Håndter booking

Du kan stadig administere din booking selvom du ikke har en konto

Lukket
Har du glemt dit booking reference nummer?

Indtast din e-mail adresse og så vil vi sende dit referencenummer til denne adresse.

Email sendt.

Dit booking reference nummer er blevet emailet til dig.

Reference nummeret blev ikke fundet

Vi kunne ikke finde en booking under den opgivne email addresse. Venligst kontakt os via dette link

Genindtast email adresse

Avis biludlening

Find gode priser på biludlejning fra Avis, se karakterer og book online – hurtigt og nemt

Søg efter biludlejning

Afhentningssted skal være angivet
Fre 23 Nov 2018
Vælg afhentningsdato
Man 26 Nov 2018
Vælg afleveringsdato
Chauffører imellem 30 – 65 år?
Form submission
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Ingen ændringsgebyrer
  • Garanteret laveste pris

Karakterer:100.000+

7.84057

Hvorfor vælge Avis?

  • Aflevering af en bil til Avis er let og hurtigt
  • Vi arbejder hårdt på at finde de bedste priser - med os og få de bedste priser på billeje ved Avis, garanteret.
  • Book billeje ved Avis igennem Rentalcars.com og du kan foretage ændringer gratis.

Karakterer for Avis

Vurderinger

  • Hvor god værdi for pengene var den samlede leje

    7,1
  • Hvor hjælpsomme var personalet

    7,8
  • Tiden det tog at afhente køretøjet

    7,8
  • Tiden det tog at aflevere køretøjet

    9,1
  • Hvor rent køretøjet var ved afhentning

    7,9
  • Det samlede indtryk af køretøjet

    7,8
  • Hvor let det var at finde Avis kontor eller repræsentant

    7,8

Populære afhentningssteder

  • Milano

    Vurderinger :2.000+

    6,7
  • Rom

    Vurderinger :2.000+

    7,2
  • Pisa

    Vurderinger :1.000+

    6,5
  • Bergamo

    Vurderinger :1.000+

    6,8
  • Bologna

    Vurderinger :500+

    7,5

Anmeldelser af Avis

Ægte anmeldelser

Læs hvad andre kunder synes – så kan du beslutte om Avis er det rette firma for dig.

