Håndter booking

Du kan stadig administere din booking selvom du ikke har en konto

Lukket
Har du glemt dit booking reference nummer?

Indtast din e-mail adresse og så vil vi sende dit referencenummer til denne adresse.

Email sendt.

Dit booking reference nummer er blevet emailet til dig.

Reference nummeret blev ikke fundet

Vi kunne ikke finde en booking under den opgivne email addresse. Venligst kontakt os via dette link

Genindtast email adresse

Avis i Italien

Find gode priser på biludlejning fra Avis i Italien, se karakterer og book online – hurtigt og nemt

Søg efter biludlejning

Afhentningssted skal være angivet
Lør 21 Jul 2018
Vælg afhentningsdato
Tir 24 Jul 2018
Vælg afleveringsdato
Chauffører imellem 25 – 70 år?
Form submission
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Ingen ændringsgebyrer
  • Garanteret laveste pris

Karakterer:10.000+

7.56934

Hvorfor vælge Avis?

  • Aflevering af en bil til Avis i Italien er let og hurtigt
  • Vi arbejder hårdt på at finde de bedste priser til dig - book med os og få den bedste pris på en Avis leje i Italien, garanteret.
  • Book Avis billeje i Italien igennem Rentalcars.com og du kan ændre din booking uden ekstra gebyrer

Anmeldelser af Avis i Italien

Vurderinger

  • Hvor god værdi for pengene var den samlede leje

    6,9
  • Hvor hjælpsomme var personalet

    7,5
  • Tiden det tog at afhente køretøjet

    7,5
  • Tiden det tog at aflevere køretøjet

    9,0
  • Hvor rent køretøjet var ved afhentning

    7,3
  • Det samlede indtryk af køretøjet

    7,6
  • Hvor let det var at finde Avis kontor eller repræsentant

    7,6

Populære afhentningssteder

  • Milano

    Vurderinger :2.000+

    6,8
  • Rom

    Vurderinger :2.000+

    7,1
  • Catania

    Vurderinger :1.000+

    7,4
  • Napoli

    Vurderinger :1.000+

    7,2
  • Pisa

    Vurderinger :1.000+

    7,0

Anmeldelser af Avis i Italien

Ægte anmeldelser

Læs hvad andre kunder synes – så kan du beslutte om Avis er det rette firma for dig.

Anonym Pisa Lufthavn 21. juni 2018
Bilen var helt i orden. Venlig service.
9,4
Anonym Catania Havn 23. maj 2017
Søde folk Vidste ikke hvordan man installerede et børnesæde i bilen.
6,4
Anonym Milano Malpensa Lufthavn 15. maj 2017
Vi lejede en gps. Denne var dog ikke opdateret
6,6
Anonym Rom Fiumicino Lufthavn 15. maj 2017
Personale er hurtig og effektiv. Selv om personale er hurtig, kunne papirarbejde godt være klar når man kommer frem Når man udfylder reservasion på hjemmeside, vælger man fuld forsikring og forventer også hermed at alt er forsikret, men når man kommer frem logger der lige en ekstra udgift for ikke at få selvrisiko. Fuld forsikring er fuld forsikring, så forventer jeg ikke ved et firma som Avis at skulle få ekstra overraskelser
7,6
Anonym Milano Malpensa Lufthavn 19. januar 2016
Alt var ok, dog virkede benzin måleren ikke hvilket ikke var godt. Fandt ud af det så vi passede på ikke at løbe tør.
7,8
Anonym Treviso Lufthavn 28. juni 2015
Dejligt imødekommet personale. let forståeligt, og der blev taget hensyn til vores behov. Meget tilfreds og vil anbefale Avis til andre. Også stor tak til Avis Aalborg for deres hjælpsomhed i forbindelse med de tvivl spørgsmål vi havde inden afrejsen. Det kunne være dejlig om man kunne ordne alt det økonomiske inden afrejsen. Der hvor tvivl spørgsmålene opstod var omkring fuld forsikret bil. kan stadig ikke forstå hvorfor man så stadig skal tegne endnu en forsikring som skal dække glas, hjulkapsler, sin egen selvrisiko. Det bør kunne ordnes på en enkeltere måde.
7,4
Henrik Alghero Lufthavn 31. juli 2014
Nissan var nok bedre til vores fire kufferter end Audi'en, men Booket en Audi A3 - fik en Nissan - så det blev igen eller lign. Det var fedt om man kunne booke præcis den bil jeg ønsker.
7,1
Anonym Firenze - Via Borgognissanti 28. juli 2014
Effektiv betjening og ren bil uden fejl. Svært at finde Avis i Firenze lufthavn.
9,8
Anonym Firenze Internationale Lufthavn 27. maj 2014
Det er en lille lufthavn så man er hurtig ude af "systemet". I gamle dage var udlejningen i selve lufthavnsområdet. Man kunne hurtig gå over og hente sin bil ! Nu skal man vente i umindelige tider sammen med mange mennesker i bagende sol uden overdækning for at blive samlet op af den lille og eneste shuttlebus som kører mellem lufthavn og udlejningsområdet....Den skulle køre hver 15 minut men det holder ikke i Byretten !! Alt for mange mennesker bliver derfor gennet op i den lille bus når endelig den kommer. Der er ikke plads til bagegen, thi bussen er indrettet som en almindelig "bybus" med sæder. Kunne man ikke bruge den indvendige side af hjernen og bruge en rigtig tourbus, så bagagen kunne komme ind i bagegerummene under bussen eller bedre garantere en hurtigere shuttle service i alt fald i højsæsonen ??
6,0
Anonym Bergamo Lufthavn 4. maj 2014
Skiltningen i ankomsthallen viser man skal uden for, for at finde biludlejning. Og kontoret er inde i ankomst hallen, ikke hensigtsmæssigt!
7,1
Gert Bergamo Lufthavn 30. april 2014
Den effektive og venlige betjening både ved afhentning og aflevering. Shuttle bus service fra Ankomst til bilparkering virker også fint.
9,6
Jan Milano Malpensa Lufthavn Terminal 2 17. marts 2014
Virkelig let og nemt! Både lejeaftalen og selve afhentningen i lufthavnen. En anelse pebret i pris.
10,0
<Forrige Næste

De mest populære firmaer i Italien

Avis ligger ikke blandt top 5

1 Locauto billeje - Rentalcars.com 8.28333 Vurderinger: 96201
2 Alamo billeje - Rentalcars.com 8.05278 Vurderinger: 9397
3 Keddy By Europcar billeje - Rentalcars.com 7.94559 Vurderinger: 5435
4 Enterprise billeje - Rentalcars.com 7.75313 Vurderinger: 2507
5 Budget billeje - Rentalcars.com 7.72921 Vurderinger: 34819
Se alle firmaer i Italien