Niet gewend om te denken in EUR?
U kunt dit wijzigen indien u liever de prijzen in een andere valuta wilt zien.
Let op: U betaalt nog steeds voor uw auto in EUR.

Beheer boeking

Als u nog geen account heeft kunt u hier uw boeking inzien.

Sluiten
Referentienummer vergeten?

Wij sturen uw referentienummer naar het e-mailadres dat u hieronder invult.

E-mail verstuurd.

Uw referentienummer is opgestuurd per email.

Referentienummer niet gevonden

We hebben geen boeking kunnen vinden onder het opgegeven emailadres. Neem contact met ons op via deze link.

Voer uw e-mailadres opnieuw in

Avis in Portugal

Vind geweldige huurprijzen voor autoverhuur bij Avis in Portugal, lees de klantenbeoordelingen en boek snel en gemakkelijk online.

Laten we uw ideale auto vinden

Huurlocatie moet worden ingevuld
wo 23 jan 2019
Kies ophaaldatum
za 26 jan 2019
Kies inleverdatum
De bestuurder is tussen 30 en 65 jaar oud
Reizen voor: Reden om te huren (optioneel)
Form submission
  • Geen creditcardtoeslag
  • Geen wijzigingskosten
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordelingen:5.000+

7.70435

Waarom Avis?

  • Een auto van Avis inleveren in Portugal gaat snel en gemakkelijk
  • Klanten zijn onder de indruk van hoe schoon de auto’s van Avis in Portugal zijn
  • Wij werken hard om de beste prijzen te vinden. Boek via ons en krijg gegarandeerd de beste prijs voor een huurauto van Avis in Portugal.

Beoordelingen voor Avis in Portugal

Beoordelingen

  • De algemene prijs-kwaliteitverhouding van de huurauto

    7,0
  • De behulpzaamheid van het baliepersoneel

    7,7
  • Het tempo tijdens het ophalen

    7,2
  • Het tempo tijdens het inleveren

    9,0
  • De auto was schoon

    8,1
  • De algemene staat van de auto

    7,7
  • Het vinden van de Avis verhuurbalie of medewerkers

    7,7

Populaire locaties

  • Lissabon

    Beoordelingen :2.000+

    7,4
  • Faro

    Beoordelingen :2.000+

    7,7
  • Porto

    Beoordelingen :1.000+

    7,9
  • Funchal

    Beoordelingen :1.000+

    7,6
  • Albufeira

    Beoordelingen :50+

    7,5

Beoordelingen van Avis in Portugal

Echte klantenbeoordelingen

Lees wat klanten vinden - zodat u kunt beslissen of Avis het bedrijf voor u is.

