Håndter booking

Du kan stadig administere din booking selvom du ikke har en konto

Lukket
Har du glemt dit booking reference nummer?

Indtast din e-mail adresse og så vil vi sende dit referencenummer til denne adresse.

Email sendt.

Dit booking reference nummer er blevet emailet til dig.

Reference nummeret blev ikke fundet

Vi kunne ikke finde en booking under den opgivne email addresse. Venligst kontakt os via dette link

Genindtast email adresse

Avis i Spanien

Find gode priser på biludlejning fra Avis i Spanien , se karakterer og book online – hurtigt og nemt

Søg efter biludlejning

Afhentningssted skal være angivet
Tor 23 Aug 2018
Vælg afhentningsdato
Søn 26 Aug 2018
Vælg afleveringsdato
Chauffører imellem 25 – 70 år?
Form submission
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Ingen ændringsgebyrer
  • Garanteret laveste pris

Karakterer:25.000+

8.00294

Hvorfor vælge Avis?

  • Aflevering af en bil til Avis i Spanien er let og hurtigt
  • Folk er imponerede over hvor rene bilerne fra Avis i Spanien er
  • Vi arbejder hårdt på at finde de bedste priser til dig - book med os og få den bedste pris på en Avis leje i Spanien , garanteret.

Anmeldelser af Avis i Spanien

Vurderinger

  • Hvor god værdi for pengene var den samlede leje

    7,4
  • Hvor hjælpsomme var personalet

    7,9
  • Tiden det tog at afhente køretøjet

    7,9
  • Tiden det tog at aflevere køretøjet

    9,3
  • Hvor rent køretøjet var ved afhentning

    8,0
  • Det samlede indtryk af køretøjet

    8,0
  • Hvor let det var at finde Avis kontor eller repræsentant

    7,9

Populære afhentningssteder

Anmeldelser af Avis i Spanien

Ægte anmeldelser

Læs hvad andre kunder synes – så kan du beslutte om Avis er det rette firma for dig.

