Sla navigatie over
 Nederlands
  Mijn boeking
Sluiten
Referentienummer vergeten?

Wij sturen uw referentienummer naar het e-mailadres dat u hieronder invult.

E-mail verstuurd.

Uw referentienummer is opgestuurd per email.

Referentienummer niet gevonden

We hebben geen boeking kunnen vinden onder het opgegeven emailadres. Neem contact met ons op via deze link.

Voer uw e-mailadres opnieuw in

Avis in Gran Canaria

Vind geweldige huurprijzen voor autoverhuur bij Avis in Gran Canaria, lees de klantenbeoordelingen en boek snel en gemakkelijk online.

Laten we uw ideale auto vinden

Huurlocatie moet worden ingevuld
Ophaaldatum:
Tijd:
Inleverdatum:
Tijd:
De bestuurder is tussen 30 en 65 jaar oud
De chauffeur heeft een geldig rijbewijs dat is uitgegeven door de Volksrepubliek China (vasteland).
Reizen voor: Reden om te huren (optioneel)
Form submission
  • Geen creditcardtoeslag
  • Geen wijzigingskosten
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordelingen:1.000+

8.6

Waarom Avis?

  • Een auto van Avis inleveren in Gran Canaria gaat snel en gemakkelijk
  • Klanten zijn onder de indruk van hoe schoon de auto’s van Avis in Gran Canaria zijn
  • Onze klanten zeggen dat Avis in Gran Canaria makkelijk te vinden is

Beoordelingen voor Avis in Gran Canaria

Beoordelingen

  • De algemene prijs-kwaliteitverhouding van de huurauto

    8,3
  • De behulpzaamheid van het baliepersoneel

    8,4
  • Het tempo tijdens het ophalen

    7,8
  • Het tempo tijdens het inleveren

    9,7
  • De auto was schoon

    8,6
  • De algemene staat van de auto

    8,5
  • Het vinden van de Avis verhuurbalie of medewerkers

    8,6
-

Beoordelingen van Avis in Gran Canaria

Echte klantenbeoordelingen

Lees wat klanten vinden - zodat u kunt beslissen of Avis het bedrijf voor u is.

