Se vores lejebetingelser

Rentalcars.com er et handelsnavn tilhørende Booking.com Transport Limited, som er et aktieselskab med registrering i England og Wales (nummer: 05179829) med adresse på: 100 New Bridge Street, London, EC4V 6JA, England. Disse vilkår og betingelser udgør sammen med vores erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger samt vores erklæring om cookies vores aftale med dig i forhold til de tjenester, som vi yder i forbindelse med at arrangere billeje til dig. For at undgå tvivlstilfælde henviser "du" eller "dig" til den primære fører, den person, der betaler for billejen, og/eller den person, der foretager bookingen. Bemærk, at selvom "du" eller "dig" kan henvise til mere end én person, indgår vi kontrakt med alle parter, men vi er kun i kontakt med den primære fører med hensyn til en bekræftet booking. Tilsammen kaldes de "vores vilkår". Disse vilkår gælder for alle kontrakter om levering af vores tjenester med udelukkelse af alle andre vilkår og betingelser. Intet i Rentalcars.coms handlemåde skal betragtes som en accept af nogen andre vilkår. En accept af tjenesterne eller en underskrift på en aftale skal betragtes som et endegyldigt bevis på, at du accepterer disse vilkår. Vi kan fra tid til anden ændre vilkårene, og du opfordres til at besøge websitet for at se eventuelle ændringer i vilkårene, som gælder for dig. Din billeje er underlagt de vilkår og betingelser for billeje, som biludlejningsfirmaet har pålagt, samt de tilsvarende love i det land og/eller den stat, hvor billejen finder sted. Der kan også gælde individuelle begrænsninger for din billeje.

Du får udleveret en bil af os – enten direkte eller som agent. Den egenskab, som vi handler i, afhænger af vores forhold til biludlejningsfirmaet.

Disse vilkår gælder for alle bookinger, som du foretager hos os eller gennem dette website, så du skal sikre dig, at du kender til indholdet i vilkårene. Både vores vilkår og vilkårene fra de biludlejningsfirmaer, som vi samarbejder med, indeholder visse undtagelser og ansvarsbegrænsninger.

Din booking på dette website er betinget af, at du accepterer vores vilkår. Hvis du er uenig i nogen del af dem, må du ikke gå videre med din booking. Ved at bekræfte, at du ønsker at booke en bil gennem dette website, tilkendegiver du, at du har læst, forstået og accepterer vores vilkår. Hvis der er noget i vilkårene, som du ikke forstår fuldt ud, eller hvis du har spørgsmål om billeje eller andre produkter, er du velkommen til at kontakte os.

Bekræftelse af din booking og betaling
I de fleste tilfælde bekræfter vi din booking med det samme ved hjælp af den e-mailadresse, som du har angivet under bookingen. Til tider er vi nødt til at vente på, at biludlejningsfirmaet bekræfter, at bilen er tilgængelig. Vi gør dig med det samme opmærksom på dette, hvis dette er tilfældet, og vi reserverer midlertidigt pengene på dit betalingskort. Så snart biludlejningsfirmaet bekræfter din bil, giver vi dig besked og trækker pengene fra dit kort.

Inden din bil er blevet bekræftet, kan du til enhver tid annullere betalingen. Du skal blot trykke på "Håndter booking" øverst på siden, indtaste den e-mailadresse, som blev angivet ved bookingen, samt reservationsnummeret, og så trykke på "Annuller booking". Vi fjerner reserveringen af pengene på dit kort.

I meget sjældne tilfælde kan biludlejningsfirmaet ikke bekræfte, at en bil er tilgængelig. Hvis dette sker, gør vi dig opmærksom på det og fjerner reserveringen af pengene på dit kort.

Når du booker en bil eller et andet produkt på vores website, sender vi dig inden for 48 timer efter bookingen (eller, hvis tidligere, mindst 24 timer før dit afhentningstidspunkt) en e-mail for at bekræfte, at bilen er tilgængelig. Vi sender dig så en bookingbekræftelse.

Du får ikke nogen kontrakt, før vi har bekræftet din booking og trukket betalingen. Vi sender al korrespondance til den adresse, der blev angivet, da bookingen blev foretaget. For at undgå tvivlstilfælde kan intet i disse vilkår give nogen tredjepart ret til nogen fordel eller nogen rettigheder i henhold til den britiske lov Contracts (Rights of Third Parties) Act 1999.

