tidigare trots att det fanns ett dokument med skador. Bilen var smutsig i sätena. Omständig procedur att få ut bilen, trots att allt var ifyllt när jag bokade på nätet
5,8
Anonym Stockholm Skavsta Flygplats den 25 oktober 2018
fantastisk, tack för volvon !! Allt bra
8,8
Anonym Arezzo Centrum den 23 oktober 2018
Vänlig personal Smutsiga rutor på bilen
8,4
Anonym Göteborg Landvetter Flygplats den 21 oktober 2018
Bra information om vad man behöver veta för att få en lyckad resa.
10,0
Anonym Kristianstad Centrum den 17 oktober 2018
Mannen på AVIS mycket bra och hjälpsam. Ordnade rum så att jag kunde byta om efter att jag lämnat tillbaka bilen.
9,4
Anonym Skellefteå Flygplats den 8 oktober 2018
En irriterande varningslampa för lufttryck som jag tror var fel på givaren.....
7,6
Anonym Beziers Tågstation den 8 oktober 2018
Kunde varit bättre information om de vanligaste reglagen
8,8
Anonym Paris Charles de Gaulle Flygplats den 5 oktober 2018
Dacia Sandero
6,2
Anonym Nice Flygplats den 3 oktober 2018
Very nice staff and helpful
8,0
Anonym Stockholm - Globen den 2 oktober 2018
Nöjd Garaget en söndag kväll var sådär
8,4
Anonym Stockholm Arlanda Flygplats den 2 oktober 2018
Bilen var i väldigt bra skick. Det fanns ingen handbok vilket kan tyckas lite trivialt men jag hade behövt en när det larmade och för andra inställningar. Ingen hade upplyst om att bilen använde adblue vilket larmade efter lite körning. Det tog en stund innan vi förstod vad det var. Efter vad jag förstod är det viktigt att adblue finns annars stannar bilen.
9,4
Anonym Berlin Schoenefeld Flygplats den 1 oktober 2018
när och hämta bilen "Vinterdäck" på bilen , och däcken tappade luften , så jag fick fylla på. Svårt med skyltningen till återlämningen( det var mörkt tidigt på morgonen
8,6
Anonym Visby Flygplats den 1 oktober 2018
Fanns ingen på plats när jag lämnade bilen.
8,0
Anonym Stockholm Tågstation den 25 september 2018
Bra ny bil som funkar Lite svårt med koppling mobil och 'radio'
9,4
Anonym Skellefteå Flygplats den 25 september 2018
Mycket bra service från Avis representant
9,2
Anonym Tallinn Flygplats den 17 september 2018
Väldigt professionell och smidig bemötande på plats i Avis/Tallinn flygplats.
10,0
Anonym Kalmar Flygplats den 17 september 2018
Tyvärr kunde jag inte tanka upp bilen, hittade ingen bensinstation nära flygplatsen.
7,4
Anonym Umeå Flygplats den 17 september 2018
Miljöbil = laddhybrid samt automatpåda Inget
7,4
Anonym Luleå Flygplats den 16 september 2018
Högkostnad och mindre bil än utlovat.
7,6
Anonym Lycksele Flygplats den 11 september 2018
Avis borde ha biluthyrning i Hemavan
7,8
Anonym München Flygplats den 11 september 2018
Mycket bra!
8,0
Anonym Bergamo Flygplats den 11 september 2018
Super bra service
8,0
Anonym Kiruna Flygplats den 10 september 2018
Bra bil som var rymlig och skön att köra. Att utlämningspersonalen inte specifikt pekade på att det fanns plåt-/lackskador på bilen. Det stod på kontraktet men hade känts bättre om de upplyste om detta från början.
7,6
Anonym Barcelona Flygplats den 10 september 2018
Trevligt bemötande och väldigt hjälpsamma! Fick bra uppgradering när vi ansåg att det behövdes. Det var VÄLDIGT svårt att hitta vart vi skulle lämna tillbaka bilen på Madrid flygplats! Bättre skyltning på flygplatsen och info hade varit uppskattat!
7,4
Anonym Luleå Flygplats den 10 september 2018
Allt var bra Kan inte komma på något
8,4
«Förra Nästa

Betyg om Avis

Betyg

  • Värdet för pengarna på din biluthyrning

    7,1
  • Hur hjälpsam personalen på kontoret var

    7,8
  • Tiden det tog att hämta bilen

    7,8
  • Tiden det tog att lämna bilen

    9,1
  • Hur ren bilen var

    7,9
  • Bilens skick

    7,8
  • Hur lätt det var att hitta Aviss kontor eller representant

    7,8

Populära platser