Sla navigatie over
 Nederlands
  Mijn boeking
Sluiten
Referentienummer vergeten?

Wij sturen uw referentienummer naar het e-mailadres dat u hieronder invult.

E-mail verstuurd.

Uw referentienummer is opgestuurd per email.

Referentienummer niet gevonden

We hebben geen boeking kunnen vinden onder het opgegeven emailadres. Neem contact met ons op via deze link.

Voer uw e-mailadres opnieuw in

Avis in Lanzarote

Vind geweldige huurprijzen voor autoverhuur bij Avis in Lanzarote, lees de klantenbeoordelingen en boek snel en gemakkelijk online.

Laten we uw ideale auto vinden

Huurlocatie moet worden ingevuld
Ophaaldatum:
Tijd:
Inleverdatum:
Tijd:
De bestuurder is tussen 30 en 65 jaar oud
De chauffeur heeft een geldig rijbewijs dat is uitgegeven door de Volksrepubliek China (vasteland).
Reizen voor: Reden om te huren (optioneel)
Form submission
  • Geen creditcardtoeslag
  • Geen wijzigingskosten
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordelingen:1.000+

8.9

Waarom Avis?

  • Klanten zijn onder de indruk van hoe schoon de auto’s van Avis in Lanzarote zijn
  • De medewerkers van Avis in Lanzarote hebben een echte reputatie voor efficiëntie
  • Avis in Lanzarote staat erom bekend dat hun auto’s goed onderhouden worden

Beoordelingen voor Avis in Lanzarote

Beoordelingen

  • De algemene prijs-kwaliteitverhouding van de huurauto

    8,6
  • De behulpzaamheid van het baliepersoneel

    9,4
  • Het tempo tijdens het ophalen

    7,8
  • Het tempo tijdens het inleveren

    9,1
  • De auto was schoon

    9,4
  • De algemene staat van de auto

    9,2
  • Het vinden van de Avis verhuurbalie of medewerkers

    8,5
-

Beoordelingen van Avis in Lanzarote

Echte klantenbeoordelingen

Lees wat klanten vinden - zodat u kunt beslissen of Avis het bedrijf voor u is.

