Skip navigation links
 Norsk
  Min Booking
Lukk
Har du glemt ditt referansenummer?

Skriv inn din e-postadresse og vi vil sende ditt referansenummer til denne adressen.

Eposten har blitt sendt.

Ditt referansenummer har blitt sendt til din email.

Vi kunne ikke finne referansenummeret

Vi kunne ikke finne en booking under denne emailadressen. Vennligst Kontakt Oss via denne linken

Vennligst skriv inn e-postadressen på nytt

Avis i Norge

Finn gode priser fra Avis i Norge, les kundevurderinger - og book online, raskt og enkelt

Søk etter leiebil

Hentested må spesifiseres
Dato for henting:
Tid:
Dato for avlevering:
Tid:
Sjåførens alder mellom 30 og 65?
Sjåføren har et gyldig førerkort utstedt i Republikken Kina (Fastland)
Form submission
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Ingen endringsavgifter
  • Garantert lave priser

Vurderinger:2 000+

8.9

Hvorfor bruke Avis?

  • Avlevering av bil med Avis i Norge er raskt og enkelt
  • Våre kunder sier Avis i Norge er lett å finne
  • Folk er imponert over hvor rene Avis sine biler er i Norge

Vurderinger av Avis i Norge

Rangeringer

  • Den generelle verdien for pengene du fikk ut av din leie

    8,2
  • Hjelpsomhet fra utleieselskapets ansatte

    8,9
  • Tiden det tok å hente ut bilen

    8,7
  • Tiden det tok å avlevere bilen

    9,5
  • Bilens renslighet

    9,1
  • Bilens generelle tilstand

    9,0
  • Hvor enkelt det var å finne Aviss kontor eller representant

    9,1

Populære reisemål

Vurderinger av Avis i Norge

Ekte kundevurderinger

Finn ut hva andre kunder mener, så du kan avgjøre om Avis er det rette selskapet for deg.

