Niet gewend om te denken in EUR?
U kunt dit wijzigen indien u liever de prijzen in een andere valuta wilt zien.
Let op: U betaalt nog steeds voor uw auto in EUR.

Beheer boeking

Als u nog geen account heeft kunt u hier uw boeking inzien.

Sluiten
Referentienummer vergeten?

Wij sturen uw referentienummer naar het e-mailadres dat u hieronder invult.

E-mail verstuurd.

Uw referentienummer is opgestuurd per email.

Referentienummer niet gevonden

We hebben geen boeking kunnen vinden onder het opgegeven emailadres. Neem contact met ons op via deze link.

Voer uw e-mailadres opnieuw in

Avis Autohuur

Vind geweldige huurprijzen bij Avis, lees de klantenbeoordelingen en boek snel en gemakkelijk online

Laten we uw ideale auto vinden

Huurlocatie moet worden ingevuld
di 20 nov 2018
Kies ophaaldatum
vr 23 nov 2018
Kies inleverdatum
De bestuurder is tussen 30 en 65 jaar oud
Reizen voor: Reden om te huren (optioneel)
Form submission
  • Geen creditcardtoeslag
  • Geen wijzigingskosten
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordelingen:100.000+

7.84363

Waarom Avis?

  • Uw auto inleveren bij Avis gaat snel en gemakkelijk.
  • We werken hard om u de beste prijzen te kunnen bieden - boek bij ons en u krijgt gegarandeerd de beste prijs voor een huurauto bij Avis.
  • Boek bij Avis autoverhuur via Rentalcars.com zodat u uw boeking gratis kunt wijzigen.

Beoordelingen over Avis

Echte klantenbeoordelingen

Lees wat klanten vinden - zodat u kunt beslissen of Avis het bedrijf voor u is.