Anonym Las Palmas Lufthavn - Gran Canaria 23. oktober 2018
Underbemanding ved afhentning af bilen
8,8
Anonym Las Palmas Lufthavn - Gran Canaria 23. oktober 2018
Godt personale Ventetiden ved afhentning
7,8
Anonym Pisa Lufthavn 23. oktober 2018
Very nice car for a fantastic price. Desk made me uncertain about the reach of the coverage on my 3. third party own risk insurance.
8,0
Anonym Las Palmas Lufthavn - Gran Canaria 20. oktober 2018
Distance to parking lot from Avis office
6,8
Anonym München Lufthavn 18. oktober 2018
Bilen (911 Carrera T ) :-)))) Vi havde planlagt at skulle overnatte i Tjekkiet, ca. 8km fra vores tyske forhandlingspartner. Planen var at have overnatning tæt på mødet, således at vi ikke skulle køre langt om aftenen. Vi blev i stedet nødt til at retur til Munchen efter mødet, da det ikke var muligt at tage Porschen med ind i Tjekkiet.
8,8
Anonym Malaga Lufthavn 16. oktober 2018
Godt tilfreds med bil og hurtig aflevering Avis kunne have samtlige oplysninger inden afhentning af bil f.eks e-mail tlf nr mm så en hurtigere ekspedition kunne foregå
7,2
Anonym Bilbao Lufthavn 16. oktober 2018
Det spanske personale er ikke ret gode til at tale engelsk.
7,4
Anonym Mallorca - Palma Centrum 8. oktober 2018
Prisen Bilen var ikke godt rengjort generelt. Mange harpikspletter på lakken. Frontruden, indvendig havde ikke været rengjort længe. Det var meget generende ved kørsel i mørke.
6,6
Anonym Rønne Centrum 5. oktober 2018
Sød flink hjælpsom mere kan jeg ikke forlange Hilsen jonna
8,2
Anonym Palermo Lufthavn 3. oktober 2018
Tilgængelighed og bil Afhentningstid og skrammet bil.
6,6
Anonym Frankfurt Lufthavn 1. oktober 2018
Ventetiden ved afhentning hos Avis er alt for lang Opret et nummersystem, server kaffe i ventetiden og gør brug af det personale som går og laver ingenting
6,8
Anonym Athen Lufthavn 30. september 2018
Håndbremsen - plastikholderen omkring var helt løs allerede fra leveringen. Bremsen virkede fint. Bagrudeviskeren virkede ikke tilstrækkeligt, den gjorde ikke ruden ordentligt ren og fik ikke alt vandet væk. Der var spor på tværs af ruden. Forrudesprinkleren fordelte kun vandet i højre siden af forruden, gjorde ikke rent foran føreren
8,8
Anonym Paris Charles de Gaulle Lufthavn 25. september 2018
Kompetent personale
7,4
Anonym Edinburgh Lufthavn 18. september 2018
Alt fungerede, som det skulle Ingenting
8,8
Anonym Toulouse Lufthavn 17. september 2018
Venligt personale. Hurtig betjening (alt taget i betragtning). Nem procedure
8,6
Anonym Chania Lufthavn 16. september 2018
Alt var helt perfekt
9,0
Anonym Palma de Mallorca Lufthavn 15. september 2018
En meget sober behandling i forbindelse med afhentningen af bilen. Der var ingen forsøg på salg af forsikringer m.m., hvilket var befriende.
9,0
Anonym Gatwick Lufthavn 26. august 2018
Hurtig og effiktiv ved aflevering Fik ikke den bil jeg bestilte, fik at vide at den jeg fik var en bedre bil! Ja på sikkerhed, men absolut ikke på udsyn og bagageplads.
6,8
Anonym Las Palmas Lufthavn - Gran Canaria 16. august 2018
Fantastic service and fast delivery.
7,8
Anonym Rønne Lufthavn 6. august 2018
Den venlige betjening i Rønne Lufthavn
8,4
Anonym Malmö Centrum 5. august 2018
Alt fungerede fremragende!
9,2
Anonym Rønne Lufthavn 4. august 2018
Alt fungerede perfekt. Vi fik en opgradering til en dejlig stor bil.
8,6
Anonym Las Palmas Lufthavn - Gran Canaria 1. august 2018
Langsom afhentning v. sen ankomst (kl. 23.30)
7,2
Anonym Flensburg Centrum 30. juli 2018
Super service
8,0
Anonym Bari Lufthavn 30. juli 2018
afregning af brændstof - kom til af betale for en hel tankfuld, selvom tanken ikke var tom!!
7,0
Anonym Rom Ciampino Lufthavn 29. juli 2018
Bilen var meget beskidt udvendigt ved modtagelsen.
6,2
Anonym Lübeck Centrum 27. juli 2018
Grunden til den lange afleveringstid var, at der var sket to skader af ukendte i Italien, og at disse skader skulle udredes. Personalet gjorde det særdeles høfligt og professionelt
7,4
Anonym Nice Lufthavn 27. juli 2018
Fin bil Overfyldt bus til anden ende af lufthavnen. Kø i 45-50 i et ikke airconditioneret rum..
6,2
Anonym Keflavik Internationale Lufthavn 23. juli 2018
Returning the car was very easy and smooth. Got an upgrade, same type of vehicle but a more premium brand. Picking up the car took a long time.
6,8
Anonym Podgorica Lufthavn 20. juli 2018
Det fungerede godt Aircon kunne godt være bedre
6,8
Anonym Esbjerg Lufthavn 16. juli 2018
Jeg valgte selv model
8,0
Anonym Split Lufthavn 14. juli 2018
Super god service fra Avis.
7,6
Anonym Bordeaux Lufthavn 11. juli 2018
Fantastisk bil. Meget lang kø.
6,6
Anonym Keflavik Internationale Lufthavn 10. juli 2018
Flinkt personale Bilen manglede crouise control
8,2
Anonym Pisa Lufthavn 21. juni 2018
Bilen var helt i orden. Venlig service.
9,4
Anonym Keflavik Internationale Lufthavn 8. juni 2018
det hele omkring leje af bilen.
8,6
Anonym København - København V 28. maj 2018
Fin service. Det gik hurtigt. Bil var OK Det er generelt ret dyrt. !!
8,0
Anonym Flensburg Centrum 23. maj 2018
Det var i store træk godt det hele. Havde bestilt en SUV grundet jeg havde meget bagage. men fik en BMW 118i meget fin bil men med meget lidt plads i, måtte ligge sæderne ned for at få plads nok. men det gik fint, have 2 tasker, to små værktøjs tasker. en cykel i kuffert så pladsen var trang. ;-)
8,8
Helena Edinburgh Lufthavn 22. maj 2018
Vældig dyrt for Diesel, hvis man ikke når at tanke bilen inden aflevering
8,8
Anonym Las Palmas Lufthavn - Gran Canaria 13. maj 2018
Lækker bil! God service ! Dejlig ferie! Ikke nogen
8,8
Anonym Las Palmas Lufthavn - Gran Canaria 2. maj 2018
Nemt at reservere For lang ventetid når man kommer sidst på aftenen. Ventede over 1 time på at få udleveret nøgle da der kun var 2 medarbejdere tilstede. AVIS burde vide hvor mange der ankommer sent og har booket hos dem og dermed sætte personale nok på så ventetiden reduceres væsentligt.
5,2
Karl Hirtshals Centrum 12. april 2018
Hyggelig og hjælpsom betjening. Mulighet at aflevere på Fjordline terminalen mod en helt acceptabel extrakostnad.
9,2
Finn Barcelona Lufthavn 7. april 2018
Opgradering
8,0
Henrik Barcelona Lufthavn 1. april 2018
Venlig og god service, god bil, rimelig pris. Der var lidt for mange småskader på bilen som ikke på forhånd var registreret af Avis. Det var vores opgave at finde skaderne og gøre Avis opmærksom på dem. Nogle af dem opdagede vi først da vi var kørt fra udlejningsstedet.
8,4
Claus Rønne Lufthavn 8. marts 2018
Jeg synes at det var en dejlig bil at køre I - Opel Corsa (opgradering). Ikke noget.
8,4
Anonym Fuerteventura Lufthavn 3. marts 2018
Det har taget alt for lang tid for afhæntning af bilen :(
6,4
Anonym Las Palmas Lufthavn - Gran Canaria 19. februar 2018
Alt er nemt og ligetil.
9,0
Peter Klagenfurt Lufthavn 18. februar 2018
Alt var bare Spitzenklasse!!
8,0
Mehmet Tenerife Lufthavn Nord 18. februar 2018
Afleveringen tog 2 min. Super godt.
7,2
Jorgen Tenerife Lufthavn Syd 12. februar 2018
Svært at finde shuttlebus ,ingen skiltning eller anvisning.
7,0
<Forrige Næste