Sla navigatie over
 Nederlands
  Mijn boeking
Sluiten
Boekingsnummer vergeten?

Wij sturen uw boekingsnummer naar het e-mailadres dat u hieronder invult.

E-mail verstuurd.

Uw referentienummer is opgestuurd per email.

Boekingsnummer niet gevonden

We hebben geen boeking kunnen vinden onder het opgegeven emailadres. Neem contact met ons op via deze link.

Voer uw e-mailadres opnieuw in

Avis in Portugal

Vind geweldige huurprijzen voor autoverhuur bij Avis in Portugal, lees de klantenbeoordelingen en boek snel en gemakkelijk online.

Laten we uw ideale auto vinden

Huurlocatie moet worden ingevuld
Ophaaldatum:
Tijd:
Inleverdatum:
Tijd:
De bestuurder is tussen 30 en 65 jaar
De chauffeur heeft een geldig rijbewijs dat is uitgegeven door de Volksrepubliek China (vasteland).
Reizen voor: Reden om te huren (optioneel)
Form submission
  • Geen creditcardtoeslag
  • Geen wijzigingskosten
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordelingen:5.000+

8.0

Waarom Avis?

  • Een auto van Avis inleveren in Portugal gaat snel en gemakkelijk
  • Klanten zijn onder de indruk van hoe schoon de auto’s van Avis in Portugal zijn
  • Avis in Portugal staat erom bekend dat hun auto’s goed onderhouden worden

Beoordelingen voor Avis in Portugal

Beoordelingen

  • De algemene prijs-kwaliteitverhouding van de huurauto

    7,3
  • De behulpzaamheid van het baliepersoneel

    8,1
  • Het tempo tijdens het ophalen

    6,8
  • Het tempo tijdens het inleveren

    8,8
  • De auto was schoon

    8,7
  • De algemene staat van de auto

    8,4
  • Het vinden van de Avis verhuurbalie of medewerkers

    8,3

Populaire locaties

  • Lissabon

    Beoordelingen :2.000+

    7,7
  • Faro

    Beoordelingen :2.000+

    7,5
  • Porto

    Beoordelingen :2.000+

    8,0
  • Funchal

    Beoordelingen :1.000+

    8,2

Beoordelingen van Avis in Portugal

Echte klantenbeoordelingen

Lees wat klanten vinden - zodat u kunt beslissen of Avis het bedrijf voor u is.

