Zarządzaj rezerwacją

Jeżeli nie posiadasz swojego konta, nadal możesz zarządzać swoją rezerwacją.

Zamknij
Nie znasz swojego numeru rezerwacji?

Proszę wprowadzić swój adres mailowy a my wyślemy Państwu numer referencyjny na podany adres.

Email wysłany

Twój numer rezerwacji został wysłany na podany adres mailowy..

Numer referyncyjny nie znaleziony

Nie znaleziono rezerwacji pod podanym adresem mailowym. Dane Kontaktowe dostępne pod poniższym linkiem.

Proszę wprowadzić ponownie adres mailowy

Avis – wynajem aut

Znajdź doskonałe ceny z firmą Avis, przeglądaj opinie klientów i rezerwuj przez internet, szybko i łatwo

Wyszukaj wynajem

Rental location musi być podane
Czw 22 Lis 2018
Wybierz datę odbioru
Nie 25 Lis 2018
Wybierz datę zwrotu
Wiek kierowcy między 30 a 65 rokiem życia.
Form submission
  • Brak opłat za transakcje kartami kredytowymi
  • Bezpłatna modyfikacja rezerwacji
  • Gwarantowane najlepsze ceny

Oceny:100 000+

7.84078

Dlaczego warto skorzystać z Avis?

  • Zwrot auta z Avis jest prosty i łatwy
  • Pracujemy nad tym, by nasze ceny były najniższe z możliwych- zarezerwuj z nami i zagwarantuj sobie najlepszą cenę na wynajem w Avis.
  • Zarezerwuj wynajem auta z Avis poprzez Rentalcars.com, a będziesz mógł/mogła dokonać zmian w rezerwacji bez dodatkowych opłat.

Oceny Avis

Opinie

  • Ogólny stosunek jakości do ceny za wynajem samochodu

    7,1
  • Przydatność i pomocność lokalnych agentów

    7,8
  • Czas odbioru samochodu

    7,8
  • Czas zwrotu samochodu

    9,1
  • Czystość samochodu

    7,9
  • Ogólny stan samochodu

    7,8
  • Łatwość odnalezienia lokalizacji biura lub reprezentanta wypożyczalni Avis

    7,8

Popularne lokalizacje

Opinie o firmie Avis

Opinie klientów

Dowiedz się co sądzą inni klienci i zdecyduj czy Avis to właściwa firma dla Ciebie.

