Sla navigatie over
 Nederlands
  Mijn boeking
Sluiten
Referentienummer vergeten?

Wij sturen uw referentienummer naar het e-mailadres dat u hieronder invult.

E-mail verstuurd.

Uw referentienummer is opgestuurd per email.

Referentienummer niet gevonden

We hebben geen boeking kunnen vinden onder het opgegeven emailadres. Neem contact met ons op via deze link.

Voer uw e-mailadres opnieuw in

Avis in Malaga

Vind geweldige huurprijzen voor autoverhuur bij Avis in Malaga, lees de klantenbeoordelingen en boek snel en gemakkelijk online.

Laten we uw ideale auto vinden

Huurlocatie moet worden ingevuld
Ophaaldatum:
Tijd:
Inleverdatum:
Tijd:
De bestuurder is tussen 30 en 65 jaar oud
De chauffeur heeft een geldig rijbewijs dat is uitgegeven door de Volksrepubliek China (vasteland).
Reizen voor: Reden om te huren (optioneel)
Form submission
  • Geen creditcardtoeslag
  • Geen wijzigingskosten
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordelingen:2.000+

8.2

Waarom Avis?

  • Een auto van Avis inleveren in Malaga gaat snel en gemakkelijk
  • Klanten zijn onder de indruk van hoe schoon de auto’s van Avis in Malaga zijn
  • Onze klanten zeggen dat Avis in Malaga makkelijk te vinden is

Beoordelingen voor Avis in Malaga

Beoordelingen

  • De algemene prijs-kwaliteitverhouding van de huurauto

    7,5
  • De behulpzaamheid van het baliepersoneel

    8,2
  • Het tempo tijdens het ophalen

    7,0
  • Het tempo tijdens het inleveren

    9,2
  • De auto was schoon

    8,8
  • De algemene staat van de auto

    8,5
  • Het vinden van de Avis verhuurbalie of medewerkers

    8,6
-

Beoordelingen van Avis in Malaga

Echte klantenbeoordelingen

Lees wat klanten vinden - zodat u kunt beslissen of Avis het bedrijf voor u is.

