Niet gewend om te denken in EUR?
U kunt dit wijzigen indien u liever de prijzen in een andere valuta wilt zien.
Let op: U betaalt nog steeds voor uw auto in EUR.

Beheer boeking

Als u nog geen account heeft kunt u hier uw boeking inzien.

Sluiten
Referentienummer vergeten?

Wij sturen uw referentienummer naar het e-mailadres dat u hieronder invult.

E-mail verstuurd.

Uw referentienummer is opgestuurd per email.

Referentienummer niet gevonden

We hebben geen boeking kunnen vinden onder het opgegeven emailadres. Neem contact met ons op via deze link.

Voer uw e-mailadres opnieuw in

Avis Autohuur

Vind geweldige huurprijzen bij Avis, lees de klantenbeoordelingen en boek snel en gemakkelijk online

Laten we uw ideale auto vinden

Huurlocatie moet worden ingevuld
vr 21 dec 2018
Kies ophaaldatum
ma 24 dec 2018
Kies inleverdatum
De bestuurder is tussen 30 en 65 jaar oud
Reizen voor: Reden om te huren (optioneel)
Form submission
  • Geen creditcardtoeslag
  • Geen wijzigingskosten
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordelingen:100.000+

7.84513

Waarom Avis?

  • Uw auto inleveren bij Avis gaat snel en gemakkelijk.
  • We werken hard om u de beste prijzen te kunnen bieden - boek bij ons en u krijgt gegarandeerd de beste prijs voor een huurauto bij Avis.
  • Boek bij Avis autoverhuur via Rentalcars.com zodat u uw boeking gratis kunt wijzigen.

Beoordelingen over Avis

Echte klantenbeoordelingen

Lees wat klanten vinden - zodat u kunt beslissen of Avis het bedrijf voor u is.