Oplysningernes nøjagtighed
Selvom vi bestræber os på at sikre, at oplysningerne på websitet er nøjagtige, kan hverken vi eller vores tilknyttede virksomheder, leverandører eller agenter holdes ansvarlige over for dig for nøjagtigheden af sådanne oplysninger. Det er udelukkende dit ansvar at evaluere nøjagtigheden, fuldstændigheden og anvendeligheden af oplysningerne på dette website.

Voucheren/eVoucheren fra Rentalcars.com skal fremvises til biludlejningsfirmaet, når udlejningsbilen afhentes. Vi kan ikke holdes ansvarlige for afvist billeje ved manglende fremvisning af en voucher/eVoucher.

Vi kan ikke påtage os ansvaret for eventuelle pådragne omkostninger som følge af dokumentation, du underskriver og accepterer på biludlejningsfirmaets kontor.

Vi kan ikke holdes ansvarlige for personer, som kører under påvirkning af alkohol/stoffer, forsætligt forårsager skader, kører offroad eller kører uden fornøden omhu og opmærksomhed. Du påtager dig det fulde ansvar i forhold til sådanne erstatningskrav. Denne liste er ikke udtømmende.

Hvad er inkluderet/ekskluderet i prisen?
Læs de specifikke vilkår og betingelser vedrørende din billeje, som du bliver præsenteret for under bookingprocessen.

Brændstof og betaling af depositum på biludlejningsfirmaets kontor
De fleste biludlejningsfirmaer kræver, at der betales et depositum ved begyndelsen af lejeperioden til dækning af selvrisikoen, eventuelle afholdte gebyrer i lejeperioden og – i visse tilfælde – brændstof. For at betale depositummet kræver det normalt, at du har et gyldigt kreditkort med et tilstrækkeligt disponibelt beløb på det. Kortet skal være udstedt i den primære førers navn. Bemærk, at ikke alle biludlejningsfirmaer accepterer de samme korttyper, og du skal læse afsnittet "Vigtige oplysninger", når du foretager en booking, og/eller din biludlejningsaftale for at bekræfte, hvilke korttyper accepteres. Hvis du stadig har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Forudsat at bilen og ekstraudstyret returneres i samme stand, som det blev udlejet i, og i overensstemmelse med brændstofpolitikken, refunderes dette depositum efter aflevering af bilen (bemærk, at det kan tage op til 30 dage, inden pengene er blevet overført til dit kreditkort igen).

Nogle biludlejningsfirmaer kræver, at du returnerer bilen med den samme brændstofmængde i tanken som ved afhentning. Nogle har en brændstofpolitik, hvor du skal købe den første tank brændstof og kan aflevere bilen tom, hvor der i dette tilfælde muligvis ikke vil være refundering for ubrugt brændstof.

I tilfælde, hvor biludlejningsfirmaet opkræver penge for brændstof, kan prisen være højere, end den ville være på en lokal tankstation.

Service uden for normal åbningstid
I de fleste lufthavne er kontoret åbent, når flyene lander, og bilerne kan afhentes uden for normal åbningstid. Der kan dog være et ekstra gebyr for denne service, som skal betales direkte til biludlejningsfirmaet. Vi gør dig opmærksom på, om der er et gebyr, når du bekræfter dit afhentningstidspunkt i din bookinganmodning. I tilfælde af, at en flyforsinkelse medfører, at bilen afhentes uden for biludlejningsfirmaets normale åbningstider, kan biludlejningsfirmaet indvillige i at yde service uden for åbningstiden, og biludlejningsfirmaet vil i så fald gøre dig opmærksom på eventuelle gebyrer. Vi påtager os intet yderligere ansvar, hvor der ikke findes service uden for normal åbningstid – og det anbefales derfor, at du tegner en selvstændig rejseforsikring. Biludlejningskontorer uden for lufthavnen kan også yde service uden for normal åbningstid.

Minimums- og maksimumsaldersbegrænsninger
De fleste steder er minimumsalderen for leje 21 år. Der kan være et ekstra gebyr hos nogle biludlejningsfirmaer og i nogle lande for førere, der er under 25 år eller over 65 år gamle: Vi giver besked om eventuelle mulige gebyrer i de tilfælde, hvor den korrekte alder på føreren er blevet anført under bookingen. Kravene til minimumsalder til større biler kan også være højere nogle steder. Forhør dig hos vores kontaktcenter, hvis du har spørgsmål eller bekymringer i denne henseende.