Anoniem Malaga luchthaven 12 oktober 2019
Schade op auto en tank was niet vol.
7,4
Anoniem Malaga luchthaven 22 september 2019
De upgrade was een goede inschatting van de balie medewerker
8,2
Anoniem Malaga luchthaven 17 september 2019
Er was veel kleine schade die niet opgegeven was, blijkbaar niet erg, maar je zit er altijd een beetje mee in dat je er eventueel zou voor opdraaien.
7,6
Anoniem Malaga luchthaven 26 augustus 2019
De service
7,8
Anoniem Malaga luchthaven 28 maart 2019
We mochten zelf nog kiezen welke auto we het prettigst vonden. Gebruiksaanwijzing navigatie was lastig om uit te zoeken
7,6
Anoniem Malaga luchthaven 3 oktober 2018
er werd een auto met ingebouwde GPS gevraagd en betaald, we werden echter op pad gestuurd met een externe GPS . Het was voor mij onmogelijk om op dit scherm te volgen, dus iPhone gebruikt .
6,0
Anoniem Malaga luchthaven 23 september 2018
Wacht tijd vond ik lang
5,0
Anoniem Malaga luchthaven 15 september 2018
auto was redelijk, kon schoner, ramen. Veel te lange afhandeling bij ophalen, terwijl al mijn persoonsgegevens reeds bekend waren.
5,8
Anoniem Malaga luchthaven 13 augustus 2018
We vonden het helemaal geweldig
7,2
Anoniem Malaga luchthaven 9 augustus 2018
Goede service. Vriendelijk personeel.
7,8
Anoniem Malaga luchthaven 23 juli 2018
jonge auto, schoon ,weinig kilometers lange wachttijd bij de ophaal balie
8,4
Anoniem Malaga luchthaven 7 juni 2018
Vriendelijke benadering. Niets.
6,8
Anoniem Malaga luchthaven 9 mei 2018
Bijna lege tank gemeld voor vertrek, bleek inderdaad zoals beloofd genoteerd bij terugkomst. Service ruim OK! Tank was niet vol zoals afgesproken. Het was bij ophalen auto zo afgesproken maar er zat (is lastig schatten aan de pomp) ruim meer brandstof in bij afleveren. Van vol naar vol was makkelijker geweest.
7,6
Rob Malaga luchthaven 7 mei 2018
Perfecte service, auto in nieuw staat en geen problemen met ophalen en inleveren.
8,6
Albert Malaga luchthaven 24 oktober 2017
het ophalen van d papieren duurde erg lang. er was een wachtrij en dat kwam vooral door de langzame afhandeling van de Avis mensen. In de auto waren de USB en de aanstekerplug onklaar gemaakt of kapot. Hierdoor onmogelijk een telefoon in de auto te leen, erg lastig.
7,6
sjaak Malaga luchthaven 16 oktober 2017
Bij opmerking over schade aan de auto kregen wij gelukkig een andere. Had graag een VW golf gehad maar kreeg een VW touran, wat eigenlijk overdreven was.
5,2
Anoniem Malaga luchthaven 10 september 2017
personeel kon vriendelijker
7,0
Hans Malaga luchthaven 4 juli 2017
Goede staat auto. Afgesproken model en type. Goede afhandeling balie bij ophalen auto. nvt
7,4
Anoniem Malaga luchthaven 19 mei 2017
Vriendelijk onthaal en goeie service bij het ophalen en super bij het inleveren!
7,6
Bert Malaga luchthaven 30 maart 2017
franciso hielp bij de checkin, dat was erg prettig en snel de engelse dame achter de balie bij het achterlaten was niet behulpzaam en niet duidelijk
7,4
Johannes Malaga luchthaven 31 mei 2016
Splinternieuwe auto en reed geweldig!
9,2
Anoniem Malaga treinstation 15 december 2015
Zeer vriendelijk personeel zowel bij ophalen als bij terugbrengen van de auto. Zeer behulpzaam en uitstekend Engels.
7,8
Rob Malaga luchthaven 21 november 2015
Geen beschadigingen aan auto en snelle inlevering. Het toch weer proberen allerlei verzekeringen aan te smeren, terwijl ik via Rental.com alles al had afgedekt.
8,4
Joseph Malaga luchthaven 14 oktober 2015
Dat het gevraagde ons geboden werd. Dat er geprobeerd werd een andere wagen aan te smeren mits een hogere kostprijs.
8,2
Anoniem Malaga luchthaven 1 september 2015
Nette auto; vriendelijk naar dochter. Ontvangst duurde lang; er werd gevraagd of ik geinteresseerd was in een upgrade tegen meerprijs. Toen ik daar niet op in ging, werd aangegeven dat mijn type auto niet voorradig was en een gratis upgrade volgde. Als ik de betaalde upgrade had geaccepteerd had ik onnodig teveel betaald. Er werd sowieso veel gepushed op additionele betaalde opties. Daarnaast gaf de auto aan een oliebeurt nodig te hebben.
5,6
Anoniem Malaga luchthaven 29 juli 2015
Upgrade naar station Ibiza Geen navigatie standaard in auto
6,6
Anoniem Malaga luchthaven 24 april 2015
mooie vrij nieuwe auto bij ophalen auto hele rij wachtenden, te weinig personeel.
8,6
Anoniem Malaga luchthaven 22 maart 2015
Prima auto, netjes, voldoende ruim, voldoende vermogen, ook in de bergen. Bij de drop off was het niet duidelijk waar we de sleutels moesten inleveren. het hele vliegvled dorogelopen, uiteindelijk, na 45 minuten, het juiste loket gevonden. Dit kan veel duidelijker worden aangegeven.
7,0
Roy Malaga luchthaven 17 september 2014
Er zaten meer beschadigingen aan de auto dan er op het formulier aangegeven waren. Voor de rest OK
4,7
Richard Malaga luchthaven 7 juni 2014
De snelheid van het vinden van de verhuur lokatie en het gemak hoe we daar van het vliegveld afkwamen en vervolgens het gemak om de auto weer in te leveren bij het Avis inlever loket op het vliegveld.TOP Dat de medewerker van Avis alle info opvroeg en dat ik een verZekering bij moest sluiten om mijn blijvend eigen risico bij schade en diefstal van €1200 af te kopen. Ik heb uiteindelijk de auto een fiat 500 xl mee gekregen was dezelfde klasse auto groep C dat vond ik jammer want ik had eigenlijk een Renault Clio gerserveerd
8,9
Johannes Malaga luchthaven 1 mei 2014
Vrijwel nieuwe auto (1100 km op de teller). Keurig schoongemaakt. We hebben er 3 weken zonder problemen mee gereden. Prima auto (Seat Leon). Wachttijd bij ophalen van de auto is (te) lang. Kwam ook omdat medewerkers steeds wegliepen vanachter de balie terwijl er een behoorlijke rij stond. Dit wekt wat irritatie op en kan naar onze mening beter georganiseerd worden. Verder geen klachten.
8,0
Alexander Malaga luchthaven 24 april 2014
Vriendelijk personeel Meer dan 1 uur moten wachten om auto op te halen.
7,1
Anoniem Malaga luchthaven 29 maart 2014
Op website stond een BMW1 vermeld! deze auto is in Malaga helemaal niet in programma en werd er geschermd dat op de website vermeld stond "of een gelijkwaardige wagen"
7,8
Anoniem Malaga luchthaven 25 maart 2014
Netheid van de auto en snelheid van afhandelen Gebrekkig Engels en onduidelijke voorwwarden rondom eigen risico
8,9
J.C. Malaga luchthaven 20 maart 2014
prima verzorgd weer proberen extra verzekering aan te smeren
8,7
Anoniem Malaga luchthaven 9 maart 2014
Keurige VW Polo stond voor ons klaar. Fijne en betrouwbare auto Er wordt bij de balie toch weer gevraagd naar allerlei extra verzekeringen. Ook werd bij de balie gesproken over te betalen brandstof ondanks dat ik gekozen had voor full/full en niet voor prepaid. Bovenstaande had ik toch duidelijk aangegeven bij boeking?!
8,2
Volgende

Beste bedrijven in Malaga

Avis zit in de top 5

1 Autohuur Alamo - Rentalcars.com 8.6 Beoordelingen: 2,649
2 Autohuur Sixt - Rentalcars.com 8.4 Beoordelingen: 2,828
3 Autohuur Budget - Rentalcars.com 8.3 Beoordelingen: 3,640
4 Autohuur Europcar - Rentalcars.com 8.2 Beoordelingen: 3,424
5 Autohuur Avis - Rentalcars.com 8.2 Beoordelingen: 2,540
Zie alle bedrijven in Malaga