Anoniem Faro luchthaven 8 december 2018
Alles gewoon helemaal perfect.
9,4
Anoniem Lissabon centrum 4 december 2018
Zeer vriendelijke service
7,6
Anoniem Porto luchthaven 19 november 2018
Professionele service incl. meertaligheid personeel. Ogenblikkelijke navette van/naar luchthaven.
9,0
Anoniem Faro luchthaven 4 november 2018
Vlotte bediening . Ik had liever een onbeschadigde auto gehad.
7,0
Anoniem Lissabon luchthaven 31 oktober 2018
Inleveren van de auto Geen
7,2
Anoniem Lissabon luchthaven 27 april 2018
Het was een keurig schone, vrij nieuwe, auto. Gelukkig hadden we in Lissabon-centrum de dag ervoor al getankt. Het is jammer dat er geen tankstation is, vlakbij het gebouw waar je de auto moet inleveren. Althans wij hebben geen tankstation gezien cq kwamen er niet langs.
8,0
Willem Porto luchthaven 22 maart 2018
Prettige auto en vriendelijk personeel Avis medewerkster was vergeten de chip te activeren voor de tolwegen, zodat we na inlevering van de auto 3 keer langs een postkantoor moesten om alsnog te betalen. Ook was de auto niet helemaal volgetankt bij afhalen.
7,6
Frank Faro luchthaven 2 november 2017
Matige auto fiat pinto. Niet schoon
6,2
Hubert Faro luchthaven 14 oktober 2017
Vriendelijke medewerkers Onduidelijkheden over rekening
7,4
Uschi Lissabon luchthaven 10 oktober 2017
Alles was in orde Geen aanmerkingen
8,6
Frank Porto luchthaven 1 oktober 2017
De verplaatsing vanuit de luchthaven naar Avis was perfect georganiseerd.
7,8
Anoniem Faro luchthaven 26 september 2017
Auto huren bij Avis is altijd een goede keuze geweest. Goed materiaal, zo nodig goede en betrouwbare adviezen. Dus voor ons: Avis Geen kwestie van niet goed, maar een klein manco. Ik had niet gevraagd waar ik de auto moest inleveren. Ik wist waar Avis zat, vlak voor je de luchthaven bereikt. Ik meende daar ooit geweest te zijn. Maar ik moest op het vliegveld zelf zijn. En dat was even zoeken.
7,4
Johny Funchal luchthaven 20 september 2017
Vriendelijkheid, service, bereidwilligheid van de medewerkers, degelijke propere auto
8,6
Marlies Albufeira centrum 3 september 2017
De Service Nvt
8,2
Anoniem Lissabon luchthaven 28 augustus 2017
Lange wachttijden bij ophaling.
6,4
Antonius Lissabon luchthaven 22 augustus 2017
Lange wachten aan de balie in Lissabon.
6,4
Richard Faro luchthaven 22 juli 2017
Auto,s zijn nieuw weinig kilometers.. Lang wachten bij ophalen auto ondanks ondanks genoeg personeel lieten ze ons lang wachten voordat we geholpen werden....
6,2
Anoniem Porto luchthaven 17 juni 2017
geen bijz. geen bijz.
7,8
Anoniem Faro luchthaven 3 juni 2017
perfecte nieuwe auto Ophalen moet sneller kunnen
8,8
Anoniem Lissabon luchthaven 25 mei 2017
Goede service Juiste auto Schone auto Antenne miste Weinig extra's in de auto
8,2
Anoniem Faro luchthaven 13 mei 2017
De snelle service. En de nette auto. Dat de navigatie niet op engela stond maar op frans.
7,8
Anoniem Faro luchthaven 6 mei 2017
prima auto voor die prijs lang wachten bij balie
7,0
Anoniem Faro luchthaven 1 mei 2017
Baliemedewerker probeerde hardnekkig om extra verzekering af te dwingen. Ik verwees naar Rental Cars dekking, kostte veel moeite
6,6
rik Porto luchthaven 22 april 2017
waar voor ons geld, heel vriendelijke mensen aan de balie in Porto! (een iemand spreekt zelfs een beetje Nederlands)
9,2
Paul Lissabon centrum 17 april 2017
Zuinig en stil Locatie Schokbrekers auto (huppelgedrag)
7,4
Anoniem Funchal - Lido 8 april 2017
Auto was zeer proper De tank was niet volledig vol bij het afhalen.
7,4
Anoniem Faro luchthaven 8 maart 2017
Balie inleveren onduidelijk
7,8
Anoniem Faro luchthaven 10 december 2016
Hele goede prijs met een prima prijs. Een aanrader
8,4
Anoniem Funchal luchthaven 2 oktober 2016
Afhalen en retourneren vlekkeloos. Auto was gloednieuw en in uitstekende staat. * Irritant dat direct een volle tank benzine werd gerekend zonder dat dit van te voren duidelijk als keuze werd afgestemd. De "optie" werd direct gerekend en niet voorgelegd. *Fiat 500 is geen gelijkwaardige grootte vergeleken met een (moderne) Panda, maar was verder een heerlijke auto met een prima motor voor "de kartbaan" die Madeira soms is.
9,0
jose Porto luchthaven 19 september 2016
het proberen om een up grade te verkopen en me meer geld te doen betalen daardoor !
