Els nostres Termes i Condicions

Rentalcars.com és el nom comercial de TravelJigsaw Limited, societat de responsabilitat limitada registrada a Anglaterra i Gal•les (Numero: 05.179.829) amb domicili social en 100 New Bridge Street, Londres, EC4V 6JA. Aquests termes i condicions, juntament amb els termes i condicions d'ús del nostre lloc web, la política de privacitat i la política de seguretat, constitueixen el nostre acord amb vostè, l'arrendatari, per als serveis que proporcionem com a companyia de lloguer de cotxes. D'ara endavant ens referirem a tots aquests en conjunt com els nostres "termes". Aquests termes s'apliquen a tots els contractes de prestació de serveis i s'exclouran altres termes i condicions. Cap acció de Rentalcars.com s'haurà de considerar com l'acceptació d'altres termes i condicions. L'acceptació verbal dels serveis o la signatura en qualsevol dels acords serà considerada prova concloent que accepta aquests termes. Rentalcars.com podrà, en qualsevol moment, canviar els termes pel que aconsellem que consulti la web per conèixer qualsevol canvi que pugui ser aplicable al seu lloguer. Quan li proporcionem a vostè, l'arrendatari, un cotxe de lloguer, estem actuant com a proveïdor de cotxes. Busquem els nostres cotxes amb diferents proveïdors, de manera que el seu lloguer de cotxe amb nosaltres també estarà subjecte als termes i condicions del proveïdor local i a les lleis corresponents del país i/o estat en què té lloc el lloguer. El seu lloguer també es pot veure afectat per restriccions individuals.

Li proporcionarem un vehicle, ja sigui directament per nosaltres o com a agent. La qualitat en la qual actuem depèn de la nostra relació amb l'empresa de lloguer de cotxes.

Aquests termes s'aplicaran a qualsevol reserva que vostè, l'arrendatari, faci amb nosaltres o en aquesta web, així que haurà de cerciorar-se de conèixer el seu contingut. Tant els nostres termes i condicions com els de els nostres proveïdors locals contenen algunes exclusions i limitacions de responsabilitat.

La seva reserva en aquesta web aquesta condicionada al fet que vostè, l'arrendatari, accepti els nostres termes. En confirmar que desitja reservar un cotxe a través d'aquest lloc web, vostè l'arrendatari, indica que ha llegit, entès i acceptat els termes pertinents. Si hi ha alguna part que vostè, l'arrendatari, no entengui clarament, o si té una pregunta sobre el lloguer de cotxes o qualsevol altre producte, siusplau Contacti'ns.

Confirmació de la reserva i pagament
En la majoria d'ocasions, confirmarem la reserva d'immediat, però d'altres haurem d'esperar que la companyia de lloguer de cotxes confirmi que el cotxe està disponible. Us avisarem si s'hi dona el cas i bloquejarem de manera temporal els diners de la vostra targeta de pagaments. Només ens confirmin el cotxe, us avisarem i ens cobrarem els diners de la vostra targeta.

Fins que no es confirmi el cotxe, podeu anular el pagament en qualsevol moment. Feu clic a «Gestionar la reserva» a la part superior de la pàgina, introduïu el correu electrònic i el número de reserva, i feu clic a «Cancel·lar la reserva». Desbloquejarem els diners de la vostra targeta.

És molt estrany que una companyia no pugui confirmar que un cotxe no està disponible, però, si passa, us avisarem i desbloquejarem els diners de la vostra targeta.

Si llogueu un cotxe o un altre producte a la nostra web, us enviarem un correu electrònic per confirmar-hi la disponibilitat en 48 hores (o, si és abans, almenys 24 hores abans de l'hora de recollida). En aquest moment, us enviarem una confirmació de la reserva.

No tindreu un contracte fins que no confirmem la reserva i ens la cobrem. Fins i tot si paga una altra persona, el contracte es farà amb la persona que hagi fet la reserva i enviarem tota la correspondència a l'adreça que ens hagi proporcionat. Perquè no quedi cap dubte, ninguna part d'aquests termes donarà dret a terceres parts a gaudir de beneficis o drets de conformitat amb la llei anglesa de Contractes (Drets de tercers) del 1999 (Contracts (Rights of Third Parties) Act 1999).

Precisió de la Informació
Encara que ens esforcem per mantenir una informació exacta en aquest lloc web, ni nosaltres, ni els nostres afiliats, proveïdors o agents, o “Lowcost Vehicle Rental (UK) Ltd” ni els seus afiliats, proveïdors o agents es fan responsables per vostè per l'exactitud de tal informació. És la seva responsabilitat avaluar l'exactitud, integritat i utilitat de tota la informació proporcionada en aquest lloc web.