Anonym Tromsø Flyplass 23. juli 2020
Veldig bra bil.
8,2
Anonym Hønefoss Sentrum 21. juli 2020
Noe ventetid på å få ut bilen
9,2
Anonym Tromsø Flyplass 14. juli 2020
Enkelt og raskt Egentlig ingenting
8,2
Anonym Kristiansund Flyplass 13. juli 2020
Servicen Ikke noe
8,6
Anonym Kongsberg Sentrum 9. juli 2020
Helt supert!
8,8
Anonym Bergen Flyplass 7. juli 2020
Prima bil å kjøre! Litt høyere driftsutgifter enn beregnet.
9,0
Anonym Askim Sentrum 1. juli 2020
Veldig hyggelig mann ved henting av bil, viste oss alt om bilen. Polo var helt grei, kunne vært rimeligere å leie, men positivt med fri Km. Egentlig ingen ting
9,2
Anonym Evenes Flyplass 10. mars 2020
Alt bare fint Ingen ting
9,2
Anonym Trondheim Flyplass 10. mars 2020
Hun som var i skranken ved henting. Meget hyggelig. Ingenting
7,8
Anonym Evenes Flyplass 13. januar 2020
Alt ok
8,8
Anonym Evenes Flyplass 10. januar 2020
Svært hyggelig ansatt, samme mann som leverte ut og tok imot retur. Han hadde t.o.m. børstet at snø og startet bilen før jeg hentet så den var varm og bar :)
9,6
Anonym Moss Sentrum 5. januar 2020
plukking opp av Bil Levering av bil
7,6
Anonym Trondheim Flyplass 28. desember 2019
Firehjulstrekk
7,0
Anonym Gardermoen Flyplass 12. desember 2019
Det meste
9,0
Anonym Bergen Flyplass 9. desember 2019
Fikk et annet bilmerke
8,0
Anonym Gardermoen Flyplass 25. november 2019
Trivelig betjening, god bistand på telefon ved behov for det. Feilmeldinger på system for kontroll av lufttrykk, varsel om dårlig batteri på fjernkontroll, slitte vinduspussere
8,4
Anonym Mosjøen Sentrum 12. november 2019
Omgjengelig og trivelig ansatt Ingenting å påpeke
9,2
Anonym Bodø Flyplass 25. oktober 2019
Meget fornøyd Ingen bemerkninger
8,4
Anonym Trondheim Flyplass 21. oktober 2019
Service og bil Savnet cruisekontroll, men regner med at det var min feil som ikke fant den.
8,2
Anonym Gardermoen Flyplass 12. oktober 2019
Med alt
9,8
Anonym Bodø Flyplass 12. oktober 2019
Service Dårlig oversikt av gamle skader og riper. Hatte hylla manglet. Dette oppdaget jeg ikke før siste leiedøgn.
7,2
Anonym Bodø Flyplass 7. oktober 2019
Alt var som man ønsker det skal være. Hyggelig og hjelpsomt personale er også et stort pluss.
9,0
Anonym Leknes Flyplass 28. september 2019
Alt var helt topp, kjempegod service fra en vennlig person bak skranken.
8,6
Anonym Førde Flyplass 27. september 2019
Hyggelig representant som leverte ut bilen. Veldig god service da flyet mitt ble innstilt og jeg ønsket å forlenge leien på bilen.
9,6
Anonym Ålesund Flyplass 15. september 2019
Eneste vi hadde å utsette var at gps ikke var aktivert, ellers super service
8,8
Anonym Gardermoen Flyplass 13. september 2019
Fik den bil jeg bestilte lækker Passat med masser af udstyr - Kunne godt være bedre rengjort men ellers ok
9,6
Anonym Stavanger Flyplass 4. september 2019
Bra bil. Ikke bilen jeg bestilte, kø i disken. Måtte vente på bilen(var til vask).
8,0
Anonym Leknes Flyplass 12. august 2019
Ikke markert tidligere skader på bil i papirene jeg fikk
8,2
Anonym Trondheim Flyplass 12. august 2019
Bilen virket ikke å være vasket før vi fikk den.
7,8
Anonym Åndalsnes Sentrum 29. juli 2019
God tilgjengelighet, god pris, fri kilometer, oppgradert bil, og god kundeservice når «steinsprut» ble påpekt før avreise.
9,6
Anonym Sandefjord Flyplass 28. juli 2019
Fornøyd med alt Ingenting å klage på
7,6
Anonym Tromsø Flyplass 24. juli 2019
Servicen
9,2
Anonym Finnsnes - Finnfjordbotn 17. juli 2019
Godt fornøyd. Det lå litt langt unna sentrum.
8,8
Anonym Bodø Flyplass 15. juli 2019
God service og helt utrolig gøy å få en ny Tesla insteden for auris. Fikk hjelp til diverse teknisk av utleie ansatt Ingenting
9,4
Anonym Volda Flyplass 9. juli 2019
Alt gikk greit Ikke tilbud om automatgir
8,2
Anonym Bodø Flyplass 26. juni 2019
Bilen var ny og fin At jeg ikke fikk manuelt gir når jeg hadde bestilt det.
8,6
Anonym Trondheim Flyplass 24. juni 2019
Totale leveransen
7,4
Anonym Evenes Flyplass 26. mars 2019
Kjørekomfort, bensinforbruk, lettvint å hente og levere bilen For liten bagasjeplass
9,0
Anonym Åndalsnes Sentrum 18. mars 2019
Pris og tilgang Bedre med piggdekk...
9,6
Anonym Askim Sentrum 28. februar 2019
Rask og god betjening samt god bil med mye kjøreglede
8,4
Anonym Svolvær Flyplass 25. februar 2019
Alt fungerte som forventer Ikke noe å klage på
8,0
Anonym Oslo Sentrum Øst 17. februar 2019
Svært hyggelig personale!! Fikk en bil tidligere enn bestilt.
8,0
Anonym Evenes Flyplass 9. februar 2019
Bilens utstyr Ingenting
8,6
Anonym Evenes Flyplass 5. februar 2019
Fornøyd med å få automatgir på bilen, hadde bestilt bil med manuelt gir Betjent ikke tilstede da vi kom fra flyet, måtte vente. Det ville vært hyggelig med en hilsen feks: hei, god tur, kjør forsiktig eller lignende
8,4
Anonym Trondheim Flyplass 1. november 2018
God service, hyggelig personale Ingen spesielle
8,0
Anonym Kongsvinger Sentrum 20. september 2018
Bensingjerrig bil Svært trang plass og uoversiktlig
7,0
Anonym Mo I Rana Flyplass 31. juli 2018
Service ved henting og avlevering
9,0
Anonym Evenes Flyplass 12. juni 2018
Kjempebra bil på alle måter
8,8
Anonym Bergen Flyplass 30. april 2018
Hyggelig betjening Ganske mørkt i garasjen der vi fikk utlevert bilen. Vanskelig å se eventuelle skader på bilen da vi gikk over bilen før vi overtok den.
8,2
Anonym Bergen Flyplass 30. april 2018
Lang tid å få ut bilen
7,4
«Forrige Neste

Selskaper på topp i Norge

Avis er på topp 5

1 Budget leiebil - Rentalcars.com 9.0 Rangeringer: 4,463
2 Sixt leiebil - Rentalcars.com 9.0 Rangeringer: 5,800
3 Thrifty leiebil - Rentalcars.com 8.9 Rangeringer: 925
4 Avis leiebil - Rentalcars.com 8.9 Rangeringer: 2,305
5 Hertz leiebil - Rentalcars.com 8.8 Rangeringer: 7,072
Se alle selskaper i Norge