Sla navigatie over
 Nederlands
  Mijn boeking
Sluiten
Referentienummer vergeten?

Wij sturen uw referentienummer naar het e-mailadres dat u hieronder invult.

E-mail verstuurd.

Uw referentienummer is opgestuurd per email.

Referentienummer niet gevonden

We hebben geen boeking kunnen vinden onder het opgegeven emailadres. Neem contact met ons op via deze link.

Voer uw e-mailadres opnieuw in

Avis in België

Vind geweldige huurprijzen voor autoverhuur bij Avis in België, lees de klantenbeoordelingen en boek snel en gemakkelijk online.

Laten we uw ideale auto vinden

Huurlocatie moet worden ingevuld
Ophaaldatum:
Tijd:
Inleverdatum:
Tijd:
De bestuurder is tussen 30 en 65 jaar oud
De chauffeur heeft een geldig rijbewijs dat is uitgegeven door de Volksrepubliek China (vasteland).
Reizen voor: Reden om te huren (optioneel)
Form submission
  • Geen creditcardtoeslag
  • Geen wijzigingskosten
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordelingen:2.000+

8.4

Waarom Avis?

  • Een auto van Avis inleveren in België gaat snel en gemakkelijk
  • De medewerkers van Avis in België hebben een echte reputatie voor efficiëntie
  • Avis in België staat erom bekend dat hun auto’s goed onderhouden worden

Beoordelingen voor Avis in België

Beoordelingen

  • De algemene prijs-kwaliteitverhouding van de huurauto

    8,0
  • De behulpzaamheid van het baliepersoneel

    8,7
  • Het tempo tijdens het ophalen

    7,9
  • Het tempo tijdens het inleveren

    9,2
  • De auto was schoon

    8,3
  • De algemene staat van de auto

    8,4
  • Het vinden van de Avis verhuurbalie of medewerkers

    8,3

Populaire locaties

Beoordelingen van Avis in België

Echte klantenbeoordelingen

Lees wat klanten vinden - zodat u kunt beslissen of Avis het bedrijf voor u is.