Ekstra førere
Der kan blive opkrævet et gebyr for ekstra førere, som skal betales på biludlejningskontoret (medmindre andet er anført på voucheren/eVoucheren fra Rentalcars.com). Forhør dig hos vores kontaktcenter.

Beregninger af daglig takst/lejeperioder/forlængelser af lejeperioder/sen aflevering
Prisen på din billeje vil blive bekræftet på bookingtidspunktet og beregnes i enheder a 24 timer. Hvis du ønsker at forlænge lejeperioden, efter at du har afhentet bilen, eller hvis du afleverer bilen senere end det tidspunkt, der er anført på voucheren/eVoucheren, vil kontrakten for en sådan forlængelse altid indgås direkte med biludlejningsfirmaet, og den ekstra lejeperiode vil blive opkrævet af biludlejningsfirmaet til den lokale, daglige takst, som kan være højere end de takster, som er aftalt med os på bookingtidspunktet. Biludlejningsfirmaet kan også opkræve en bøde for sen aflevering. Oplysninger om eventuelle yderligere betalinger findes i din kontrakt med biludlejningsfirmaet.

Sen afhentning / Tidlig aflevering
Din lejeperiode starter og slutter i overensstemmelse med datoerne og tidspunkterne for afhentning og aflevering, som er anført på din voucher/eVoucher. Vi kan desværre ikke give refundering for ubrugt tid, hvis bilen afhentes sent eller afleveres tidligt. Hvis du ikke kan afhente bilen på det aftalte tidspunkt og dato, er det vigtigt, at du kontakter os så hurtigt som muligt. Hvis du ikke gør det, er der ingen garanti for, at bilen stadig er tilgængelig – og du vil ikke være berettiget til en refundering.

Envejsleje
Envejsleje skal bekræftes på forhånd og kan være underlagt envejslejegebyrer, som skal betales til biludlejningsfirmaet. Vi gør dig opmærksom på de omtrentlige omkostninger, når vi har modtaget din bookinganmodning og modtager bekræftelse fra biludlejningsfirmaet om din envejsleje.

Autostole og specielle ønsker
Autostole, tagbagagebærere (ikke tilgængelig på visse biler) og andet ekstra tilbehør er de fleste steder tilgængeligt på anmodning, selvom tilgængeligheden ikke kan garanteres. Der skal normalt betales et gebyr til biludlejningsfirmaet. De fleste steder er brug af autostole lovpligtig. Bemærk: Det er muligt, at nogle biler ikke er udstyret med sikkerhedsseler på bagsædet. Forhør dig hos vores kontaktcenter i forhold til dette ekstraudstyr. Anmodninger om ekstraudstyr skal foretages på bookingtidspunktet.

Aflevering og afhentning
Nogle biludlejningsfirmaer accepterer, at du afleverer din bil på/afhenter den fra en bestemt adresse. Hvis dette er tilfældet, kan der være et gebyr for denne service, som skal betales til biludlejningsfirmaet. Vi gør dig opmærksom på, hvorvidt der vil blive pålagt et gebyr, når du bekræfter dine afhentnings-/afleveringstidspunkter sammen med oplysninger om den fulde adresse i bookinganmodningen. Bemærk: Generelt afleverer biludlejningsfirmaer ikke til eller afhenter fra privatadresser.

Kørselsområder
Der kan være begrænsninger, når du kører udlejningsbilen til et andet land eller en anden stat eller ø. Vores kontaktcenter skal derfor på bookingtidspunktet vide, om du har til hensigt at gøre dette. Yderligere dokumentation kan være påkrævet, og lokale gebyrer kan være gældende for rejser i visse lande. Der kan også være begrænsninger for kørsel i fjerntliggende områder, som f.eks. den australske outback. Forhør dig hos vores kontaktcenter.

Annulleringer, manglende fremmøde og ændringer
I de fleste tilfælde gælder annulleringspolitikken herunder for din booking, men du bør kontrollere biludlejningsfirmaets vilkår og betingelser i tilfælde af, at en mere restriktiv politik er gældende.  

