Kao vodeći svetski Rent a Car sistem, možemo ponuditi bolju cenu od svakoga. Radimo sa svim vodećim svetskim Rent a Car agencijama, i dogovaramo cene koje su dostupne samo Rentalcars.com korisnicima.

Jednostavno je. Agencije sa kojima radimo nam daju niže cene jer naručujemo ogroman broj rezervacija. Kada pokrijemo naše troškove, i dalje možemo formirati cenu koja vam donosi uštedu.

Ali ponekad (veoma retko) neko ponudi nižu cenu - i tada nam trebate. Ako ste našli bolju ponudu od naše, želimo da znamo!

Recite nam ko, šta, gde i kada. Recite koja je njihova cena i mi ćemo vam dati bolju.

 
Gde & Kad
Preuzimanje*
*Zahtevano
O automobilu
*Zahtevano
Podaci o konkurentima
Način plaćanja*
*Zahtevano
Vaši podaci
Ako ste već rezervisali sa nama ili smo vam poslali ponudu, molimo Vas unesite vaš referentni broj rezervacije
Kako možemo da Vas kontaktiramo?*
*Zahtevano
Uslovi

Price Match garancija se odnosi na prethodno plaćane cene najma koje nude ostali britanski posrednici pri najmu automobila. Price Match se ne odnosi na vozila koja imaju status "na čekanju" ("on request") kod Rentalcars.com ili operatora s kojim se poredimo. Price Match garancija vredi pre ili posle rezervacije sve do preuzimanja automobila. Ne odnosi se na promocione ponude niti na cene koje nude web stranice ili kol centri avioprevoznika. Rentalcars.com će morati da potvrdi uslove alternativne ponude. Nakon što smo potvrdili cenu, dobavljača i uslove alternativne ponude, član našeg tima će Vas kontaktirati s novom ponudom ova ponuda vredi 48 sati, ali u špicu sezone može vrediti i kraće jer su u to vreme automobili obično dostupni kraće vreme. Rentalcars.com nažalost ne može prihvatiti e-mailove drugih agencija i zastarele ponude. Važno je napomenuti da isto za isto pokriva produkt i uslugu. To znači da npr.- ako je druga cena za najam automobila izvan aerodromskog terminala dok je cena cena Rentalcars.com za najam s dobavljačem s predstavništvom na aerodromskom terminalu, ovaj slučaj nije isto za isto. Price Match zahtevi se obrađuju od ponedeljka do petka između 8.00 i 17.00 časova, ali zahtevi mogu da se predaju na našoj web stranici u bilo koje vreme