Skip navigation links
 Norsk
  Min Booking
Lukk
Har du glemt ditt referansenummer?

Skriv inn din e-postadresse og vi vil sende ditt referansenummer til denne adressen.

Eposten har blitt sendt.

Ditt referansenummer har blitt sendt til din email.

Vi kunne ikke finne referansenummeret

Vi kunne ikke finne en booking under denne emailadressen. Vennligst Kontakt Oss via denne linken

Vennligst skriv inn e-postadressen på nytt

Avis i Gran Canaria

Finn gode tilbud fra Avis i Gran Canaria, les kunders vurderinger - og book online, raskt og enkelt.

Søk etter leiebil

Hentested må spesifiseres
Dato for henting:
Tid:
Dato for avlevering:
Tid:
Sjåførens alder mellom 30 og 65?
Sjåføren har et gyldig førerkort utstedt i Republikken Kina (Fastland)
Form submission
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Ingen endringsavgifter
  • Garantert lave priser

Vurderinger:1 000+

8.5

Hvorfor bruke Avis?

  • Avlevering av bil med Avis i Gran Canaria er raskt og enkelt
  • Folk er imponert over hvor rene Avis sine biler er i Gran Canaria
  • Våre kunder sier Avis i Gran Canaria er lett å finne

Vurderinger av Avis i Gran Canaria

Rangeringer

  • Den generelle verdien for pengene du fikk ut av din leie

    8,3
  • Hjelpsomhet fra utleieselskapets ansatte

    8,3
  • Tiden det tok å hente ut bilen

    7,8
  • Tiden det tok å avlevere bilen

    9,7
  • Bilens renslighet

    8,7
  • Bilens generelle tilstand

    8,4
  • Hvor enkelt det var å finne Aviss kontor eller representant

    8,5
-

Vurderinger av Avis i Gran Canaria

Ekte kundevurderinger

Finn ut hva andre kunder mener, så du kan avgjøre om Avis er det rette selskapet for deg.

