Skip navigation links
 Norsk
  Min Booking
Lukk
Har du glemt ditt referansenummer?

Skriv inn din e-postadresse og vi vil sende ditt referansenummer til denne adressen.

Eposten har blitt sendt.

Ditt referansenummer har blitt sendt til din email.

Vi kunne ikke finne referansenummeret

Vi kunne ikke finne en booking under denne emailadressen. Vennligst Kontakt Oss via denne linken

Vennligst skriv inn e-postadressen på nytt

Avis i Frankrike

Finn gode priser fra Avis i Frankrike , les kundevurderinger - og book online, raskt og enkelt

Søk etter leiebil

Hentested må spesifiseres
Dato for henting:
Tid:
Dato for avlevering:
Tid:
Sjåførens alder mellom 30 og 65?
Sjåføren har et gyldig førerkort utstedt i Republikken Kina (Fastland)
Form submission
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Ingen endringsavgifter
  • Garantert lave priser

Vurderinger:25 000+

8.0

Hvorfor bruke Avis?

  • Avlevering av bil med Avis i Frankrike er raskt og enkelt
  • Avis i Frankrike er kjent for å holde bilene sine i god stand
  • Å hente en bil fra Avis i Frankrike er raskt og enkelt

Vurderinger av Avis i Frankrike

Rangeringer

  • Den generelle verdien for pengene du fikk ut av din leie

    7,4
  • Hjelpsomhet fra utleieselskapets ansatte

    8,0
  • Tiden det tok å hente ut bilen

    8,1
  • Tiden det tok å avlevere bilen

    9,2
  • Bilens renslighet

    8,0
  • Bilens generelle tilstand

    8,1
  • Hvor enkelt det var å finne Aviss kontor eller representant

    7,9

Populære reisemål

  • Paris

    Rangeringer :2 000+

    8,1
  • Nice

    Rangeringer :2 000+

    7,2
  • Marseille

    Rangeringer :1 000+

    7,8
  • Bordeaux

    Rangeringer :1 000+

    7,7
  • Lyon

    Rangeringer :1 000+

    7,9

Vurderinger av Avis i Frankrike

Ekte kundevurderinger

Finn ut hva andre kunder mener, så du kan avgjøre om Avis er det rette selskapet for deg.

