Sla navigatie over
 Nederlands
  Mijn boeking
Sluiten
Referentienummer vergeten?

Wij sturen uw referentienummer naar het e-mailadres dat u hieronder invult.

E-mail verstuurd.

Uw referentienummer is opgestuurd per email.

Referentienummer niet gevonden

We hebben geen boeking kunnen vinden onder het opgegeven emailadres. Neem contact met ons op via deze link.

Voer uw e-mailadres opnieuw in

Avis in Ierland

Vind geweldige huurprijzen voor autoverhuur bij Avis in Ierland, lees de klantenbeoordelingen en boek snel en gemakkelijk online.

Laten we uw ideale auto vinden

Huurlocatie moet worden ingevuld
Ophaaldatum:
Tijd:
Inleverdatum:
Tijd:
De bestuurder is tussen 30 en 65 jaar oud
De chauffeur heeft een geldig rijbewijs dat is uitgegeven door de Volksrepubliek China (vasteland).
Reizen voor: Reden om te huren (optioneel)
Form submission
  • Geen creditcardtoeslag
  • Geen wijzigingskosten
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordelingen:5.000+

8.7

Waarom Avis?

  • Een auto van Avis inleveren in Ierland gaat snel en gemakkelijk
  • Klanten zijn onder de indruk van hoe schoon de auto’s van Avis in Ierland zijn
  • Onze klanten zeggen dat Avis in Ierland makkelijk te vinden is

Beoordelingen voor Avis in Ierland

Beoordelingen

  • De algemene prijs-kwaliteitverhouding van de huurauto

    7,8
  • De behulpzaamheid van het baliepersoneel

    8,8
  • Het tempo tijdens het ophalen

    8,4
  • Het tempo tijdens het inleveren

    9,4
  • De auto was schoon

    9,2
  • De algemene staat van de auto

    8,4
  • Het vinden van de Avis verhuurbalie of medewerkers

    9,1

Populaire locaties

  • Dublin

    Beoordelingen :2.000+

    8,0
  • Cork

    Beoordelingen :500+

    8,9
  • Shannon

    Beoordelingen :500+

    9,0
  • Knock

    Beoordelingen :250+

    8,7
  • Kerry

    Beoordelingen :100+

    9,6

Beoordelingen van Avis in Ierland

Echte klantenbeoordelingen

Lees wat klanten vinden - zodat u kunt beslissen of Avis het bedrijf voor u is.

Anoniem Dublin luchthaven 2 september 2019
Friendly and quick service. Distance of rental center from the terminal, long shuttle ride. General age and cleanliness of the rental center.
8,6
Anoniem Dublin luchthaven 4 maart 2019
Alles was perfect in orde
7,8
Anoniem Dublin luchthaven 3 april 2018
Snelle service van Avis. Het was een automaat maar de bak schakelde niet heel goed.
6,8
B.H.H. Cork luchthaven 13 september 2017
Personeel op Cork was heel vriendelijk Bij het inleveren van de auto op airport Dublin hadden we een personeelslid wat nogal gestresst was, door deze persoon voelde we ons wat opgejaagd om onze spullen uit de auto te halen. Hierdoor zijn we vergeten om onze USB stick uit de radio te halen. Er zouden 2 grote koffers in passen, maar dit past niet door een bak met vakken in de kofferbak.
7,4
Johannes Cork luchthaven 22 maart 2017
Geen opname van toestand auto bij inlevering. Daardoor geen bewijs vrijgave geblokkeerd bedrag op creditcard t.a.v. Volle tank, reservering eventuele schade.
7,6
Johannes Dublin centrum 17 mei 2016
Veel nieuwe auto's Té druk. Zowel bij ophalen als terugbrengen. Twee medewerkers achter de balie. Zouden er drie moeten zijn.
7,6
Anoniem Dublin luchthaven 5 mei 2016
Prima auto Vriendelijk personee '--
8,0
Anoniem Dublin luchthaven 10 oktober 2015
New car Noting
7,8
Anoniem Cork luchthaven 28 september 2015
Jammer alleen dat de banden niet waren gecontroleerd.
7,2
Anoniem Dublin luchthaven 27 juli 2015
De gehele procedure. Ondoorzichtig. Moeten tekenen voor een auto zonder schade terwijl deze vol schade zat. Eindeloos lang moeten wachten tot we konden vertrekken.
5,2
Hendrik Cork luchthaven 27 juli 2015
Formulier ook in Nederlands Auto niet echt geschikt voor de wat kleinere Ierse wegen. Bodem speling krap. Door begroeide , wilde zijkanten wegen, snel schade risico zijkanten. Dit zou pleiten voor een niet splinter nieuwe auto. Een nadeel, het eigen risico van avis d.m.v. afdruk creditcard werd na terugkomst niet vernietigd. Er was ook geen medewerker die de auto controleerde op nieuwe schade.
6,8
Josephus Dublin centrum 23 december 2014
Service en staat auto De aanwijzingen naar een aftankstation in Dublin zijn een werkelijk drama. Daarom is het werkelijk idioot dat bij de vele autoverhuurmaatschappijen en geen tankstation is. Extreem idioot is het feit dat er wel pompen van de verhuurmaatschappijen zelf zijn. Tenenkrommend!
6,7
Anoniem Cork luchthaven 24 oktober 2014
Alles ging goed.Alleen...... We hadden wat moeite om het inleveradres in Dublin te vinden. Gelukkig hadden we er voldoende tijd voor.
7,1
Pierre Dublin luchthaven 21 september 2014
Info ivm met vinden van tankplaats bij het inleveren: zonder veel uitleg naar Airport gestuurd. Duidelijk adres van inlevereingsplaats om in GPS te plaatsen? Meer schade aan auto dan aanvankelijk gemeld.Vaststelling dat 1 licht niet wekte bij vertrek.
5,8
Anoniem Cork luchthaven 31 maart 2014
wij hadden via Rental Cars aanvullende verzekering afgesloten. bij de balie van Avis probeerden ze desondanks toch weer extra verzekering af te sluiten en gaven ze aan dat de verzekering via Rental Cars veel rompslomp zou geven mocht er iets gebeuren.
6,2
Anoniem Cork luchthaven 13 maart 2014
goede afwikkeling zowel bij het ophalen als terug inleveren van de auto geen
9,3
Anoniem Cork luchthaven 3 maart 2014
Eigenlijk alles. Er was geen enkele onduidelijkheid of twijfel. Hooguit dat de baliemedewerkster niet precies op de hoogte was van het prijsverschil tussen loodvrij en diesel toen zij vroeg of wij voorkeur voor een benzine of dieselmotor hadden. Prijsverschil huur was € 10,00 (gaat dus eigenlijk nergens over). n.v.t.
8,2
Monica Dublin luchthaven 2 maart 2014
Uiterst vriendelijke baliemedewerkster bij het ophalen van de auto. Legde alles zeer goed uit ivm toll en de route die we moesten rijden. Top. Ben het wel anders tegengekomen (niet bij Avis)
9,1
Volgende

Beste bedrijven in Ierland

Avis zit in de top 5

1 Autohuur Avis - Rentalcars.com 8.7 Beoordelingen: 5,538
2 Autohuur Alamo - Rentalcars.com 8.7 Beoordelingen: 1,269
3 Autohuur Hertz - Rentalcars.com 8.6 Beoordelingen: 2,173
4 Autohuur Europcar - Rentalcars.com 8.6 Beoordelingen: 2,814
5 Autohuur Thrifty - Rentalcars.com 8.6 Beoordelingen: 3,251
Zie alle bedrijven in Ierland