Anoniem Johannesburg luchthaven 9 november 2018
vrijwel ales weinig
7,8
Anoniem Vancouver - Hornby Street 5 november 2018
Friendly staff Nothing
8,2
Anoniem Phuket luchthaven 5 november 2018
No one waiting us outside the airport to pick up our car. At the counter They told us somebody will waiting us outside ... We need to call them by phone ...
6,6
Anoniem Faro luchthaven 4 november 2018
Vlotte bediening . Ik had liever een onbeschadigde auto gehad.
7,0
Anoniem Lanzarote - Puerto del Carmen 3 november 2018
Nette auto met mediasysteem waar heel eenvoudig navigatie van telefoon naar auto kon worden gestreamd, auto was schoon en geen opzichtige reclamestickers.
8,6
Anoniem Calgary luchthaven 1 november 2018
ophalen duurt veel te lang afleveren
9,0
Anoniem Lissabon luchthaven 31 oktober 2018
Inleveren van de auto Geen
7,2
Anoniem Barcelona luchthaven 30 oktober 2018
Wegbewijzering van de Avis balie naar het parkeerterrein om de auto af te halen was slecht. Rond gelopen, zoeken, moeten vragen waar ik naartoe moest, kortom, van de balie naar de auto kan echt veeeeel beter! MOET beter met een paar bordjes.
7,2
Anoniem Fuerteventura luchthaven 28 oktober 2018
Kwaliteit Vd auto Moesten lang wachten met inchecken (dame deed er heel lang over) en daarna moesten we nog een keer heel lang wachten totdat er een schone auto was (meer dan een half uur)
6,0
Anoniem Girona luchthaven 20 oktober 2018
Vriendelijke personeel -
7,0
Anoniem Wichita luchthaven 15 oktober 2018
Excellent!
8,0
Anoniem Tuzla luchthaven 14 oktober 2018
Snel ophalen Het terug brengen Is niet handig geregeld
6,4
Anoniem Los Angeles luchthaven 14 oktober 2018
Vermogen Zitting achterin Spiegel links
6,2
Anoniem Alicante luchthaven 13 oktober 2018
we kregen eerst een dikke bmw, maar we wouden die niet wegens te groot! dan een yaris gekregen zonder probleem! beetje weinig uitleg!!
6,4
Anoniem Wenen luchthaven 12 oktober 2018
Vriendelijkheid balie personeel
7,4
Anoniem Kralendijk luchthaven 12 oktober 2018
Vriendelijkheid personeel
8,6
Anoniem Abbotsford luchthaven 12 oktober 2018
Snelle levering en aflevering Niets
8,6
Anoniem Larnaca luchthaven 11 oktober 2018
Cyprus is duur in zijn algemeenheid.
9,6
Anoniem Gotenburg Landvetter luchthaven 11 oktober 2018
Zoals uit de beoordeling mag blijken zijn wij in alle opzichten dik tevreden gezien onze ervaringen opgedaan met Rentecars.com en met Avis. Rentalcars :Zeer dankbaar voor alle hulp en ondersteuning bij huur auto . Avis : Fijne, minstens gelijkwaardige auto gekregen als geboekt. Beiden van ons een ' dikke 10 ' ! geen bijzonderheden Nog sterker, zie ' wat u goed vond ' komen wij beslist weer bij Rentalcars.com en Avis terug ! Nogmaals dank voor alles !
9,2
Anoniem Sevilla luchthaven 8 oktober 2018
Balie medewerker Vinden kantoor Avis balie in de garage. Geen beweg wijzering. Je loopt er voorbij!
8,0
Anoniem Las Vegas - MGM Grand Hotel 3 oktober 2018
Ik kreeg de keuze uit de auto die ik had besteld (4-deurs) of een sportieve 2-deurs, zonder bij te betalen. De auto die we kregen had schade, maar dat was niet van te voren aangekondigd. Hierdoor ga je je onnodig zorgen maken of dit gevolgen gaat hebben.
8,2
Anoniem Malaga luchthaven 3 oktober 2018
er werd een auto met ingebouwde GPS gevraagd en betaald, we werden echter op pad gestuurd met een externe GPS . Het was voor mij onmogelijk om op dit scherm te volgen, dus iPhone gebruikt .
6,0
Anoniem Key West luchthaven 30 september 2018
De Bali waar we de auto ophaalde was niet te mossen en ging erg snel , nette auto . Inleveren auto was erg keurig verzorgt en goede uitleg van de rekening . Medewerker bij ophalen was kort van stof en gaf geen uitleg , auto banden waren slecht bijna glad !
6,2
Anoniem Cleveland luchthaven 28 september 2018
Snelle service, geen gezeur over extra verzekeringen enz.
8,2
Anoniem Lanzarote luchthaven 26 september 2018
goede service te lang wachten bij ophalen
8,0
Anoniem Viareggio centrum 25 september 2018
Aardige mensen Goede bediening Niks
9,2
Anoniem Belgrado luchthaven 24 september 2018
Ik had in ieder geval een auto waarmee ik verder kon Auto was flink beschadigd aan de buitenkant. Zonder enige verklaring, andere auto gekregen dan gereserveerd.
5,2
Anoniem Keflavik internationale luchthaven 24 september 2018
Alles goed geregeld. Geen gezaag voor extra verzekeringen. Niks op aan te merken
8,2
Anoniem Toronto luchthaven 23 september 2018