Anoniem Antwerpen centrum 14 september 2019
Type wagen was eigenlijk vele beter dan ik verwacht had. Vlotte service
8,4
Anoniem Brussel luchthaven 2 september 2019
Goeie niewe auto Kreeg niet de het gevraagde auto die ik had geboekt
8,6
Anoniem Brussel luchthaven 13 augustus 2019
Perfect! Zéér vriendelijke mensen aan het onthaal, no stress
9,0
Anoniem Brussel luchthaven 6 augustus 2019
Perfecte, jonge/nieuwe wagen gekregen. Vooraf contact genomen i.v.m. te verwachten extra kosten. Duidelijke en correcte info ontvangen. nihil
7,0
Anoniem Brussel luchthaven 12 juli 2019
Dank u voor uw goede diensten
9,0
Anoniem Brussel Zuid treinstation 7 juli 2019
Was een hybride auto en rolde meestal bijna onhoorbaar over de weg. Automatische versnellingsbak: gemakkelijk rijden. Zuinige wagen. a
8,2
Anoniem Brussel luchthaven 20 mei 2019
De vriendelijkheid- efficientie vh perdsoneel ad balie+ telefoon en kwaliteit vd gehuurde auto
9,2
Anoniem Brussel luchthaven 11 februari 2019
Extra kosten die niet in se reservering stonden
7,6
Anoniem Brussel luchthaven 22 december 2018
Oppikken van de Wagen Veel tijd voor afleveren wagen
7,8
Anoniem Antwerpen centrum 18 september 2018
De service in het algemeen Het was een splinternieuwe wagen met slechts 50km op de teller, maar de wagen was niet echt proper, en er lagen nog lege verpakkingen van snoep in het zijvakje aan de passagierskant
7,8
Anoniem Brussel luchthaven 10 september 2018
Auto had geen aansluiting voor iPhone oplader hetgeen niet van deze tijd is
6,8
Anoniem Antwerpen centrum 11 augustus 2018
Km vrij Auto die had gevraagd
5,0
Gerald Charleroi luchthaven 29 maart 2018
nette auto lange wachttijd, één medewerker voor meer dan tien arriverende klanten
8,6
Hans Leuven centrum Oost 29 augustus 2017
goede service waar voor je geld het was echt genieten om met deze auto op vakantie te gaan
9,0
Anoniem Antwerpen centrum 2 augustus 2017
The price for one day rental was a bit high. I realise it is high season but it was a normal working day for me. The counter/balie in the office in the station is very badly designed. When it is busy it is very awkward.
9,0
Anoniem Geel centrum 27 juni 2017
Service -De auto was niet schoon -tank was niet vol vol zoals wel wordt verwacht van de klant.
5,8
Anoniem Gent centrum 4 juni 2017
prima dienstverlening, heel vriendelijk en geduldig ik weet niets te bedenken
8,6
Anoniem Brussel luchthaven 22 mei 2017
service en netheid van de auto te lange registratie en overeenkomst
7,2
Annie Brussel luchthaven 11 mei 2017
We hadden een wagen geboekt met ruimte voor 2 valiezen, er kon er slechts 1 in de kofferbak. De tweede plus handbagagetrolley moest op de achterbank. De wagen afleveren in Oostende luchthaven zou klantvriendelijker kunnen daar er niemand aanwezig is.
8,2
Anoniem Geel centrum 26 april 2017
Verouderde gps ?
8,4
Fatehzada Antwerpen centrum 18 april 2017
kwaliteit, prijs, product
8,6
Anoniem Brussel luchthaven 30 november 2015
Vlotheid
8,0
Marjorie Antwerpen centrum 17 november 2015
de service was zeer te vreden. ik vind het jammer dat je enkel maar kan betalen via credit card.
9,6
Luc Antwerpen centrum 3 november 2015
laag verbruik en ondanks kleine afmetingen van de wagen toch ruim genoeg binnenin de rug van de bestuurderszetel zit niet echt comfortabel bij lange ritten (audi A1 4drs) en kon maar beperkt bijgesteld worden
9,0
eddy Geel centrum 6 oktober 2015
WAS BESCHADIGD MAAR WERD ME DUIDELIJK GETOOND
8,0
Anoniem Antwerpen centrum 20 september 2015
De service die ik voor en na kreeg was uitstekend. De afhandeling/compensatie die ik kreeg omwille van de vuile wagen binnenin was ruim voldoende. De auto was vuil binnenin, teennagels op de achterbank, braaksel op de middenbank, daaruit concludeerde ik dat de auto helemaal niet gepoetst was binnenin. Sproeisel voor de ruiten was op. Er moet ook een mogelijkheid bestaan om de wagens op zaterdag en zondag op te halen en af te leveren. Niet enkel op zaterdag voor 12 uur.
6,6
Anoniem Brussel Zuid treinstation 12 september 2015
fijne wagen - prima service geen opmerkingen
8,2
Muhammed Hasselt centrum 26 augustus 2015
De staat van de wagen. Was zeer goed
8,2
