Se vores lejebetingelser

Rentalcars.com er et handelsnavn for TravelJigsaw Limited, som er et aktieselskab registreret i England og Wales (Nummer: 05179829), hvis registrerede adresse er: 100 New Bridge Street, London, EC4V 6JA. Disse vilkår og betingelser, sammen med vores hjemmeside vilkår og booking sikkerhedspolitik udgør vores aftale med dig, lejer, for de ydelser, vi leverer i at arrangere levering af biludlejning. Tilsammen er disse nævnt som vores vilkår. Disse vilkår gælder for alle kontrakter om levering af vores services til udelukkelse af alle andre vilkår og betingelser. Ingen adfærd Rentalcars.com skal anses som accept af andre vilkår. Accept af tjenester eller underskrift på en aftale skal anses som afgørende bevis for din accept af disse vilkår. Rentalcars.com kan ændre vilkårene fra tid til anden, og du, lejer, rådes til at tjekke hjemmesiden for at se eventuelle ændringer i de vilkår, som gælder for dig. Din leje af køretøjer er underlagt de vilkår og betingelser for leje af køretøjer pålagt af det lokale biludlejningsfirma og til de tilsvarende love i landet og/eller stat som udlejningen finder sted i. Individuelle begrænsninger kan også gælde for din bil leje.

Du vil blive forsynet med et køretøj, enten direkte fra os eller fra os som agent, afhængig af vores samarbejde med udlejer.

Produkterne som bliver tilbudt på denne hjemmeside er kun gyldige for personer bosat i Danmark. Disse vilkår gælder for enhver reservation foretaget over internettet, så vær sikker på at du kender indholdet af betingelserne. Både vores og udlejers betingelser har undtagelser og ansvarsbegrænsninger.

Når du foretager en reservation på vores website, er det nødvendigt du acceptere vores lejebetingelser. Hvis du ikke kan acceptere alle betingelserne i lejeaftalen skal du ikke foretage en reservation. Når du bekræfter at du ønsker at foretage en reservation på hjemmesiden, er det vigtigt du har læst, forstået og accepteret de relevante betingelser.

Bekræftelse af din booking og betaling
I de fleste tilfælde bekræfter vi din booking med det samme. Nogle gange er vi dog nødt til at vente på at biludlejningsfirmaet bekræfter at bilen er ledig. Vi fortæller dig det med det samme og blokerer midlertidigt beløbet på dit betalingskort. Så snart firmaet bekræfter at bilen er ledig giver vi dig besked og trækker betalingen fra dit kort.

Indtil din bil er er bekræftet kan du "annullere" betalingen når som helst. Klik på "Håndter booking" øverst på vores website, skriv din e-mailadresse og referencenummer, og klik på "Afbestil booking". Så fjerner vi blokeringen fra beløbet på dit kort.

Det er meget sjældent at firmaet ikke bekræfter at en bil er ledig. Hvis det sker, giver vi dig besked og fjerner blokeringen fra beløbet på dit kort.

Når du booker en bil eller et andet produkt på vores website, sender vi dig en e-mail indenfor 48 timer (og mindst 24 timer inden afhentningstidspunktet) for at bekræfte om bilen er ledig. Derefter sender vi dig en bookingbekræftelse.

Der foreligger ingen kontrakt før vi har bekræftet din booking og trukket betalingen. Selv hvis en anden betaler, gælder kontrakten for den person der har booket, og vi sender alle oplysninger og beskeder til den adresse vedkommende angiver. For at undgå tvivlsspørgsmål skal intet angivet i disse vilkår give nogen tredjepart ret til fordele eller rettigheder i henhold til kontraktlovgivningen (tredjemands rettigheder) af 1999 (Contracts (Rights of Third Parties) Act 1999).

Vigtig information
Den fremsendte Voucheren skal fremvises til udlejningsfirmaet når bilen bliver afhentet. Rentalcars.com kan ikke holdes til ansvar hvis lejer bliver afvist fordi der ikke kunne fremvise en Voucher.
Rentalcars.com kan ikke holdes til ansvar for ekstra udgifter som er blevet underskrevet og accpeteret lokalt.
Rentalcars.com kan ikke holdes til ansvar personer som kører påvirket af alkohol/stoffer, skader påført med vilje, kørsel uden agtpågivenhed/ansvarsløs kørsel eller kørsel off-road. Du, lejer vil tage fuldt ansvarfor anklager som disse. Denne liste omfatter men er ikke begrænset til ovenstående eksempler.