Ha de presentar el seu Val de Confirmació o Val Electrònic al nostre proveïdor local en recollir el seu cotxe de lloguer. No ens farem responsables dels lloguers que siguin rebutjats per no presentar el val al moment de retirar al vehicle.

No acceptarem responsabilitat alguna pels càrrecs que es derivin de la signatura d'acords en l'agència local.

No ens farem responsables de cap persona que condueixi sota influència de l'alcohol/drogues, causin danys voluntaris, condueixin en llocs no pavimentats o condueixin sense la cura i l'atenció requerida. Vostè, l'arrendatari, acceptarà total responsabilitat pel que fa a aquests càrrecs. Aquesta llista no és exhaustiva.

Què s'inclou o exclou en el preu?
Siusplau, llegeixi els termes i condicions específics del vehicle de lloguer, que estan disponibles durant el procés de reserva.

Cobertura Parcial per Col•lisió (CDW)
La Cobertura Parcial per Col•lisió redueix la responsabilitat de l'arrendatari sobre el cost total del dany a una franquícia, on sigui aplicable; tret que l'arrendatari hagi causat el dany intencionadament, es trobi sota la influència de l'alcohol o les drogues o utilitzi el vehicle d'una manera prohibida o negligent, per exemple, conduint fora de les àrees de circulació. La Cobertura Parcial per Col•lisió és una cobertura opcional que eximeix parcialment al client de la responsabilitat econòmica per danys al vehicle. En la majoria de les destinacions, els parabrises, els pneumàtics, els panys de recanvi, les claus de recanvi i els càrrecs per remolc no estan coberts per la pòlissa. Altres exclusions poden aplicar-se i poden variar d'una companyia de lloguer a una altra, així que recomanem que confirmi les exclusions del seu lloguer amb el proveïdor local a l'hora de retirar el vehicle.

Exempció de responsabilitat en cas de robatori (TP)
TP redueix la responsabilitat de l'arrendatari en cas de robatori o danys causats per robatori o intent de robatori del vehicle a una franquícia (on s'apliqui). La negligència connectada amb el robatori del vehicle podrà portar al nostre proveïdor local a sol•licitar la quantitat total del cost del vehicle.

AVÍS IMPORTANT
Comprovi acuradament la informació del segurs proporcionats per l'agència local. No és inusual que la cobertura a tercers exclogui a parents de primera i segona línia, familiars directes o membres que visquin en la mateixa adreça que vostè, l'arrendatari, i que viatgin en el vehicle. El nostre proveïdor local té a la seva disposició, si desitja contractar-les, pòlisses que ofereixen major cobertura, o possiblement aquesta cobertura estigui inclosa en el segur de les seves vacances. Per a la seva tranquil•litat, li recomanem que es familiaritzi totalment amb la cobertura que li ofereix qualsevol lloguer i on sigui necessari, contracti cobertura addicional per al seu cònjuge, fills i parents propers que li acompanyin en el vehicle.

Segur Personal d'Accident
Aquest segur opcional pot ser cobert pel seu segur de vacances (asseguri's abans de sortir de viatge). Si necessita un Segur Personal d'Accidents, pot contractar-ho localment en recollir el vehicle.

Productes de Rentalcars.com per protegir la franquícia
A l’inici del període de lloguer s’exigeix deixar un dipòsit de seguretat per si el vehicle resultés danyat. Sempre que contractara un dels nostres productes d'exempció de responsabilitat, abans de l’inici del lloguer, Rentalcars.com li tornarà els càrrecs retinguts del seu dipòsit o franquícia, amb subjecció als termes descrits ací.
El nostres productes Protecció superior i Protecció Top-up s'ofereixen en les reserves noves. Els dos cobreixen els càrrecs per danys als components exteriors o mecànics del cotxe incloent carrosseria, sostre, tren d'aterratge, parabrisa, finestres, miralls, rodes, llantes, tapaboques, motor, embragatge, bateria i panys.
A més, la Protecció superior i la Protecció Top-up cobreixen:

