Sla navigatie over
 Nederlands
  Mijn boeking
Sluiten
Referentienummer vergeten?

Wij sturen uw referentienummer naar het e-mailadres dat u hieronder invult.

E-mail verstuurd.

Uw referentienummer is opgestuurd per email.

Referentienummer niet gevonden

We hebben geen boeking kunnen vinden onder het opgegeven emailadres. Neem contact met ons op via deze link.

Voer uw e-mailadres opnieuw in

Avis in Frankrijk

Vind geweldige huurprijzen voor autoverhuur bij Avis in Frankrijk , lees de klantenbeoordelingen en boek snel en gemakkelijk online.

Laten we uw ideale auto vinden

Huurlocatie moet worden ingevuld
Ophaaldatum:
Tijd:
Inleverdatum:
Tijd:
De bestuurder is tussen 30 en 65 jaar oud
De chauffeur heeft een geldig rijbewijs dat is uitgegeven door de Volksrepubliek China (vasteland).
Reizen voor: Reden om te huren (optioneel)
Form submission
  • Geen creditcardtoeslag
  • Geen wijzigingskosten
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordelingen:25.000+

8.2

Waarom Avis?

  • Een auto van Avis inleveren in Frankrijk gaat snel en gemakkelijk
  • Avis in Frankrijk staat erom bekend dat hun auto’s goed onderhouden worden
  • Klanten zijn onder de indruk van hoe schoon de auto’s van Avis in Frankrijk zijn

Beoordelingen voor Avis in Frankrijk

Beoordelingen

  • De algemene prijs-kwaliteitverhouding van de huurauto

    7,6
  • De behulpzaamheid van het baliepersoneel

    8,3
  • Het tempo tijdens het ophalen

    7,8
  • Het tempo tijdens het inleveren

    9,0
  • De auto was schoon

    8,5
  • De algemene staat van de auto

    8,5
  • Het vinden van de Avis verhuurbalie of medewerkers

    8,2

Populaire locaties

  • Parijs

    Beoordelingen :2.000+

    8,1
  • Nice

    Beoordelingen :2.000+

    7,9
  • Marseille

    Beoordelingen :1.000+

    7,8
  • Bordeaux

    Beoordelingen :1.000+

    7,8
  • Lyon

    Beoordelingen :1.000+

    7,9

Beoordelingen van Avis in Frankrijk

Echte klantenbeoordelingen

Lees wat klanten vinden - zodat u kunt beslissen of Avis het bedrijf voor u is.