Hvad er inkluderet/ikke inkluderet i prisen?
Læs venligst de specifikke betingelser for din billeje.
I Canada er det muligt at rejse med ubegrænset kilometer indenfor de provinser/stater som ligger op af den stat man har afhentet bilen i.
Der kan være undtagelser, tjek venligst med vores reservationscenter.

Skadesdækning (CDW)
Skadesdækning (CDW) reducerer de fulde omkostningerne for lejeren ved en ulykke, til et selvrisikobeløb (hvor det er relevant) medmindre lejeren bevidst har forårsaget skaden; har indtaget alkohol eller euforiserende stoffer; eller har misbrugt firmaets tillid, ved feks. at selv leje bilen videre eller køre med den på ikke godkendte veje eller steder. Skadesdækningen dækker for skade på bilen eller dele/parter. Som oftest er forrude, glas, dæk, undervogn, erstatnings låse og nøgler samt bugserings afgifter ikke dækket af forsikringen. Andre tilfælde kan gælde og der kan være variationer i betingelserne alt efter udlejer, så vi anbefaler at du tjekker med det lokalt udlejningsselskab ved afhentning af bilen.

Tyveriforsikring (TW)
Tyveriforsikring reducerer lejers ansvar i tilfælde at tyvere, skade opstået i forbindelse med tyveri eller forsøg på tyveri af køretøjet. Forsømmelse i forbindelse med tyveri af køretøjet kan medføre, at udlejningsfirmaet, vil kræver det fulde beløb for køretøjet.

VIGTIGT
Husk at tjekke informationen om forsikringen i din kontrakt med biludlejningsfirmaet omhyggeligt. Det er ikke usædvanligt at forsikringen kun dækker dig og ikke familiemedlemmer eller venner som rejser med dig i bilen. Det vil som oftes være muligt at tilkøbe ekstra forsikringer direkte fra biludlejningsfirmaet, det er også muligt at du allerede har det inkluderet i din rejseforsikring. Rentalcars.com anbefaler at du, lejer, tjekker op på de forsikringer du har og hvad der er inkluderet i den leje og hvis det er nødvendigt sørge for at have en forsikringer der dækker dem der rejser med i køretøjet.

Personlig ulykkes forsikring (PAI)
Denne type forsikring kan være inkluderet i din rejseforsikring (husk at tjekke før du rejser) Hvis du har brug for denne type forsikring (PAI) kan den som oftes tilkøbes når du afhenter dit køretøj.

Rentalcars.com beskyttelses produkter
Når du ankommer til udlejerns kontor, vil udlejeren kræve at du efterlader et sikkerheds depositum i tilfælde af, at der forkommer skade på bilen under dit leje. Så længe du tilkøbte et af vores beskyttelses produkter imod selvrisikoen før dit leje påbegyndte, vil vi fjerne din selvrisiko (og refunder dig) alle beløber some er trukket fra dit depositum/selvrisiko, underlagt de vilkår der beskrives her.
Vores Fuld Beskyttelse og Top-up Beskyttelse produkter bliver tilbudt til kunder der laver nye bookinger. Produkterne vil dække beløber opkravet for skade på udlejningsbilens udvendige eller mekaniske komponenter, herunder karrosseri, tag, undervogn, forrude, vinduer, spejle, fælge, dæk, hjulkapsler, motor, kobling, batteri og låse.
Desuden vil de dække:

 • reperationsomkosninger (for biludlejningsfirmaets tab af indtægter, i mens bilen bliver repareret og ikke kan lejes ud)
 • vejhjælp afgifter som følge af sammenbrud eller ulykke
 • afgifter direkte relateret til at låse dig ude af bilen eller miste nøglerne
 • ethvert beløb som udlejeren vil påkræve i forbindelse med bilens tyveri forsikring
 • udlejnings firmaets administrationsgebyrer forbundet med nogen af de ovennævnte punkter.
Bemærk: Top-up beskyttelse bliver tilbudt til kunder som lejer en bil med ingen selvrisiko på skadesdækning (CDW).
Vores beskyttelses produkter vil ikke dække:
 • rengøring afgifter
 • skader på bilens interiør, medmindre forårsaget af en ulykke
 • beskadigelse/tab af barnesæder GPS-enheder eller andre "ekstra udstyr"
 • gebyrer for reparationer eller andre ydelser ikke godkendt af udlejningfirmaet
 • omkostninger under omstændigheder, der bryder vilkårene i lejeaftalen (f.eks skødesløse, farlige eller uagtsom kørsel, tankning fejl, eller kørsel under påvirkning af narkotika eller alkohol).
Vores standarts selvrisikos garanti og Skade Beskyttelse tilbydes ikke længer til kunder som foretager nye bookinger, men vi vil modtage krav fra folk, der allerede har købt denne beskyttelse. Produkterne vil kun dække skader på dele dækket af CDW (som beskrevet af udlejningfirmaet ved afhentning).

 

RentalCover Fuld dækning
Hvis du køber Fuld dækning, sender RentalCover.com en e-mail til dig med police-dokumentet Du bedes kontakte RentalCover.com direkte hvis du ønsker at få sendt e-mailen igen eller få den per post i udprintet form.

Log et krav på et af Rentalcars.coms beskyttelses produkter
For at foretage et krav på et af vores beskyttelses produkter, skal du kontakte vores kundeservice afdeling indenfor 28 dage efter bilen er blevet afleveret. Du vil skulle bruge:

 • Bilens tjek ud og tjek ind dokumenter, som tydeligt viser den/de nye skader som biludlejeren har opkrævet betaling for.
 • Bevis på reparationsomkostninger fra biludlejeren.
 • Bevis på at biludlejeren har trukket beløbet fra dit betalingskort.
 • En udfyldt ulykkes rapport fra biludlejeren.
 • En politi rapport, hvis politiet blev tilkaldt.

Vores mål er at refunderet indenfor 7 dage efter alle de ovennævnte dokumenter er blevet modtaget.

I tilfælde, hvor en tredjepart har været involveret i ulykken, kræver vi bekræftelse fra biludlejeren at ansvaret for ulykken er blevet bestemt (og eventuelle retssager afgjort), før vi kan behandle din sag.

Alle refunderinger for skader vil blive refunderet til det betalingskort som blev brugt til at betale for Rentalcars.coms beskyttelses produkt (og ikke det kort som blev brugt til at betale for skaden ved biludlejeren).

Depositum og brændstof
De fleste biludlejningsfirmaer kræver et sikkerhedsdepositum til at dække benzin, selvrisiko og andre omkostninger i forbindelse med lejen. Et gyldigt kreditkort vil være et krav, (check med reservationscenter, der er visse undtagelser). Kreditkortet skal være i hovedførerens navn. Når bilen bliver afleveret i samme stand som den blev modtaget og i henhold til benzin politikken, vil dette sikkerheddepositum blive refunderet. Vær opmærksom på at nogen biludlejningsfimaer har en fuld til tom benzin politik, som betyder at du, lejer, skal betale lokalt for den første tank benzin og aflevere bilen med tom tank, i disse tilfælde vil der ikke blive refundere penge for ubrugt benzin.

Gebyr for sen afhentning
I de fleste lufthavne vil udlejer vente på forsinkede fly og biler kan udleveres uden for normal åbningstid. Der vil dog skulle betales et gebyr for denne service, dette skal betales direkte til udlejer. Det er påkrævet at der er et korrekt ankomst flynummer i din booking. Når vi har modtaget besked om dit afhentningstidspunkt/flytid vil vi give besked om gebyrets størrelse. I tilfælde at dit fly skulle være forsinket og dette betyder at afhentningen af bilen falder udenfor normal arbejdstid, vil ekstra gebyret skulle betales lokalt, hvis udlejer har mulighed for at vente. Hvis du på forhånd ved at bilen skal afhentes udenfor åbningstiden, skal du informere os om dette. Rentalcars.com kan ikke holdes til ansvar hvis der ikke er mulighed for afhentning udenfor normale arbejdstider og vi råder vores kunder til at tegne selvstændig rejse forsikring.