Anonym Las Palmas Lufthavn - Gran Canaria 16. august 2018
Fantastic service and fast delivery.
7,8
Anonym Las Palmas Lufthavn - Gran Canaria 1. august 2018
Langsom afhentning v. sen ankomst (kl. 23.30)
7,2
Anonym Las Palmas Lufthavn - Gran Canaria 13. maj 2018
Lækker bil! God service ! Dejlig ferie! Ikke nogen
8,8
Anonym Las Palmas Lufthavn - Gran Canaria 2. maj 2018
Nemt at reservere For lang ventetid når man kommer sidst på aftenen. Ventede over 1 time på at få udleveret nøgle da der kun var 2 medarbejdere tilstede. AVIS burde vide hvor mange der ankommer sent og har booket hos dem og dermed sætte personale nok på så ventetiden reduceres væsentligt.
5,2
Finn Barcelona Lufthavn 7. april 2018
Opgradering
8,0
Henrik Barcelona Lufthavn 1. april 2018
Venlig og god service, god bil, rimelig pris. Der var lidt for mange småskader på bilen som ikke på forhånd var registreret af Avis. Det var vores opgave at finde skaderne og gøre Avis opmærksom på dem. Nogle af dem opdagede vi først da vi var kørt fra udlejningsstedet.
8,4
Anonym Fuerteventura Lufthavn 3. marts 2018
Det har taget alt for lang tid for afhæntning af bilen :(
6,4
Anonym Las Palmas Lufthavn - Gran Canaria 19. februar 2018
Alt er nemt og ligetil.
9,0
Mehmet Tenerife Lufthavn Nord 18. februar 2018
Afleveringen tog 2 min. Super godt.
7,2
Jorgen Tenerife Lufthavn Syd 12. februar 2018
Svært at finde shuttlebus ,ingen skiltning eller anvisning.
7,0
Jesper Lanzarote - Puerto Del Carmen 28. januar 2018
God service
7,6
Jan Tenerife Lufthavn Syd 14. januar 2018
Kompetent og venligt personale
9,2
Anonym Las Palmas Lufthavn - Gran Canaria 19. november 2017
Meget venlige og kompetente medarbejdere. Lidt svært at finde frem til AVIS kontoret på pladssen.
8,2
Susan Alicante Lufthavn 18. november 2017
Søde og serviceminded da først jeg blev betjent Lidt for lang ventetid kun en ved betjening
7,2
John Tenerife - Los Gigantes 5. november 2017
Lejeprisen var god. Hver gang jeg lejer bil gennem jer får jeg ikke den rigtige bil men noget lignende i en ringere kvalitet, det er utilfredsstillende.
7,2
Anonym Barcelona Lufthavn 5. august 2017
Glimrende service Ærgerligt at udlejningen var flyttet
9,0
Anonym Las Palmas Lufthavn - Gran Canaria 31. juli 2017
Servicen Jeg synes ikke jeg fik en tilsvarende bil. Fik en Citroën c3
7,6
Birgit Barcelona Lufthavn 28. juli 2017
Fik en helt ny Renault Megane. Superlækker og ideel til vores handicappede søn. Rummelig og nem at komme ud og ind ad.
7,6
Kirsten Palma de Mallorca Lufthavn 13. maj 2017
Bilen, en Renault Talisman Avis havde ikke sørget for opfyldning af sprinklervæske. Beholder var tom.
6,0
Anonym Fuerteventura Lufthavn 11. april 2017
Aflevering gig godt og hurtigt. Svært at finde bilen ved ankomst. Her burde være en person der fulgte os til bilen.
7,2
Anonym Fuerteventura Lufthavn 9. april 2017
God bil. Da jeg sku aflevere, var der ikke nogen til at tage i mod. Kan heller ikke forstå, hvorfor jeg sku aflevere benzin kvittering. Er vant til at leje bil ved avis på Tenerife, der er der en til at tage imod og give en kvittering når jeg afleverer.
8,2
Anonym Las Palmas Lufthavn - Gran Canaria 8. april 2017
Alt for lang ventetid, og langt at gå for at finde bilen
5,6
Anonym Malaga Lufthavn 27. marts 2017
At kontoret tilbød en forsikring udover den vi havde tegnet ekstra hos Rentalscars, hvilket virkede fjollet.
8,8
Anonym La Palma Lufthavn - La Palma 3. februar 2017
Jeg fik ikke den bil jeg have booket men en tilsvarende. IKKE en opgradering som I har som eneste valg :-(
7,6
Finn Lanzarote - Puerto Del Carmen 28. januar 2017
Service fra personale Lang ventetid ved udlevering
8,6
Jerry Alicante Lufthavn 5. december 2016
Havde forventet at der ikke blev spurgt til ekstra forsikring, da jeg havde bestilt, reserveret og betalt for 100% kasko inden afrejsen
6,8
Anonym Las Palmas Lufthavn - Gran Canaria 10. november 2016
Let at leje og aflevere bilen intet
