Håndter booking

Du kan stadig administere din booking selvom du ikke har en konto

Lukket
Har du glemt dit booking reference nummer?

Indtast din e-mail adresse og så vil vi sende dit referencenummer til denne adresse.

Email sendt.

Dit booking reference nummer er blevet emailet til dig.

Reference nummeret blev ikke fundet

Vi kunne ikke finde en booking under den opgivne email addresse. Venligst kontakt os via dette link

Genindtast email adresse

Avis i Nice

Find gode priser på biludlejning fra Avis i Nice, se karakterer og book online – hurtigt og nemt

Søg efter biludlejning

Afhentningssted skal være angivet
Tor 23 Aug 2018
Vælg afhentningsdato
Søn 26 Aug 2018
Vælg afleveringsdato
Chauffører imellem 25 – 70 år?
Form submission
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Ingen ændringsgebyrer
  • Garanteret laveste pris

Karakterer:2.000+

7.34

Hvorfor vælge Avis?

  • Aflevering af en bil til Avis i Nice er let og hurtigt
  • Folk er imponerede over hvor rene bilerne fra Avis i Nice er
  • Vi arbejder hårdt på at finde de bedste priser til dig - book med os og få den bedste pris på en Avis leje i Nice, garanteret.

Karakterer for Avis i Nice

Vurderinger

  • Hvor god værdi for pengene var den samlede leje

    6,7
  • Hvor hjælpsomme var personalet

    7,2
  • Tiden det tog at afhente køretøjet

    5,8
  • Tiden det tog at aflevere køretøjet

    9,1
  • Hvor rent køretøjet var ved afhentning

    8,2
  • Det samlede indtryk af køretøjet

    7,7
  • Hvor let det var at finde Avis kontor eller repræsentant

    7,0
-

Avis-skranker i nærheden af Nice

Anmeldelser af Avis i Nice

Ægte anmeldelser

Læs hvad andre kunder synes – så kan du beslutte om Avis er det rette firma for dig.

Anonym Nice Lufthavn 27. juli 2018
Fin bil Overfyldt bus til anden ende af lufthavnen. Kø i 45-50 i et ikke airconditioneret rum..
6,2
Anonym Nice Lufthavn 15. september 2017
Den bil,jeg endelig fik efter mange besværligheder. Det var en dårlig, skrammet bil, jeg fik med GPS, som var i stykker, efter mange besværligheder og løberi frem og tilbage, fik jeg endelig en anden. Den første bil jeg fik burde for længst være taget ud af udlejning. Jeg har før brugt Avis og aldrig før oplevet at få tildelt en bil i så dårlig stand.
7,0
Per Nice Lufthavn 10. september 2017
At bilen var rimelig ny og kørte perfekt. At der var GPS. Ingen kommentarer.
7,8
Anonym Nice Lufthavn 19. april 2016
Det var en fin bil Den bil jeg havde bestilt var ikke til rådighed og i avis skranken forsøgte de at prakke mig en opdatering på. Eller en mindre Fiat. Jeg insisterede på noget tilsvarende og fik det.
8,0
Anonym Nice Lufthavn - Terminal 1 5. august 2015
God og hurtigt service
7,8
Niels Nice Lufthavn - Terminal 1 28. juli 2015
Det er en elendig service med lang kø, som vi kunne opleve i Avis. De stakkels ved skranken gjorde, hvad de kunne, men der var alt, alt for få
6,4
Anonym Nice Lufthavn 13. juli 2015
Den første bil vi fik var beskidt og der var kun fyldt ¾ tank brændstof. Vi fik den herefter byttet til en anden bil. Besværligt!
4,8
Anonym Nice Lufthavn 22. juni 2015
Nemt at booke på mobilen via Rentalcars Skal altid diskutere om jeg skal have ekstra forsikring med udlejningsfirma.
7,0
Anonym Nice Lufthavn - Terminal 2 5. januar 2015
Venlig betjening både v afhentning og aflevering Vor tilkøbte selvrisiko kendte AVIS ikke til, tilbød at vi også kunne købe der.
7,6
Kurt Nice Lufthavn - Terminal 1 9. august 2014
ingen kø ved skranken og nemt at finde bil og personale. Benzintanken var ikke fyldt op, der var en ridse i skærmen som ikke var nævnt i kontrakten, automatikken i bilnøglen virkede ikke i starten og så som sagt var bilen beskidt både inde og ude.
8,2
Jesper Nice Lufthavn 27. april 2014
Den fleksibilitet der var i skranken, da vi ønskede en bil opgradering.
9,3
<Forrige Næste

De mest populære firmaer i Nice

Avis ligger ikke blandt top 5

1 Keddy By Europcar billeje - Rentalcars.com 8.1 Vurderinger: 6105
2 Sixt billeje - Rentalcars.com 8.02 Vurderinger: 2763
3 Hertz billeje - Rentalcars.com 7.98333 Vurderinger: 2628
4 Thrifty billeje - Rentalcars.com 7.72 Vurderinger: 2715
5 Europcar billeje - Rentalcars.com 7.48 Vurderinger: 4762
Se alle firmaer i Nice