Niet gewend om te denken in EUR?
U kunt dit wijzigen indien u liever de prijzen in een andere valuta wilt zien.
Let op: U betaalt nog steeds voor uw auto in EUR.

Beheer boeking

Als u nog geen account heeft kunt u hier uw boeking inzien.

Sluiten
Referentienummer vergeten?

Wij sturen uw referentienummer naar het e-mailadres dat u hieronder invult.

E-mail verstuurd.

Uw referentienummer is opgestuurd per email.

Referentienummer niet gevonden

We hebben geen boeking kunnen vinden onder het opgegeven emailadres. Neem contact met ons op via deze link.

Voer uw e-mailadres opnieuw in

Avis in Nederland

Vind geweldige huurprijzen voor autoverhuur bij Avis in Nederland, lees de klantenbeoordelingen en boek snel en gemakkelijk online.

Laten we uw ideale auto vinden

Huurlocatie moet worden ingevuld
do 22 nov 2018
Kies ophaaldatum
zo 25 nov 2018
Kies inleverdatum
De bestuurder is tussen 30 en 65 jaar oud
Reizen voor: Reden om te huren (optioneel)
Form submission
  • Geen creditcardtoeslag
  • Geen wijzigingskosten
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordelingen:1.000+

8.3625

Waarom Avis?

  • Een auto van Avis inleveren in Nederland gaat snel en gemakkelijk
  • Onze klanten zeggen dat Avis in Nederland makkelijk te vinden is
  • Avis in Nederland staat erom bekend dat hun auto’s goed onderhouden worden

Beoordelingen voor Avis in Nederland

Beoordelingen

  • De algemene prijs-kwaliteitverhouding van de huurauto

    7,6
  • De behulpzaamheid van het baliepersoneel

    8,3
  • Het tempo tijdens het ophalen

    8,2
  • Het tempo tijdens het inleveren

    9,4
  • De auto was schoon

    8,2
  • De algemene staat van de auto

    8,4
  • Het vinden van de Avis verhuurbalie of medewerkers

    8,6

Populaire locaties

Beoordelingen van Avis in Nederland

Echte klantenbeoordelingen

Lees wat klanten vinden - zodat u kunt beslissen of Avis het bedrijf voor u is.

