Skip navigation links
 Dansk
  Min reservation
Lukket
Har du glemt dit booking reference nummer?

Indtast din e-mail adresse og så vil vi sende dit referencenummer til denne adresse.

Email sendt.

Dit booking reference nummer er blevet emailet til dig.

Reference nummeret blev ikke fundet

Vi kunne ikke finde en booking under den opgivne email addresse. Venligst kontakt os via dette link

Genindtast email adresse

Avis i Tyskland

Find gode priser på biludlejning fra Avis i Tyskland, se karakterer og book online – hurtigt og nemt

Søg efter biludlejning

Afhentningssted skal være angivet
Afhentningsdato:
Tid:
Afleveringsdato:
Tid:
Chauffører imellem 30 – 65 år?
Fører har et gyldigt kørekort udstedt af Folkerepublikken Kina (Hovedland)
Form submission
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Ingen ændringsgebyrer
  • Garanteret laveste pris

Karakterer:10.000+

8.4

Hvorfor vælge Avis?

  • Aflevering af en bil til Avis i Tyskland er let og hurtigt
  • Avis i Tyskland er kendt for at holde deres biler i god stand
  • Folk er imponerede over hvor rene bilerne fra Avis i Tyskland er

Anmeldelser af Avis i Tyskland

Vurderinger

  • Hvor god værdi for pengene var den samlede leje

    7,9
  • Hvor hjælpsomme var personalet

    8,3
  • Tiden det tog at afhente køretøjet

    7,9
  • Tiden det tog at aflevere køretøjet

    9,1
  • Hvor rent køretøjet var ved afhentning

    8,6
  • Det samlede indtryk af køretøjet

    8,7
  • Hvor let det var at finde Avis kontor eller repræsentant

    8,4

Populære afhentningssteder

Anmeldelser af Avis i Tyskland

Ægte anmeldelser

Læs hvad andre kunder synes – så kan du beslutte om Avis er det rette firma for dig.