Anoniem Porto luchthaven 27 september 2019
Complete auto en bijna nieuw Geen opmerkingen
8,0
Anoniem Lissabon luchthaven 24 september 2019
Vriendelijkheid personeel. Lange wachttijd bij ophalen.
6,4
Anoniem Faro luchthaven 19 september 2019
De auto had volgens het contract geen schade. Maar omdat die er effectief wél was, moesten we voor vertrek de inventaris nog opmaken.
8,2
Anoniem Porto luchthaven 17 september 2019
De lange wachttijden!!! We wachtten 90 minuten. Er waren 3 balies bezet, terwijl er 6 balies waren.
6,6
Anoniem Porto luchthaven 23 augustus 2019
Propere nieuwe auto Meer dan 30 min moeten wachten tot er een shuttle kwam.
7,4
Anoniem Estoril centrum 15 augustus 2019
Mooie auto Alles was goed
8,2
Anoniem Lissabon luchthaven 28 juli 2019
staat van het voertuig te lange wachttijd in Lissabon bij ophalen, bijna drie uur
7,2
Anoniem Porto Sao Bento treinstation 4 juli 2019
Ophalen duurde erg lang. Maar 5 mensen voor me in de rij maar het hele proces is niet optimaal.
8,0
Anoniem Faro luchthaven 31 mei 2019
Zeer correct en vriendelijk personeel
9,2
Anoniem Lissabon luchthaven 9 mei 2019
Te duur voor deze tijd van het jaar
7,8
Anoniem Lissabon luchthaven 3 mei 2019
Zeer mooie en nieuwe auto wachttijd bij de afhaalbalie was meer dan 1 uur!
7,4
Anoniem Faro luchthaven 9 april 2019
Het inleveren van de auto ging heel snel. Het afhalen van de auto duurde net iets te lang.
7,8
Anoniem Faro luchthaven 8 april 2019
Goede staat wagen
8,2
Anoniem Faro luchthaven 8 december 2018
Alles gewoon helemaal perfect.
9,4
Anoniem Lissabon centrum 4 december 2018
Zeer vriendelijke service
7,6
Anoniem Porto luchthaven 19 november 2018
Professionele service incl. meertaligheid personeel. Ogenblikkelijke navette van/naar luchthaven.
9,0
Anoniem Faro luchthaven 4 november 2018
Vlotte bediening . Ik had liever een onbeschadigde auto gehad.
7,0
Anoniem Lissabon luchthaven 31 oktober 2018
Inleveren van de auto Geen
7,2
Anoniem Lissabon luchthaven 27 april 2018
Het was een keurig schone, vrij nieuwe, auto. Gelukkig hadden we in Lissabon-centrum de dag ervoor al getankt. Het is jammer dat er geen tankstation is, vlakbij het gebouw waar je de auto moet inleveren. Althans wij hebben geen tankstation gezien cq kwamen er niet langs.
8,0
Willem Porto luchthaven 22 maart 2018
Prettige auto en vriendelijk personeel Avis medewerkster was vergeten de chip te activeren voor de tolwegen, zodat we na inlevering van de auto 3 keer langs een postkantoor moesten om alsnog te betalen. Ook was de auto niet helemaal volgetankt bij afhalen.
7,6
Frank Faro luchthaven 2 november 2017
Matige auto fiat pinto. Niet schoon
6,2
Hubert Faro luchthaven 14 oktober 2017
Vriendelijke medewerkers Onduidelijkheden over rekening
7,4
Uschi Lissabon luchthaven 10 oktober 2017
Alles was in orde Geen aanmerkingen
8,6
Frank Porto luchthaven 1 oktober 2017
De verplaatsing vanuit de luchthaven naar Avis was perfect georganiseerd.
7,8
Anoniem Faro luchthaven 26 september 2017
Auto huren bij Avis is altijd een goede keuze geweest. Goed materiaal, zo nodig goede en betrouwbare adviezen. Dus voor ons: Avis Geen kwestie van niet goed, maar een klein manco. Ik had niet gevraagd waar ik de auto moest inleveren. Ik wist waar Avis zat, vlak voor je de luchthaven bereikt. Ik meende daar ooit geweest te zijn. Maar ik moest op het vliegveld zelf zijn. En dat was even zoeken.
7,4
Johny Funchal luchthaven 20 september 2017
Vriendelijkheid, service, bereidwilligheid van de medewerkers, degelijke propere auto
8,6
Marlies Albufeira centrum 3 september 2017
De Service Nvt
8,2
Anoniem Lissabon luchthaven 28 augustus 2017
Lange wachttijden bij ophaling.
6,4
Antonius Lissabon luchthaven 22 augustus 2017
Lange wachten aan de balie in Lissabon.
6,4
Richard Faro luchthaven 22 juli 2017