- Free upgrade was comfortable - Drop-off staff was very helpful - Drop off area is very hard to find - They ask to pay extra for navigation, we said no and got a car with built-in nav anyway. Feels a bit strange
7,4
Anoniem Malaga luchthaven 23 september 2018
Wacht tijd vond ik lang
5,0
Anoniem Rochester luchthaven 21 september 2018
auto was niet schoon van binnen en buiten. buitenkant met krasjes en putten, maakte voor mijn niet uit, maar binnenzijde was niet schoon. was vervelend.
6,6
Anoniem Los Angeles luchthaven 18 september 2018
De auto had alleen aan de achterkant een nummerbord.
8,6
Anoniem Antwerpen centrum 18 september 2018
De service in het algemeen Het was een splinternieuwe wagen met slechts 50km op de teller, maar de wagen was niet echt proper, en er lagen nog lege verpakkingen van snoep in het zijvakje aan de passagierskant
7,8
Anoniem La Palma luchthaven - La Palma 17 september 2018
• In 't algemeen goed geregeld, vlotte afhandeling (afgezien van een nieuw programma op de tablet wat voor de medewerkers ook duidelijk nieuw was) • onze Citroen Cactus was nog vrij nieuw niks
7,0
Anoniem Tbilisi internationale luchthaven 17 september 2018
Avis is gemakkelijk te vinden op de luchthaven. We kregen de auto die we huurden. De auto had 91000 km., de koppeling was al redelijke versleten. De hendels voor de achterzetels waren afgebroken. We huurden ook een gps, maar die was zeer verouderd.
5,8
Anoniem Malaga luchthaven 15 september 2018
auto was redelijk, kon schoner, ramen. Veel te lange afhandeling bij ophalen, terwijl al mijn persoonsgegevens reeds bekend waren.
5,8
Anoniem Samos luchthaven 15 september 2018
Zeer goede upgrade Behoorlijk wat krassen aan een kant
6,8
Anoniem Mykonos luchthaven 14 september 2018
Alles verliep prima
8,6
Anoniem Boekarest - Intercontinental Hotel 13 september 2018
Heel efficient allemaal, flexibel toen ik een iets andere ophaaltijd verzocht. Er had bij de ingang van de parkeerplaats die we moesten hebben op Otopeni Airport (inleverplaats) een nog wel iets groter bord met AVIS mogen staan. Zoeken op een rotonde is niet optimaal.
8,8
Anoniem Bastia luchthaven 13 september 2018
Zeer goede wagen!! Vriendelijk personeel. Bij ophalen waren computers in panne en duurde dus lang voor iedereen zijn wagen toegewezen kreeg.
8,0
Anoniem Svolvaer centrum 12 september 2018
Zeer betrouwbare auto, snelle afleverservice.
8,8
Anoniem Alicante luchthaven 12 september 2018
Vriendelijkheid personeel Veel te lange wachttijd op vliegveld bij ophalen.
6,8
Anoniem Ibiza luchthaven 12 september 2018
service
6,8
Anoniem Nice luchthaven 11 september 2018
Zeer lang wachten bij het ophalen 1 uur en 3 kwartier
6,4
Anoniem Brussel luchthaven 10 september 2018
Auto had geen aansluiting voor iPhone oplader hetgeen niet van deze tijd is
6,8
Anoniem Toronto luchthaven 9 september 2018
Gewoon prima geholpen. Geen opdringerige baliemedewerkers. Bij het ophalen stond een behoorlijke rij. Weet niet of dat structureel is. Inleveren ging super snel.
7,6
Anoniem SDC luchthaven 9 september 2018
De extra bijgehuurde navigatie functioneerde niet naar behoren
7,2
Anoniem Bordeaux luchthaven 8 september 2018
Inleveren ging heel soepel. Dat ik heel heel graag een fiat 500 had gehad en met Twingo op pad werd gestuurd.
5,6
Anoniem Boston luchthaven 7 september 2018
Ruime auto, praktisch voor een groep van 6 Duidelijk een oudere auto; 40.000 mijl gereden; banden waren zacht en flink versleten; veel kleine deukjes en geen formulier om dat aan te geven; Geen EasyPass die voor toll in New England werkt, wel een EToll apparaat waarschijnlijk voor Florida, waar de auto vandaan kwam.
7,0
Anoniem Bilbao luchthaven 7 september 2018
Een andere auto
6,0
Volgende

Beoordelingen voor Avis

Beoordelingen

  • De algemene prijs-kwaliteitverhouding van de huurauto

    7,1
  • De behulpzaamheid van het baliepersoneel

    7,8
  • Het tempo tijdens het ophalen

    7,8
  • Het tempo tijdens het inleveren

    9,1
  • De auto was schoon

    7,9
  • De algemene staat van de auto

    7,8
  • Het vinden van de Avis verhuurbalie of medewerkers

    7,8

Populaire locaties

  • Milaan

    Beoordelingen :2.000+

    6,7
  • Rome

    Beoordelingen :2.000+

    7,2
  • Napels

    Beoordelingen :1.000+

    6,9
  • Catania

    Beoordelingen :1.000+

    6,9
  • Pisa

    Beoordelingen :1.000+

    6,5