Sla navigatie over
 Nederlands
  Mijn boeking
Sluiten
Referentienummer vergeten?

Wij sturen uw referentienummer naar het e-mailadres dat u hieronder invult.

E-mail verstuurd.

Uw referentienummer is opgestuurd per email.

Referentienummer niet gevonden

We hebben geen boeking kunnen vinden onder het opgegeven emailadres. Neem contact met ons op via deze link.

Voer uw e-mailadres opnieuw in

Avis in Duitsland

Vind geweldige huurprijzen voor autoverhuur bij Avis in Duitsland, lees de klantenbeoordelingen en boek snel en gemakkelijk online.

Laten we uw ideale auto vinden

Huurlocatie moet worden ingevuld
Ophaaldatum:
Tijd:
Inleverdatum:
Tijd:
De bestuurder is tussen 30 en 65 jaar oud
De chauffeur heeft een geldig rijbewijs dat is uitgegeven door de Volksrepubliek China (vasteland).
Reizen voor: Reden om te huren (optioneel)
Form submission
  • Geen creditcardtoeslag
  • Geen wijzigingskosten
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordelingen:10.000+

8.4

Waarom Avis?

  • Een auto van Avis inleveren in Duitsland gaat snel en gemakkelijk
  • Avis in Duitsland staat erom bekend dat hun auto’s goed onderhouden worden
  • Klanten zijn onder de indruk van hoe schoon de auto’s van Avis in Duitsland zijn

Beoordelingen voor Avis in Duitsland

Beoordelingen

  • De algemene prijs-kwaliteitverhouding van de huurauto

    7,9
  • De behulpzaamheid van het baliepersoneel

    8,3
  • Het tempo tijdens het ophalen

    7,9
  • Het tempo tijdens het inleveren

    9,1
  • De auto was schoon

    8,6
  • De algemene staat van de auto

    8,7
  • Het vinden van de Avis verhuurbalie of medewerkers

    8,4

Populaire locaties

Beoordelingen van Avis in Duitsland

Echte klantenbeoordelingen

Lees wat klanten vinden - zodat u kunt beslissen of Avis het bedrijf voor u is.

Anoniem Zittau centrum 20 augustus 2019
twee keer kwam ik bij de balie en was er niemand aanwezig.
7,4
Anoniem Düsseldorf luchthaven 20 augustus 2019
Car was good and in the size I needed. I was happy that I got the automatic diesel version, it really was comfortable for the long drive. The person at the front desk was nice and explained everything. Would come here again.
9,0
Anoniem Hamburg luchthaven 16 augustus 2019
alles van begin tot eind huurperiode niks aan te merken
8,8
Anoniem Düsseldorf luchthaven 23 mei 2019
Flexibility - drop off in Dusseldorf city center was not a problem
9,6
Anoniem München luchthaven 24 februari 2019
Veel te lange rij aan de verhuurbalie. 6 desks waarvan 2 open.
5,8
Anoniem München luchthaven 7 januari 2019
Prima service, hele goede auto. Helemaal tevreden.
8,4
Anoniem München luchthaven 12 december 2018
super snelle service en vriendelijk personeel niets
9,4
Bjorn München luchthaven 4 februari 2018
snelheid bij het inleveren en ophalen aanduiding langs de baan op de laatste baan waar de auto moet afgeleverd worden. Zeer verwarrend voor een eerste keer.
10,0
olga München luchthaven 21 maart 2017
Omdat we de auto 's avonds ophaalde was er in de parkeergarage geen enkele medewerker. We bleken zonder licht te hebben gereden op de snelweg terwijl we dachten het licht aan te hebben ingeschakeld .
7,8
Suzanne Hamburg - Altona 23 mei 2016
In plaats van de Volkswagen Golf kreeg ik een spliksplinternieuwe Peugeot 308 met inbouw GPS, Cruise control, etc. Heerlijke auto om in te rijden! Geen
9,2
dora Meppen centrum 28 april 2016
geen opmerkingen, alles perfect gegaan
9,8
Barend Weeze luchthaven 2 juni 2015
vriendelijke, vlotte afhandeling bij ophalen van de auto. gemakkelijke reservering via rentalcars.com geen personeel bij aflevering van de auto om controle te doen. gezien slechte ervaringen in het verleden is het daarom eigenlijk niet mogelijk om nu al een beoordeling te schrijven, eerst afwachten of ik niet weer onterecht voor schade verantwoordelijk gesteld wordt, schade die gemaakt is na inleveren van de auto. verhuurmaatschappijen dienen personeel aanwezig te hebben die de auto innemen en verklaren dat de auto correct is afgeleverd!
8,4
Anoniem Ahaus centrum 28 mei 2015
Bij ophalen van de auto was het bij de medewerker niet bekend of er al betaald was. Alleen onze naam was bekend.
8,0
M Weeze luchthaven 18 februari 2015
Snelle service en vlotte afhandeling. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Vriendelijkheid van personeel. Bereikbaarheid. Eenvoudige reservering. Auto had al hagelschade op motorkap waar niets over werd gezegd.
8,0
Ronald München luchthaven 3 juni 2014
Bijna alles Extra betalen voor gebruik fuelstation 25 km voor de luchthaven, 5 km meer dan het maximum = 0,33 liter Geen uitleg electronische handrem. Hoewel na enig gedoe er zelf uitgekomen.
10,0
robert München luchthaven 2 juni 2014
onduidelijkheid bij inleveren. ontvangstmedewerker stuurde ons langs avis balie. Dit bleek onnodig.
6,2
Volgende

Beste bedrijven in Duitsland

Avis zit niet in de top 5

1 Autohuur Keddy By Europcar - Rentalcars.com 8.6 Beoordelingen: 7,435
2 Autohuur Sixt - Rentalcars.com 8.5 Beoordelingen: 7,251
3 Autohuur Europcar - Rentalcars.com 8.5 Beoordelingen: 13,621
4 Autohuur Alamo - Rentalcars.com 8.4 Beoordelingen: 6,184
5 Autohuur Enterprise - Rentalcars.com 8.4 Beoordelingen: 10,733
Zie alle bedrijven in Duitsland