Anoniem Montpellier luchthaven 10 oktober 2019
Goede service aan de balie
9,0
Anoniem Nice luchthaven 7 oktober 2019
Goede ruime en nieuwe auto Inleveren op airport was even zoeken (brievenbus)
9,4
Anoniem Biarritz luchthaven 20 september 2019
Vriendelijk en snel geholpen bij ophalen Veel schade aanwezig aan de buitenkant van auto bij het ophalen.
7,8
Anoniem Bordeaux luchthaven 2 september 2019
auto liep prima met 4.700 op de teller tom tom slecht te bedienen en niet bruikbaar
7,4
Anoniem Straatsburg luchthaven 2 september 2019
Een kleinere auto als geboekt
9,0
Anoniem Beziers centrum 28 augustus 2019
Auto zelf ,goede ligging van avis zelf. Ipv handgeschakelde een automatique gekregen met niet teveel uitleg er bij. Te laat reactie gekregen of er een hond mee mocht .
7,6
Anoniem Nimes treinstation 27 augustus 2019
Super gemakkelijk huren! .
7,0
Anoniem Nice luchthaven 18 augustus 2019
Wegbrengen met mobiele sleutel inlever personeel is perfect!
7,8
Anoniem Nice luchthaven 7 augustus 2019
Slecht aangegeven als je op terminal 1 aankomt dat Avis op terminal 2 zit en hoe je daar komt. Zeker 20-30 minuten gelopen. (zekers als je 's-avonds laat aankomt).
6,4
Anoniem Nice luchthaven 27 juli 2019
Ik had een SUV geboekt maar kreeg een Toyota Hibride.
5,4
Anoniem Toulouse luchthaven 12 juni 2019
Goede service aan de balie Nvt
8,6
Anoniem Marseille luchthaven 11 juni 2019
Perfecte service en bijzonder vriendelijk personeel. Geen aanduiding van terugbrengen rentalcars aan terminal 2 waardoor wij veel tijd hebben verloren. Wij waren niet de enige die aan het zoeken waren. Graag dus aanduiding aan terminal 2 waar de rentelcars kunnen teruggebracht worden. Veel mensen brachten eerst hun passagiers en baggage naar terminal 2 alvorens de wagen in te leveren.
8,8
Anoniem Bordeaux treinstation 12 april 2019
Alles perfect verlopen maar bij de afgifte van de wagen kregen we geen bewijsje dat we de auto zelf en dat we hem ook in perfecte staat hebben teruggebracht
7,6
Anoniem Calvi luchthaven 3 april 2019
Ik huur al jaren bij Avis: geen gedoe, goede auto’s en prettige service. nvt
8,8
Anoniem Lyon treinstation - Part Dieu 10 februari 2019
Top kwaliteit auto en vriendelijk personeel -
8,4
Anoniem Bordeaux luchthaven 19 december 2018
kwaliteit auto en return service Ophalen duurt te lang Proces omslachtig
7,6
Anoniem Bastia luchthaven 13 september 2018
Zeer goede wagen!! Vriendelijk personeel. Bij ophalen waren computers in panne en duurde dus lang voor iedereen zijn wagen toegewezen kreeg.
8,0
Anoniem Nice luchthaven 11 september 2018
Zeer lang wachten bij het ophalen 1 uur en 3 kwartier
6,4
Anoniem Bordeaux luchthaven 8 september 2018
Inleveren ging heel soepel. Dat ik heel heel graag een fiat 500 had gehad en met Twingo op pad werd gestuurd.
5,6
Anoniem Ajaccio luchthaven 22 augustus 2018
Prima auto
7,2
Anoniem Ajaccio luchthaven 17 augustus 2018
Snelle afwikkeling, nette auto. Niet even gezegd dat het een automaat was en er werd gezegd een duurdere klasse. Mijn idee is dat Een Captur, niet groter of beter is dan een Ford Sportive. (Zelfs kleinere kofferbak).
8,2
Anoniem Cannes treinstation 9 augustus 2018
Groter model, automaat, zeer correcte bediening
8,8
Anoniem Aubenas centrum 20 juli 2018
alles prima in orde, zeer beleefd ontvangen door het personeel Niets
7,0
Anoniem Vichy treinstation 26 juni 2018
Service en prijs geen opmerking
8,8
Anoniem Carcassonne luchthaven 14 juni 2018
Auto had schade welke niet vermeld was
7,2
Rene Ajaccio luchthaven 21 mei 2018
Medewerkers 1e auto had een defecte navigatie
6,6
Patrick Biarritz luchthaven 18 mei 2018
Alles Niets
9,2
Anoniem Bergerac luchthaven 13 mei 2018
