Sla navigatie over
 Nederlands
  Mijn boeking
Sluiten
Referentienummer vergeten?

Wij sturen uw referentienummer naar het e-mailadres dat u hieronder invult.

E-mail verstuurd.

Uw referentienummer is opgestuurd per email.

Referentienummer niet gevonden

We hebben geen boeking kunnen vinden onder het opgegeven emailadres. Neem contact met ons op via deze link.

Voer uw e-mailadres opnieuw in

Avis in Alicante

Vind geweldige huurprijzen voor autoverhuur bij Avis in Alicante, lees de klantenbeoordelingen en boek snel en gemakkelijk online.

Laten we uw ideale auto vinden

Huurlocatie moet worden ingevuld
Ophaaldatum:
Tijd:
Inleverdatum:
Tijd:
De bestuurder is tussen 30 en 65 jaar oud
De chauffeur heeft een geldig rijbewijs dat is uitgegeven door de Volksrepubliek China (vasteland).
Reizen voor: Reden om te huren (optioneel)
Form submission
  • Geen creditcardtoeslag
  • Geen wijzigingskosten
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordelingen:1.000+

8.5

Waarom Avis?

  • Een auto van Avis inleveren in Alicante gaat snel en gemakkelijk
  • Klanten zijn onder de indruk van hoe schoon de auto’s van Avis in Alicante zijn
  • Onze klanten zeggen dat Avis in Alicante makkelijk te vinden is

Beoordelingen voor Avis in Alicante

Beoordelingen

  • De algemene prijs-kwaliteitverhouding van de huurauto

    8,0
  • De behulpzaamheid van het baliepersoneel

    8,5
  • Het tempo tijdens het ophalen

    7,8
  • Het tempo tijdens het inleveren

    9,4
  • De auto was schoon

    8,9
  • De algemene staat van de auto

    8,7
  • Het vinden van de Avis verhuurbalie of medewerkers

    8,8
-

Beoordelingen van Avis in Alicante

Echte klantenbeoordelingen

Lees wat klanten vinden - zodat u kunt beslissen of Avis het bedrijf voor u is.