Anoniem Las Palmas luchthaven 7 oktober 2019
Goede service en vriendelijk personeel
9,0
Anoniem Las Palmas luchthaven 22 september 2019
Goede service Spraak
8,6
Anoniem Las Palmas luchthaven 16 september 2019
Ik had een volkswagen besteld en heb een Citroen gekregen
6,8
Anoniem Las Palmas luchthaven 12 juli 2019
Prijs/ kwaliteit, behulpzaamheid personeel Lange wachtrij bij aankomst
9,4
Anoniem Las Palmas luchthaven 2 mei 2019
goede prijs, goede kwaliteit, snelle en efficiente service n.v.t.
9,2
Anoniem Las Palmas luchthaven 29 april 2019
Schade die al aan het voertuig zat kreeg ik op foto's als bewijs. Inleveren ging erg soepel.
9,0
Anoniem Las Palmas luchthaven 21 februari 2019
Graag op papier aangeven waar het dichtstbijzijnde tankstation is. Dit in verband met aftanken bij het inleveren van de huurauto! Dat scheelt zoeken! Als er teveel wachtenden zijn met een wachtnummer laten weten wanneer je aan de beurt bent! Lijkt me een prima service!
7,0
Anoniem Las Palmas luchthaven 11 februari 2019
Auto was prima. De wachttijd bij het ophalen was zeer slecht. Onvoldoende personeel voor het afhandelen van de vele aanvragen. Het papierwerk dat moet worden afgehandeld is veel en veel te groot.
7,4
Anoniem Las Palmas luchthaven 3 februari 2019
De balie is goed en snel te vinden. De ophaal locatie van de auto is even zoeken. Ligt op loop afstand naast de parkeergarage.
6,8
Anoniem Las Palmas luchthaven 11 augustus 2018
Mooie, bijna nieuwe wagen. Ideale wagen voor de rondritten en de bergen door zijn sterke 1.6 benzine turbo motor van 177pk. Is nodig voor 4 personen. Ruime en zeer comfortabele wagen. Een plezier om mee te rijden. Enkel standaard ingebouwde gps zou een meerwaarde zijn.
9,2
Anoniem Las Palmas luchthaven 1 april 2018
•goede service •netjes •niet opdringerig •snel
8,0
J.S. Las Palmas luchthaven 2 maart 2018
het totale plaatje nvt
7,8
Theo Gran Canaria - Meloneras 30 januari 2018
Prima auto, qua formaat uitstekend voor zo’ n eiland Alles was goed
7,6
Max Las Palmas luchthaven 24 december 2017
Vriendelijkheid van de medewerkers Niets
7,6
Anoniem Las Palmas luchthaven 23 oktober 2017
Ruimte in de auto. Te weinig power in de motor voor een heuvelachtig gebied. 3 cilinder.
7,6
Anoniem Las Palmas luchthaven 28 juli 2017
Jonge, nette en zuinige auto. Vermogen van de motor, 1.2 in de bergen is te weinig.
6,6
Peter Las Palmas luchthaven 12 juli 2017
Ruime auto , goede duidelijk uitleg
7,0
Anoniem Gran Canaria - Puerto Rico 24 mei 2017
Nette auto Vriendelijke medewerker Medewerker bleek niet op de hoogte van wat reeds inbegrepen was in de boeking. Vermogen van de wagen was minimaal voor in de bergen.
7,0
Anoniem Las Palmas luchthaven 25 januari 2017
Auto Ruiten niet proper Afstand balie en ophaalpunt auto
7,2
Anoniem Las Palmas luchthaven 5 maart 2016
Staat van de auto is prima Lang wachten bij ophalen. Voor iedere klant is er veel tijd nodig. Er waren 5 wachtenden voor mij en in de nacht is dat erg vervelend.
7,0
Michael Gran Canaria - Meloneras 7 februari 2016
Wij hebben 1 dag meer geboekt dan de oorspronkelijke reservatie en kregen daarvoor een afstraffing ipv een normale prijstoevoeging.
8,0
Anoniem Las Palmas luchthaven 5 september 2015
Duidelijk Geen opmerking
8,8
René Las Palmas luchthaven 4 mei 2014
kreeg een bijna nieuwe auto mee. Zoals altijd weer de verrassende extra kosten die werden aangegeven echter die vervolgens niet van toepassing bleken te zijn.
6,9
Robert Las Palmas luchthaven 6 april 2014
Lokatie van de Avis balie, de prijs en de mogelijkheid van brandstoftank full-full. Ruim een uur moeten wachten in de rij. Dit werd o.a. Veroorzaakt doordat de medewerker allerlei extra's wilde verkopen terwijl wij in de eerste 30 seconden al hadden aangegeven niets extra's te willen. Slechte zaak. Alle extra's kunnen ook al bij de online reservering besteld worden. Een online reservering is er juist om wachtrijen te voorkomen! Dit zullen wij in de keuze van een verhuurder de volgende keer wel laten meewegen.
7,3
Anoniem Las Palmas luchthaven 24 maart 2014
Geen problemen. Uitstekende wagen.
9,1
Anoniem Las Palmas luchthaven 3 maart 2014
Geen opmerkingen. Ik had full-full geboekt, maar de baliemedewerkster wilde mij ruim 82 euro laten betalen voor de volle tank benzine van circa 50 liter. werkelijke prijs: 52 euro. Ik stond er op full-full te boeken en enigszins geïrriteerd is dat gelukt. Ik kan niet anders vaststellen dat AVIS hieruit gewin wil halen over mijn rug en dat vind ik een slechte zaak. Het kwam bij mij over als: Het was te proberen.
5,3
Volgende

Beste bedrijven in Gran Canaria

Avis zit in de top 5

1 Autohuur Thrifty - Rentalcars.com 8.7 Beoordelingen: 1,175
2 Autohuur Hertz - Rentalcars.com 8.6 Beoordelingen: 2,096
3 Autohuur Avis - Rentalcars.com 8.6 Beoordelingen: 1,935
4 Autohuur Budget - Rentalcars.com 8.3 Beoordelingen: 2,117
5 Autohuur Orlando - Rentalcars.com 8.2 Beoordelingen: 4,431
Zie alle bedrijven in Gran Canaria