Anoniem Amsterdam Schiphol luchthaven 4 september 2018
prima auto, bijna nieuw erg lang gewacht om hem op te halen. wel attent om thee en koekjes uit te delen.
8,0
Anoniem Amsterdam centrum 4 september 2018
Avis-medewerkers waren behulpzaam
8,8
Anoniem Leeuwarden centrum 26 augustus 2018
Kreeg een bijna nieuwe auto mee Niks
8,4
Anoniem Utrecht centrum 22 augustus 2018
service, gemak en procedure de app! en de bevestiging
8,8
Anoniem Den Haag centrum Oost 21 augustus 2018
Snel service Alles was perfect
7,4
Anoniem Amsterdam centrum 24 juli 2018
Prijs, staat auto (nagenoeg nieuw) en service -
8,2
Anoniem Den Haag centrum Oost 13 maart 2018
Wagen was een upgrade. Wagen bleek niet geheel te zijn afgetankt. Ook niet goed gecontroleerd mijnerzijds.
6,6
Jaap Amsterdam Schiphol luchthaven 3 maart 2018
Goede hulp bij ophalen en inleveren Ingebouwde GPS in de auto (Opel Mokka) van zeer slechte kwaliteit. Na 3 keer verkeerde afslag overgestapt op Apple maps op de telefoon.
8,0
Anoniem Amsterdam centrum 31 oktober 2017
De auto was een Peugeot 2006. De auto was ok maar de GPS was not very reliable and often gave false information.
7,6
Guido Almere centrum 24 oktober 2017
Ik huur nu vaker een auto moet het echt elke keer mijn data op nieuw worden in het systeem ingevuld worden ?? Heb ik geen klantnummer ?
7,4
Mia Eindhoven luchthaven 20 oktober 2017
behulpzaamheid baliemedewerker
7,8
aart Almere centrum 13 september 2017
De snelle en nette afhandeling Toch wel duur
7,6
Anoniem Amsterdam centrum Zuid-Oost 12 september 2017
Ik heb 20 keer gebeld om te vragen hoe ik de auto na sluitingstijd moest inleveren. Ik heb nooit iemand aan de lijn gekregen. Verschillende vestigingen geprobeerd van Amsterdam. Ik moest de controle van de auto in het donker en in de stromende regen doen. Dan is lakschade niet te zien...
7,8
Anoniem Almere centrum 3 september 2017
Weinig info over het terugbrengen van de auto
6,6
Anoniem Den Haag centrum Oost 1 augustus 2017
Mooie nieuwe auto, precies de auto die ik hoopte mee te krijgen.
8,8
Michael Rotterdam centrum 20 juni 2017
Vriendelijke en behulpzame juffrouw achter de balie. Kreeg een upgrade: had een Citroen C3 gereserveerd, maar kreeg een Nissan X-Trail mee. -
8,6
Anoniem Amsterdam Schiphol luchthaven 25 april 2017
Het geven van uitleg/ informatie.
8,2
vincent Amsterdam centrum 18 april 2017
flexibel en behulpzaam personeel Wat krappe openingstijden tijdens feestdagen. Inleveren buiten de tijd lastig (betaalparkeren)
8,8
Theo Den Haag centrum Oost 16 maart 2017
Ik was te vroeg bij het afhalen, maar kon rustig wachten onder het genot van een bakkie koffie.
8,0
Anoniem Eindhoven luchthaven 23 januari 2017
de voorruit was van binnen vet
8,8
Anoniem Rotterdam centrum 29 december 2016
vriendelijk personeel auto was vies uitrijden bij de parkeergarage was lastig
6,6
Rafal Rotterdam centrum 20 november 2016
Mooie auto, goede contact. Besteling van zondag was niet gelukt. Op mandag de auto om 8:00 was niet klaar.
8,4
Anoniem Utrecht centrum 20 september 2016
onbeperkte kilometers navigatie systeem
8,4
Anoniem Amsterdam Schiphol luchthaven 21 juni 2016
Goede en vriendelijke service Geen uitleg gekregen hoe de auto werkt. Navegatie was bijvoorbeeld in een vreemde taal en het duurde even om de juiste taal te vinden
8,4
denny Almere centrum 7 mei 2016
Perfecte auto. Goed geholpen. Vriendelijk personeel. Volgende boeking bij rental cars staat er al in.
8,8
Anne Den Haag centrum Oost 19 april 2016
Wagen zag er goed uit en met een lage kilometer stand
9,2
Anoniem Amsterdam centrum 22 maart 2016
Citroën DS3, wat een fantastische auto! -
9,2
Anoniem Rotterdam centrum 15 maart 2016
Balie service Auto was erg basic. Daarnaast constateer ik bij Avis tot op heden altijd meer schade aan het voertuig dan vermeld staat.
5,8
Anoniem Den Haag centrum Oost 6 februari 2016
We konden de auto inleveren eerder dan gepland . Dat was heel fijn. Balie medewerkster was heel behulpzaam Niets
9,0
m Amsterdam centrum 31 januari 2016
Avis is kwaliteit Niks
9,6
Anoniem Amsterdam centrum 6 januari 2016
De totale prijs kreeg ik niet duidelijk.
7,6
Anoniem Eindhoven luchthaven 21 september 2015
Geen controle bij vertrek en inleveren auto.
8,8
Gauti Amsterdam Schiphol luchthaven 7 september 2015
Super pick up van de autos. En goede auto's.
9,6
D.W. Den Haag centrum Oost 5 augustus 2015
Alles prima. -
8,6
Maarten Utrecht centrum 4 augustus 2015
Accuraat en correct personeel.
9,4
Anoniem Rotterdam luchthaven 3 augustus 2015
Citroen C3 beviel uitstekend
8,0
Ronald Apeldoorn centrum 29 juli 2015
Super auto !
8,6
Jan Amsterdam Schiphol luchthaven 14 juli 2015
vertrek vanaf schiphol wachttijd voor ontvangst auto plus geen mogelijkheid voor een bedrijfsauto
6,6
Tom Amsterdam Schiphol luchthaven 13 juli 2015
We hebben moeten bijbetalen voor een aparte Gps (niet gebruikt) terwijl er Gps in de auto was Deze kost was wel niet nodig, Zou wel mogen terugbetaald worden !!! Is geen referentie !
7,8
Anoniem Rotterdam luchthaven 10 juli 2015
goede dienstverlening dat ik best wel hoog bedrag voor verzekering moest betalen maar dat lag aan rental cars en niet aan avis en ik had daar niet goed opgelet, autohuur was goede prijs kwaliteit verhouding
7,6
D.W. Den Haag centrum Oost 2 juli 2015
Prima service, nette en goede auto. -
8,6
Anoniem Den Haag centrum Oost 25 juni 2015
Miste in het model Corsa een GPS, was bij het reserveren niet duidelijk of er een GPS in gekozen model aanwezig is.
8,6
D.W. Den Haag centrum Oost 30 mei 2015
Prima service, prima auto. -
8,6
Anoniem Rotterdam centrum 19 mei 2015
Manier waarop de constatering van de schade bij het afhalen van de auto werd omgegaan. Auto was beschadigd zonder dat dit op voorhand door de memdewerkers was aangemerkt.
7,6
Anoniem Rotterdam centrum 16 mei 2015
Auto Bereikbaarheid Overboekt bij ophalen en afleveren
9,0
Anoniem Amsterdam Schiphol luchthaven 8 mei 2015
Alles is goed gegaan en het personeel was erg behulpzaam en aardig. Eerste keer en gelijk goede ervaring. Was een hele mooie auto, het geld zeker waard. Ik vind dat het best lang duurt voordat het geld wordt afgeschreven van de rekening. Ook duurt het lang voordat het geld van een annulering wordt gestort. Is enige aandachtspunt wat mij betreft.
9,2
Karin Rotterdam luchthaven 28 maart 2015
Ik heb geen negatieve opmerkingen Maar ik zou graag willen weten voor de volgende keer (6 Mei) of ik een auto kan krijgen met een hele lage laadvloer voor het meenemen van een rolstoel
8,2
Anoniem Rotterdam centrum 10 januari 2015
Het hele proces geen slechte punten.
10,0
Hendrik Amsterdam Schiphol luchthaven 5 januari 2015
Service en retourneren van de auto Gps 15 euro per dag extra is niet meer van deze tijd- met 12 dagen rental kan ik daar een eigen gps voor kopen.
7,8
Anoniem Vlissingen centrum 16 december 2014
Vriendelijk medewerkers, ondanks computerstoring voertuig toch snel mee mogen nemen. Geen
7,1
Volgende

Beste bedrijven in Nederland

Avis zit niet in de top 5

1 Autohuur Enterprise - Rentalcars.com 8.73333 Beoordelingen: 2356
2 Autohuur Budget - Rentalcars.com 8.57333 Beoordelingen: 5281
3 Autohuur Alamo - Rentalcars.com 8.475 Beoordelingen: 1297
4 Autohuur Hertz - Rentalcars.com 8.465 Beoordelingen: 3159
5 Autohuur Thrifty - Rentalcars.com 8.39333 Beoordelingen: 2476
Zie alle bedrijven in Nederland