Inte van att tänka i SEK?
Du kan ändra detta om du hellre vill se priserna i en annan valuta.
Vänligen notera: du kommer fortfarande att betala för din bil i SEK.

Hantera bokning

Du kan hantera din bokning även om du inte har ett konto.

Stäng
Har du glömt ditt referensnummer?

Ange din emailadress nedan, vi kommer att skicka ditt referensnummer till denna adress

Emailet har skickats.

Vi har emailat ditt referensnummer.

Vi kan inte hitta referensnumret

Vi kunde inte hitta en bokning för den angivna emailadressen. Vänligen kontakta oss via den här länken.

Vänligen skriv in din emailadress igen.

Biluthyrning Avis

Hitta fantastiska priser för biluthyrning med Avis, läs våra kundomdömen och boka online, snabbt och lätt

Låt oss hitta din perfekta bil

Uthyrningsplats måste specificeras
Tis 20 Nov 2018
Välj upphämtningsdatum
Fre 23 Nov 2018
Välj avlämningsdatum
Är föraren mellan 30 och 65 år gammal?
Travelling for: Anledning för hyra (valfritt)
Form submission
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Inga ändringsavgifter
  • Garanterat lägst pris

Betyg:100 000+

7.84363

Varför använda Avis?

  • Att lämna en bil hos Avis går lätt och snabbt
  • Vi jobbar hårt för att hitta de bästa priserna – boka med oss och få det bästa priset för en hyra med Avis, garanterat.
  • Boka din bil med Avis genom Rentalcars.com och du kan ändra din bokning gratis.

Betyg om Avis

Betyg

  • Värdet för pengarna på din biluthyrning

    7,1
  • Hur hjälpsam personalen på kontoret var

    7,8
  • Tiden det tog att hämta bilen

    7,8
  • Tiden det tog att lämna bilen

    9,1
  • Hur ren bilen var

    7,9
  • Bilens skick

    7,8
  • Hur lätt det var att hitta Aviss kontor eller representant

    7,8

Populära platser

Omdömen om Avis

Läs kundomdömen

Få reda på vad andra kunder tycker - så att du kan bestämma om Avis är det rätta bolaget för dig.

