Sla navigatie over
 Nederlands
  Mijn boeking
Sluiten
Referentienummer vergeten?

Wij sturen uw referentienummer naar het e-mailadres dat u hieronder invult.

E-mail verstuurd.

Uw referentienummer is opgestuurd per email.

Referentienummer niet gevonden

We hebben geen boeking kunnen vinden onder het opgegeven emailadres. Neem contact met ons op via deze link.

Voer uw e-mailadres opnieuw in

Avis in Griekenland

Vind geweldige huurprijzen voor autoverhuur bij Avis in Griekenland, lees de klantenbeoordelingen en boek snel en gemakkelijk online.

Laten we uw ideale auto vinden

Huurlocatie moet worden ingevuld
Ophaaldatum:
Tijd:
Inleverdatum:
Tijd:
De bestuurder is tussen 30 en 65 jaar oud
De chauffeur heeft een geldig rijbewijs dat is uitgegeven door de Volksrepubliek China (vasteland).
Reizen voor: Reden om te huren (optioneel)
Form submission
  • Geen creditcardtoeslag
  • Geen wijzigingskosten
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordelingen:10.000+

8.2

Waarom Avis?

  • Een auto van Avis inleveren in Griekenland gaat snel en gemakkelijk
  • Klanten zijn onder de indruk van hoe schoon de auto’s van Avis in Griekenland zijn
  • Onze klanten zeggen dat Avis in Griekenland makkelijk te vinden is

Beoordelingen voor Avis in Griekenland

Beoordelingen

  • De algemene prijs-kwaliteitverhouding van de huurauto

    7,4
  • De behulpzaamheid van het baliepersoneel

    8,2
  • Het tempo tijdens het ophalen

    8,0
  • Het tempo tijdens het inleveren

    9,2
  • De auto was schoon

    8,4
  • De algemene staat van de auto

    8,0
  • Het vinden van de Avis verhuurbalie of medewerkers

    8,3

Populaire locaties

Beoordelingen van Avis in Griekenland

Echte klantenbeoordelingen

Lees wat klanten vinden - zodat u kunt beslissen of Avis het bedrijf voor u is.