Aldersbegrænsninger
De fleste steder er mimimumsalderen for at leje bil 21 år. På de fleste destinationer vil der være et ung fører gebyr, som skal betales lokalt, for førere under 25 år eller førere over 65 år. Hvis den korrekte alder er blevet oplyst under booking processen, vil vi informere om eventuelle ekstra gebyrer. Husk at tjekke og læse betingelserne for mimimum og maksimum aldersrestriktioner. Der kan også være udvidet minimumsalder på store bil grupper på udvalgte steder. Tjek venligst med vores reservations center hvis du har nogen spørgsmål vedrørende dette.

Ekstra førere
Der skal betales lokalt for at få ekstra førere på bilen (medmindre andet er speciferet på Voucheren/i betingelserne). Tjek venligst med vores reservations center.

Lejeperiode/daglig rate beregning
Lejeperioder er beregnet på en 24 timer basis. Efter afhentning af bilen vil forlængelse af lejeperioden eller for sen aflevering skulle betales direkte til udlejningsfirmaet og vil blive beregnet ud fra udlejningsfirmaets daglige tarif (denne kan være betydelig højere).

For tidlig aflevering/forlængelse af billejen
Varigheden af din billeje starter og slutter i henhold til start- og slutdato og tidpunkt som er vist på din Voucher. Prisen som bliver bekræftet når du booker er baseret på 24 timers enheder. Hvis du, lejer, ønsker at forlænge din leje efter du har afhentet dit køretøj eller ønsker at aflevere senere end det tidspunkt der er vist på din Voucher, vil kontrakten for dette altid være med den lokalt udlejer og der vil skulle betales for dette direkte til udlejer. Der vil skulle betales den lokalte daglige rate, denne kan være højere end raten betalt til os ved reservation af bilen. Rentalcars.com kan ikke refundere for ubrugte dage hvis bilen bliver afleveret tidligere end aftalt.

Envejsleje
Envejslejer skal bekræftes på forhånd ved reservation af bilen. Der vil som oftes skulle betales en envejsgebyr lokalt til udlejer. Vi vil informere om cirka beløbet for envejsgebyret under bookingprocessen eller efter vi har modtaget din resevation og har modtaget bekræftelse og information tilbage fra udlejer.

Børnesæder og specielle ønsker
Børnesæder, tag-baggage-bærer, (ikke muligt på alle biler) og andet ekstra udstyr er tilgængeligt ved forespørgsel de fleste steder, selvom de ikke kan garanteres. Børnesæder og andet ekstra udstyr skal betales lokalt til udlejer ved afhentning af bilen. Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende dette kan du kontakte vores reservationscenter.

Afhentning og levering
Udlejeren kan opkræve ekstra gebyr for afhentning af bilen efter lukketid, selv hvis dette er p.g.a. en flyforsinkelse. På udvalgte steder kan man få leveret og hentet bilen til og fra sit hotel, men der vil skulle betales ekstragebyr for denne service. Der skal informeres om hvilket tidspunkt man ønsker bilen leveret og hvilken adresse bilen skal leveres til når man foretager reservationen. Der kan ikke leveres til private adresser.

Kørsel over grænser
Der kan være restriktioner hvis man skal krydse lande/statsgrænser, der skal derfor informeres om dette til vore reservationsafdelning ved reservationstidspunktet. Der kan i nogle tilfælde være krav om ekstra dokumentation og der kan være yderlige gebyrer som skal betales lokalt. Der kan også være restriktioner i Australien og andre afsides områder. Alt dette kan du tjekke på reservations centeret.

Ændringer/tilføjelser til reservation lavet af kunden
Der vil ikke være noget gebyr for at ændre din booking før afhentningstidspunktet. Dette ekskluderer dog eventuelle prisændringer som er opstået på grund af ændringer til bookingen, som f.eks ændring af lejens længe eller biltype. Ændringer af hovedførens navn eller afhentningssted kan medføre at bookingen skal afbestilles og genbookes. Hvis dette er nødvendigt vil vi informere om dette når vi bliver kontaktet vedrørende ændringen. Betingelserne kan variere fra udlejer til udlejer og der vil altid være informeret om dette i betingelserne som kan læses under booking processen.