Anonym Las Palmas Flygplats - Gran Canaria den 12 november 2018
Bra bil till bra pris Lite långt att gå till bilparkeringen
9,2
Anonym Berlin Tegel Flygplats den 10 november 2018
Att jag inte fick den modell jag bokat
7,6
Anonym Dusseldorf Flygplats den 6 november 2018
Väldigt trevlig personal och bra service. Inget att klaga på. Skulle möjligen vara att bilen inte stod på angiven p-plats så jag fick gå runt en stund och söka på flera bilar av det angivna märket och modellen innan jag hittade rätt bil.
7,4
Anonym Las Palmas Flygplats - Gran Canaria den 4 november 2018
Kraftlös motor var ett problem i bergen.
6,6
Anonym Göteborg Landvetter Flygplats den 31 oktober 2018
Allt Inget att klaga på
9,8
Anonym Kiruna Flygplats den 29 oktober 2018
Enkelt Fick en sur Toyota. Gilla inte Toyota
7,6
Anonym Kiruna Flygplats den 27 oktober 2018
Ny bil. Utrustad m elektrisk motorvärmare Inget särskilt
9,8
Anonym Lissabon - Hotel Mundial den 27 oktober 2018
Bra bil och trevlig personal Flera småskador på bilen var inte dokumenterade tidigare trots att det fanns ett dokument med skador. Bilen var smutsig i sätena. Omständig procedur att få ut bilen, trots att allt var ifyllt när jag bokade på nätet
5,8
Anonym Stockholm Skavsta Flygplats den 25 oktober 2018
fantastisk, tack för volvon !! Allt bra
8,8
Anonym Arezzo Centrum den 23 oktober 2018
Vänlig personal Smutsiga rutor på bilen
8,4
Anonym Göteborg Landvetter Flygplats den 21 oktober 2018
Bra information om vad man behöver veta för att få en lyckad resa.
10,0
Anonym Kristianstad Centrum den 17 oktober 2018
Mannen på AVIS mycket bra och hjälpsam. Ordnade rum så att jag kunde byta om efter att jag lämnat tillbaka bilen.
9,4
Anonym Skellefteå Flygplats den 8 oktober 2018
En irriterande varningslampa för lufttryck som jag tror var fel på givaren.....
7,6
Anonym Beziers Tågstation den 8 oktober 2018
Kunde varit bättre information om de vanligaste reglagen
8,8
Anonym Paris Charles de Gaulle Flygplats den 5 oktober 2018
Dacia Sandero
6,2
Anonym Nice Flygplats den 3 oktober 2018
Very nice staff and helpful
8,0
Anonym Stockholm - Globen den 2 oktober 2018
Nöjd Garaget en söndag kväll var sådär
8,4
Anonym Stockholm Arlanda Flygplats den 2 oktober 2018
Bilen var i väldigt bra skick. Det fanns ingen handbok vilket kan tyckas lite trivialt men jag hade behövt en när det larmade och för andra inställningar. Ingen hade upplyst om att bilen använde adblue vilket larmade efter lite körning. Det tog en stund innan vi förstod vad det var. Efter vad jag förstod är det viktigt att adblue finns annars stannar bilen.
9,4
Anonym Berlin Schoenefeld Flygplats den 1 oktober 2018
när och hämta bilen "Vinterdäck" på bilen , och däcken tappade luften , så jag fick fylla på. Svårt med skyltningen till återlämningen( det var mörkt tidigt på morgonen
8,6
Anonym Visby Flygplats den 1 oktober 2018
Fanns ingen på plats när jag lämnade bilen.
8,0
Anonym Stockholm Tågstation den 25 september 2018
Bra ny bil som funkar Lite svårt med koppling mobil och 'radio'
9,4
Anonym Skellefteå Flygplats den 25 september 2018
Mycket bra service från Avis representant
9,2
Anonym Tallinn Flygplats den 17 september 2018
Väldigt professionell och smidig bemötande på plats i Avis/Tallinn flygplats.
10,0
Anonym Kalmar Flygplats den 17 september 2018
Tyvärr kunde jag inte tanka upp bilen, hittade ingen bensinstation nära flygplatsen.
7,4
Anonym Umeå Flygplats den 17 september 2018
Miljöbil = laddhybrid samt automatpåda Inget
7,4
Anonym Luleå Flygplats den 16 september 2018
Högkostnad och mindre bil än utlovat.
7,6
Anonym Lycksele Flygplats den 11 september 2018
Avis borde ha biluthyrning i Hemavan
7,8
Anonym München Flygplats den 11 september 2018
Mycket bra!
8,0
Anonym Bergamo Flygplats den 11 september 2018
Super bra service
8,0
Anonym Kiruna Flygplats den 10 september 2018
Bra bil som var rymlig och skön att köra. Att utlämningspersonalen inte specifikt pekade på att det fanns plåt-/lackskador på bilen. Det stod på kontraktet men hade känts bättre om de upplyste om detta från början.
7,6
Anonym Barcelona Flygplats den 10 september 2018
Trevligt bemötande och väldigt hjälpsamma! Fick bra uppgradering när vi ansåg att det behövdes. Det var VÄLDIGT svårt att hitta vart vi skulle lämna tillbaka bilen på Madrid flygplats! Bättre skyltning på flygplatsen och info hade varit uppskattat!
7,4
Anonym Luleå Flygplats den 10 september 2018
Allt var bra Kan inte komma på något
8,4
Anonym Eskilstuna Centrum den 7 september 2018
billig i drift
7,6
Anonym Göteborg Landvetter Flygplats den 4 september 2018
Att inte få samma bil jag valt
7,6
Anonym Visby Flygplats den 3 september 2018
AllT! Bilen var inte fulltankad när vi hämtade den.
7,8
Anonym Luleå Flygplats den 3 september 2018
Toyota= tråkig bil
7,8
Anonym Las Palmas Flygplats - Gran Canaria den 30 augusti 2018
Enkelheten ,killen som hjälpte mig att få bilen var väldigt trevlig inte alls på som den brukar vars
7,2
Anonym Stockholm Arlanda Flygplats den 28 augusti 2018
Trevlig , bra personal på avis , ja e väldigt nöjd, Inget ja inte gillade ,,
7,0
Anonym Visby Centrum den 25 augusti 2018
Fantastisk personal. Utmärkt bil.
8,4
Anonym Skellefteå Flygplats den 22 augusti 2018
Vilken uthyrare som väljs beror till stor del på priset
8,0
Anonym Kalmar Flygplats den 21 augusti 2018
Ni borde ha elbilar på programmet
8,4
Anonym Göteborg Landvetter Flygplats den 19 augusti 2018
Fick en Nissan Qashqai - var en trevlig och rolig bil - funkade jättebra för mig. Skall ta den nästa gång.
9,2
Anonym Bergamo Flygplats den 17 augusti 2018
Smidigt att hämta bilen och väldigt fint skick och ren bil
7,4
Anonym Visby Flygplats den 15 augusti 2018
Mycket bra bil och fantastiskt bränslesnål.
8,6
Anonym Stockholm Bromma Flygplats den 14 augusti 2018
Väldigt bra service och hjälpsam personal
8,0
Anonym Kiruna Flygplats den 13 augusti 2018
Mkt bra ”value for money”
8,2
Anonym Lissabon Flygplats den 12 augusti 2018
Galet långa köer till att få ut bilen och lika långa köer att returnera. Lyckligtvis var vi i god tid till flygplatsen vid returen. I övrigt uppfyllde bilen och AVIS allt man kan begära
5,2
Anonym Kristianstad Flygplats den 7 augusti 2018
Bra service.
8,0
Anonym Charleroi Flygplats den 7 augusti 2018
jag hade kontakt med kontoret båda i Sverige och via meil och de var VÄLDIG SNÄLL OCH HJÄLPT MIG MED MIN BOKNING JAG ÄR VÄLDIGT TACKSAM ÖVER DEN HJÄLP .
8,2
Anonym Kiruna Tågstation den 6 augusti 2018
Mkt trevligt att få en betydligt bättre bil än vad jag bokat
8,2
«Förra Nästa