Anoniem Kralendijk luchthaven 13 december 2018
alles prima in orde niet van toepassing
7,8
Anoniem München luchthaven 12 december 2018
super snelle service en vriendelijk personeel niets
9,4
Anoniem Kaapstad luchthaven 12 december 2018
Spijtig dat er geen benzinestation naast het inleveringspunt bestaat.
8,2
Anoniem Toronto luchthaven 11 december 2018
Heerlijke auto om in te rijden. Ik vond het jammer dat er geen winterbanden onder mijn auto zaten en dat met 20 cm sneeuw in ontario. Ook had ik graag een ijskrabber en sneeuwborstel gehad.
7,6
Anoniem Kaapstad luchthaven 10 december 2018
snelle afhandeling; vriendelijke baliemedewerker bij het inleveren van de auto constateerde de medewerker een klein ‘spikkeltje’ op de voorbumper ter grootte van een muggetje. Dit spikkeltje hebben we klaarblijkelijk gemist bij het afhalen van de auto want wij hebben dit niet veroorzaakt. Ik zou het niet terrecht vinden als Avis hierop reclameert.
8,6
Anoniem Johannesburg luchthaven 8 december 2018
prima auto, goed te bereiken vanuit de terminal lang wachten bij afhalen
8,0
Anoniem Faro luchthaven 8 december 2018
Alles gewoon helemaal perfect.
9,4
Anoniem Doha - Suhair Street 6 december 2018
Car Upgrade; Car was very clean; Value for money. Waiting time.
5,8
Anoniem Lissabon centrum 4 december 2018
Zeer vriendelijke service
7,6
Anoniem Kralendijk luchthaven 2 december 2018
Netjes geholpen
7,4
Anoniem Kralendijk luchthaven 28 november 2018
de service/uitleg bij afhalen van de auto
7,8
Anoniem Aqaba luchthaven 27 november 2018
Nice people! Flexible and helpful. They smoked inside the office....
9,0
Anoniem Stockholm Skavsta luchthaven 27 november 2018
alles
8,8
Anoniem Johannesburg luchthaven 26 november 2018
Ophalen duurt belachelijk lang, zeker als je weet dat je alle gegevens die je al hebt ingevuld bij de aanvraag NOGMAALS allemaal moet aanleveren.
8,6
Anoniem Toronto luchthaven 26 november 2018
Ik had wat spullen in de auto laten liggen per ongeluk. Daar kwam ik 15 minuten na inleveren van auto achter. Snel naar Avis kantoor en 10 minuten later had ik alles weer.
9,4
Anoniem Amsterdam Schiphol luchthaven 26 november 2018
Ander type auto gekregen, VW golf gekozen, cactus Renault gekregen
6,2
Anoniem Porto luchthaven 19 november 2018
Professionele service incl. meertaligheid personeel. Ogenblikkelijke navette van/naar luchthaven.
9,0
Anoniem La Palma luchthaven - La Palma 17 november 2018
Lange wachttijden bij ophalen auto.Avis weet op basis van de boekingen de drukte en moet hier bezetting op aanpassen.
6,2
Anoniem Johannesburg luchthaven 9 november 2018
vrijwel ales weinig
7,8
Anoniem Vancouver - Hornby Street 5 november 2018
Friendly staff Nothing
8,2
Anoniem Phuket luchthaven 5 november 2018
No one waiting us outside the airport to pick up our car. At the counter They told us somebody will waiting us outside ... We need to call them by phone ...
6,6
Anoniem Faro luchthaven 4 november 2018
Vlotte bediening . Ik had liever een onbeschadigde auto gehad.
7,0
Anoniem Lanzarote - Puerto del Carmen 3 november 2018
Nette auto met mediasysteem waar heel eenvoudig navigatie van telefoon naar auto kon worden gestreamd, auto was schoon en geen opzichtige reclamestickers.
8,6
Anoniem Calgary luchthaven 1 november 2018
ophalen duurt veel te lang afleveren
9,0
Anoniem Lissabon luchthaven 31 oktober 2018
Inleveren van de auto Geen
7,2
Anoniem Barcelona luchthaven 30 oktober 2018
Wegbewijzering van de Avis balie naar het parkeerterrein om de auto af te halen was slecht. Rond gelopen, zoeken, moeten vragen waar ik naartoe moest, kortom, van de balie naar de auto kan echt veeeeel beter! MOET beter met een paar bordjes.
7,2
Anoniem Fuerteventura luchthaven 28 oktober 2018
Kwaliteit Vd auto Moesten lang wachten met inchecken (dame deed er heel lang over) en daarna moesten we nog een keer heel lang wachten totdat er een schone auto was (meer dan een half uur)
6,0
Anoniem Girona luchthaven 20 oktober 2018
Vriendelijke personeel -
7,0
Anoniem Wichita luchthaven 15 oktober 2018
Excellent!
8,0
Anoniem Tuzla luchthaven 14 oktober 2018
