Håndter booking

Du kan stadig administere din booking selvom du ikke har en konto

Lukket
Har du glemt dit booking reference nummer?

Indtast din e-mail adresse og så vil vi sende dit referencenummer til denne adresse.

Email sendt.

Dit booking reference nummer er blevet emailet til dig.

Reference nummeret blev ikke fundet

Vi kunne ikke finde en booking under den opgivne email addresse. Venligst kontakt os via dette link

Genindtast email adresse

Avis i Tyskland

Find gode priser på biludlejning fra Avis i Tyskland, se karakterer og book online – hurtigt og nemt

Søg efter biludlejning

Afhentningssted skal være angivet
Søn 27 Maj 2018
Vælg afhentningsdato
Ons 30 Maj 2018
Vælg afleveringsdato
Chauffører imellem 25 – 70 år?
Form submission
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Ingen ændringsgebyrer
  • Garanteret laveste pris

Karakterer:5.000+

8.33099

Hvorfor vælge Avis?

  • Aflevering af en bil til Avis i Tyskland er let og hurtigt
  • Avis i Tyskland er kendt for at holde deres biler i god stand
  • Folk er imponerede over hvor rene bilerne fra Avis i Tyskland er

Anmeldelser af Avis i Tyskland

Vurderinger

  • Hvor god værdi for pengene var den samlede leje

    7,7
  • Hvor hjælpsomme var personalet

    8,3
  • Tiden det tog at afhente køretøjet

    8,1
  • Tiden det tog at aflevere køretøjet

    9,3
  • Hvor rent køretøjet var ved afhentning

    8,4
  • Det samlede indtryk af køretøjet

    8,6
  • Hvor let det var at finde Avis kontor eller repræsentant

    8,1

Populære afhentningssteder

Anmeldelser af Avis i Tyskland

Ægte anmeldelser

Læs hvad andre kunder synes – så kan du beslutte om Avis er det rette firma for dig.

Anonym Flensburg Centrum 23. maj 2018
Det var i store træk godt det hele. Havde bestilt en SUV grundet jeg havde meget bagage. men fik en BMW 118i meget fin bil men med meget lidt plads i, måtte ligge sæderne ned for at få plads nok. men det gik fint, have 2 tasker, to små værktøjs tasker. en cykel i kuffert så pladsen var trang. ;-)
8,8
Leif Frankfurt Lufthavn 20. oktober 2017
Personale Ved afhentning anede intet om bilen. Kunne overhovedet ikke hjælpe f. eks. med indstilling af GPS. Kunne ikke få bilen i bakgear osv.
8,0
Slavisa Flensburg Centrum 17. oktober 2017
Fantastisk
7,6
Michael Flensburg Centrum 24. juli 2017
Bilen manglede olie, som vi måtte købe og påfylde i Italien. Da vi skulle hjem, advarede bilen om at der skulle påfyldes Adblue. Hvis vi ikke gjorde det, ville den ikke starte. Vi brugte meget tid på at finde ud af hvor vi skulle få fat i det, og hvordan det skulle påfyldes. Irriterende at bruge tid på det når vi bare ville hjem.
6,0
Anonym Flensburg Centrum 19. juli 2017
Helt ny bil Ville godt have haft en VW når det nu var det jeg bookede
7,8
Anita Flensburg Centrum 11. juli 2017
Servicen var god og bilen perfekt til formålet.
7,4
Anonym Frankfurt Lufthavn 17. april 2017
god ren bil De siger at en C4 Picasso er det samme som en golf. C4 Picasso er jo meget mere en familie højere bil....
6,2
Peter Berlin Centrum - Tiergarten 24. februar 2017
Ekspedienten
7,2
Anonym München Lufthavn 31. januar 2017
Det fremgik ingen steder, hvor nøglen skulle hen ved aflevering...en vagt blev spurgt og bad os lade nøglen sidde i. Havde også forestillet os, at vi blev anvist et sted, til aflevering af biler udlejet gennem Avis og ikke blot et vilkårligt sted Alle reserveringsdetaljer skulle åbenbart tastes ind igen??
8,4
Anonym Flensburg Centrum 10. maj 2016
den bil er god ingen ting
7,2

De mest populære firmaer i Tyskland

Avis ligger blandt top 5

1 Avis billeje - Rentalcars.com 8.33099 Vurderinger: 9287
2 Keddy By Europcar billeje - Rentalcars.com 8.31395 Vurderinger: 6045
3 Dollar billeje - Rentalcars.com 8.27222 Vurderinger: 766
4 Budget billeje - Rentalcars.com 8.26531 Vurderinger: 14832
5 Europcar billeje - Rentalcars.com 8.20326 Vurderinger: 7788
Se alle firmaer i Tyskland