Anoniem Lanzarote luchthaven 11 november 2019
Vriendelijk onthaal Vlotte service Nvt
9,2
Anoniem Lanzarote luchthaven 3 november 2019
Nieuwe Auto
9,0
Anoniem Lanzarote luchthaven 30 september 2019
Lange ophaalprocedure (kon meer op voorhand afgehandeld worden)
8,0
Anoniem Lanzarote luchthaven 3 juni 2019
Super service, alles duidelijk! -
8,8
Anoniem Lanzarote luchthaven 18 februari 2019
Prima service! Bij het terug brengen van de wagen was er maar 1 persoon om heel veel wagens dat binnen gebracht werden te controleren met als gevolg een hele lange wachtrij en toch wat stress om tijdig te kunnen inchecken voor onze vlucht.
9,2
Anoniem Lanzarote - Puerto del Carmen 3 november 2018
Nette auto met mediasysteem waar heel eenvoudig navigatie van telefoon naar auto kon worden gestreamd, auto was schoon en geen opzichtige reclamestickers.
8,6
Anoniem Lanzarote luchthaven 26 september 2018
goede service te lang wachten bij ophalen
8,0
Anoniem Lanzarote luchthaven 11 december 2017
Goede auto Bewegwijzering naar het inleverpunt op de luchthaven is zeer onduidelijk.
8,2
Nicolaas Lanzarote - Puerto del Carmen 6 augustus 2017
Behulpzaam en vriendelijk personeel. Vlotte afhandeling, recente en propere wagen. Weeral niet de wagen die we reeds maanden geleden gereserveerd hadden. Vorig jaar zelfde probleem: personenwagen in plaats van SUV.
6,4
Patrick Lanzarote - Puerto del Carmen 28 mei 2017
De gehuurde tablet van avis voor navigatie samsung tab 7 werkte niet naar behoren.
7,0
Anoniem Lanzarote luchthaven 4 mei 2017
Goede auto, goede prijs en administratief goed geregeld. Heel lang moeten wachten om auto te krijgen, wegens geen personeel genoeg. Twee mensen om twee heel lange rijen weg te werken.
6,4
Paul Lanzarote luchthaven 6 november 2016
Ophalen van de auto duurde m.i te lang.
8,4
Anoniem Lanzarote luchthaven 29 februari 2016
De vriendelijkheid van het personeel bij de balie en de uitleg bij het ophalen van de auto. de controle van de auto als je het meeneemt is véél minder dan als je de auto terug brengt. Bij het ophalen krijg je het idee dat je niet moet zeuren om elk dingetje. Bij het terugbrengen komen ze controleren met een lamp, schijnen heel de auto af en kijken zelfs plat op hun rug naar de onderkant van de auto.
8,2
Hans Lanzarote luchthaven 20 februari 2016
Afvoerde auto voor een aangename prijs Eigenlijk niets
8,8
Wim Lanzarote luchthaven 21 december 2015
goede auto en geen gezeur over extra verzekering geen
8,6
Anoniem Lanzarote luchthaven 30 oktober 2015
Gaat al 6 jaar goed, blijven boeken bij Rentalcars. De volgende komt er weer aan.
8,0
Anoniem Lanzarote luchthaven 4 oktober 2015
relatief duur voor zo een kleine auto (in vergelijking met andere modellen), maar dat wisten we op voorhand. Misschien heeft dit te maken omdat er specifiek naar een automaat werd gevraagd..
7,8
Anoniem Lanzarote luchthaven 19 juni 2015
ondanks dat je moest wachten ging het toch snel op het vliegveld met ophalen van de auto geen
8,4
Anoniem Lanzarote luchthaven 29 april 2015
- Vriendelijke service - Balie en autostaanplaats duidelijk aangeduid - Auto gebruiksklaar - Eerlijke terugname. Geen schade werd ons ten laste gelegd die wij niet veroorzaakt hadden (zie ook opmerking in "wat u niet goed vond"). - Bij het afhalen werd op de documenten gemeld dat de wagen in perfecte staat was, terwijl er enkele kleine beschadigingen aan waren. Wij waren toen niet echt geneigd om terug naar de balie te lopen en aan te schuiven om dit te melden. Bij terugbreng werd de wagen wel als "OK" teruggenomen.
7,6
Theo Lanzarote luchthaven 19 april 2015
Staat van de auto Medewerker probeert alsnog verzekering te verkopen terwijl wij die al hadden. Het vertrouwen om de auto te huren wordt je ontnomen door alle doemscenarios die de medewerker vertelt.
8,2
Pieter Lanzarote luchthaven 28 november 2014
Het gemak, vriendelijkheid avismedewerkers, kortom het hele pakket, geen onnodige rompslomp
10,0
Anoniem Lanzarote luchthaven 5 mei 2014
hoe ik de auto weer kon inleveren. miste wel controles vond het raar dat er niet een medewerker mee liep naar de auto om te kijken of hij wel helemaal in orde was. Ook op de terug weg miste ik dat. Nu heb ik voor de zekerheid fotos genomen om te kijken of ik niet ergens van wordt beschuldigd want ze hebben hem niet gecontroleerd bij mijn aanwezigheid.
8,0
Volgende

Beste bedrijven in Lanzarote

Avis zit in de top 5

1 Autohuur Avis - Rentalcars.com 8.9 Beoordelingen: 1,083
2 Autohuur Hertz - Rentalcars.com 8.8 Beoordelingen: 1,467
3 Autohuur Thrifty - Rentalcars.com 8.4 Beoordelingen: 1,204
4 Autohuur Orlando - Rentalcars.com 8.2 Beoordelingen: 3,081
5 Autohuur Budget - Rentalcars.com 8.1 Beoordelingen: 1,322
Zie alle bedrijven in Lanzarote