Anonym Las Palmas Flyplass 15. april 2019
Bil og pris Inside of front window very unclean
7,6
Anonym Las Palmas Flyplass 11. februar 2019
Bedre skilting av parkerkingsplass fra ankomsthall.
7,8
Anonym Las Palmas Flyplass 31. januar 2019
God bil og god service Litt vanskelig å finne plassen utlevering av bilen.
7,2
Anonym Las Palmas Flyplass 28. desember 2018
Did not know that we do not have to clean and wash the car! It was very nice that we do not have to wash and clean the car, but we should be informed better. :)
9,2
Anonym Las Palmas Flyplass 1. november 2018
Veldig hygge og hjelpsom personale på avis LPA veldig liten motor i bilen, bilen sleit opp bakker med personer og baggasje, Trodde nesten motoren skulle dø.
8,8
Anonym Gran Canaria - Puerto Rico 20. april 2018
Ny bil. Ingen misnøye.
8,2
Harald Las Palmas Flyplass 29. november 2017
Plass til bagasje og passasjerer Motorytelse
8,2
Anonym Las Palmas Flyplass 20. august 2017
Alt var ok
7,6
Anonym Gran Canaria - Meloneras 25. juli 2017
Fjernkontroll virket ikke på bagasjerom
8,4
Anonym Las Palmas Flyplass 14. mai 2017
Vi fikk den bilen vi bestilte Betalte depositum som jeg ikke har fått tilbake
5,4
Christian Las Palmas Flyplass 29. mars 2017
Tar altfor lang tid å få ut bilen. Må være mulig å lagre persondetaljer fra gang til gang. De sier spansk lov gjør at de ikke kan lagre slike - men det burde vært slik at leietaker skriver under på at dette er ok. Låner bil her ca. 3 ganger i året.
7,4
Erik Gran Canaria - Puerto Rico 21. mars 2017
Hele leieforholdet
9,4
Anonym Las Palmas Flyplass 22. januar 2017
Enkelt å levere og bestille. Over en times venting etter en lang flytur er ikke fornøyelig, hadde forventet bedre. Vi hadde leiet en mini cabriolet, men det viste seg å bare være et langt soltak, uheldig betegnelse.
6,2
roger Las Palmas Flyplass 31. desember 2016
Helt ny bil topp stand Ved avlevering bil var det skiltet at bilen skulle leveres i parkeringshuset for leiebiler , men det var ikke riktig...
9,0
Anonym Las Palmas Flyplass 6. desember 2016
Bilen hadde liten motor.
7,8
Odd Gran Canaria - Puerto Rico 30. oktober 2016
Ingen skriftlig bekreftelse på at bilen ble levert inn uten skader, og med full tank.
7,4
Beate Las Palmas Flyplass 3. august 2016
Fra bestillingen på nett, Oppdatering fra Rentalcars før avreise, mottakelsen på Aviskontoret på flyplassen LPA, Bilen.
8,0
Anonym Gran Canaria - Puerto Rico 18. februar 2016
Kunne avlevere bilen på hotellet Måtte reise fra Mogan til Puerto Rica for hente bilen. Svak motor på bilen
7,0
Anonym Las Palmas Flyplass 14. desember 2015
Bilstørrelse. Ikke noe negativt.
7,8
Lars Gran Canaria - Puerto Rico 9. mars 2015
Alt var ok.
7,6
Anonym Las Palmas Flyplass 27. januar 2015
At jeg aldri får den bilen jeg bestiller, men alltid "noe lignende".
8,2
Anonym Las Palmas Flyplass 18. januar 2015
Meget fornøyd med det totale intrykket vi sitter igjen med :) De har for små motorer i bilene til og holde farts grensene i landet
7,8
Anonym Las Palmas Flyplass 7. november 2014
Bilens tilstand. Kun gått 3500km
9,1
Anonym Las Palmas Flyplass 25. april 2014
levering av nøkkelen i fly plass var ikke so enkelt. vanskelig å finne drop box!! tidlig morgen kl 05:00 ingen er på plass for å spørre. Det kan hjelpe å henge et notat i parkerings plass at drop box ligger i kontoret .
6,2
Aage Las Palmas Flyplass 24. april 2014
- at bilen var ny - at det ble opplyst ved avhenting at "full til full" medførte at jeg måtte fylle på en bestemt bensinstasjon og vise kvittering. Ved avlevering ville ikke mottaker en gang se på denne kvitteringen. - at det ikke alltid stemmer dette med ekstra sjåfør, forsikring m.v.
6,0
JulieAnne Las Palmas Flyplass 1. april 2014
Veldig fornøyd med bilen som brukte lite drivstoff og den var veldig praktisk med bagasjeplass. Det var veldig vanskelig å levere bilen, fant ingen skilt eller parkeringsplass, ingen personer var til stede. Det endte med at jeg måtte parkere på feil plass.
8,2
Dagfinn Las Palmas Flyplass 17. mars 2014
Alt var greit.
6,2
Anonym Las Palmas Flyplass 26. februar 2014
God bil Kunne være litt vanskelig å finn gangvei fra utleiekontor til bilens parkeringssted og seinere tilbake fra parkeringsstedet etter avlevering. Dette skyldes nok ombygningen
7,3
Anonym Las Palmas Flyplass 12. februar 2014
De prøvde seg med drivstoff, og ville ha 61 Euro for en tank. Jeg velger alltid full/full så dette bel avvist og umiddelbart korrigert. Videre nevnte de at forsikringer ikke gjalt mellom meg og Avis, men mellom meg og Rentalcars, så jeg måtte legge ut ved evt skader, og kreve igjen hos dere etterpå. Dette bør presiseres på voucher. Helt ny bil...
8,2
«Forrige Neste

Selskaper på topp i Gran Canaria

Avis er på topp 5

1 Thrifty leiebil - Rentalcars.com 8.7 Rangeringer: 1,165
2 Hertz leiebil - Rentalcars.com 8.6 Rangeringer: 2,091
3 Avis leiebil - Rentalcars.com 8.5 Rangeringer: 1,931
4 Budget leiebil - Rentalcars.com 8.2 Rangeringer: 2,109
5 Orlando leiebil - Rentalcars.com 8.1 Rangeringer: 4,426
Se alle selskaper i Gran Canaria