Auto,s zijn nieuw weinig kilometers.. Lang wachten bij ophalen auto ondanks ondanks genoeg personeel lieten ze ons lang wachten voordat we geholpen werden....
6,2
Anoniem Porto luchthaven 17 juni 2017
geen bijz. geen bijz.
7,8
Anoniem Faro luchthaven 3 juni 2017
perfecte nieuwe auto Ophalen moet sneller kunnen
8,8
Anoniem Lissabon luchthaven 25 mei 2017
Goede service Juiste auto Schone auto Antenne miste Weinig extra's in de auto
8,2
Anoniem Faro luchthaven 13 mei 2017
De snelle service. En de nette auto. Dat de navigatie niet op engela stond maar op frans.
7,8
Anoniem Faro luchthaven 6 mei 2017
prima auto voor die prijs lang wachten bij balie
7,0
Anoniem Faro luchthaven 1 mei 2017
Baliemedewerker probeerde hardnekkig om extra verzekering af te dwingen. Ik verwees naar Rental Cars dekking, kostte veel moeite
6,6
rik Porto luchthaven 22 april 2017
waar voor ons geld, heel vriendelijke mensen aan de balie in Porto! (een iemand spreekt zelfs een beetje Nederlands)
9,2
Paul Lissabon centrum 17 april 2017
Zuinig en stil Locatie Schokbrekers auto (huppelgedrag)
7,4
Anoniem Funchal - Lido 8 april 2017
Auto was zeer proper De tank was niet volledig vol bij het afhalen.
7,4
Anoniem Faro luchthaven 8 maart 2017
Balie inleveren onduidelijk
7,8
Anoniem Faro luchthaven 10 december 2016
Hele goede prijs met een prima prijs. Een aanrader
8,4
Anoniem Funchal luchthaven 2 oktober 2016
Afhalen en retourneren vlekkeloos. Auto was gloednieuw en in uitstekende staat. * Irritant dat direct een volle tank benzine werd gerekend zonder dat dit van te voren duidelijk als keuze werd afgestemd. De "optie" werd direct gerekend en niet voorgelegd. *Fiat 500 is geen gelijkwaardige grootte vergeleken met een (moderne) Panda, maar was verder een heerlijke auto met een prima motor voor "de kartbaan" die Madeira soms is.
9,0
jose Porto luchthaven 19 september 2016
het proberen om een up grade te verkopen en me meer geld te doen betalen daardoor !
8,0
Anoniem Porto luchthaven 18 september 2016
Inleveren met lege tank is een optie die niet aangeboden zou moeten worden, hoewel ik besef dat het de inleversnelheid bevordert.
8,4
VINCENT Lissabon luchthaven 12 september 2016
De lange wachtrij voor het Avis/Budget loket in de luchthaven van Lissabon ( misschien onderscheidt maken tussen gereserveerde en niet gereserveerde wagens !!!
8,0
Anoniem Faro luchthaven 23 augustus 2016
Zeer nette auto
7,6
remy Lissabon - Marques Pombal 25 juli 2016
het was een bijna nieuwe wegen Toyota Yaris de cruise-controle werkte niet , en ik moest lange tijd autostrade doen...
8,6
Anoniem Lissabon luchthaven 25 juli 2016
Goeie auto We hadden een auto gehuurd voor 5 personen en voor 5 koffers maar we kregen er maar 4 in de koffer
7,8
Anoniem Lissabon luchthaven 13 juli 2016
Bereikbaarheid AVIS op luchthaven. Veel te lang wachten bij ophalen van de auto. Moest allerlei info overleggen die ik online ook al had verstrekt. Onnodig dubbel werk.
5,8
Anoniem Faro luchthaven 26 juni 2016
In eerste instantie kreeg ik niet de auto die ik had gereserveerd maar wilde de balie medewerker een naar mijn inziens downgrade meegeven. Nadat ik had aangegeven dat ik dan net zo goed bijv een VW up had kunnen reserveren kreeg ik uiteindelijk toch de door mij geboekte VW polo. De extra betaling voor rentalcars wat betreft risico is onduidelijk.
8,4
Volgende

Beste bedrijven in Portugal

Avis zit niet in de top 5

1 Autohuur Guerin - Rentalcars.com 8.9 Beoordelingen: 32,840
2 Autohuur Alamo - Rentalcars.com 8.7 Beoordelingen: 4,421
3 Autohuur InsularCar Hire - Rentalcars.com 8.7 Beoordelingen: 1,982
4 Autohuur Madeira Rent - Rentalcars.com 8.7 Beoordelingen: 3,380
5 Autohuur Enterprise - Rentalcars.com 8.4 Beoordelingen: 1,021
Zie alle bedrijven in Portugal