 • càrrecs per "immobilització" (per pèrdua d'ingressos mentre el cotxe està sent reparat i no pot ser llogat)
 • càrrecs per "immobilització" (per pèrdua d'ingressos mentre el cotxe està sent reparat i no pot ser llogat)
 • despeses relacionades amb el tancament del cotxe de lloguer o pèrdua de claus.
 • l'import que l’empresa de lloguer de cotxes li cobra al reclamar la protecció per robatori del vehicle
 • despeses administratives que la companyia de lloguer cobra per qualsevol d'aquests punts.
Nota: La Protecció Top-up s'ofereix als clients que contractin un lloguer sense franquícia.
Els nostres productes d'exempció de Coberta no cobreixen:
 • despeses de neteja
 • càrrecs per neteja del cotxe o danys a l'interior del vehicle (no causades per una col•lisió)
 • danys o pèrdua de seients per a nens, dispositius GPS o qualsevol altre equipament "extra"
 • reparacions, assistència en carretera o qualsevol altre servei que no estigui aprovat per l'empresa de lloguer de cotxes
 • despeses efectuades en circumstàncies no cobertes en el contracte de lloguer (per exemple, descuit, conducció temerària o negligent, errors d abastiment de combustible, conducció sota la influència de drogues o alcohol).
El nostre Reemborsament de la Franquícia per Danys ja no s'ofereix en les noves reserves, però Rentalcars.com atendrà totes les reclamacions dels clients que hagin comprat aquesta protecció. Aquest producte només cobrirà danys a les parts cobertes pel CDW (com detalla l'empresa de lloguer de cotxes a la recollida del vehicle).

Protecció superior de RentalCover
Si adquiriu la Protecció superior, RentalCover.com us enviarà un correu electrònic amb la documentació de la pòlissa. Poseu-vos en contacte amb RentalCover.com directament si voleu que us reenviïn el correu electrònic o una còpia impresa.

Reclamant un producte de protecció de Rentalcars.com
Per reclamar un dels nostres productes de protecció, si us plau contacti el Servei d'Atenció al Client en 28 dies després d'haver tornat el vehicle. Necessitarà:

 • Els documents de recollida i devolució del cotxe, que mostrin clarament el nou dany que li cobra la companyia de lloguer de cotxes
 • Prova del cost de la reparació de la companyia de lloguer de cotxes
 • Evidència dels pagaments deduïts de la targeta de pagament per la companyia de lloguer de cotxes
 • L'informe d'accident de la companyia de lloguer de cotxes
 • L'informe de la policia, si fos aplicable

Nosaltres tenim l'objectiu de pagar en 7 dies quan haguem rebut tots els documents necessaris.

En situacions on hi ha un tercer involucrat en l'accident necessitem que la companyia de lloguer de cotxes ens confirmi que la responsabilitat de l'accident ha sigut determinada (i cap cas legal resolt) abans de poder processar la seva reclamació.

Tots els pagaments de reclamacions es processen a la targeta utilitzada per comprar el producte de protecció de Rentalcars.com (no necessàriament la targeta de pagament on li ha cobrat la companyia de lloguer de cotxes).

Dipòsits locals i Benzina
La majoria de les agències requereixen un dipòsit al començament del lloguer per cobrir la benzina, la franquícia de responsabilitat i altres càrrecs que puguin sorgir durant el lloguer. En la majoria dels casos es requereix una targeta de crèdit vàlida (comprovi-la amb la nostra Central de Reserves) que ha d'estar a nom del conductor principal. Sempre que el cotxe i els suplements es retornin en el mateix estat que quan es van llogar i d'acord amb la política de combustible, aquest dipòsit serà reemborsat al tornar el vehicle (si us plau, tingui en compte que pot haver una demora de fins a 14 dies fins que els diners apareixerin a la targeta de crèdit de nou).

Tingueu en compte que algunes companyies de lloguer tenen la seva pròpia política de combustible, on vostè, l'arrendatari, haurà de comprar el primer tanc de combustible i tornar el vehicle buit - i no hi haurà reemborsament pel combustible no utilitzat.

Si l'empresa de lloguer de cotxes li cobra pel combustible, el cost pot ser més gran del que seria en una gasolinera local.

Càrrecs per retirar o retornar el vehicle fora de l'horari d'obertura
En la majoria de les agències dels aeroports serà possible lliurar els vehicles encara fora de les hores laborables. No obstant, pot haver-hi un càrrec addicional per l'ús d'aquest servei, que s’haurà de pagar a l'agència local. Nosaltres l'hi comunicarem a vostè, l'arrendatari, quan confirmi l'hora de recollida en la seva petició de reserva si existeix aquest càrrec. En cas que el seu vol arribi amb retard i hagi de recollir el vehicle fora de les hores laborables, el càrrec addicional s'haurà de pagar localment, sempre que el servei de lliurament estigui disponible a la seva agència de recollida. Nosaltres no ens responsabilitzem si l'agència on ha de retirar el seu vehicle no treballa fora de les hores laborables, per això li recomanem que contracti una assegurança de viatge. Algunes oficines fora dels aeroports també podran facilitar-li el servei de recollida fora de l'horari fixat d'obertura.