Anonym Montpellier Flyplass 9. mai 2019
Raskt og effektivt håndtert.
9,0
Anonym Nice Flyplass 23. september 2018
super kundeservice i skranken tok sykt lang tid i kø for å komme frem til skranken
8,8
Anonym Pau Flyplass 12. september 2018
Enkelt og greit. Intet
9,2
Anonym Nice Flyplass 20. august 2018
Service i mottak Alt for lang tid å få ut bilen. Veldig lite rasjonell jobbing
6,4
Anonym Paris Charles de Gaulle Flyplass 14. august 2018
Ble tatt i mot veldig bra. Bilen ble levert med et lite undertrykk på venstre bakhjul og med feil i varslingssystemet rundt bilen. I tillegg hadde jeg problemer med navigasjonen. Kontoret i p-huset var stengt og fikk ingen bekreftelse på at bilen ble levert.
7,2
Anonym Paris Charles de Gaulle Flyplass 18. april 2018
Utlevering tok veldig lang tid pga. kun to personer i skranken til å betjene mange kunder. Tilbakeleveringssted var dårlig merket og vi måtte kjøre en del rundt før vi til sist fant det - etter å ha spurt en drosjesjåfør som kunne forklare oss veien.
7,2
Anonym Paris Charles de Gaulle Flyplass 13. november 2017
Perfekt service
8,8
Kari Colmar Togstasjon 25. mai 2017
Hyggelig betjening, god bil. Da rep satt alene, måtte vi ut og lete etter bilen alene. Det tok tid, på tross av at vi flittig brukte nøkkelen til å søke med.
8,6
Anonym Montpellier Flyplass 23. oktober 2016
Liten flyplass med korte distanser, dermed gikk alt fort og greitt. Lett å finne fram. Vi leverte litt for sent (misforståelse fra vår side) og måtte betale ganske mye ekstra. Litt fleksibilitet her ville vært fint.
7,0
Anonym Paris Charles de Gaulle Flyplass 25. juli 2016
Fin bil Tok 50 minutter å få ut bilen. Vanskelig å få levert bilen i Versailles. Belastet tilleggsgebyr uten å ha fått beskjed om hva det gjelder.
6,2
Anonym Nice Flyplass 23. oktober 2015
Nesten ny bil. Ved tilbakelevering ble det bemerket at vindusviskeren bak manglet. Denne manglet også da jeg hentet bilen, men det hadde altså ikke Avis notert. Jeg risikerer dermed å måtte betale for dette, hvilket er helt uakseptabelt.
7,0
Victor Paris Charles de Gaulle Airport 11. oktober 2015
Bra bil, enkel innlevering Det tok unødvendig lang tid å få ut bilen, når Avis hadde vårt flightnummer, likevel var ikke bilen klar når vi kom og vi måtte vente i 45 minutter, servicen ellers var bra.
8,0
Anonym Nice Airport Terminal 1 28. september 2015
Dårlig rengjorte vinduer innvendig.
5,6
Havar Nice - Massena 2. september 2015
Jeg hadde betalt når jeg bestilte. Men måtte også betale når jeg hentet ut bilen. Ser ut til at dette er trukket 2 ganger:)
6,8
Anonym Nice Airport Terminal 2 9. august 2015
Lys for lite vindusspylerveske lyste da jeg overtok bilen.
6,4
Anonym Nice Flyplass 2. august 2015
Hyggelig ansatte. Fikk det jeg bestilte Det tar for lang tid når vi skal få bilen ut ved ankomst
6,6
Anonym Ajaccio Flyplass 28. juli 2015
Vanskelig å finne tilbakeleverelse stedet. Dårlig skiltet.
7,8
Anonym Figari Flyplass 20. juli 2015
Fin, ny og ren bil med full tank
8,6
Kenneth Beziers Flyplass 10. juli 2015
Bilen var ny . Ingen fra Avis var tilstede ved innlevering av bil.(ingen som kunne kontrollere at bilen var ok ved tilbakelevering)
6,8
Richard Nice Flyplass 10. juli 2015
Skulle ønske jeg ble anbefalt å ta automat
5,8
Anonym Monaco Sentrum 19. juni 2015
Det var skade på bilen når vi hentet bilen. Avis i Monaco påstod at dette var skrevet inn og reg. Da vi avleverer bilen, mener avis at det er vår feil. Sikkelig dårlig service. Heldigvis så tok vi bilde av dette som viste tidspunktet.
7,6
Anonym Nice Flyplass 18. juni 2015
tiden det tok å få utlevert bilen
5,8
Anonym Beziers Togstasjon 17. juni 2015
Bilen var ny og moderne. Hentet bilen på Beziers togstasjon. Avtalte med Avis om å levere bilen på Beziers airport. Bilen ble avlevert med full tank til avtalt tid på Beziers airport ,skadefri. Det var ingen representant for Avis til stede . Ringte oppgitt telefon ingen svarte på telefonen. Det var ingen informasjon synlig ved disken når den var betjent. Fikk hjelp av Hertz som fortalte at vi kunne droppe nøkkelen i avgangshallen
7,6
Anonym Nice Flyplass 26. mai 2015
Fikk oppgradert bil uten tillegg i pris. Veldig lang og treg kø for å hente den ut...
6,8
Anonym Nice Flyplass 31. mars 2015
FIAT 500
7,8
Anonym CDG Airport Terminal 2 10. november 2014
Oppgradering av bil. Første bilen jeg fikk var en Dacia!. Det er ikke for bil å regne. Dette aksepterte jeg ikke og da var de greie nok å fikse et alternativ.
6,0
Anonym Saint Raphael Sentrum 14. august 2014
Fikk ikke parkeringskortet, måtte gå tilbake fra parkeringen for å hente det for å komme meg ut.
9,1
Anonym Antibes Togstasjon 7. august 2014
God service, enkelt og greit.
9,8
Johan Montpellier Flyplass 6. august 2014
Godt fornøyd med alt fra bil til service.
8,2
Torje Nice Airport Terminal 2 5. august 2014
Servicen Fikk i utgangspunktet en svært herpet bil, men fikk tilbud om å bytte den - noe vi gjorde. Dette måtte vi imidlertid kjøre 2 timer og betale 4 bomavgifter for å gjennomføre.
6,7
Anonym Nice Airport Terminal 1 3. august 2014
Det meste var veldig bra! Oppgitt at henting var ved terminal 1, men alle biler ble hentet ved terminal 2. Det var helt OK, men feilinformert ved bestilling.
8,0
Anonym Nice Flyplass 18. juli 2014
-God service. Raskt og effektivt. -Å finne frem til Avis ved ankomst. -Liten motor i bilen.
7,3
Anonym Nice Airport Terminal 2 11. mai 2014
Bilens standard Bilens størrelse i forhodl til dt som var forespeilet.
7,1
Anonym Nice Flyplass 24. april 2014
Leveringen var unnagjort på 25 sekund. Fantastisk! Vi bestillte en Volvo, men fikk en Ford C-max i stedet. Det må jeg si var litt skuffende. Ellers tar det alltid forferdelig lang tid å få ut bilenx
6,4
«Forrige Neste

Selskaper på topp i Frankrike

Avis er ikke på topp 5

1 Sixt leiebil - Rentalcars.com 8.5 Rangeringer: 21,594
2 Alamo leiebil - Rentalcars.com 8.3 Rangeringer: 36,148
3 Enterprise leiebil - Rentalcars.com 8.3 Rangeringer: 7,287
4 Keddy By Europcar leiebil - Rentalcars.com 8.2 Rangeringer: 25,554
5 Europcar leiebil - Rentalcars.com 8.0 Rangeringer: 45,651
Se alle selskaper i Frankrike