Administrer booking

Du kan fortsatt administrere din booking selvom du ikke har en konto

Lukk
Har du glemt ditt referansenummer?

Skriv inn din e-postadresse og vi vil sende ditt referansenummer til denne adressen.

Eposten har blitt sendt.

Ditt referansenummer har blitt sendt til din email.

Vi kunne ikke finne referansenummeret

Vi kunne ikke finne en booking under denne emailadressen. Vennligst Kontakt Oss via denne linken

Vennligst skriv inn e-postadressen på nytt

Avis bilutleie

Finn gode priser fra Avis, les kundevurderinger - og book online, raskt og enkelt

Søk etter leiebil

Hentested må spesifiseres
Tir 25 Sep 2018
Velg hentedato
Fre 28 Sep 2018
Velg leveringsdato
Sjåførens alder mellom 25 og 70?
Form submission
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Ingen endringsavgifter
  • Garantert lave priser

Vurderinger:100 000+

7.85042

Hvorfor bruke Avis?

  • Avlevering av bil med Avis er raskt og enkelt
  • Vi jobber hardt for å finne de beste prisene- book med oss og få den beste prisen på en Avis leie, garantert.
  • Book Avis leiebil via Rentalcars.com og du kan endre din booking gratis

Vurderinger av Avis

Rangeringer

  • Den generelle verdien for pengene du fikk ut av din leie

    7,1
  • Hjelpsomhet fra utleieselskapets ansatte

    7,8
  • Tiden det tok å hente ut bilen

    7,8
  • Tiden det tok å avlevere bilen

    9,1
  • Bilens renslighet

    7,9
  • Bilens generelle tilstand

    7,8
  • Hvor enkelt det var å finne Aviss kontor eller representant

    7,8

Populære reisemål

  • Paris

    Rangeringer :2 000+

    7,9
  • Nice

    Rangeringer :2 000+

    7,3
  • Bastia

    Rangeringer :1 000+

    8,8
  • Bordeaux

    Rangeringer :500+

    7,8
  • Toulouse

    Rangeringer :500+

    8,0

Vurderinger av Avis

Ekte kundevurderinger

Finn ut hva andre kunder mener, så du kan avgjøre om Avis er det rette selskapet for deg.