Edat màxima i mínima per conduir
En la majoria de les destinacions, l'edat mínima per llogar un cotxe és de 21 anys. Alguns proveïdors en determinats països poden aplicar càrrecs addicionals als conductors menors de 25 anys i majors de 65 anys. De ser el cas i d'haver-nos indicat correctament la seva edat quan va fer la reserva, li informarem dels càrrecs que li podrien aplicar. Si us plau, verifiqui i llegeixi amb atenció els termes i condicions sobre restriccions mínimes i màximes d'edat. També poden donar-se certes restriccions d'edat per al lloguer de cotxes grans o especials en determinades destinacions. Si us plau, consulti amb la nostra Central de Reserves si té alguna pregunta o dubte sobre això.

Conductors addicionals
Es poden aplicar càrrecs si contracta un conductor addicional, que haurà de pagar a l'oficina de lloguer de cotxes (a menys que s'especifiqui el contrari en el seu val de confirmació / Val electrònic). Si us plau, consulti amb la nostra Central de Reserves.

Càlcul de la tarifa diària / Períodes de lloguer / Període d’Extensions de lloguer
Li confirmarem el preu del seu lloguer en el moment de confirmar la reserva el qual es calcula tenint com a base les 24 hores. Si l'arrendatari desitja perllongar el període del seu lloguer després de recollir el cotxe, o si torna el cotxe més tard de l'hora indicada en el seu val de confirmació o val electrònic, el contracte de pròrroga serà sempre amb la companyia de lloguer de cotxes directament i li cobrarà el temps extra al preu de la tarifa diària local, la qual pot ser més alta que la pactada amb nosaltres en el moment de la reserva.

Devolució abans d'hora/Retirada del cotxe més tard
La durada del seu lloguer comença i acaba en les dates que s'especifiquen en el seu val de confirmació / val electrònic. Desafortunadament, no podrem reemborsar-li pel temps no utilitzat si recull el cotxe més tard o ho retorna abans. Si no pot recollir el cotxe en el moment i data acordada, és essencial que es posi en contacte amb nosaltres al més aviat possible. Si no ho fa, no li garantim que el cotxe segueixi estant disponible i no tindrà dret a cap reemborsament.

Lloguers amb recollida i devolució en diferents llocs
Els lloguers de “solament anada” hauran de ser confirmats amb antelació i podran estar subjectes a recàrrecs, que haurà de pagar localment. Li informarem dels costos aproximats després de rebre la seva petició de reserva i rebre la confirmació del nostre proveïdor local sobre el seu lloguer amb recollida i devolució en diferents llocs.

Seients per a Nens i Peticions Especials
Els seients per a nens, portaequipajes (no disponibles en alguns vehicles) i articles addicionals estan disponibles sota petició per a la majoria de les destinacions, encara que no estan garantits. Generalment haurà de pagar una taxa a l'empresa de lloguer de cotxes. En la majoria de llocs, els seients per a nens són obligatoris per llei. Important: els cinturons de seguretat posteriors poden no estar en tots els cotxes. Siusplau, consulti amb la nostra Central de Reserves si té algun dubte sobre aquest tema. Totes les sol•licituds especials hauran de realitzar-se en el moment d'efectuar la reserva.

Recàrrecs per lliurar-li i retornar-li el vehicle en un lloc determinat
Algunes empreses de lloguer de cotxes podran lliurar-li el vehicle en una adreça específica. De ser el cas, podrien cobrar-li un suplement, a nom de la companyia de lloguer de cotxes. Nosaltres li informarem si aquest suplemente és aplicable quan ens informi de l'hora de recollida i devolució, juntament amb l'adreça completa, en la seva sol•licitud de reserva. Important: les empreses de lloguer de cotxes generalment no lliuren o recullen cotxes en adreces privades.

Àrees de Conducció
Podrà haver-hi restriccions en creuar les fronteres del país/estat; pel que li preguem notificar a la nostra Central de Reserves si té intencions de viatjar amb el vehicle a qualsevol altre país/estat. El seu lloguer podrà estar subjecte a documentació addicional i podrà haver-hi càrrecs locals per a viatges a certs països. Podrà trobar restriccions en lloguers per a Austràlia i altres àrees remotes, per la qual cosa li preguem confirmi amb antelació amb la nostra Central de Reserves.

Si vostè, l'arrendatari, desitja modificar la seva reserva
No hi haurà cap càrrec si desitja modificar la seva reserva abans de l'inici del seu lloguer. Això exclou tots els augments de cost causats per un canvi important en la reserva, com la seva durada o el tipus de vehicle, o per l'empresa de lloguer de cotxes en canviar les seves tarifes després de la reserva original. Amb algunes companyies de lloguer de cotxes, si modifica el nom del conductor o el lloc de lliurament, podran exigir-li la cancel•lació de la seva reserva i la realitzacio d’una nova. Els termes i condicions varien segons l'empresa de lloguer de cotxes i s'especifiquen clarament durant el procés de reserva.