7,8
Carl La Palma Lufthavn - La Palma 7. november 2016
Jeg indtaster en del oplysninger ved bookingen på Nettet hjemme. De samme oplysninger skal jeg opgive igen ved leje af bilen. Hvorfor og her var der sprogproblemer - Talte kun spansk. Forsøgte at sælge ekstra forsikring, selvom jeg har fuld op med forsikring ved bookingen hjemme
7,0
Tonny Las Palmas Lufthavn - Gran Canaria 6. oktober 2016
Hjælpsomt og venligt personale både ved levering og aflevering. Gog ide med ful tank ved afhæntning. Den lange tid ved afhæntning skyldes conputernedbrud. Det ville være godt med bedre belysning i pakeringskælderen
8,6
Torben Malaga Lufthavn 13. maj 2016
For lang ventetid ved afhentning
8,4
Anonym Tenerife Lufthavn Nord 3. maj 2016
Skøn bil, lydløs kørsel, pæn og ren Lejede GBS, skulle kunne bruge den som internet, virkede ikke. GBS var heller ikke særlig korrekt
9,2
Anonym Malaga Lufthavn 8. april 2016
serviceniveauet i.f.m. aflevering var ekstremt dårligt.
7,4
Anonym Tenerife Lufthavn Syd 5. marts 2016
god bil Der var småfejl ved bilen - bagageklappen lukkede ikke hver gang samt dæktrykket meldte fejl efter ca 10 min og det slog fra igen efter ½ time
8,4
Inge Las Palmas Lufthavn - Gran Canaria 20. februar 2016
At det var en næsten ny og lækker bil At modellen var anderledes så bagage kapaciteten ikke var så stor, at det voldte problemer med bagagen
8,4
Anonym Malaga Lufthavn 18. februar 2016
Aflevering Afhentning - tog for lang tid .for meget salg af forsikringer
8,4
Kasper La Palma Lufthavn - La Palma 7. november 2015
Det fungerede Russhour.
7,8
Anonym Girona Lufthavn 18. oktober 2015
Den kvindelige ansvarlige
8,2
Anonym Malaga Lufthavn 19. september 2015
Ny bil er altid rart At man foregiver et køretøj som man så naturligvis ikke levere
6,8
Rico Palma de Mallorca Lufthavn 18. juli 2015
De påstod at vi skulle købe en ekstra forsikringen selv om vi havde betalt for fuld dækning
7,2
Rene Malaga Lufthavn 13. juli 2015
Jeg har været fuld tilfreds med det hele, det var en rigtig god bil at køre i.
8,0
Anonym Las Palmas Lufthavn - Gran Canaria 7. april 2015
2 timers ventetid for at få bilen udleveret. Stressede medarbejdere i den anledning.
7,4
Anonym Tenerife Lufthavn Syd 17. marts 2015
Rigtig fin service.
9,0
Anonym Fuerteventura Lufthavn 3. marts 2015
Bilen var ikke ordentlig ren hverken udvendig eller indvendig.
8,4
Anonym Tenerife Lufthavn Syd 27. januar 2015
Der var ingen bemanding på kontoret ved aflevering af nøglen
7,8
Anonym Fuerteventura Lufthavn 25. januar 2015
Hurtig betjening ved både afhentning og returnering
8,0
Anonym Tenerife Lufthavn Syd 19. november 2014
Fik opgradering til automatgear Bilen var ikke nyvasket, men fin og ren indenfor.
9,1
Jens Barcelona Lufthavn 3. november 2014
Alt fungerede perfekt Intet at klage over
9,8
Lars Malaga Lufthavn 14. august 2014
Det var super nemt at aflevere bilen For lille bil til 5 personer med bagage havde bestilt en seat Leon men fik en Citroën kaktus
7,6
Anonym Fuerteventura Lufthavn 4. august 2014
Det er meget let at leje en bil. Man kan aflevere den med fuld tank og der er fri kilometer. Det virker troværdigt, at leje bil hos Avis. Det er svært at vurdere, hvilken størrelse bil der er brug for, når man gerne vil være sikker på at kunne have sine kufferter i bilen ved en familie på 4 personer.
8,9
Anonym Barcelona Lufthavn 17. juli 2014
Beliggenhed Hurtig aflevering af bilen At noget af personalet gik da vi afhentede bilen - der var mange mennesker og kun en til at ekspedere
8,2
<Forrige Næste

De mest populære firmaer i Spanien

Avis ligger ikke blandt top 5

1 Enterprise billeje - Rentalcars.com 8.31548 Vurderinger: 8033
2 Sixt billeje - Rentalcars.com 8.29592 Vurderinger: 13126
3 Alamo billeje - Rentalcars.com 8.2 Vurderinger: 15952
4 Budget billeje - Rentalcars.com 8.13951 Vurderinger: 29792
5 Hertz billeje - Rentalcars.com 8.08308 Vurderinger: 22904
Se alle firmaer i Spanien