Anoniem Thessaloniki luchthaven 25 oktober 2019
Geen opmerkingen over ben zeer tevreden
8,6
Anoniem Thessaloniki luchthaven 29 september 2019
Vriendelijk en klantgericht, kundig personeel
9,0
Anoniem Thessaloniki luchthaven 27 september 2019
Niet de auto die ik zou krijgen
8,0
Anoniem Parga centrum 21 september 2019
Goed geholpen. Duidelijk in uitleg. Veen
8,6
Anoniem Thessaloniki luchthaven 18 september 2019
Nieuwe wagen. Proper. Perfect volgens aanbod. Aangenaam rijden. In een sterk heuvelige landstreek is het vermogen van de wagen maar net voldoende (VW polo 1,0) In deze tijd zou een GPS standaard mogen aanwezig zijn.
8,6
Anoniem Zakynthos luchthaven 10 september 2019
ging alleml heel goed. fijn van de upgrade! medewwerkers liepen niet mee voor checkout. dat vind ik zelf toch altijd prettiger omdat je dan meteen weet waar je aan toe bent.
8,2
Anoniem Skiathos luchthaven 29 augustus 2019
Aardig personeel
8,4
Anoniem Igoemenitsa centrum 23 augustus 2019
Fijne auto en aardig personeel Bij inleveren (Avis)bleek dat het een car van budget was en moesten we dus naar budget toe.
7,8
Anoniem Athene luchthaven 13 augustus 2019
Zeer snelle afhandeling bij afleveradres luchthaven Zakynthos, auto was exact het model dat gevraagd was De auto had veel krassen en deukjes. Ik verwachtte een hoop gedoe bij het inleveren ‘welk deukje/kras zat er vantevoren en welke na het berijden’ — dat gedoe was er nìet want er werd niet tesamen met mij naar gekeken (Overigens berijd ik huurauto’s net zo netjes alsof het mijn eigen auto is...)
6,4
Anoniem Thessaloniki luchthaven 15 juni 2019
Het type auto (nieuwe Opel Astra automaat), de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel en de snelheid om van de terminal naar Avis gebracht te worden en terug.
8,8
Anoniem Thessaloniki luchthaven 10 juni 2019
Prima auto, bijna nieuw.
9,2
Anoniem Kefalonia luchthaven 19 mei 2019
Verwarring over de afgesloten verzekering van volledige dekking.
8,4
Anoniem Samos luchthaven 15 september 2018
Zeer goede upgrade Behoorlijk wat krassen aan een kant
6,8
Anoniem Mykonos luchthaven 14 september 2018
Alles verliep prima
8,6
Anoniem Naxos centrum 30 augustus 2018
Vriendeijk en behulpzaam Moeilijk te vinden. Auto met veel schades.
5,8
Anoniem Kalamata luchthaven 9 juni 2018
Uitstekende service
8,8
Koen Thessaloniki luchthaven 18 september 2017
Gps werkte niet goed en was niet tegen de warmte bestemd. Hebben de ganse reis gebruik gemaakt van de IPhone om onze reisweg af te leggen .
5,6
Mireille Thessaloniki luchthaven 12 september 2017
super!
8,2
Anoniem Athene luchthaven 21 augustus 2017
Nette auto Andere merk en auto
6,8
Anoniem Athene luchthaven 1 augustus 2017
Vriendelijke medewerkers Snelle afwikkeling Prijs-kwaliteitsverhouding erg goed Snelle inlevering
7,4
Marsha Athene - Syngrou Avenue 16 juli 2017
Prima autootje (Peugeot 108). Balie afhandeling ok. Afhaal locatie in de binnenstad. Auto's staan op de stoep geparkeerd en daar koet je ze ook afleveren, beetje vreemd. De auto had vrij weinig vermogen, wat ik me onvoldoende gerealiseerd had, dat maakte in de bergen rijden soms wat lastiger.
7,6
Anoniem Zakynthos luchthaven 15 juli 2017
Voorruit was zowel van binnen als van buiten erg vet wat pas opviel bij rijden met laagstaande zon. Was ook niet goed schoon te krijgen. Dit was het enige minpuntje.
8,2
Irene Rhodos luchthaven 12 juni 2017
Kind and friendly employees and helpfull NA
8,0
Anoniem Thessaloniki luchthaven 11 november 2016
Citroen Cactus, de automaat was verschrikkelijk, schokken en inhouden bij het gas geven. Verder heb Ik geen opmerkingen en was alles uitstekkend.
7,4
Anoniem Corfu luchthaven 23 juli 2016
claxon werkte niet vd auto... gevaarlijk!
7,6
Karen Athene luchthaven 14 juni 2016
Vindbaarheid Avis desk. Goede auto
7,4
Anoniem Heraklion luchthaven 2 juni 2016
Ze checken samen met jou de huurauto voordat je weggaat. Zeer vriendelijke man die ons met een busje naar de huurauto bracht. Er werd ons bij de balie nogmaals een verzekering aangesmeerd, terwijl we die er al bij hadden geboekt. ( hier zijn wij niet ingetrapt )
8,0
Gerrit Athene luchthaven 31 mei 2016
