Διαχείριση κράτησης

Αν δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε και πάλι να διαχειριστείτε την κράτησή σας

Κλείσε
Ξεχάσατε τον αριθμό κράτησης?

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε τον αριθμό κράτησης εκεί.

Το Email έχει σταλθεί

Ο αριθμός κράτησης σας έχει σταλεί με email.

Ο αριθμός κράτησης δεν βρέθηκε

Δεν καταφέραμε να βρούμε κράτηση με αυτό το email. Παρακαλώ Επικοινωνήστε χρησιμοποιώντας αυτό το link.

Εισάγετε ξανά το email σας

Ενοικίαση αυτοκινήτου Avis

Βρείτε σπουδαίες τιμές με την Avis, δείτε αξιολογήσεις πελατών - και κάντε κράτηση διαδικτυακά, γρήγορα και εύκολα

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Choose your pickup location

Παράδοση

Choose your drop off location
Κυρ 16 Δεκ 2018
Επιλέξτε ημερομηνία παραλαβής
Τετ 19 Δεκ 2018
Επιλέξτε ημερομηνία παράδοσης
Ηλικία Οδηγού μεταξύ 30-65;
Form submission
  • Χωρίς χρέωση για χρήση πιστωτικής κάρτας
  • Δίχως χρεώσεις για αλλαγές κράτησης
  • Εγγύηση χαμηλότερης τιμής

Αξιολογήσεις:100,000+

7.84295

Γιατί να χρησιμοποιήσω τον / την Avis;

  • Η παράδοση του αυτοκινήτου της Avis είναι σχετικά γρήγορη και εύκολη
  • Κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε για να σας εξασφαλίσουμε τις καλύτερες τιμές ης αγοράς - κλείστε μαζί μας τώρα και διασφαλίστε την καλύτερη τιμή ενοικίασης με Avis, εγγυημένα.
  • Κάντε κράτηση με την Avis μέσω της Rentalcars.com και μπορείτε να κάνετε δωρεάν αλλαγές.

Αξιολογήσεις για Avis

Σχόλια

  • Πως κρίνεται την ενοικίαση σε σχέση με τα χρήματα που καταβάλατε

    7,1
  • Εξυπηρετικότητα του προσωπικού στο γκισέ

    7,8
  • Τον χρόνο που μεσολάβησε για να παραλάβετε το όχημα;

    7,8
  • Τον χρόνο που χρειάστηκε για να επιστρέψετε το όχημα;

    9,1
  • Την καθαριότητα του οχήματος;

    7,9
  • Τη γενική κατάσταση του οχήματος;

    7,8
  • Την ευκολία να βρείτε την Avis ή τον αντιπρόσωπο της;

    7,8

Δημοφιλείς προορισμοί

Αξιολογήσεις της Avis

Πραγματικά σχόλια πελατών

Μάθετε τι πιστεύουν άλλοι πελάτες - ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε αν η Avis είναι η σωστή εταιρεία για σας.