Annullering af en fuldt forudbetalt booking

 • Hvis du annullerer 48 timer eller mere, inden din lejeperiode skal begynde, får du refunderet de penge, som du har betalt.
 • Hvis du annullerer inden for 48 timer inden afhentning, refunderes de penge, som du har betalt, minus omkostningerne til 3 dages leje:
  • Hvis du har booket bilen i mindre end 3 dage, er der ingen ekstra omkostninger, men du modtager ikke en refundering.
 • Hvis du ikke møder op på det aftalte tidspunkt og dato og/eller ikke kan fremvise al den nødvendige dokumentation og/eller ikke kan fremvise et kreditkort i den primære førers navn med et tilstrækkeligt disponibelt beløb til betaling af bilens depositum, kan biludlejningsfirmaet nægte at udlevere bilen til dig. Hvis dette sker:
 • Hvis du ringer til os fra biludlejningsfirmaets kontor, vil de penge, som du har betalt, blive refunderet, minus omkostningerne til 3 dages leje.
 • Hvis du ikke ringer til os fra biludlejningsfirmaets kontor, får du ingen refundering.

Annullering af booking med depositum

 • Hvis du annullerer 48 timer eller mere, inden din lejeperiode skal begynde, får du refunderet de penge, som du har betalt, minus depositummet.
 • Hvis du annullerer mindre end 48 timer før, men inden din lejeperiode skal begynde, refunderes det beløb, som du har betalt, minus enten depositummet eller omkostningerne til 3 dages leje, alt efter hvilket der er størst.
 • Hvis du har booket bilen i mindre end 3 dage, er der ingen ekstra omkostninger, men du modtager ikke en refundering.

Manglende fremmøde
Et "manglende fremmøde" er, når du:

 • ønsker at annullere din booking, men ikke gør os opmærksom på det, før din lejeperiode skal begynde
 • ikke afhenter bilen på det aftalte tidspunkt og dato
 • ikke kan fremvise den dokumentation, som er påkrævet for at afhente bilen
 • ikke kan fremvise et kreditkort i den primære førers navn med et tilstrækkeligt disponibelt beløb til betaling af depositummet for bilen.

I alle tilfælde af et "manglende fremmøde" får du ikke refunderet de penge, som du har betalt.

Biludlejningsfirmaet forbeholder sig retten til at nægte at udlevere bilen til enhver kunde, som ikke ankommer til tiden med al den nødvendige dokumentation og et kreditkort i den primære førers navn med et tilstrækkeligt disponibelt beløb til betaling af depositummet for bilen. Medmindre billejen er blevet annulleret i forvejen, vil kunden i dette tilfælde ikke være berettiget til en refundering.

Ændringer (ændringer i din booking)
Du kan til enhver tid foretage ændringer i din booking, inden du skal afhente bilen.

Hvis der er mere end 48 timer til, at du skal afhente bilen, er den letteste måde at gøre dette på ved at gå til "Håndter booking" i det øverste højre hjørne.

Hvis du skal ændre noget, når der er mindre end 48 timer til, at du skal afhente bilen, skal du i stedet ringe til os.

Der er ingen administrationsgebyrer ved ændringer i din booking, men de ændringer, som du foretager, kan påvirke udlejningsprisen. Nogle gange (ikke ofte) er den eneste måde, hvorpå vi kan ændre en booking, at annullere den og lave en ny booking, hvor vi i dette tilfælde kan opkræve et annulleringsgebyr fra dig på vegne af biludlejningsfirmaet.

Hvis vi foretager ændringer i din booking
Til tider kan det være nødvendigt, at vi eller biludlejningsfirmaet foretager ændringer i din booking (efter accepten). I sådanne tilfælde meddeler vi dig dette så hurtigt som rimeligt muligt inden afhentningen, og hvis de foreslåede ændringer er uacceptable, vil du blive tilbudt en fuld refundering. Under sådanne omstændigheder har vi intet yderligere ansvar i forhold til eventuelle direkte eller indirekte tab, som du måtte lide som følge af sådanne ændringer.

Dokumentation
Din voucher/eVoucher vil normalt være tilgængelig, så snart den fulde betaling er modtaget, og bilen er bekræftet af biludlejningsfirmaet. Bemærk, at det kan tage længere tid at bekræfte en anmodning om en speciel bil, og vi gør dig opmærksom på dette, hvis det er tilfældet. I tilfælde, hvor bilen ikke kan afhentes pga. utilstrækkelig dokumentation eller manglende fremvisning af et gyldigt kreditkort, vil dette blive betragtet som et "manglende fremmøde", hvilket betyder, at du ikke er berettiget til at få refunderet det betalte beløb. Sørg for, at du rejser med din voucher/eVoucher, dit gyldige nationale kørekort og andet id. Læs afsnittet "Hvad skal du have med" (What You'll Need To Take) på din voucher/eVoucher, så snart bilen er blevet bekræftet, så du ved, om anden dokumentation er påkrævet.