Auto kun je vlak bij de aankomsthal ophalen en zo de snelweg op naar het zuiden. De tdi diesel hadden we wel nodig in de bergachtige omgeving. Een goede keus dus.
8,6
Anoniem Heraklion luchthaven 30 mei 2016
Prettige auto voor dit terrein het was moeilijk om de locatie te vinden waarop de auto kon worden ingeleverd. Een kaartje van het luchthaventerrein meegeven verdient aanbeveling
6,6
Anoniem Athene luchthaven 29 mei 2016
De snelle service aan de balie . De auto was technisch niet optimaal (signalen op de display ivm wegligging.
7,8
Anoniem Rhodos luchthaven 13 mei 2016
Vriendelijkheid en efficient werken van personeel. Afleverparking van AVIS was overbezet. Maar personeel had ons geinformeerd dat de auto ook voor de vertrekhal kon worden ingeleverd dus dat was weer goed geregeld.
8,6
Antonie Zakynthos luchthaven 10 mei 2016
Medewerkster bijzonder attent en vriendelijk. Uitleg duidelijk. Zeer tevreden.
8,0
Anoniem Karpathos luchthaven 4 mei 2016
Vriendelijk personeel. Heel relaxed. Avis medewerker niet aanwezig op luchthaven. Deze moest je eerst bellen en dan kwam hij.
7,4
nico Chania luchthaven 5 december 2015
Good help after small problem whit the car
9,0
Anoniem Athene luchthaven 29 oktober 2015
Goed product; prima persoonlijke benadering en zakelijk nakomen van de afspraken. Nvt
8,0
Anoniem Corfu luchthaven 3 oktober 2015
Snelheid bij het ophalen en inleveren en betrouwbaar Niets kunnen vinden
8,0
Anoniem Chania luchthaven 26 september 2015
Motorisch werkte alles naar behoren Linker buitenspiegel niet verstelbaar (mechanisme defect) Antenne defect waardoor geen werkend nav. sys. enz
6,2
Godfried Thessaloniki luchthaven 13 september 2015
Probleemloze (gratis) upgrade, aangepast aan onze behoeften (auto ouder model maar wel in staat om comfortabel de bergen in te gaan, naar vermogen). Vriendelijkheid van de medewerkers was opmerkelijk.
8,8
Gerrit Athene luchthaven 9 september 2015
Snelle afhandeling, prettig reiswagen Stuurbekrachtiging en rembekrachtiging waren te krachtig. De sleutel ging moeilijk uit het slot. De accu gaf iedere keer aan low.
8,2
Anoniem Thessaloniki luchthaven 19 augustus 2015
Balie op vliegveld Achterstallig onderhoud auto Gebruiksaanwijzing enkel in grieks Wachten transport vluegveld naar auto
5,6
Anoniem Athene luchthaven 1 augustus 2015
Veel ruimte Veel deuken
8,2
Paul Mykonos luchthaven 28 juli 2015
Alles goed geregeld bij aankomst. Auto was nieuw en stond klaar. Snel en probleemloos kunnen ophalen.
8,4
Anoniem Corfu luchthaven 23 juli 2015
Goedkoper dan rechtstreeks op de website Avis Niets
6,8
peter Corfu luchthaven 23 juli 2015
gratis upgrade /
7,6
Anoniem Heraklion luchthaven 20 juli 2015
mooie auto! extra verzekering erg duur. extra kosten tweede chauffeur
6,6
Bernardus Heraklion luchthaven 9 juli 2015
Bij Rentalcars zijn wijzigingen in de reservering omslachtig en uitsluitend mogelijk tegen betaling Uiteindelijk heb ik de wijzigingen kostenloos rechtstreeks met Avis Griekenland doorgevoerd.
7,0
Anoniem Athene luchthaven 6 juli 2015
Zeer vriendelijk personeel. Prima auto. Geen wegenkaart
8,0
Ron Zakynthos luchthaven 29 juni 2015
Turbo uitvoering Men probeerde extra verzekering af te sluiten. (men meldde dat voorruitschade en pechhulp niet in verzekering zat die ik online bij RentalCars had geboekt)
6,8
Anoniem Zakynthos luchthaven 28 juni 2015
Alles verliep prima, goede service en after sales Auto kon wel een beurtje hebben en rammelde bij de uitlaat, maar reed verder prima
7,4
Hendrik Thessaloniki luchthaven 28 juni 2015
Online boeken gemakkelijk. De verzekeringen afsluiten is zeer onduidelijk voor mij. Ik moest bij AVIS Thessaloniki nog een verzekering afsluiten voor de auto. Ik het het gevoel dat ik nu twee maal premie heb betaald. Zo wordt de auto wel erg duur.
6,0
Volgende

Beste bedrijven in Griekenland

Avis zit niet in de top 5

1 Autohuur Hertz - Rentalcars.com 8.6 Beoordelingen: 6,826
2 Autohuur Thrifty - Rentalcars.com 8.5 Beoordelingen: 11,890
3 Autohuur Enterprise - Rentalcars.com 8.4 Beoordelingen: 8,877
4 Autohuur Sixt - Rentalcars.com 8.3 Beoordelingen: 3,078
5 Autohuur Budget - Rentalcars.com 8.2 Beoordelingen: 10,780
Zie alle bedrijven in Griekenland