Si realitzem canvis en la seva reserva
En algunes ocasions pot ser que nosaltres o l'empresa de lloguer necessiti fer canvis en la seva reserva (després que l'accepti). En qualsevol cas li assessorarem a vostè, l'arrendatari, al més aviat possible i abans de la data de recollida i, si no accepta els canvis proposats, li oferirem el reemborsament per complet. No obstant això, en tals circumstàncies, no tindrem cap obligació addicional pel que fa a qualsevol pèrdua, directa o indirecta que pugui sofrir com a resultat d'aquests canvis.

Documentació
El seu val serà enviat normalment en un termini de 48 hores, a partir del moment en què rebem la seva petició de reserva, sempre que ens hagi proporcionat els detalls de l'arribada; és a dir, numero de vol i hora d'arribada o una adreça i un número de telèfon local. Tingui en compte que certs vehicles en estat “sota petició”, poden trigar més temps en ser confirmats; contactarem amb vostè de ser aquest el cas. No ens fem responsables per extres o lloguers que es realitzin localment o per lloguers que hagin estat rebutjats per no presentar el val en retirar el vehicle. Asseguri's de viatjar amb la seva llicència de conduir i el seu passaport en regla (o targeta d'identitat). Comprovi amb la nostra Central de Reserves si requereix alguna altra documentació.

Llicència de conduir
Els conductors hauran de presentar una llicència de conduir amb almenys un any d'antiguitat (algunes agències requereixen de 2 anys d'antiguitat).
La nostra Central de Reserves ha de ser notificada de qualsevol sanció que tingui la seva llicència i nosaltres ens reservem el dret de rebutjar la reserva sobre la base dels termes i condicions exigits pel nostre proveïdor local. Els conductors hauran de portar amb si la seva llicència de conduir en tot moment, en cas d'inspecció per part de les autoritats locals. No realitzarem cap reemborsament per lloguers que hagin estat rebutjats pels nostres proveïdors locals a causa de la falta de presentació d'una llicència de conduir o sancions no comunicades. Siusplau tingui en compte que la seva llicència internacional no substitueix a la seva llicència de conduir local. En retirar el seu cotxe, és obligatori que el conductor principal presenti el seu permís de conduir vigent local, encara que tingui la llicència de conduir internacional.

Llicència de conduïr de Gran Bretanya: A partir del dia 8 de juny de 2015, vostè pot necessitar documents diferents per recollir el cotxe. Més informació.

Informació important sobre el Tipus de Canvi
A causa de la fluctuació dels tipus de canvi, tingui en compte que la quantitat carregada a la seva targeta de crèdit pot diferir del preu que cotitzem quan es compromet a pagar per un producte o servei. La diferència (si existeix) dependrà dels canvis en els tipus de canvi durant el període comprès entre el moment de la reserva i el moment en què el cobrament es reflecteix en el seu estat de compte de la seva targeta de crèdit. De la mateixa manera, no li reemborsarem cap quantitat al seu compte, li retornarem l'import exacte cobrat inicialment i no ens farem responsables de les fluctuacions en els tipus de canvi que li portin a rebre un reemborsament superior o inferior a l'esperat.

Tipus de Vehicle i Capacitat
Els vehicles estan assegurats per a un nombre màxim de passatgers. No acceptarem responsabilitat si viatja amb un nombre de passatgers o un equipatge major a l'establert. Si té dubtes de la capacitat del seu vehicle, visiti la nostra pàgina. No acceptarem responsabilitat si l'agència local no permet el lloguer perquè s'intenta transportar un nombre de passatgers o equipatge que sobrepassi la capacitat del vehicle.

Igualment, no podrem garantir una marca o model de vehicle en particular. El vehicle que es mostra en el seu val de confirmació o val electrònic solament funciona com a referència de la classe i grandària del vehicle i podrà ser substituït per un cotxe similar o millor a l'hora de la recollida, depenent de la flota disponible en l'agència local.

Disposició de Cotxes
Els nostres proveïdors locals es reserven el dret a rebutjar un lloguer, si consideren que el conductor està incapacitat per conduir o no compleix amb els requisits establerts. No ens farem responsables per qualsevol despesa extra ocorreguda durant el seu lloguer, reemborsament, o altres costos incorreguts que tingui vostè que pagar.

Queixes
Si vostè, l'arrendatari, no està satisfet amb la qualitat del vehicle, siusplau notifiqui-ho al nostre proveïdor local en el moment de la recollida. És difícil que puguem avaluar qualsevol queixa referent a la qualitat del vehicle, si aquesta acció no es realitza durant el lloguer. Si vostè no està satisfet amb el seu lloguer, posi's en contacte amb el nostre Departament d'Atenció al client, transcorregut un període no major a 3 mesos des del seu lloguer.