Hvis vi laver ændringer i din booking
Det vil i sjældne tilfælde være nødvendigt for os eller udlejer at lave ændringer i din reservation inden afhentningstidspunktet (efter den er blevet accepteret). I sådanne tilfælde vil vi gøre alt hvad vi kan for at informere dig så hurtigt som muligt og indenfor rimlig tid før afhentningstidspunktet. Hvis du, lejer, ikke kan acceptere disse ændringer, vil du blive tilbudt en refundering istedet. Hvis dette er tilfældet er vi ikke længere ansvarlig for eventuelle direkte eller indirekte tab du måtte have som et resultat af disse ændringer.

Dokumentation
Voucheren vil normaltvis blive emailet indenfor 48 timer efter bestilling hvis alle ankomstoplysninger er blevet oplyst; d.v.s. Flynummer, ankomsttidspunkt eller lokal adresse eller telefonnummer. Vær opmærksom på at det nogen gangekan tage længere tid at bekræfte køretøjer som er på ”forespørgsel”, hvis det er tilfældet vil vi give dig besked. Rentalcars.com kan ikke holdes til ansvar for lejer som skal betales lokalt eller bliver afvist, på grund af at der ikke kan fremvises en Voucher. eller hvis kunden ikke kan fremvise den rigtige dokumentation ved afhentning af bilen. Husk at medbringe gyldigt kørekort og pas. Check med vores reservations center om der kræves andre for dokumentation.

Kørekort
Førere skal kunne fremvise et gyldigt dansk kørekort som er mindst et år gammelt (2 år udvalgte steder, check dette hos reservations afdeling). Førere som ikke kan fremvise et dansk kørekort skal kontakte vores reservationscenter. Rejser man udenfor Europa skal man kunne fremvise et internationalt kørekort. Alle førere af bilen skal altid være i besiddelse af deres kørekort så de kan fremvises til lokale myndigheder, hvis det skulle være nødvendigt. Dokumenter er lejerens ansvar, vi refunderer ikke i tilfælde af at lejeren ikke kan fremvise gyldigt kørekort, pas eller andre nødvendige dokumenter. Vær venligst opmærksom på at hvis et internationalt kørekort er påkrævet, skal man samtidig kunne fremvise det originale kørekort. Et internationalt kørekort er ikke nok i sig selv.

UK Kørekort Opdatering: Fra den 8. juni 2015, vil du muligvis skulle bruge nogle nye dokumenter for at kunne afhente din bil. Få mere information her.

Bilstørrelser og typer
Alle biler er forsikret for et maksimum antal passagerer. Rentalcars.com er ikke ansvarlig hvis bilen ikke er passende i størrelse for antal passagere og bagage. For at finde ud af hvor man passagere der er plads til i bilen, henviser vi til vores hjemmeside eller du kan kontakte vores reservationscenter. Rentalcars.com er ikke ansvarlig hvis lejer bliver afvist ved afhentning grundet antallet af passagere er for stort til biltypen.

Rentalcars.com kan ikke garantere specifikke modeller eller mærker. Den model der er vist på hjemmesiden og Voucheren er kun vist som et eksempel på en bil i den valgte gruppe og kan godt blive ændret til en anden tilsvarende model eller et opgraderet køretøj.

Udlevering af bilen
Biludlejningsfirmaet har ret til at nægte udlevering af bilen til kunder som antages uegnet eller ikke kvalificeret til til at køre, eller som ikke er i besiddelse af de korrekte og nødvendige dokumenter. Rentalcars.com er i sådanne tilfælde ikke ansvarlig for kundens videre rejse, ej heller for nogen refundering, kompensation eller dækning af andre udgifter.