Kørekort
Hver fører skal have et fuldt gyldigt kørekort, som føreren har haft i mindst 1 år (2 år visse steder – dette bekræftes under bookingen). Udløbne eller midlertidige kørekort accepteres ikke.

Når du booker bilen, skal du gøre vores kontaktcenter opmærksom på eventuelle påtegninger om færdselsforseelser/klip i kørekortet. Vi forbeholder os retten til at afvise bookingen på denne baggrund i overensstemmelse med vilkårene og betingelserne fra de biludlejningsfirmaer, som vi samarbejder med.

Fra 8. juni 2015 skal alle førere med et kørekort, som er udstedt af DVLA (Driver and Vehicle Licensing Authority) i England, Skotland eller Wales, gå til View Driving Licence, senest 21 dage før lejeperioden starter. For flere oplysninger om dette skal du klikke her. Enhver fører med et kørekort i EU-format skal også kunne fremvise den medfølgende papirgenpart på biludlejningsfirmaets kontor.

Når du afhenter bilen, skal alle førere fremvise deres kørekort. Alle førere skal også til enhver tid have kørekortet på sig i hele lejeperioden til fremvisning til de lokale myndigheder.

Der gives ingen refundering, hvis et biludlejningsfirma nægter at udlevere en bil pga. ikke-oplyste påtegninger om færdselsforseelser – eller fordi føreren ikke kan fremvise et kørekort, dets genpart eller de nødvendige oplysninger om påtegninger om færdselsforseelser.

Bemærk, at når du kører i udlandet, er det muligt, at du skal være i besiddelse af et internationalt kørekort. Det er førerens ansvar at kontrollere, om føreren har brug for et internationalt kørekort. Et internationalt kørekort erstatter ikke kravet om et almindeligt kørekort: Et fuldt gyldigt kørekort i den primære førers navn er stadig påkrævet for at leje bilen, og hver fører, der har brug for et internationalt kørekort, skal til enhver tid have begge dokumenter på sig. Hvis et internationalt kørekort er påkrævet, kan du ikke afhente din bil uden det internationale kørekort og dit almindelige kørekort.

Alle førere skal læse biludlejningsfirmaets vilkår og betingelser inden afhentning, da nogle firmaer og områder kan have ekstra krav.

Vigtige oplysninger om valutakurser
Da valutakurser stiger og falder, skal du være opmærksom på, at det beløb, som vi trækker fra dit kreditkort, kan afvige fra den pris, som vi anfører, når du accepterer at betale for et produkt eller en tjeneste. Forskellen (om nogen) afhænger af ændringer i valutakurserne i løbet af perioden fra det øjeblik, hvor du foretager bookingen, til det øjeblik, hvor du kan se opkrævningen på dit kontoudtog. Hvis vi skal refundere et beløb til din konto, refunderer vi det nøjagtige beløb, som vi oprindeligt opkrævede. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle fald eller stigninger i valutakurserne, der fører til, at du modtager et større eller mindre beløb end forventet.

Bilens kapacitet og klasse
Alle biler er forsikrede til det maksimale antal passagerer. Vi kan ikke påtage os ansvaret for, hvis bilen er uegnet til alle passagerer og bagage. Til orientering henviser vi til websitet Rentalcars.com for omtrentlige kapaciteter for de forskellige bilklasser. Vi påtager os ikke ansvaret, hvis biludlejningsfirmaet nægter at udlevere en bil, fordi antallet af personer er for højt.

Vi kan ikke garantere et bestemt mærke eller model af en bil. Bilen, som vises på din voucher/eVoucher, er kun vejledende, og biludlejningsfirmaet kan i stedet udlevere en anden bil, som vurderes til at være tilsvarende eller bedre.

Udlevering af biler
Biludlejningsfirmaerne forbeholder sig retten til at nægte at udlevere en bil til enhver person, som anses for at være uegnet til at køre, eller som ikke opfylder egnethedskravene. Vi er ikke ansvarlige for gennemførelsen af rejseplaner, ej heller for eventuelle refunderinger eller kompensation, eller for eventuelle andre omkostninger, som du måtte skulle betale i et sådant tilfælde.