Sabem que, en ocasions, la vostra queixa no s'ha resolt com volíeu, pel que si no esteu contents amb la forma en què hem gestionat la queixa, podeu enviar la vostra reclamació a un proveïdor independent de Resolució Alternativa de Conflictes (ADR); Small Claims Mediation (UK) Limited (http://www.small-claims-mediation.co.uk/) està acreditada pel Consell de Mediació Civil també en línia al directori de proveïdors de mediació del Ministeri de Justícia. Com el nostre objectiu és resoldre tots els nostres conflictes de manera interna, no estem obligats a sotmetre's a un procediment d'ADR operat per cap proveïdor independent d'ADR. Podeu utilitzar la plataforma en línia de la Comissió Europea per resoldre la vostra disputa a http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Accidentis / Dificultats mecàniques
En cas d'avaria o de dificultats mecàniques, vostè, l'arrendatari, haurà de cridar al nostre proveïdor local immediatament. El nostre proveïdor local haurà d'autoritzar les reparacions o cotxes de reemplaçament. Si vostè es veu implicat en un accident, haurà de trucar a la policia i al nostre proveïdor local. Li preguem guardar còpies de tota la documentació important que hagi d'emplenar, ja que són requisit per a qualsevol reclamacio que desitgi realitzar al segur.

El lloguer de qualsevol vehicle està subjecte als termes i condicions imposats pel proveïdor i a les lleis corresponents del país i/o estat en el qual té lloc el lloguer. Vostè, l'arrendatari, podrà, per tant, estar subjecte tant als nostres termes com als de l'empresa de lloguer de cotxes. No acceptem responsabilitat i no serem responsables de qualsevol pèrdua, dany, alteració, retards o canvis derivats de conflictes civils, laborals (com les vagues), de control del tràfic aeri, per activitats terroristes, desastres naturals o nuclears, incendis o condicions climàtiques adverses, problemes tècnics inevitables amb el transport, el tancament o la congestió dels aeroports i ports de ferri, la cancel•lació de vols regulars o insuficiència financera de les companyies aèries.

Els Termes del seu contracte amb Rentalcars.com
De qualsevol manera a través de la qual, vostè l'arrendatari, triï reservar, és important que entengui com i quan es forma un contracte. Els passos tècnics requerits per a la formació d'un contracte són els següents. Quan citem els preus a través del telèfon o posem els nostres serveis en el nostre lloc web, li estem convidant, a vostè l'arrendatari, al fet que faci una oferta per a la seva compra. Vostè no confirma aquesta oferta fins que ho faci de manera verbal o fent clic a 'Reservar' a la pàgina de "Dades de pagament".

Vostè, l'arrendatari, ens haurà fet una oferta de compra dels serveis, una vegada que hagi estat confirmat verbalment o fent clic a 'Reservar'. Nosaltres acceptarem aquesta oferta una vegada hàgim rebut el pagament necessari i el seu val de confirmació estigui disponible. Encara que l'acord sigui amb el proveïdor i nosaltres actuem com a agent, nosaltres acceptem la seva reserva en nom de la companyia de lloguer de cotxes.

Nosaltres som responsables de les pèrdues que vostè l'arrendatari, sofreixi directament com a resultat que trenquem l'acord, si les pèrdues són una conseqüència previsible de que hàgim trencat l'acord. Els danys són previsibles quan hagin pogut ser estat contemplats per vostè i per nosaltres en el moment en què es va formar el nostre acord. No som responsables de danys indirectes que ocorrin com a efecte secundari del dany o pèrdua principal, i que no siguin previsibles per vostè, l'arrendatari, i nosaltres; ni som responsables, sense limitació, de la pèrdua de beneficis, oportunitats, clientela o conseqüents pèrdues, danys o costos.

Nosaltres no serem responsables directes o indirectes de qualsevol incompliment per part del proveïdor o qualsevol retard en l'acompliment de qualsevol de les nostres obligacions en virtut de la conformitat amb aquesta reserva, val de confirmació o electrònic, lloguer o termes i condicions, si i en la mesura en què el rendiment s'hagi retardat, obstaculitzat o impedit per força major. En el cas que la força major duri més de 14 dies consecutius, podem cancel•lar i deixar sense efecte aquesta reserva, donant 14 dies de preavís, mitjançant notificació a l'adreça de facturació original de l'arrendatari, juntament amb la devolució de tots els imports pagats abans de l'esdeveniment de força major.

La informació de caràcter general i els Termes i Condicions indicats són correctes en el moment de la seva impressió.