Anoniem Alicante luchthaven 5 november 2019
alles is tot nu vlot verlopen
9,0
Anoniem Alicante luchthaven 3 juni 2019
Nette auto, snelle afhandeling
8,8
Anoniem Alicante luchthaven 22 januari 2019
Opvallend weinig administratieve zaken; Inleveren zeer snel en goed geregeld. Nogal wat beschadigingen aan de auto; Er was in de auto gerookt
7,8
Anoniem Alicante luchthaven 13 oktober 2018
we kregen eerst een dikke bmw, maar we wouden die niet wegens te groot! dan een yaris gekregen zonder probleem! beetje weinig uitleg!!
6,4
Anoniem Alicante luchthaven 12 september 2018
Vriendelijkheid personeel Veel te lange wachttijd op vliegveld bij ophalen.
6,8
Anoniem Alicante luchthaven 18 juni 2017
procedure ophalen Graag ook een briefje bij inleveren, dat de auto conform afspraken is ingeleverd en geen schade heeft.
9,0
Wilhelmus Alicante luchthaven 15 mei 2017
Tank was niet vol.
7,2
adrianus Alicante luchthaven 4 mei 2017
het gezeur over de verzekeringen en de prijs over eventuele opties, zoals wifi en navigatie
8,6
greg Alicante luchthaven 4 maart 2017
alles Top
8,8
Anoniem Alicante luchthaven 7 november 2016
model zoals gevraagd was geen automatic
8,2
Anoniem Alicante luchthaven 25 oktober 2016
Ronduit goed.
9,0
Marcel Alicante luchthaven 9 mei 2016
Vlotte afhandeling en klantvriendelijk Geconfronteerd met zeer hoge extra kosten voor aanvullende verzekering.
7,6
Stefan Alicante luchthaven 9 mei 2016
de auto stond klaar. er hoefde niet gezocht te worden naar de verhuurbalie en de auto. had een Mercedes vito besteld en kreeg uiteindelijk een opel vivaro.
7,4
Anoniem Alicante luchthaven 6 april 2016
bijna alles prijs was iets hoger dan concurrentie
8,0
Geert Alicante luchthaven 3 april 2016
Toffe auto, Skoda Spaceback. In de luchthaven is er een dubbele balie Avis/Budget, er stond een bediende bij Budget die bezig was met iemand en bij Avis hangt een plaat boven de balie "Avis preferred proceed to parking" Dit is verwarrend waardoor meerdere mensen de verkeerde richting uit gaan.
6,4
Anoniem Alicante luchthaven 26 november 2015
Seat Leon was niet beschikbaar. Men wilde een Citroen Berlingo geven als alternatief. Dat vind ik een bestelwagen, niet goed. Toen werd het een Opel Zafira. Dat was prima.
8,6
Peter Alicante luchthaven 9 november 2015
vlotte afhandeling door een grote erkende verhuurder er was wat verwarring of de auto volgetankt weer moest afgeleverd worden
8,6
Anoniem Alicante luchthaven 1 november 2015
De auto was praktisch nieuw en in uitstekende staat.
8,8
Anoniem Alicante luchthaven 17 oktober 2015
Geboekt voor 2e bestuurder, maar niet benut door onverwacht noodzakelijk medicijngebruik waarmee niet mocht worden gereden. Dit gemeld bij inleveren van de auto bij ophaalbalie(op advies van medewerker die auto innam). Medicijnen laten zien, bedrag is niet in rekening gebracht. Top!
8,4
F Alicante luchthaven 15 september 2015
Prettige afhandeling aan de bali, geen opdringerige verkoop
7,8
Anoniem Alicante luchthaven 8 augustus 2015
heel erg tevreden !!!
9,2
marco Alicante luchthaven 30 juli 2015
Perfect, goed en deskundig personeel. De extra verzekering is verwarrend. Zowel bij Rental en bij Avis.
9,0
Anoniem Alicante luchthaven 19 juli 2015
Dat ik de auto kreeg die ik geboekt had met als puspunt dat het een cabrio was Het proberen aansmeren van nog bijkomende verzekeringen niettegenstaande mij bij rentalcars al gezegd had dat het meer dan voldoende was die verzekering die ik had geboekt
8,6
Anoniem Alicante luchthaven 31 mei 2015
The car was clean I was looking forward to the Audi I had booked but got a skoda instead!!
5,4
Mike Alicante luchthaven 10 mei 2015
Perfect geholpen, volgende keer weer bij jullie. Geen navigatie
8,4
Anoniem Alicante luchthaven 5 mei 2015
Geen tankstation aan luchthaven maar volle tank wordt wel vereist
8,8
Victor Alicante luchthaven 30 april 2015
Duidelijke voorwaarden. Geen verrassingen
8,6
Eddy Alicante luchthaven 9 maart 2015
Weer een nieuwe auto gekregen met slechts 11 km op de teller!!!!! great!!!
8,4
Anoniem Alicante luchthaven 26 september 2014
Wij kennen Avis al enkele jaren en hebben nog nooit problemen gehad het balie personeel is top en de wagens zijn voor 100% in orde. Sorry geen.
8,9
Anoniem Alicante luchthaven 15 juli 2014
Wij hadden via rentalcars een volledige schade dekking maar dat is dus blijkbaar niet erkend door Avis. Wat wil zeggen dat wanneer je schade hebt dit eerst zelf moet betalen en dan moet regelen met rentalcars. Dit zou duidelijker gecommuniceerd moeten worden.
10,0
Volgende

Beste bedrijven in Alicante

Avis zit niet in de top 5

1 Autohuur Budget - Rentalcars.com 8.4 Beoordelingen: 1,991
2 Autohuur Firefly - Rentalcars.com 8.0 Beoordelingen: 19,753
3 Autohuur Record - Rentalcars.com 7.9 Beoordelingen: 16,926
4 Autohuur Drivalia - Rentalcars.com 7.9 Beoordelingen: 3,170
5 Autohuur Centauro - Rentalcars.com 7.6 Beoordelingen: 11,980
Zie alle bedrijven in Alicante