Sla navigatie over
 Nederlands
  Mijn boeking
Sluiten
Referentienummer vergeten?

Wij sturen uw referentienummer naar het e-mailadres dat u hieronder invult.

E-mail verstuurd.

Uw referentienummer is opgestuurd per email.

Referentienummer niet gevonden

We hebben geen boeking kunnen vinden onder het opgegeven emailadres. Neem contact met ons op via deze link.

Voer uw e-mailadres opnieuw in

Avis in Willemstad

Vind geweldige huurprijzen voor autoverhuur bij Avis in Willemstad, lees de klantenbeoordelingen en boek snel en gemakkelijk online.

Laten we uw ideale auto vinden

Huurlocatie moet worden ingevuld
Ophaaldatum:
Tijd:
Inleverdatum:
Tijd:
De bestuurder is tussen 30 en 65 jaar oud
De chauffeur heeft een geldig rijbewijs dat is uitgegeven door de Volksrepubliek China (vasteland).
Reizen voor: Reden om te huren (optioneel)
Form submission
  • Geen creditcardtoeslag
  • Geen wijzigingskosten
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordelingen:100+

6.5

Waarom Avis?

  • Wij werken hard om de beste prijzen te vinden. Boek via ons en krijg gegarandeerd de beste prijs voor een huurauto van Avis in Willemstad.
  • Boek een huurauto bij Avis in Willemstad via Rentalcars.com en u kunt uw boeking gratis wijzigen.
  • Zoek vandaag nog naar een huurauto van Avis en bespaar flink!

Beoordelingen voor Avis in Willemstad

Beoordelingen

  • De algemene prijs-kwaliteitverhouding van de huurauto

    5,7
  • De behulpzaamheid van het baliepersoneel

    6,7
  • Het tempo tijdens het ophalen

    6,0
  • Het tempo tijdens het inleveren

    7,9
  • De auto was schoon

    6,7
  • De algemene staat van de auto

    5,1
  • Het vinden van de Avis verhuurbalie of medewerkers

    7,5
-

Beoordelingen van Avis in Willemstad

Echte klantenbeoordelingen

Lees wat klanten vinden - zodat u kunt beslissen of Avis het bedrijf voor u is.

Anoniem Curaçao luchthaven 6 januari 2018
Precies de gevraagde auto Papierwerk kostte heel veel tijd
7,2
Anoniem Curaçao luchthaven 28 mei 2017
Auto had veel schade aan buiten zijde. Hadden wat jongere auto verwacht
6,4
Bjorn Curaçao luchthaven 20 april 2017
Fijne ruime auto, netjes schoon, volgetankt, goed verzorgd. Veel krassen, deukjes en beschadigingen. Beetje jammer voor een vrij nieuwe auto.
7,8
Anoniem Curaçao luchthaven 9 november 2015
Klein schadegeval aan de auto; onmiddellijke wissel auto. Bereiken van Avis: geen enkel telefoonnummer dat we kregen was bereikbaar. Dank aan toerismebureau voor het vinden van een correct nummer.
7,0
Anoniem Curaçao luchthaven 24 september 2015
Upgrade van de auto was prima!
6,6
Harmanus Curaçao luchthaven 18 september 2015
Goede service Een koplamp (lamp) was stuk en ze hadden helaas geen reserve. Omdat ik het netjes had gemeld hoefde ik de boete die ik eventueel zou krijgen niet te betalen. Prima
8,2
Lianne Curaçao luchthaven 31 augustus 2015
Goede service, alles vlgs afspraak! Niets
7,4
Constantijn Curaçao luchthaven 27 augustus 2015
Vindbaarheid van de balie van Avis De sleutel van de auto was niet in orde omdat er een te kleine batterij in de afstandsbediening zat. Ik heb dit zelf gerepareerd maar vind dit niet kunnen. Daarnaast was de auto niet helemaal afgetankt en was deze ook niet schoon.
5,2
Marco Curaçao luchthaven 3 augustus 2015
Auto net niet helemaal vol getankt
8,6
Anoniem Curaçao luchthaven 20 juli 2015
Tijdens het ophalen bleek dat er toch nog een extra bedrag afgerekend diende te worden, nl. luchthavenbelasting.
7,0
Irina Curaçao luchthaven 17 juli 2015
Dat er achteraf toch kosten bij kwamen in de vorm van belasting. Ik betaal liever 1 totaal prijs, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Verder duurt het 2 weken voordat je je borg terug krijgt en dat vind ik ook te lang
8,2
Anoniem Curaçao luchthaven 3 juni 2015
prijs - kwaliteit Medewerkster bij ophalen zei dat ze erg moe was en dat we even moesten wachten tot ze weer op adem was, maar ze was daarna wel vriendelijk.
7,0
Anoniem Curaçao luchthaven 1 juni 2015
Personeel mag wel wat meer klantvriendelijker zijn. Kwam koud en ongeïnteresseerd over. Deden wat ze moesten doen met weinig plezier.
6,6
Rudolf Curaçao luchthaven 1 juni 2015
kleur van de auto was wit, opvallend, waardoor je eerder opgemerkt wordt. (slechte ervaring in het verleden met donkere auto op Curacao). geen opm.
7,4
Patrick Curaçao luchthaven 25 mei 2015
Ophalen van de auto en verwerken administratieve zaken bij het ophalen duurde veel te lang. Auto werd niet samen met mij bekeken op schade, moest het maar geloven en kon terugkomen als het anders was dan zij zeiden
6,0
Monique Curaçao luchthaven 7 mei 2015
Alles Niks
8,6
Anoniem Curaçao luchthaven 24 maart 2015
Wij hadden 2 kinderstoelen gereserveerd, maar dit bleek niet bekend bij Avis. Het kostte tijd en moeite om die alsnog te krijgen.
7,0
Anoniem Curaçao luchthaven 24 maart 2015
We hadden voor deze auto 1 kinderstoel gereserveerd, maar dit bleek niet bekend bij Avis. Het kostte tijd en moeite om die alsnog te krijgen.
6,8
berdie Curaçao luchthaven 17 maart 2015
Staf had alle goede documentatie bij de hand De employees waren niet echt behulpzaam en vriendelijk
8,4
Anoniem Curaçao luchthaven 28 juli 2014
- vrij vlotte afhandeling bij het ophalen vh voertuig - goed functionerende airco - te veel wachttijd bij het inleveren van de auto (slechts 1 baliemedewerkster en 5 reizigers voor ons) - relatief klein voertuig voor 7 zitplaatsen
5,8
Anoniem Hato Airport 12 maart 2014
Prijs Snelheid balie medewerker
6,4
Anoniem Hato Airport 8 maart 2014
De er een nieuwe landkaart van Curacao in de auto lag. Heb ik veel gebruik van gemaakt. De gehuurde auto is qua luxe zeer standaard uitgevoerd. Echte ongemakken waren: het ontbreken van centr.portiervergrendeling en geen signaal als het licht nog brand bij uitstappen. Daardoor heb ik een keer met een lege accu gestaan.
6,2
Volgende

Beste bedrijven in Willemstad

Avis zit niet in de top 5

1 Autohuur Alamo - Rentalcars.com 8.6 Beoordelingen: 843
2 Autohuur National - Rentalcars.com 8.5 Beoordelingen: 130
3 Autohuur Ross Rental Cars - Rentalcars.com 8.1 Beoordelingen: 94
4 Autohuur Sixt - Rentalcars.com 8.0 Beoordelingen: 253
5 Autohuur Europcar - Rentalcars.com 7.2 Beoordelingen: 185
Zie alle bedrijven in Willemstad