8,0
Anoniem Porto luchthaven 18 september 2016
Inleveren met lege tank is een optie die niet aangeboden zou moeten worden, hoewel ik besef dat het de inleversnelheid bevordert.
8,4
VINCENT Lissabon luchthaven 12 september 2016
De lange wachtrij voor het Avis/Budget loket in de luchthaven van Lissabon ( misschien onderscheidt maken tussen gereserveerde en niet gereserveerde wagens !!!
8,0
Anoniem Faro luchthaven 23 augustus 2016
Zeer nette auto
7,6
remy Lissabon - Marques Pombal 25 juli 2016
het was een bijna nieuwe wegen Toyota Yaris de cruise-controle werkte niet , en ik moest lange tijd autostrade doen...
8,6
Anoniem Lissabon luchthaven 25 juli 2016
Goeie auto We hadden een auto gehuurd voor 5 personen en voor 5 koffers maar we kregen er maar 4 in de koffer
7,8
Anoniem Lissabon luchthaven 13 juli 2016
Bereikbaarheid AVIS op luchthaven. Veel te lang wachten bij ophalen van de auto. Moest allerlei info overleggen die ik online ook al had verstrekt. Onnodig dubbel werk.
5,8
Anoniem Faro luchthaven 26 juni 2016
In eerste instantie kreeg ik niet de auto die ik had gereserveerd maar wilde de balie medewerker een naar mijn inziens downgrade meegeven. Nadat ik had aangegeven dat ik dan net zo goed bijv een VW up had kunnen reserveren kreeg ik uiteindelijk toch de door mij geboekte VW polo. De extra betaling voor rentalcars wat betreft risico is onduidelijk.
8,4
Johan Lissabon luchthaven 24 juni 2016
De gehele service. Bij het terugbrengen konden we een locatie nemen die dichter bij ons hotel lag.
8,4
Johan Lissabon centrum 14 juni 2016
Vriendelijke mensen daar en zeer behulpzaam ! Het ophaalsysteem moet gemoderniseerd worden, teveel papieren en een te trage computer maken de wachttijden onnodig lang. Het ligt zeker niet aan het personeel.
8,4
patrick Faro luchthaven 1 juni 2016
Telkens wordt een aanbieding voor een betere wagen aangeboden. De eerste maal was het voor een mooi bedrag. De laatste 2 keren was het bedrag geen aanbieding voor een vakantiebudget.
9,0
Willem Lissabon luchthaven 1 mei 2016
Auto trok niet best
8,0
luc Faro luchthaven 27 april 2016
het totaal concept Geen
9,0
Anoniem Faro luchthaven 20 april 2016
Goede service. Snelle afhandeling. Mooie nieuwe auto. Jammer dat ze toch nog proberen er van alles bij te verkopen.
7,6
Anoniem Faro luchthaven 7 maart 2016
Personeel was vriendelijk en behulpzaam. Afhalen duurde best lang. Veel langer dan ik bij andere maatschappijen gewend ben
7,0
Anoniem Faro luchthaven 14 februari 2016
Schade die al aan de wagen was werd duidelijk vermeld bij het ontvangen van de wagen De auto was duidelijk zichtbaar beschadigd
6,4
Anoniem Lissabon - Gare do Oriente 9 februari 2016
in plaats van een volkswagen golf kregen we een fiat 500x op zich een prima auto. De afhandeling bij het terugbrengen van de auto verliep vlot De uitleg van Avis over het gebruik van de vele geautomatiseerde zaken in de auto ontbrak. De overdracht verliep nogal traag. Helaas bleek later dat het gebruikershandboek ontbrak.
7,0
Martin Lissabon - Hotel Mundial 7 februari 2016
Vriendelijk onthaal. Goede lokatie om vlot uit het stadscentrum te geraken. De GPS werkte niet naar behoren. Kregen geen duidelijke uitleg rond de betaalsystemen van de autostrade. (Boetes te betalen )
7,4
Hellen Lissabon - Hotel Mundial 18 januari 2016
Echt ontzettend vervelend was het dat er niet op het voucher geschreven stond dat de verhuurder tussen 13 en 15 uur gesloten was. Ik moest bijna 2 uur wachten en mijn hele dag liep in de soep!!!! Ik zou dus voortaan niet meer via Rentalcars boeken, maar direct naar Avis of andere autoverhuurder, zodat ik meer kans heb op juiste info.
8,4
Piet Faro luchthaven 16 januari 2016
Geen bijzonderheden NVT
8,4
Anoniem Faro luchthaven 29 november 2015
Vergelijkbare auto gekregen, met als extra GPS.
9,0
Volgende

Beste bedrijven in Portugal

Avis zit niet in de top 5

1 Autohuur InsularCar Hire - Rentalcars.com 8.37 Beoordelingen: 1788
2 Autohuur InsularCar - Rentalcars.com 8.37 Beoordelingen: 1656
3 Autohuur Sixt - Rentalcars.com 8.10833 Beoordelingen: 12825
4 Autohuur Autatlantis - Rentalcars.com 8.09 Beoordelingen: 527
5 Autohuur ilha verde - Rentalcars.com 8.04 Beoordelingen: 4689
Zie alle bedrijven in Portugal