Vriendelijk personeel en vlotte bediening. Geen gezeur over extra verzekeringen, kosten etc. Zeker voor de kleinere franse wegen gaat mijn voorkeur eigenlijk uit naar het franse merk, de Renault Clio, die gereserveerd was dan naar de volkswagen die klaar stond. Goede auto, alleen niet het comfort dat gewenst was.
7,0
Wendy Bergerac luchthaven 14 april 2018
Super snelle afhandeling! Niets
9,2
Anoniem Bergerac luchthaven 31 maart 2018
Snelle afhandeling. Vriendelijk personeel Geen boekje met gebruiksaanwijzing in de auto.
8,0
Anoniem Avignon hogesnelheidstreinstation 6 maart 2018
Tanken doen ze zelf na geen tank station gevonden te hebben na omleiding wegenwerken
6,6
Peter Bergerac luchthaven 5 maart 2018
Keurige nieuwe auto met circa 20 km op de teller Toch wel veel geld voor een weekje
8,8
Anoniem Clermont Ferrand luchthaven 15 februari 2018
nieuwe auto Ford Fiesta niets
8,8
Rutger Nantes luchthaven 30 november 2017
digitaal alle papieren inleveren duurde te lang
8,8
Quang Ajaccio luchthaven 30 oktober 2017
Vriendelijk en snel afhandelen
8,2
E.C. Bergerac luchthaven 24 oktober 2017
Prima auto, vriendelijke service
8,4
Anoniem Toulouse luchthaven 21 oktober 2017
Prima auto Lang wachten met inleveren
7,0
Anoniem Lyon luchthaven 17 oktober 2017
Wilde de fiat 500 maar was er niet
6,4
Anoniem Toulon luchthaven 8 oktober 2017
Alles Bij inlevering niemand aanwezig
7,8
William Ajaccio luchthaven 19 september 2017
service prijspeil huurprijzen op corsica in het algemeen
7,4
Hans Bergerac luchthaven 16 september 2017
Geen slap gelul, gewoon de auto geven die ik via jullie heb gehuurd. Alles was prima.
8,6
Pierre Bordeaux luchthaven 9 september 2017
Auto was niet heel proper
7,6
Anoniem Lyon luchthaven 5 september 2017
Klant gerichte service De route beschrijving voor car rental drop-off ( is overigens meer iets voor luchthaven Lyon dan voor Avis)
7,2
Marianne Toulon luchthaven 1 september 2017
De juiste auto en vriendelijke baliemedewerkster. En als je als klant zelf ook zorgt dat je de benodigde papieren, creditkaart etc bij de hand hebt en daar niet aan de balie naar hoeft te zoeken,dan ben je ook binnen 10 minuten met de autosleutel op weg naar de auto Met een lange rij aan ophalers is 1 baliemedewerker niet voldoende. Bovendien bleken Avis en Budget kennelijk samen te werken , waardoor een man uit de Budget rij voordrong, terwijl wij in de Avis rij al 30 minuten stonden te wachten. Dat is een puntje van verbetering.
5,8
Anoniem Valence hogesnelheidstreinstation 28 augustus 2017
Prima auto en goed personeel. Geen opmerkingen.
9,0
Julien Ajaccio luchthaven 12 augustus 2017
Goede locatie ophalen en brengen vd auto. Hoge zorgkosten. Personeel vriendelijkheid wisselend.
7,2
Robert Figari luchthaven 10 augustus 2017
Volledige nieuwe wagen met slechts 10 kilometer op de kilometerstand. Geen opmerkingen
8,4
Anoniem Avignon hogesnelheidstreinstation 21 juli 2017
Perfect. Alles Ok. Geen opmerkingen.
7,6
Johan Les Arcs treinstation 18 juli 2017
Ontvangst Regelen papieren Duidelijkheid voorwaarden Snelheid afhandeling Persoonlijk contact Inleveren voertuig Citroën C3 geboekt en kreeg Ford Fiesta. Persoonlijk vond ik dit geen gelijkwaardig alternatief. C3 is ruimer voor mensen van 1m80 en meer...
8,0
Anoniem Toulon luchthaven 14 juli 2017
Afhandeling ophalen en inleveren wagen Feit dat geboekte wagen er niet was. Had ik niet verwacht
7,6
Volgende

Beste bedrijven in Frankrijk

Avis zit niet in de top 5

1 Autohuur Sixt - Rentalcars.com 8.6 Beoordelingen: 21,854
2 Autohuur Keddy By Europcar - Rentalcars.com 8.5 Beoordelingen: 25,960
3 Autohuur Alamo - Rentalcars.com 8.4 Beoordelingen: 35,163
4 Autohuur Europcar - Rentalcars.com 8.4 Beoordelingen: 45,659
5 Autohuur Enterprise - Rentalcars.com 8.3 Beoordelingen: 8,214
Zie alle bedrijven in Frankrijk