Anonym Pau Flyplass 12. september 2018
Enkelt og greit. Intet
9,2
Anonym Hamburg Flyplass 10. september 2018
Veldig fornød
8,8
Anonym Targu Mures Sentrum 23. august 2018
En svært god bil. Lett å kjøre og virket helt ny. God informasjon på kontoret.
8,8
Anonym Nice Flyplass 20. august 2018
Service i mottak Alt for lang tid å få ut bilen. Veldig lite rasjonell jobbing
6,4
Anonym Frankfurt Flyplass 17. august 2018
God bil. Måtte vente på bilen ved avhenting.
7,6
Anonym Paris Charles de Gaulle Flyplass 14. august 2018
Ble tatt i mot veldig bra. Bilen ble levert med et lite undertrykk på venstre bakhjul og med feil i varslingssystemet rundt bilen. I tillegg hadde jeg problemer med navigasjonen. Kontoret i p-huset var stengt og fikk ingen bekreftelse på at bilen ble levert.
7,2
Anonym Keflavik Internasjonale Flyplass 13. august 2018
Sprek og kjekk bil. Rask service. Ingen problemer.
7,4
Anonym Praha Flyplass 13. august 2018
Alt var bra Ikke noe spesielt
9,6
Anonym Kolding Sentrum 11. august 2018
Den bil og i særlig god stand,venlig personale
8,2
Anonym Stuttgart Flyplass 9. august 2018
Alt Ingenting
8,6
Anonym Gdansk Flyplass 8. august 2018
Good service Not golf as ordered.
6,6
Anonym Milano Malpensa Flyplass 5. august 2018
Servicen da vi hentet bilen. Ventetiden for å få bilen
6,6
Anonym Malaga Flyplass 2. august 2018
Service og beliggenhet
7,2
Anonym Mo I Rana Flyplass 31. juli 2018
Service ved henting og avlevering
9,0
Anonym Dublin Flyplass 30. juli 2018
Service. Enkelt og greit.
7,8
Anonym Cluj Napoca Flyplass 30. juli 2018
Servicen på personalet og bilen.
8,0
Anonym Taormina Sentrum 18. juli 2018
At vi fikk bilen vi bestilte og at den var ny. Tiden det tok for å få bilen, opplysninger om hvordan bomstasjonene fungerte og hvor nærmeste bensinstasjon.
7,0
Anonym Trento Sentrum 7. juli 2018
Ukomplisert bestilling og uthenting
9,0
Anonym Alicante Flyplass 4. juli 2018
enkelt og greit å hent bil, samt levere bil tilbake
7,8
Anonym Keflavik Internasjonale Flyplass 1. juli 2018
Fikk en bil som jeg booket og raskt og greit og både hente og levere bil. 24/7 for levering så meget fornøyd
7,4
Anonym Evenes Flyplass 12. juni 2018
Kjempebra bil på alle måter
8,8
Einar Beograd Sentrum 13. mai 2018
Very good ! No
7,8
Anonym Bilbao Flyplass 10. mai 2018
God plass i bilen Litt liten motor, manglet ryggekamera
7,6
Anonym Bergen Flyplass 30. april 2018
Hyggelig betjening Ganske mørkt i garasjen der vi fikk utlevert bilen. Vanskelig å se eventuelle skader på bilen da vi gikk over bilen før vi overtok den.
8,2
Anonym Bergen Flyplass 30. april 2018
Lang tid å få ut bilen
7,4
Anonym Gran Canaria - Puerto Rico 20. april 2018
Ny bil. Ingen misnøye.
8,2
Anonym Paris Charles de Gaulle Flyplass 18. april 2018
Utlevering tok veldig lang tid pga. kun to personer i skranken til å betjene mange kunder. Tilbakeleveringssted var dårlig merket og vi måtte kjøre en del rundt før vi til sist fant det - etter å ha spurt en drosjesjåfør som kunne forklare oss veien.
7,2
Anonym Reykjavik Sentrum 22. mars 2018
Good car and service
8,8
Anonym Bodø Flyplass 12. mars 2018
Det meste var som planlagt Det var en skade (lakkskader) på bilen ved avhenting, som ikke ble orientert om ved henting.
7,6
Anonym München Flyplass 5. mars 2018
Det er lang kø for å få tatt ut leiebil.
7,8
Kurt Umeå Flyplass 22. februar 2018
Det gikk slik man bør kunne forvente.
8,4
Anonym Milano Malpensa Flyplass 19. februar 2018
Ny bil God service Noe mindre bil (S-max)
6,6
Anonym Kongsvinger Sentrum 24. januar 2018
Meget god bil å kjøre egenskaper. God på vinter føre. Økonomisk og bruker lite drivstoff. Gikk tom for spylervæske. Fikk ikke opp bagasjen på bilen.
8,4
Anonym Tromsø Flyplass 8. januar 2018
Bilen burde ha piggdekk når det er vinter i Tromsø...
9,6
Anonym München Flyplass 11. desember 2017
Rask avlevering, grei bil. Ekstremt lang tid å få ut bilen. For få personell i skranken.
5,6
Harald Las Palmas Flyplass 29. november 2017
Plass til bagasje og passasjerer Motorytelse
8,2
Anonym La Palma Flyplass - La Palma 17. november 2017
Bilen var dårlig vasket utvendig.Var fugleskit utvendig.
7,0
Anonym Paris Charles de Gaulle Flyplass 13. november 2017
Perfekt service
8,8
Anonym Manchester Flyplass 20. oktober 2017
Damer i skranken. ingenting
7,6
Cato Bergen Flyplass 9. oktober 2017
Fikk den bilen jeg bestilte.
8,0
Anonym Gardermoen Flyplass 20. september 2017
Pris Mye kø under henting
8,0
Elisabeth Evenes Flyplass 18. september 2017
Gode kjøreegenskaper, romslig bagasjerom Bensinforbruk tilsvarende nesten 1 ltr/mil. Hadde kjørt ca 16 mil og fylte nærmere 15 liter ved oppfylling. Kan bety at tanken ikke var helt oppfylt da jeg hentet bilen.
9,2
Anonym Gardermoen Flyplass 13. september 2017
Good car. Nothing
9,0
Martin Helsingfors Flyplass 9. september 2017
Rask utlevering og god service på desk Kanskje litt langt å gå med baggasjen for å hente bilen
8,2
Anonym Ålesund Sentrum 31. august 2017
Kunne hente i byen og levere på flyplassen
8,4
Alf Alicante Flyplass 30. august 2017
Bilen var ikke ordentlig rengjort innvendig. Mye skader på karosseri rundt hele bilen.
8,0
Anonym Gdansk Flyplass 21. august 2017
Kurant bil med god fungsjon.
7,0
Anonym Las Palmas Flyplass 20. august 2017
Alt var ok
7,6
Anonym Flekkefjord Sentrum 13. august 2017
De kjørte meg en gang til byen. Kontoret er på Drangeid,2-3km fra sentrum.
7,8
Anonym Heraklion Flyplass 9. august 2017
Ny bil, hyggelig ansatte i Avis, hjelpsomme med bagasjen. Ingen negative kommentarer.
7,4
«Forrige Neste