Klager
Hvis du på nogen måde er utilfreds med bilens standard ved afhentning skal du straks reportere dette til bilfirmaet. Det kan skabe problemer for Rentalcars.com at kunne bevise bilens standard/tilstand hvis det ikke straks bliver reporteret til bilfirmaet. Hvis du på nogen måde er utilfreds eller har yderlige spørgsmål vedrørende en overstået leje, skal du kontakte vores kundeserviceafdeling indenfor 3 måneder efter hjemkomst. Vi ved, at det sker, at du ikke er helt tilfreds med den måde din klage er blevet håndteret på. Så hvis du ikke er glad for den måde, vi har håndteret din klage, kan du henvise din klage til en uafhængig klageinstans; Small Claims Mediation (UK) Limited (http://www.small-claims-mediation.co.uk/) er akkrediteret af det civile mæglingsråd og opført på Storbritanniens justitsministeriums online-bibliotek over mæglere. Da det er vores mål at løse alle konflikter internt, er vi ikke forpligtiget til at følge en sådan klageinstans procedure. Du kan også bruge Europa-Kommissionens online platform til at løse dit stridspunkt. Den kan du finde her http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Mekaniske problemer / Uheld
I tilfælde af motorproblemer eller bilen er brudt sammen skal du straks kontakte biludlejningsfirmaet. Biludlejningsfirmaet skal autorisere alle reparationer eller erstatning af en bil som er brudt sammen. Hvis du, lejer, bliver involveret i en ulykke så SKAL du kontakte biludlejningsfirmaet og politiet. Bliver du bedt om at udfylde dokumentation så sørg for at få en kopi af alle dokumenter. Disse kan blive nødvendige hvis du, lejer, ønsker at lave et forsikringskrav.

Rentalcars.com fungere som en agent for biludlejningsfirmaerne og din leje vil være underlagt betingelserne fra den lokale udlejer, samt lovene i det land/stat du lejer bilen i. Du, lejer, vil derfor både underlagt Rentalcars.com og udlejers betingelser. Rentalcars.com påtager sig intet ansvar for og er ikke ansvarlig for eventuelle tab, skader, ændringer, forsinkelser eller ændringer som følge af borgerkrig, arbejdskonflikter, herunder problemer med flyvekontrollen, terrorvirksomhed, natur- og atomkatastrofer, brand eller ekstreme vejrforhold, uundgåelige tekniske problemer med transport, lukning eller overbelastning af lufthavne og havne, aflysning af rutefly og eller hvis flyselskabet går konkurs.

Kontraktvilkår med Rentalcars.com
Hvordan du end vælger at foretage din reservation, er det vigtigt at du forstår hvordan og hvornår en kontrakt er formet. Det tekniske krav for at kunne forme en kontrakt er følgende:

Når vi kommer med tilbud over telefonen eller på vores website invitere vi dig til at købe vores produkt og tage fordel af vores tilbud, men du har ikke købt noget før du har sagt ja til at reservere, eller ved at trykke på ”Book Nu”.

Du, lejer, har lavet et tilbud om at købe servicen når du har godtaget tilbudet over telefonen eller trykket ”Book Nu” på vores website. Rentalcars.com vil acceptere dette tilbud når vi har modtaget fuld betaling og tilsendt Voucheren til dig. Når dette er gjort er der blevet skabt en bindende kontrakt om produktet mellem dig og Rentalcars.com.

Rentalcars.com er ansvarlig for tab du, lejer, direkte pådrages fordi Rentalcars.com bryder kontrakten, hvis tabene er en forudsigelig konsekvens heraf. Tab er forudsigelige, hvis de kunne være forudsagt af både dig og Rentalcars.com på det tidspunkt vores aftale er dannet.. Rentalcars.com er ikke ansvarlig for indirekte tab der sker som en sideeffekt af hovedtabet eller skade, som ikke kunne forudses af dig, lejer, eller Rentalcars.com. Rentalcars.com eller heller ikke ansvarlig for, og ikke begrænset til, tab af fortjeneste eller tab af muligheder, tab af goodwill eller indirekte tab, skader eller omkostninger

Rentalcars.com er ikke ansvarlige for eller på vegne af biludlejningsfirmaer for manglende opfyldelse eller forsinkelse i at levere sine forpligtelser i henhold til eller i henhold til denne reservation, Voucher, reservation, udlejning eller vilkår og betingelser, hvis og i tilfælde af ydelsen er forsinket, hindres eller forhindret af force majeure, hvilket skal forståes som en ekstraordinær situation, som parterne ikke har kontrol over. I tilfælde af, at force majeure fortsætter i mere end 14 dage i træk, kan Rentalcars.com opsige og anullere denne booking, reservation eller leje ved at give 14 dages varsel til din, lejers, originale faktureringsadresse og refundere alle beløb betalt før force majeure indtraf.

