Skip navigation links
 Dansk
  Min reservation
Lukket
Har du glemt dit booking reference nummer?

Indtast din e-mail adresse og så vil vi sende dit referencenummer til denne adresse.

Email sendt.

Dit booking reference nummer er blevet emailet til dig.

Reference nummeret blev ikke fundet

Vi kunne ikke finde en booking under den opgivne email addresse. Venligst kontakt os via dette link

Genindtast email adresse

Avis i Italien

Find gode priser på biludlejning fra Avis i Italien, se karakterer og book online – hurtigt og nemt

Søg efter biludlejning

Afhentningssted skal være angivet
Afhentningsdato:
Tid:
Afleveringsdato:
Tid:
Chauffører imellem 30 – 65 år?
Fører har et gyldigt kørekort udstedt af Folkerepublikken Kina (Hovedland)
Form submission
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Ingen ændringsgebyrer
  • Garanteret laveste pris

Karakterer:25.000+

7.8

Hvorfor vælge Avis?

  • Aflevering af en bil til Avis i Italien er let og hurtigt
  • Vores kunder siger at Avis i Italien er let at finde
  • Vi arbejder hårdt på at finde de bedste priser til dig - book med os og få den bedste pris på en Avis leje i Italien, garanteret.

Anmeldelser af Avis i Italien

Vurderinger

  • Hvor god værdi for pengene var den samlede leje

    7,3
  • Hvor hjælpsomme var personalet

    7,8
  • Tiden det tog at afhente køretøjet

    7,5
  • Tiden det tog at aflevere køretøjet

    9,0
  • Hvor rent køretøjet var ved afhentning

    7,7
  • Det samlede indtryk af køretøjet

    7,8
  • Hvor let det var at finde Avis kontor eller repræsentant

    8,0

Populære afhentningssteder

  • Milano

    Vurderinger :2.000+

    7,2
  • Rom

    Vurderinger :2.000+

    7,2
  • Napoli

    Vurderinger :1.000+

    7,8
  • Catania

    Vurderinger :1.000+

    7,3
  • Pisa

    Vurderinger :1.000+

    7,2

Anmeldelser af Avis i Italien

Ægte anmeldelser

Læs hvad andre kunder synes – så kan du beslutte om Avis er det rette firma for dig.

Anonym Olbia Lufthavn 1. august 2019
Bilen var ikke ordentlig rengjort!
6,6
Anonym Rom Fiumicino Lufthavn 24. juli 2019
Flink personale Fik ikke den forventede bil
6,6
Anonym Pisa Lufthavn 23. oktober 2018
Very nice car for a fantastic price. Desk made me uncertain about the reach of the coverage on my 3. third party own risk insurance.
8,0
Anonym Palermo Lufthavn 3. oktober 2018
Tilgængelighed og bil Afhentningstid og skrammet bil.
6,6
Anonym Bari Lufthavn 30. juli 2018
afregning af brændstof - kom til af betale for en hel tankfuld, selvom tanken ikke var tom!!
7,0
Anonym Rom Ciampino Lufthavn 29. juli 2018
Bilen var meget beskidt udvendigt ved modtagelsen.
6,2
Anonym Pisa Lufthavn 21. juni 2018
Bilen var helt i orden. Venlig service.
9,4
Anonym Catania Havn 23. maj 2017
Søde folk Vidste ikke hvordan man installerede et børnesæde i bilen.
6,4
Anonym Milano Malpensa Lufthavn 15. maj 2017
Vi lejede en gps. Denne var dog ikke opdateret
6,6
Anonym Rom Fiumicino Lufthavn 15. maj 2017
Personale er hurtig og effektiv. Selv om personale er hurtig, kunne papirarbejde godt være klar når man kommer frem Når man udfylder reservasion på hjemmeside, vælger man fuld forsikring og forventer også hermed at alt er forsikret, men når man kommer frem logger der lige en ekstra udgift for ikke at få selvrisiko. Fuld forsikring er fuld forsikring, så forventer jeg ikke ved et firma som Avis at skulle få ekstra overraskelser
7,6
Anonym Milano Malpensa Lufthavn 19. januar 2016
Alt var ok, dog virkede benzin måleren ikke hvilket ikke var godt. Fandt ud af det så vi passede på ikke at løbe tør.
7,8
Anonym Treviso Lufthavn 28. juni 2015
Dejligt imødekommet personale. let forståeligt, og der blev taget hensyn til vores behov. Meget tilfreds og vil anbefale Avis til andre. Også stor tak til Avis Aalborg for deres hjælpsomhed i forbindelse med de tvivl spørgsmål vi havde inden afrejsen. Det kunne være dejlig om man kunne ordne alt det økonomiske inden afrejsen. Der hvor tvivl spørgsmålene opstod var omkring fuld forsikret bil. kan stadig ikke forstå hvorfor man så stadig skal tegne endnu en forsikring som skal dække glas, hjulkapsler, sin egen selvrisiko. Det bør kunne ordnes på en enkeltere måde.
7,4
Henrik Alghero Lufthavn 31. juli 2014
Nissan var nok bedre til vores fire kufferter end Audi'en, men Booket en Audi A3 - fik en Nissan - så det blev igen eller lign. Det var fedt om man kunne booke præcis den bil jeg ønsker.
7,1
Anonym Florence - Via Borgognissanti 28. juli 2014
Effektiv betjening og ren bil uden fejl. Svært at finde Avis i Firenze lufthavn.
9,8
Anonym Firenze Internationale Lufthavn 27. maj 2014
Det er en lille lufthavn så man er hurtig ude af "systemet". I gamle dage var udlejningen i selve lufthavnsområdet. Man kunne hurtig gå over og hente sin bil ! Nu skal man vente i umindelige tider sammen med mange mennesker i bagende sol uden overdækning for at blive samlet op af den lille og eneste shuttlebus som kører mellem lufthavn og udlejningsområdet....Den skulle køre hver 15 minut men det holder ikke i Byretten !! Alt for mange mennesker bliver derfor gennet op i den lille bus når endelig den kommer. Der er ikke plads til bagegen, thi bussen er indrettet som en almindelig "bybus" med sæder. Kunne man ikke bruge den indvendige side af hjernen og bruge en rigtig tourbus, så bagagen kunne komme ind i bagegerummene under bussen eller bedre garantere en hurtigere shuttle service i alt fald i højsæsonen ??
6,0
Anonym Bergamo Lufthavn 4. maj 2014
Skiltningen i ankomsthallen viser man skal uden for, for at finde biludlejning. Og kontoret er inde i ankomst hallen, ikke hensigtsmæssigt!
7,1
Gert Bergamo Lufthavn 30. april 2014
Den effektive og venlige betjening både ved afhentning og aflevering. Shuttle bus service fra Ankomst til bilparkering virker også fint.
9,6
Jan Milan Malpensa Airport Terminal 2 17. marts 2014
Virkelig let og nemt! Både lejeaftalen og selve afhentningen i lufthavnen. En anelse pebret i pris.
10,0
<Forrige Næste

De mest populære firmaer i Italien

Avis ligger ikke blandt top 5

1 Locauto billeje - Rentalcars.com 8.5 Vurderinger: 117,204
2 Alamo billeje - Rentalcars.com 8.4 Vurderinger: 16,969
3 Sixt Italy billeje - Rentalcars.com 8.3 Vurderinger: 4,986
4 Sixt billeje - Rentalcars.com 8.3 Vurderinger: 13,084
5 Europcar billeje - Rentalcars.com 8.1 Vurderinger: 32,965
Se alle firmaer i Italien