Ens reservem el dret a cancel•lar una reserva amb notificació limitada o immediata, en algunes circumstàncies extremes, tals com la insolvència d'una agència de recollida. Qualsevol que sigui la circumstància, intentarem per tots els mitjans buscar un vehicle alternatiu. No obstant això, en períodes d'alta demanda això de vegades no podrà ser possible. En aquests casos, quan el client hagi pagat la reserva per complet, notificarem al client amb almenys 48 hores abans de la recollida i se li reemborsarà al client tots els diners que hagi pagat anticipadament. En l’extany cas que notifiquem al client amb menys de 48 hores d'antelació, se li reemborsarà al client tots els diners pagats anticipadament, i nosaltres correrem amb les pèrdues incorregudes pel client com a conseqüència de l'incompliment de contracte. En aquells casos quan el client hagi realitzat la reserva a través d'un dipòsit, nosaltres notificarem al client amb almenys 7 dies d'antelació, i se li reemborsarà tots els diners pagats pel dipòsit. En el cas que el client hagi reservat a través d'un dipòsit, i nosaltres arribessim a notificar al client amb menys de 7 dies d'antelació, li reemborsarem el dipòsit complet i correrà amb les despeses incorregudes pel client a conseqüència de l'incompliment del contracte.

Fer reserves i compres o sol•licitar productes o serveis
Si desitja fer una reserva o comprar algun dels productes o serveis descrits en aquest lloc web, nosaltres (o els nostres socis comercials) podríem demanar-li que ens subministrés certes dades aplicables a la seva reserva o compra; que inclouen, però no es limiten a, les dades de la seva targeta de crèdit i altres dades d'identificació personals. Haurà d'entendre que tals dades seran tractades segons la nostra Política de Privacitat. Vostè accepta que totes les dades que ens proporcioni per a aquest propòsit seran precises, actualitzades i complertes. Accepta pagar tots els càrrecs incorreguts per vostè o qualsevol usuari del seu compte, targeta de crèdit o un altre mecanisme de pagament al tipus(s) o preu(s) que existeixin quan s'incorrin tals càrrecs. Vostè també serà responsable de pagar qualsevol impost aplicable relacionat amb les seves compres.

La verificació de les dades presentades podria ser requerida abans que acceptem la reserva, compra o comanda. A excepció del requerit per la llei o tret que nosaltres indiquem expressament el contrari, el preu, la taxa i la disponibilitat dels productes i serveis estan subjectes a canvis sense previ avís. Vostè reconeix que les reserves, compres i serveis estan subjectes a termes addicionals i condicions imposades per nosaltres o per l'empresa de lloguer de cotxes, que subministra al seu cotxe.

Condicions d'ús del lloc
Queda prohibit a tota persona l'ús de qualsevol dels dispositius o programes de forma directa o indirecta en la interfície, o l'intent d'interacció amb aquest lloc web, per recuperar el contingut, i/o informació, inclosos els preus. També està prohibit interferir o intentar interferir amb el funcionament normal d'aquest lloc web, qualsevol activitat que es consideri que sobre càrrega el sistema es donarà per acabada. Tenim un seguiment constant de totes les persones que accedeixen al nostre lloc web, i tots els sistemes automatitzats, o persones que realitzin una quantitat raonable de cerques, amb l'objectiu d'accedir a la informació i/o els preus es donarà per acabat, bloquejant els nostres llocs web. La utilització del lloc web indica que accepta i està obligat per aquestes Condicions d'ús.

Protecció de Dades - Dades personals del client
Tota la informació personal i de la targeta de crèdit recollida per la nostra pàgina web passa a través d'un servidor segur xifrat de 128 bits per protegir tota informació, el seu navegador li indicarà que vostè està utilitzant un servidor segur, mostrant una icona de cadenat en la part inferior de la finestra del navegador, el cadenat es mostrarà en la posició de bloqueig, per indicar que està utilitzant un servidor segur. Aquesta funció de seguretat solament apareix a les pàgines web on es pot veure o introduir informació personal o de pagament.

Protecció de Dades-Informació de la targeta de crèdit
Les dades de la targeta de crèdit que els clients ens proporcionen són "codificats" i s'emmagatzemen en una base de dades en el nostre servidor, els quals no són codificats quan la reserva es mostra en el sistema de reserves. Solament el personal de IT té accés a la base de dades, i fins i tot en el cas de pèrdua o compromís de la base de dades, els nombres de targetes de crèdit segueixen estant “codificats”. L'única zona on les dades de les targetes de crèdit s'emmagatzemen és en l'inici de sessió en els servidors d'aplicacions. Mantenim els registres 31 dies, cada dia d'antiguitat de més de 3 dies es comprimeixen en un arxiu amb contrasenya protegida.