Ανώνυμος Aqaba Αεροδρόμιο 17 Νοεμβρίου 2018
η κακη κατασταση στα φωτα του αυτοκινητου το βραδυ τα μεγαλα φωτα πιο λιγο απο τα κοντα!!!! πολυ δυσκολη η οδηγηση
7,0
Ανώνυμος Μύκονος Αεροδρόμιο 7 Οκτωβρίου 2018
Ηταν μέσα στο αεροδρομιο και απο νωρις ανοιχτα. Το αυτοκίνητο δεν ήταν αυτο που περιμενα. Βρωμικο και χωρις τα βασικα.
6,8
Ανώνυμος Χανιά Αεροδρόμιο 9 Σεπτεμβρίου 2018
Μας δώσανε καλύτερο αυτοκίνητο σε σχέση με αυτό που αναμέναμε Ήταν λίγο βρώμικα τα καθίσματα λόγω κακής χρήσης απο προηγούμενους ενοικιαστές. Κατα τα αλλα ήταν υπέροχο
7,8
Ανώνυμος Florence - Via Borgognissanti 12 Αυγούστου 2018
Καλο αυτοκινητο μας εξυπηρετησε και η τιμη του ικανοποιητικη Πολυ μεγαλη αναμονη για να παραλαβεις το αυτοκινητο.
6,0
Ανώνυμος Nice Airport Terminal 1 23 Ιουλίου 2018
Η εξυπηρέτηση από το προσωπικό της rentalcars όταν επικοινώνησα. Η συμφωνία ήταν η παραλαβή να γίνει από το τερματικό σταθμό 1 πράγμα το οποίο δεν συνέβη διότι το γραφείο της avis είναι κλειστό και εξυπηρετεί μόνο στον σταθμό 2. Αν το γνώριζα θα επέλεγα μια από τις εταιρείες που εξυπηρετούν στον σταθμό 1 για να αποφύγω την ταλαιπωρία.
6,4
Ανώνυμος Μπέργκαμο Αεροδρόμιο 18 Ιουλίου 2018
Procedure and guidance of your website and service. 1. documents on return of vehicle where not translated in English and I am not aware what I was charged or not even though I requested them in writing by email. 2. delivery procedure was inadequate without explanations what I was signing and especially regarding a small scratch on the wheels for which we filed insurance claim through your website
7,0
Kostas San Jose Αεροδρόμιο 2 Απριλίου 2018
Everything was fine The car charger in the central console was not working
9,0
Ανώνυμος Καβάλα Αεροδρόμιο 15 Μαρτίου 2018
Η εξυπηρέτηση του προσωπικού ήταν άψογη. Το αυτοκίνητο ήταν σε καλή κατάσταση. Το αυτοκίνητο που έκλεισα στο site ήταν diesel. Παρέλαβα αυτοκίνητο με καύσιμο βενζίνη. Ο δείκτης βενζίνης ήταν στο μισό. Σαν αποτέλεσμα επέστρεψα περισσότερη βενζίνη από όση παρέλαβα.
9,0
christos Αθήνα Αεροδρόμιο 15 Φεβρουαρίου 2018
ΠΟΛΗ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ. ΑΨΟΓΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
7,8
Alexander Κέρκυρα Αεροδρόμιο 13 Ιανουαρίου 2018
Ναι όλα καλά Τίποτε. Όλα καλά
7,0
EFSTRATIOS Αθήνα Αεροδρόμιο 5 Δεκεμβρίου 2017
όλα καλα το μονο που με ενοχλεισε είναι ότι ενώ γεμισα το ρεζερβουάρ ο δικτης βενζίνης ηταν στη μεση
9,6
Ανώνυμος Dusseldorf Αεροδρόμιο 3 Σεπτεμβρίου 2017
Το αυτοκίνητο Η αδιαφορία κάποιου υπαλλήλου στην υποδοχή (όχι αυτός που με εξυπηρέτησε τελικά) & η υπερβολική καθυστέρηση να εξυπηρετηθώ στην παραλαβή
7,2
DIMITRIOS Belgrade Αεροδρόμιο 31 Μαρτίου 2017
Friendly and helpful everyone ready to answer on all questions. Nothing serious.
8,8
IOANNIS Στουτγάρδη Αεροδρόμιο 25 Οκτωβρίου 2016
Very good car in excellent condition.
8,6
Ανώνυμος Μπέργκαμο Αεροδρόμιο 25 Ιουλίου 2016
everithing the price it is very expencive for this car
9,4
FOTIOS Μπέργκαμο Αεροδρόμιο 28 Ιουνίου 2016
Everything was perfect
8,8
Vasileios Αθήνα - Λεωφόρος Συγγρού 7 Δεκεμβρίου 2015
The car was brand new
9,8
thanasis Αθήνα Αεροδρόμιο 8 Σεπτεμβρίου 2014
Very friendly and supportive staff, car in excellent condition. In general very good experience with AVIS. I was expecting a loyalty program to be in place (points redemption etc)
9,3
Karl Θεσσαλονίκη Κέντρο 23 Ιουνίου 2014
Sehr freundliche Mitarbeiter. Wunsch KFZ war nicht bereit aber entsprechende Alternative die ich an Ort auswählen konnte.
9,6
Charalambos Lyon Αεροδρόμιο 2 Ιουνίου 2014
very good car, clean, new, excellent condition. A bus took us directly to the Avis Office (2 minutes) and we had the car in 5 minutes. I booked a BMW X1, AVIS told me that for the amount they could not give me this car because it was another category. Anyway we had a Volvo V60, great car.
9,3
Προηγούμενος Επόμενη