Snel ophalen Het terug brengen Is niet handig geregeld
6,4
Anoniem Los Angeles luchthaven 14 oktober 2018
Vermogen Zitting achterin Spiegel links
6,2
Anoniem Alicante luchthaven 13 oktober 2018
we kregen eerst een dikke bmw, maar we wouden die niet wegens te groot! dan een yaris gekregen zonder probleem! beetje weinig uitleg!!
6,4
Anoniem Wenen luchthaven 12 oktober 2018
Vriendelijkheid balie personeel
7,4
Anoniem Kralendijk luchthaven 12 oktober 2018
Vriendelijkheid personeel
8,6
Anoniem Abbotsford luchthaven 12 oktober 2018
Snelle levering en aflevering Niets
8,6
Anoniem Larnaca luchthaven 11 oktober 2018
Cyprus is duur in zijn algemeenheid.
9,6
Anoniem Gotenburg Landvetter luchthaven 11 oktober 2018
Zoals uit de beoordeling mag blijken zijn wij in alle opzichten dik tevreden gezien onze ervaringen opgedaan met Rentecars.com en met Avis. Rentalcars :Zeer dankbaar voor alle hulp en ondersteuning bij huur auto . Avis : Fijne, minstens gelijkwaardige auto gekregen als geboekt. Beiden van ons een ' dikke 10 ' ! geen bijzonderheden Nog sterker, zie ' wat u goed vond ' komen wij beslist weer bij Rentalcars.com en Avis terug ! Nogmaals dank voor alles !
9,2
Anoniem Sevilla luchthaven 8 oktober 2018
Balie medewerker Vinden kantoor Avis balie in de garage. Geen beweg wijzering. Je loopt er voorbij!
8,0
Anoniem Las Vegas - MGM Grand Hotel 3 oktober 2018
Ik kreeg de keuze uit de auto die ik had besteld (4-deurs) of een sportieve 2-deurs, zonder bij te betalen. De auto die we kregen had schade, maar dat was niet van te voren aangekondigd. Hierdoor ga je je onnodig zorgen maken of dit gevolgen gaat hebben.
8,2
Anoniem Malaga luchthaven 3 oktober 2018
er werd een auto met ingebouwde GPS gevraagd en betaald, we werden echter op pad gestuurd met een externe GPS . Het was voor mij onmogelijk om op dit scherm te volgen, dus iPhone gebruikt .
6,0
Anoniem Key West luchthaven 30 september 2018
De Bali waar we de auto ophaalde was niet te mossen en ging erg snel , nette auto . Inleveren auto was erg keurig verzorgt en goede uitleg van de rekening . Medewerker bij ophalen was kort van stof en gaf geen uitleg , auto banden waren slecht bijna glad !
6,2
Anoniem Cleveland luchthaven 28 september 2018
Snelle service, geen gezeur over extra verzekeringen enz.
8,2
Anoniem Lanzarote luchthaven 26 september 2018
goede service te lang wachten bij ophalen
8,0
Anoniem Viareggio centrum 25 september 2018
Aardige mensen Goede bediening Niks
9,2
Anoniem Belgrado luchthaven 24 september 2018
Ik had in ieder geval een auto waarmee ik verder kon Auto was flink beschadigd aan de buitenkant. Zonder enige verklaring, andere auto gekregen dan gereserveerd.
5,2
Anoniem Keflavik internationale luchthaven 24 september 2018
Alles goed geregeld. Geen gezaag voor extra verzekeringen. Niks op aan te merken
8,2
Anoniem Toronto luchthaven 23 september 2018
- Free upgrade was comfortable - Drop-off staff was very helpful - Drop off area is very hard to find - They ask to pay extra for navigation, we said no and got a car with built-in nav anyway. Feels a bit strange
7,4
Anoniem Malaga luchthaven 23 september 2018
Wacht tijd vond ik lang
5,0
Anoniem Rochester luchthaven 21 september 2018
auto was niet schoon van binnen en buiten. buitenkant met krasjes en putten, maakte voor mijn niet uit, maar binnenzijde was niet schoon. was vervelend.
6,6
Anoniem Los Angeles luchthaven 18 september 2018
De auto had alleen aan de achterkant een nummerbord.
8,6
Volgende

Beoordelingen voor Avis

Beoordelingen

  • De algemene prijs-kwaliteitverhouding van de huurauto

    7,1
  • De behulpzaamheid van het baliepersoneel

    7,8
  • Het tempo tijdens het ophalen

    7,8
  • Het tempo tijdens het inleveren

    9,1
  • De auto was schoon

    7,9
  • De algemene staat van de auto

    7,8
  • Het vinden van de Avis verhuurbalie of medewerkers

    7,8

Populaire locaties

  • Milaan

    Beoordelingen :2.000+

    6,7
  • Rome

    Beoordelingen :2.000+

    7,0
  • Napels

    Beoordelingen :1.000+

    6,9
  • Catania

    Beoordelingen :1.000+

    6,9
  • Pisa

    Beoordelingen :1.000+

    6,5