Protecció de Dades - Les dades personals dels clients
El nom dels clients, l'adreça, detalls de la reserva i l'adreça de correu electrònic s'emmagatzemen en la base de dades en els servidors d'aplicacions i de bases de dades. Les dades no es comparteixen, utilitzen, o venen a cap persona aliena a Rentalcars.com sense el seu consentiment. El nom dels clients i adreces de correu electrònic són utilitzats pels departament de Vendes i Màrqueting per enviar correus electrònics promocionals i ofertes especials per al client, a través del sistema de correu electrònic Dream Mail (http://www.epsilon.com).

Protecció de Dades - Privacitat
Qualsevol dada d'identificació personal que obtinguem de vostè en aquest lloc web, incloent, però sense limitar, les dades obtingudes sobre vostè durant qualsevol procés de reserva, està subjecte a la política de pivacitat aplicable al lloc web. Per obtenir més informació, siusplau revisi la nostra Política de Privacitat.

L'ús de cookies i altres tecnologies de seguiment
Podem utilitzar cookies i altres tecnologies per facilitar i realitzar un seguiment de l'ús que fa dels serveis oferts en aquesta pàgina web i en connexió amb les nostres comunicacions de correu electrònic. Per obtenir més informació sobre aquest tema, consulti la nostra Política de Privacitat.

Comentaris de clients
Els comentaris complets dels clients podran ser pujats al nostre lloc web amb l'únic propòsit d'informar als clients de la seva opinió sobre el servei i la qualitat de l'empresa de lloguer de cotxes, i s'utilitzen en part o íntegrament per Rentalcars.com en el nostre lloc web, plataformes de mitjans socials, newsletters, promocions especials, aplicacions mòbils o d'altres canals dels quals disposi, organitzi, utilitzi o controli Rentalcars.com. Ens reservem el dret d'adaptar, rebutjar o eliminar opinions a la nostra discreció.

Els comentaris expressen les opinions personals dels clients de Rentalcars.com que han emplenat l'enquesta després de la finalització del seu lloguer. Aquestes opinions no representen necessàriament les opinions de Rentalcars.com.

En la mesura permesa, aquests termes i condicions es regeixen per la llei Anglesa, sota la jurisdicció no exclusiva dels tribunals d'Anglaterra.

La Informació General i els Termes i Condicions indicats són correctes al moment de la seva publicació.

Protecció sota la Directiva dels paquets de viatges

Si reserva serveis de viatge addicionals d'un altre proveïdor de viatges o vacances a través d'un enllaç des de la pàgina de confirmació, no es podrà beneficiar dels drets que s'apliquen als paquets d'acord amb la Directiva europea 2015/2302.

Per tant, TravelJigsaw Limited no es farà responsable del bon funcionament d'aquests serveis de viatge addicionals. En cas que hi hagi cap problema, posi's en contacte amb el proveïdor de serveis corresponent.

Això no obstant, si reserva serveis de viatge addicionals a través d'un enllaç durant les primeres 24 hores després d'haver rebut la confirmació de la reserva de TravelJigsaw Limited, i l'import d'aquests serveis de viatge addicionals és un 25% o més del valor de totes dues reserves, els serveis de viatge addicionals que hagi reservat formaran part del paquet de l'acord de viatge. En aquest cas, tal com estipula la Llei europea, TravelJigsaw Limited té protecció en cas de reemborsament dels pagaments a TravelJigsaw Limited pels serveis que no hagi prestat a causa d'insolvència per part de TravelJigsaw Limited. Atenció: això no implica un reemborsament en cas d'insolvència del proveïdor de serveis corresponent.
TravelJigsaw Limited ha contractat la protecció contra la insolvència amb Travel & General Insurance Services Limited (t&g), amb número de registre 02527363 i amb protecció de Hiscox Insurance Company Limited (Hiscox), amb número de registre 00070234. t&g i Hiscox estan autoritzades i regulades pel Financial Conduct Authority i el Prudential Regulation Authority (número 113849).

Els viatgers es poden posar en contacte amb aquesta entitat o, si cal, poden reclamar a l'autoritat competent a la línia d'atenció 01702 811397 (hi ha una còpia de les condicions disponible a petició del titular) en cas que TravelJigsaw Limited es negui a prestar els serveis a causa d'insolvència.
Atenció: aquesta protecció contra la insolvència no cobreix els contractes amb altres parts a banda de TravelJigsaw Limited, que es poden prestar encara que TravelJigsaw Limited sigui insolvent.
Directiva europea 2015/2302 transferida a la llei nacional http://www.legislation.gov.uk/ukdsi/2018/9780111168479/data.html.