Håndter booking

Du kan stadig administere din booking selvom du ikke har en konto

Lukket
Har du glemt dit booking reference nummer?

Indtast din e-mail adresse og så vil vi sende dit referencenummer til denne adresse.

Email sendt.

Dit booking reference nummer er blevet emailet til dig.

Reference nummeret blev ikke fundet

Vi kunne ikke finde en booking under den opgivne email addresse. Venligst kontakt os via dette link

Genindtast email adresse

Avis i Danmark

Find gode priser på biludlejning fra Avis i Danmark, se karakterer og book online – hurtigt og nemt

Søg efter biludlejning

Afhentningssted skal være angivet
Fre 20 Jul 2018
Vælg afhentningsdato
Man 23 Jul 2018
Vælg afleveringsdato
Chauffører imellem 25 – 70 år?
Form submission
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Ingen ændringsgebyrer
  • Garanteret laveste pris

Karakterer:250+

8.42857

Hvorfor vælge Avis?

  • Aflevering af en bil til Avis i Danmark er let og hurtigt
  • Avis i Danmark er kendt for at holde deres biler i god stand
  • Personalet fra Avis i Danmark har et ry for at være effektive

Anmeldelser af Avis i Danmark

Vurderinger

  • Hvor god værdi for pengene var den samlede leje

    7,6
  • Hvor hjælpsomme var personalet

    8,6
  • Tiden det tog at afhente køretøjet

    8,1
  • Tiden det tog at aflevere køretøjet

    9,4
  • Hvor rent køretøjet var ved afhentning

    8,5
  • Det samlede indtryk af køretøjet

    8,7
  • Hvor let det var at finde Avis kontor eller repræsentant

    8,3

Populære afhentningssteder

Anmeldelser af Avis i Danmark

Ægte anmeldelser

Læs hvad andre kunder synes – så kan du beslutte om Avis er det rette firma for dig.

Anonym Esbjerg Lufthavn 16. juli 2018
Jeg valgte selv model
8,0
Anonym København - København V 28. maj 2018
Fin service. Det gik hurtigt. Bil var OK Det er generelt ret dyrt. !!
8,0
Karl Hirtshals Centrum 12. april 2018
Hyggelig og hjælpsom betjening. Mulighet at aflevere på Fjordline terminalen mod en helt acceptabel extrakostnad.
9,2
Claus Rønne Lufthavn 8. marts 2018
Jeg synes at det var en dejlig bil at køre I - Opel Corsa (opgradering). Ikke noget.
8,4
Gerard Roskilde Centrum 21. september 2017
Alt bar fortsætte det godt service intet
9,4
Mikkel Aalborg Lufthavn 28. august 2017
Havde bestil en Toyota Avensis eller lign. Jeg fik en Audi A4. Det føltes som en upgrade. Lækkert. I en ideel verden havde bilen haft automat gear. Men ikke et stort problem. :)
7,8
Poul Rønne Lufthavn 14. august 2017
Fin lille bil til 2 Pers.
9,0
Anonym Rønne Lufthavn 21. juni 2017
Alt var klar selv om jeg kom 1time før jeg havde skrevet på lejekontrakt
8,4
Anonym København - København V 16. maj 2017
Fkk ikke kørt fiesta. Det var øv.
7,0
Anonym København Lufthavn 5. januar 2017
super god ikke noget at klage over
8,8
Knud Esbjerg Lufthavn 17. september 2016
Det var en skøn bil at køre i
8,6
Anonym Rønne Lufthavn 30. august 2016
Synes det var en dejlig bil vi lejede, og servicen i lufthavnen var fremragende en støvsuger i bilen inden udlevering ville have givet en højere score, samt der var hul i passagersædet hvilket er synd i så ny en bil.
8,4
Anonym Lyngby Centrum 12. juli 2016
Ny, pæn, helt ren bil. Alt i orden Parkeringsvagt der står og afventer afleveringer udenfor Avis.
8,8
Martin Rønne Lufthavn 5. juli 2016
Medarbejderen i AVIS var enestående og meget kundevenlig. Meget behagelig person
9,4
Ivan Rønne Lufthavn 27. juni 2016
Venligt personale. Pæn og ren bil - næsten fabriksny.
9,0
Lykke Hirtshals Centrum 22. juni 2016
God service Ingen ting
8,8
Tina Rønne Lufthavn 8. juni 2016
Medarbejderen der stod i skranken var super god. Ingen stress, tid til en lille sludder mens papirerne blev gjort klar og meget smilende. Dejlig oplevelse.
10,0
jesper Rønne Lufthavn 2. maj 2016
det hele :_)
9,0
Anonym Aalborg Lufthavn 2. juni 2014
Generelt var det en meget fin oplevelse bortset fra lang ventetid ved afhentning. Det var aftalt at det var OK at hente bilen kl. 09.00 selv om der stod kl. 09.30 på kontrakten og da jeg forsøgte at afhente den kl.09.00 var der lukket
8,2
<Forrige Næste

De mest populære firmaer i Danmark

Avis ligger blandt top 5

1 Enterprise billeje - Rentalcars.com 8.675 Vurderinger: 294
2 Alamo billeje - Rentalcars.com 8.46667 Vurderinger: 1812
3 Europcar billeje - Rentalcars.com 8.45833 Vurderinger: 1927
4 Budget billeje - Rentalcars.com 8.43333 Vurderinger: 3708
5 Avis billeje - Rentalcars.com 8.42857 Vurderinger: 295
Se alle firmaer i Danmark