Anonym Stuttgart Lufthavn 6. juli 2019
Hurtig og nem bestilling. God overblik.
9,0
Anonym München Lufthavn 2. januar 2019
Meget professionelt Prisen
7,4
Anonym München Lufthavn 31. december 2018
Fik at vide at den Skoda Superb vi fik var en upgrade. Det opleves ikke sådan - tror heller ikke Mercedes er enig
5,6
Anonym München Lufthavn 18. oktober 2018
Bilen (911 Carrera T ) :-)))) Vi havde planlagt at skulle overnatte i Tjekkiet, ca. 8km fra vores tyske forhandlingspartner. Planen var at have overnatning tæt på mødet, således at vi ikke skulle køre langt om aftenen. Vi blev i stedet nødt til at retur til Munchen efter mødet, da det ikke var muligt at tage Porschen med ind i Tjekkiet.
8,8
Anonym Frankfurt Lufthavn 1. oktober 2018
Ventetiden ved afhentning hos Avis er alt for lang Opret et nummersystem, server kaffe i ventetiden og gør brug af det personale som går og laver ingenting
6,8
Anonym Flensburg Centrum 30. juli 2018
Super service
8,0
Anonym Lübeck Centrum 27. juli 2018
Grunden til den lange afleveringstid var, at der var sket to skader af ukendte i Italien, og at disse skader skulle udredes. Personalet gjorde det særdeles høfligt og professionelt
7,4
Anonym Flensburg Centrum 23. maj 2018
Det var i store træk godt det hele. Havde bestilt en SUV grundet jeg havde meget bagage. men fik en BMW 118i meget fin bil men med meget lidt plads i, måtte ligge sæderne ned for at få plads nok. men det gik fint, have 2 tasker, to små værktøjs tasker. en cykel i kuffert så pladsen var trang. ;-)
8,8
Leif Frankfurt Lufthavn 20. oktober 2017
Personale Ved afhentning anede intet om bilen. Kunne overhovedet ikke hjælpe f. eks. med indstilling af GPS. Kunne ikke få bilen i bakgear osv.
8,0
Slavisa Flensburg Centrum 17. oktober 2017
Fantastisk
7,6
Michael Flensburg Centrum 24. juli 2017
Bilen manglede olie, som vi måtte købe og påfylde i Italien. Da vi skulle hjem, advarede bilen om at der skulle påfyldes Adblue. Hvis vi ikke gjorde det, ville den ikke starte. Vi brugte meget tid på at finde ud af hvor vi skulle få fat i det, og hvordan det skulle påfyldes. Irriterende at bruge tid på det når vi bare ville hjem.
6,0
Anonym Flensburg Centrum 19. juli 2017
Helt ny bil Ville godt have haft en VW når det nu var det jeg bookede
7,8
Anita Flensburg Centrum 11. juli 2017
Servicen var god og bilen perfekt til formålet.
7,4
Anonym Frankfurt Lufthavn 17. april 2017
god ren bil De siger at en C4 Picasso er det samme som en golf. C4 Picasso er jo meget mere en familie højere bil....
6,2
Peter Berlin - Tiergarten 24. februar 2017
Ekspedienten
7,2
Anonym München Lufthavn 31. januar 2017
Det fremgik ingen steder, hvor nøglen skulle hen ved aflevering...en vagt blev spurgt og bad os lade nøglen sidde i. Havde også forestillet os, at vi blev anvist et sted, til aflevering af biler udlejet gennem Avis og ikke blot et vilkårligt sted Alle reserveringsdetaljer skulle åbenbart tastes ind igen??
8,4
Anonym Flensburg Centrum 10. maj 2016
den bil er god ingen ting
7,2
Lennart Flensburg Centrum 25. juli 2015
Betjeningen på Avis kontoret var fin. Jeg havde lejet en Mercedes (mage til en bil jeg selv overvejer at købe) - men fik ved afhentning oplyst, at jeg ikke kunne leje denne - da den ikke måtte udlejes til en tur til Kroatien - jeg fik en Kia i stedet...... fin bil - men helt andet niveau - og prisen var stort set den samme. og jeg kan ikke svare i spørgeskemaet her at jeg blev nedgraderet uden prisreduktion.
9,0
Anonym Flensburg Centrum 21. juli 2015
Super god service Flinkt personale
7,8
Anonym Flensburg Centrum 19. juli 2015
Fik stor Fiat-bil med automatgear og indbygget avanceret gps-system. Alt virkede perfekt under turen til Frankrig.
7,6
Anonym München Lufthavn 1. juni 2015
Dejlig bil. Har tre irritations punkter: 1)Det sædvanlige forsikrings cirkus; det burde være muligt i bestillingsøjeblikket helt klart at få oplyst hvilken dækning man har, og hvad som ikke er dækket, og få oplyst hvad denne sidste dækning koster (tilvalg), således at dette er overstået når man henter bilen. 2)Syd for München er et kæmpe vejarbejde; det ville have været venligt at personalet ved udleveringen af nøgler gjorde en opmærksom herpå, og eventuelt udlevere et stykke papir med bedste/alternative vej til lufthavnen. 3) På samme stykke papir kunne stå adresserne på de tre nærmeste benzinstationer hvor man kunne påfylde til fuld tank.
7,4
Anonym Düsseldorf Lufthavn 13. april 2015
The car appeared to be a smaller class than booked... There was quite a bit of waiting in a queue at the desk to get the car!
8,2
Kenan Rostock Centrum 21. juli 2014
Personalet og bilerne
9,3
<Forrige Næste

De mest populære firmaer i Tyskland

Avis ligger ikke blandt top 5

1 Keddy By Europcar billeje - Rentalcars.com 8.6 Vurderinger: 7,435
2 Sixt billeje - Rentalcars.com 8.5 Vurderinger: 7,251
3 Europcar billeje - Rentalcars.com 8.5 Vurderinger: 13,621
4 Alamo billeje - Rentalcars.com 8.4 Vurderinger: 6,184
5 Enterprise billeje - Rentalcars.com 8.4 Vurderinger: 10,733
Se alle firmaer i Tyskland