Anoniem Gent centrum 23 augustus 2015
Auto leeftijd. Recent model. Luxe uitvoering niet kraaknet geleverd. Websites zijn niet rechtlijnig.
7,6
Anoniem Brussel - Zaventem 20 augustus 2015
Upgrade van de auto. De baliemedewerker deed haar best om een gepaste oplossing te vinden.
8,0
Stijn Antwerpen centrum 18 augustus 2015
Zeer aantrekkelijke prijs. Grotere wagen dan verwacht. (Handig, want gehuurd voor vakantietrip.) Perfecte staat. Extra uitrusting zoals GPS,... Onbeperkt aantal kilometers.
8,4
Anoniem Antwerpen centrum 15 augustus 2015
Heel goede service. De wagen was heel vuil van binnen! Veel hondenharen!
5,6
Francois Antwerpen centrum 14 augustus 2015
Het profesionele en snelle afwerking van het dossier. De kwaliteit en comfort van de auto.
8,0
Karin Hasselt centrum 12 augustus 2015
GPS in auto als upgrade Heel goede customer service telecoms van rentalcars Geen problemen
8,6
andy Leuven centrum Oost 4 augustus 2015
juiste formaat van auto en niet te ver van huis de km beperking , 250km per dag is prima maar voor een ganse week wordt maar 5x 250km gerekend terwijl het 7 dagen zijn
7,2
Anoniem Leuven centrum Oost 19 juli 2015
Het was een nieuwe wagen. Geen standaard GPS voorzien in de wagen en bluetooth voor telefoon. Zou toch voor zakentrips voorzien mogen worden. De mogelijkheid is voorzien in de wagen, maar niet vrijgegeven.
8,6
josip Zaventem centrum 31 mei 2015
had gewenst om een sharan te krijgen, met galaxy alles goed verlopen.
8,0
Anoniem Brussel - Ixelles 12 mei 2015
Persoonlijke service,
8,6
Claudine Gent centrum 9 mei 2015
superprofessioneel-onthaal bij avis / meer dan degelijke auto had kredietkaart van mijn echtgenote mee (ik heb er geen)alsook haar IK doch dit was niet voldoende - zij diende zelf te tekenen - opgelost via fax dankzij heel vriendelijke onthaalmedewerkster avis
9,6
Anoniem Antwerpen centrum 28 maart 2015
de staat van de wagen. Het vinden van het kantoor (was verhuisd en we kregen nog het oude adres) en de wachttijd voor het halen en terugbrengen.
6,2
marleentje Oostende luchthaven 3 februari 2015
Wij waren zééééér tevreden. Voor herhaling vatbaar.
10,0
Anoniem Antwerpen centrum 14 november 2014
Service en medewerking Slecht aangegeven waar het kantoor zich in het station bevindt
7,8
Hubertus Kortrijk Kuurne Downtown 4 november 2014
Service en contact met medewerkers, bereidheid voor oplossingen. Bereikbaarheid van het kantoor.
9,3
Jan Antwerpen centrum 13 oktober 2014
Goede prijs kwaliteits verhouding. Ook inleveren wagen gemakkelijk via sleutel drop off box. Avis locatie was verhuisd zonder dat dit meedegedeeld was. Gelukkig was afstand oude-nieuwe locatie gering (Antwerpen Centrum Centraal Station) Bij boeken waren er twee locaties Antwerpen Centraal, waarvan een (Noordersingel) dus niet echt centraal betiteld kan worden. Vroegste afhaaltijd om 7.00 zou plus zijn tov 8.00 nu.
7,1
marc Gent Downtown 16 september 2014
ik had een vraag over de grote van de auto daar we met 5 personen waren, de vrouw heeft er dan ook voor gezorgd dat de auto iets groter was en konfortabeler daarvoor mijn dank marc belgie
10,0
Anoniem Kortrijk Kuurne Downtown 13 augustus 2014
Via de upgrade hadden we een perfecte wagen.
8,9
Mark Brussel luchthaven 5 augustus 2014
Netheid, correctheid staff Basisversie van de mini-bus. Vooraan in de wagen vroor men dood, achteraan kon men smelten
8,9
Anoniem Antwerpen centrum 28 mei 2014
alles perfect
10,0
Jean Geel centrum 10 mei 2014
Ik reserveerde een Golf, ging in op een upgrade aanbod, kreeg een Peugeot 308, ter beschikking ( vorig model), met een aantal krassen, niet bepaald een upgrade! De zetel schoof niet ver genoeg achteruit.
6,9
Anoniem Antwerpen centrum 27 maart 2014
Zowel aan de telefoon als aan de balie zeer vriendelijk ontvangen.
8,7
Volgende

Beste bedrijven in België

Avis zit niet in de top 5

1 Autohuur Europcar - Rentalcars.com 8.8 Beoordelingen: 4,138
2 Autohuur Alamo - Rentalcars.com 8.7 Beoordelingen: 2,914
3 Autohuur Enterprise - Rentalcars.com 8.7 Beoordelingen: 1,229
4 Autohuur Hertz - Rentalcars.com 8.6 Beoordelingen: 2,757
5 Autohuur Sixt - Rentalcars.com 8.5 Beoordelingen: 2,383
Zie alle bedrijven in België