Rentalcars.com har ret til at afbestille eller annullere en booking med kort eller uden varsel i specielle tilfælde, som f.eks at et udlejningsfirma går konkurs. I sådanne tilfælde vil Rentalcars.com gøre sit bedste for at arrangere levering af et alternativt køretøj, men i perioder med høj efterspørgsel er dette ikke altid muligt. Hvor en kunde har lavet en forudbetalt booking som er betalt fuldt ud og Rentalcars.com informere kunden udenfor 48 timer før afhentningstidspunktet, vil kunden modtage en full refundering. I den usandsynlige situation, at Rentalcars.com giver en fuldt forudbetalt kunde meddelelse om annullering indenfor 48 timer af afhentningstidspunktet, vil Rentalcars.com tilbyde en fuld refundering og dække forudseelige udgifter som kunden måtte have grundet Rentalcars.com brud på kontrakten. Hvor kunden har lavet en depositum reservation og Rentalcars.com informere kunden udenfor 7 dage før afhentningstidspunktet, vil kunden modtage en fuld refundering. Hvor Rentalcars.com har lavet en depositum bestilling og Rentalcars.com informere om afbestilling indenfor 7 dage før afhentningstidspunktet, vil kunden modtage en fuld refundering, samt dække forudseelige omkostinger som kunden måtte have grundet Rentalcars.com burd på kontrakten.

Kundebedømmelser
Gennemførte bedømmelser kan uploades til vores hjemmeside med det ene formål at informere andre kunder om dit synspunkt om service og kvalitet af biludlejningsfirmaet, og kan bruges delvist eller sin helhed af Rentalcars.com på vores hjemmeside, sociale medieplatforme, nyhedsbreve, specielle kampagner, mobil applikationer eller andre kanaler, der ejes, anvendes eller kontrolleres af Rentalcars.com. Rentalcars.com forbeholder sig retten til at justere, afvise eller fjerne anmeldelser på vores eget skøn.

Anmeldelser er personlige meninger fra Rentalcars.com kunder som udfyldte et spørgeskema efter afslutningen af deres leje. Disse udtalelser repræsenterer ikke nødvendigvis Rentalcars.coms synspunkt.

I det omfang det er tilladt, er disse vilkår og betingelser underlagt engelsk lovgivning i henhold til ikke-eksklusiv jurisdiktion for domstolene i England.

Beskyttelse i henhold til direktivet om pakkerejser

Hvis du bestiller yderligere rejseydelser til din rejse eller ferie via et link på vores bekræftelsesside, er du IKKE omfattet af rettighederne gældende for pakkerejser efter direktiv (EU) 2015/2302.

TravelJigsaw Limited er derfor ikke ansvarlig for korrekt levering af disse yderligere rejseydelser. Ret henvendelse til den relevante tjenesteudbyder i tilfælde af problemer.

Hvis du bestiller yderligere rejseydelser via et link senest 24 timer efter modtagelse af bookingbekræftelsen fra TravelJigsaw Limited, og disse rejseydelser udgør mindst 25% af den samlede værdi af begge bookinger, vil disse rejseydelser dog blive en del af et sammensat rejsearrangement. I så fald har TravelJigsaw Limited som krævet af EU-retten oprettet beskyttelse til at refundere dine betalinger til TravelJigsaw Limited for ydelser der ikke leveres som følge af TravelJigsaw Limiteds insolvens. Bemærk at dette ikke sikrer refusion i tilfælde af den relevante tjenesteyders insolvens.
TravelJigsaw Limited har oprettet beskyttelse mod insolvens hos Travel & General Insurance Services Limited (t&g) med registreringsnummer 02527363 og underskrevet af Hiscox Insurance Company Limited (Hiscox) med registreringsnummer 00070234. t&g og Hiscox er autoriseret og reguleret af Financial Conduct Authority og Prudential Regulation Authority (nummer 113849).

Rejsende kan henvende sig til denne enhed eller, hvor det er relevant, den kompetente myndigheds klageafdeling på 01702 811397 (en kopi af policen kan udleveres ved forespørgsel fra forsikringstageren) hvis tjenesterne benægtes på grund af TravelJigsaw Limiteds insolvens.
Bemærk: Denne beskyttelse mod insolvens dækker ikke aftaler med andre parter end TravelJigsaw Limited der kan udføres uanset insolvens hos TravelJigsaw Limited.
Direktiv (EU) 2015/2302 som gennemført i national ret http://www.legislation.gov.uk/ukdsi/2018/9780111168479/data.html.