Skip navigation links
 Dansk
  Min reservation
Lukket
Har du glemt dit booking reference nummer?

Indtast din e-mail adresse og så vil vi sende dit referencenummer til denne adresse.

Email sendt.

Dit booking reference nummer er blevet emailet til dig.

Reference nummeret blev ikke fundet

Vi kunne ikke finde en booking under den opgivne email addresse. Venligst kontakt os via dette link

Genindtast email adresse

Avis i Tenerife

Find gode priser på biludlejning fra Avis i Tenerife, se karakterer og book online – hurtigt og nemt

Søg efter biludlejning

Afhentningssted skal være angivet
Afhentningsdato:
Tid:
Afleveringsdato:
Tid:
Chauffører imellem 30 – 65 år?
Fører har et gyldigt kørekort udstedt af Folkerepublikken Kina (Hovedland)
Form submission
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Ingen ændringsgebyrer
  • Garanteret laveste pris

Karakterer:2.000+

8.4

Hvorfor vælge Avis?

  • Aflevering af en bil til Avis i Tenerife er let og hurtigt
  • Personalet fra Avis i Tenerife har et ry for at være effektive
  • Folk er imponerede over hvor rene bilerne fra Avis i Tenerife er

Karakterer for Avis i Tenerife

Vurderinger

  • Hvor god værdi for pengene var den samlede leje

    7,9
  • Hvor hjælpsomme var personalet

    8,9
  • Tiden det tog at afhente køretøjet

    8,1
  • Tiden det tog at aflevere køretøjet

    9,1
  • Hvor rent køretøjet var ved afhentning

    8,8
  • Det samlede indtryk af køretøjet

    8,6
  • Hvor let det var at finde Avis kontor eller repræsentant

    7,9
-

Anmeldelser af Avis i Tenerife

Ægte anmeldelser

Læs hvad andre kunder synes – så kan du beslutte om Avis er det rette firma for dig.

Anonym Tenerife Lufthavn Syd 26. maj 2019
Fin næsten ny bil og god service. En del skrammer, men de blev noteret i kontrakten og medførte ikke problemer efterfølgende for os.
8,6
Anonym Tenerife Lufthavn Syd 4. marts 2019
Fin bil, men med skrammer! Fremover vil jeg kun leje bil fra et firma som har kontor og biler i lufthavnen (ingen bustransport)!
6,6
Anonym Tenerife Lufthavn Syd 26. januar 2019
Bilens bremser var slidt helt ned og jeg måtte til et andet kontor for at bytte til en anden bil
5,8
Mehmet Tenerife Lufthavn Nord 18. februar 2018
Afleveringen tog 2 min. Super godt.
7,2
Jorgen Tenerife Lufthavn Syd 12. februar 2018
Svært at finde shuttlebus ,ingen skiltning eller anvisning.
7,0
Jan Tenerife Lufthavn Syd 14. januar 2018
Kompetent og venligt personale
9,2
John Tenerife - Los Gigantes 5. november 2017
Lejeprisen var god. Hver gang jeg lejer bil gennem jer får jeg ikke den rigtige bil men noget lignende i en ringere kvalitet, det er utilfredsstillende.
7,2
Anonym Tenerife Lufthavn Nord 3. maj 2016
Skøn bil, lydløs kørsel, pæn og ren Lejede GBS, skulle kunne bruge den som internet, virkede ikke. GBS var heller ikke særlig korrekt
9,2
Anonym Tenerife Lufthavn Syd 5. marts 2016
god bil Der var småfejl ved bilen - bagageklappen lukkede ikke hver gang samt dæktrykket meldte fejl efter ca 10 min og det slog fra igen efter ½ time
8,4
Anonym Tenerife Lufthavn Syd 17. marts 2015
Rigtig fin service.
9,0
Anonym Tenerife Lufthavn Syd 27. januar 2015
Der var ingen bemanding på kontoret ved aflevering af nøglen
7,8
Anonym Tenerife Lufthavn Syd 19. november 2014
Fik opgradering til automatgear Bilen var ikke nyvasket, men fin og ren indenfor.
9,1
Ole Tenerife Lufthavn Syd 18. marts 2014
God service ved disken Nye betingelser for FULL/FULL princippet præsenteret ved udleveringen. Tankning ved nærmeste tank og kvittering. Hvem tør satse på at kunne tanke nærmeste sted kl. 4 om morgenen.
9,6
Anonym Tenerife Lufthavn Syd 25. januar 2014
Bilen var forholdsvis ny og velfungerende. Det var let at afhente og aflevere bilen i lufthavnen. Aflevering af bilen uden for Avis åbningstid virker ikke pålidelig. Nøglen skulle afleves gennem en åbning i en glasrude ind til kontoret, så den både kan ses udefra og måske stjæles. Hvis er ansvaret så?
7,1
<Forrige Næste

De mest populære firmaer i Tenerife

Avis ligger blandt top 5

1 Hertz billeje - Rentalcars.com 8.7 Vurderinger: 4,313
2 Thrifty billeje - Rentalcars.com 8.7 Vurderinger: 3,015
3 Avis billeje - Rentalcars.com 8.4 Vurderinger: 2,997
4 Budget billeje - Rentalcars.com 8.1 Vurderinger: 3,672
5 Orlando billeje - Rentalcars.com 7.9 Vurderinger: 5,171
Se alle firmaer i Tenerife