Kao vodeći svetski Rent a Car sistem, možemo ponuditi bolju cenu od svakoga. Radimo sa svim vodećim svetskim Rent a Car agencijama, i dogovaramo cene koje su dostupne samo Rentalcars.com korisnicima.

Jednostavno je. Agencije sa kojima radimo nam daju niže cene jer naručujemo ogroman broj rezervacija. Kada pokrijemo naše troškove, i dalje možemo formirati cenu koja vam donosi uštedu.

Ali ponekad (veoma retko) neko ponudi nižu cenu - i tada nam trebate. Ako ste našli bolju ponudu od naše, želimo da znamo!

Recite nam ko, šta, gde i kada. Recite koja je njihova cena i mi ćemo vam dati bolju.

 
Gde & Kad
Preuzimanje*
*Zahtevano
O automobilu
*Zahtevano
Podaci o konkurentima
Način plaćanja*
*Zahtevano
Vaši podaci
Ako ste već rezervisali sa nama ili smo vam poslali ponudu, molimo Vas unesite vaš referentni broj rezervacije
Kako možemo da Vas kontaktiramo?*
*Zahtevano
Uslovi

Naš program zagarantovanog vraćanja razlike u ceni se odnosi na potpuno iste ponude za iznajmljivanje koje se plaćaju unapred, a nude ih druge nezavisne kompanije za iznajmljivanje automobila. Ova mogućnost je dostupna samo nakon što rezervišete automobil putem nas i to pre datuma početka iznajmljivanja. Ne odnosi se na ponude u sklopu promocija drugih kompanija, kao ni na proizvode osiguranja. Imajte na umu da se pod "potpuno istim" ponudama podrazumevaju ista vrsta automobila, datumi preuzimanja i vraćanja, lokacija (lokacije), uslovi i odredbe, kao i sve druge relevantne naknade (uključujući naknade za dodatne vozače) ili dodatna oprema. Na primer, ako se cena druge kompanije odnosi na iznajmljivanje sa istim lokacijama preuzimanja i vraćanja, ali je u našu cenu uključena nadoknada za vraćanje vozila na drugu lokaciju, ponuda se neće smatrati potpuno istom. Kako biste poslali zahtev u vezi sa vraćanjem razlike u ceni, molimo vas da popunite formular iznad. Proverićemo uslove i odredbe druge ponude i kontaktirati vas sa više informacija. Zahtevi u vezi sa vraćanjem razlike u ceni se obrađuju radnim danima od 08:00 do 17:00, ali možete da pošaljete zahtev u bilo koje vreme.