Anonim Lyon Lotnisko 17 listopada 2018
Stan samochodu bez zarzutu Długość oczekiwania przy odbiorze samochodu była za długa, przy pięciu stanowiskach obsługa powinna być sprawniejsza
8,2
Anonim Aqaba - Kempinski Hotel 15 listopada 2018
Very average car.quite used
6,0
Anonim Nantes Lotnisko 12 listopada 2018
brak możliwości kontaktu telefonicznego z agentem w Nantes w godzinach otwarcia biura w ostatnią sobotę. Pozostawiłem w samochodzie tablet TAB4 Samsung. Poza tym samochód miał 3/4 zbiornika paliwa a nie full.
7,8
Anonim Mulhouse Lotnisko 5 listopada 2018
Zgodność zamówienia, Dodatkowe opłaty za przejazd autostradami.
9,0
Anonim Fuerteventura Lotnisko 30 października 2018
Jakość obsługi, bardzo dobry stan techniczny samochodu Zbyt długi okres oczekiwania na odebranie auta na lotnisku, bardzo długa kolejka i problemy z systemem komputerowym
7,8
Anonim Charleroi Lotnisko 28 października 2018
Tak wszystko ok
9,2
Anonim Tel Awiw - Hayarkon 25 października 2018
Szybko znalazłam miejsce odbioru i zwrotu Pan przy odbiorze niezbyt miły.
6,8
Anonim Kraków Lotnisko 24 października 2018
Ogólnie było dobrze Ukryte koszty
6,8
Anonim Dubrownik Lotnisko 21 października 2018
Profesjonalna i miła obsluga
8,0
Anonim Lublin - Swidnik Lotnisko 12 października 2018
Samochodu i oczywiście z obsługi
9,0
Anonim Szczecin Lotnisko 22 września 2018
Ze wszystkiego
8,8
Anonim Huelva Centrum miasta 19 września 2018
Everything was excellent
8,2
Anonim Szczecin Lotnisko 12 września 2018
Czysty nowy samochód
8,8
Anonim Lublin - Swidnik Lotnisko 11 września 2018
Bardzo wygodny samochód oraz miła i profesjonalna obsługa.
7,4
Anonim Lublin - Swidnik Lotnisko 3 września 2018
I got vrand new car
9,4
Anonim Bydgoszcz Lotnisko 24 sierpnia 2018
z obsługi klienta z mocy samochodu.
9,0
Anonim Gdańsk Lotnisko 19 sierpnia 2018
Z centre, jakosci uslugi , samochodu
8,4
Anonim Szczecin Lotnisko 9 sierpnia 2018
Wszystko bylo ok
9,4
Anonim Novi Sad Centrum miasta 27 lipca 2018
Wszystko było jak trzeba Polecam
9,2
Anonim Bergen Lotnisko 26 lipca 2018
Z calej obslugi
8,4
Anonim Keflavik Lotnisko Międzynarodowe 24 lipca 2018
Czas rezerwacji. Lokalizacja wypożyczalni. Obsługa. Ceny wynajmu samochodów na Islandi są bardzo wysokie.
7,4
Anonim Lublin - Swidnik Lotnisko 20 lipca 2018
Z auta:) Brak obsługi przy zwrocie
7,6
Anonim Ravenna Centrum miasta 6 lipca 2018
z kompleksowej i miłej obsługi
8,4
Anonim Lublin - Swidnik Lotnisko 23 czerwca 2018
Wszystko ok
8,0
Anonim Montpellier Lotnisko 15 czerwca 2018
Brak dokładnego planu dojazdu do punktu zwrotu samochodów w Marsylii. GPS w samochodzie trochę dziwnie myślał
8,4
Jaroslaw Faro Lotnisko 22 maja 2018
Wszystko super brak
9,0
Andrzej Sztokholm Skavsta Lotnisko 7 maja 2018
Samochód całkowicie niwy i wyższej klasy niż zarezerwowany bez dopłaty. Wysoka dopłata za niestandardową godzinę odbioru auta (23:00-24:00)
8,4
Lukasz Tel Awiw Ben Gurion Lotnisko 5 maja 2018
Szybkość obsługi
8,2
Anonim Monachium Lotnisko 25 kwietnia 2018
inny model auta - krótszy/mniejszy bagażnik
9,4
Anonim Flensburg Centrum miasta 3 kwietnia 2018
Good quality of car, fast and comfortable. No heated seats.
8,6
Pawel Dublin Lotnisko 3 kwietnia 2018
I have had got brand new Kia Ceed GT. wonderful car. Thanks for that.
9,4
Jacek Aqaba - Movenpick Hotel 25 marca 2018
automatyczna skrzynia biegów
9,0
Anonim Chania Lotnisko 19 marca 2018
Wszystko OK. Brak
8,0
Anonim Aqaba Centrum miasta 17 marca 2018
samochód wyższej klasy w tej samej cenie, szybka obsługa, wyczerpujące informacje od obsługi na pytania dotyczące zasad ruchu, na co zwracać uwagę na drodze i inne nieformalne zasady poruszania się. prawie pusty zbiornik paliwa (rezerwa)
8,8
Arnold Mediolan Malpensa Lotnisko 20 lutego 2018
Samochód nowy. Za długi czas oczekiwania na odbiór , kolejka, za mało agentów .
6,8
Jacek Charleroi Lotnisko 18 lutego 2018
Krótki czas załatwienia formalności,auto w podobnej klasie do zamówionego.
9,2
Hubert Porto Stacja Kolejowa 5 lutego 2018
Fast and easy, both collect and return. Toll system is not clearly explained.
8,6
Pawel Las Palmas Lotnisko 28 listopada 2017
Nowe AUTO. Odbiór trwał około 45 min.
7,6
Anonim Nykoping lotnisko 28 listopada 2017
Brak informacji gdzie zostawić samochód.
7,8
Cyprian Las Palmas Lotnisko 26 listopada 2017
Pełny profesjonalizm, wszystko ok, polecam to biuro! W aucie brakowało anteny, przez co radio nie łapało fal.
9,0
Dariusz Kapsztad Lotnisko 21 listopada 2017
Super wypożyczalnia
8,0
JOACHIM Dortmund Lotnisko 20 listopada 2017
Z jakosci obslugi
8,2
Dariusz Jerozolima King David Centrum miasta 14 listopada 2017
Samochód który dostałem był prawie nowy (tylko 8 tyś. km). Czuć było zapach fabryki. Był czysty i przygotowany do jazdy. Odbiór i zdanie odbyło się bez problemów. Miłe zaskoczenie było przy zdaniu auta. Punkt zdania był trochę oddalony od terminalu nr 1 ale obsługa zorganizowała nam transfer pod same główne wejście. Małym minusem był brak płynu do spryskiwania szyby przedniej oraz zbyt mały dzienny limit kilometrów - poniżej 100 km. Nie wystarczył by oddalić się od Jerozolimy w inne ciekawe miejsca.
8,8
Michal Fuerteventura - Caleta de Fuste 26 października 2017
Auto nowe i czyste Samochód miał być postawiony do hotelu czego nie zrobiono.
6,2
Anonim Frankfurt Stacja Kolejowa 26 września 2017
Wszystko poza klasą samochodu Wynająłem Ford Kunga lub podobny. Rozważałem również tańszy VW Golf, ale byłby za mały. W wypożyczalni zaproponowano mi... VW Golf argumentując, że jest w wyższej klasie, bo ma automatyczną skrzynię biegów. Mi nie zależało na automacie, tylko na wielkości. Ostatecznie dostałem Renault Captur, który jednakże nadal jest mniejszy niż Ford Kunga.
8,2
Janusz Kolonia Stacja Kolejowa 19 września 2017
Obsługa
8,2
Anonim Opole Centrum miasta 11 września 2017
Z jakości auta, Nie było rozjaśnione że przy zwrocie auta musiałem zostawić paragon tankowania, i była dorachowa opłata paliwowa.
7,6
Piotr Nicea Lotnisko 10 września 2017
Sprawnie zorganizowany zwrot samochodu
7,4
Anonim Malta Lotnisko 3 września 2017
Extra payment for over hours operations. There was no information in the reservation aboit it
7,2
Marcin Goteborg Landvetter Lotnisko 28 sierpnia 2017
Economy od the Diesel engine Queue at the return desk
8,8
<Poprzedni Następne