Klager
Hvis du er utilfreds med din billeje, skal du meddele dette til os hurtigst muligt ved at kontakte kundeservice, men højst 3 måneder efter, at du har afleveret bilen. Det er svært for os at vurdere et krav i forbindelse med din billeje, hvis du ikke gør opmærksom på det ved afleveringen. Selvom du indgår et kontraktligt forhold med biludlejningsfirmaet, når du lejer en bil, vil vi forsøge at hjælpe dig ved at kontakte biludlejningsfirmaet på dine vegne, når der er et problem.

Hvis du ikke er tilfreds med den måde, som vi har håndteret din klage på, kan du indgive en formel klage hos en uafhængig udbyder af alternativ konfliktløsning. Hvis du ønsker at gøre brug af alternativ konfliktløsning, kan du bruge Europa-Kommissionens onlineplatform, som findes på http://ec.europa.eu/consumers/odr/, til at uploade din klage. Denne procedure hjælper dig med at finde en passende udbyder af alternativ konfliktløsning. Bemærk, at eftersom vi stræber efter at løse tvister internt, er vi ikke forpligtede til at acceptere en alternativ konfliktløsningsprocedure, som foretages af en uafhængig udbyder af alternativ konfliktløsning.

Mekaniske problemer/ulykker
I tilfælde af motorstop eller mekaniske problemer skal du ringe til biludlejningsfirmaet med det samme. Biludlejningsfirmaet skal give tilladelse til reparation eller udlevering af en erstatningsbil. Hvis du er involveret i en ulykke, skal du kontakte det lokale politi og biludlejningsfirmaet. Gem kopier af al relevant dokumentation, som du bliver bedt om at udfylde. Den kan være påkrævet, hvis du ønsker at anmelde et erstatningskrav.

Din billeje er underlagt de vilkår og betingelser for billeje, som biludlejningsfirmaet har pålagt, samt de tilsvarende love i det land og/eller den stat, hvor billejen finder sted. Du er derfor underlagt både vores vilkår og biludlejningsfirmaets vilkår. Vi påtager os intet ansvar for og er ikke erstatningsansvarlige i forhold til eventuelle tab, skader, justeringer, forsinkelser eller ændringer som følge af civile uroligheder, arbejdskonflikter, herunder flyvelederkonflikter, terrorhandlinger, natur- eller atomkatastrofer, brand eller uvejr, uundgåelige tekniske problemer med transport, lukning eller overbelastning af lufthavne eller havne, annullering af rutefly eller flyselskabers konkurs.

Vilkårene i din kontrakt med Rentalcars.com
Uanset hvordan du vælger at booke, er det vigtigt, at du forstår, hvordan og hvornår en kontrakt indgås. Den nødvendige procedure for, at der kan indgås en kontrakt, er som følger: Når vi giver tilbud over telefonen eller lægger vores tjenester på vores website, inviterer vi dig til at afgive et tilbud på at købe dem. Du afgiver ikke et tilbud, før du gør dette mundtligt eller klikker på "Book nu" på vores side "Betalingsoplysninger".

Du har afgivet et tilbud om at købe tjenesterne, så snart du har gjort dette mundtligt eller klikket på "Book nu". Vi har accepteret dette tilbud, når vi både har modtaget den nødvendige betaling og gjort din voucher/eVoucher tilgængelig for dig. I tilfælde, hvor vi efter en aftale med biludlejningsfirmaet optræder som agent, godkender vi dit tilbud som agent på vegne af biludlejningsfirmaet.

Vi er ansvarlige for de tab, som du direkte lider som følge af, at vi bryder denne aftale, hvis tabet er en forudsigelig konsekvens af, at vi bryder aftalen. Tab er forudsigelige, når de ville kunne forventes af både dig og os på det tidspunkt, hvor vi indgår en aftale. Vi er ikke ansvarlige for indirekte tab, som sker som en sidevirkning af det primære tab eller skade, og som ikke kan forudsiges af dig og os. Vi er heller ikke ansvarlige for, uden begrænsning, tab af fortjeneste, tab af muligheder, tab af goodwill eller driftstab, følgeskader eller følgeomkostninger.

Vi er hverken selv eller indirekte gennem biludlejningsfirmaerne ansvarlige for hverken manglende udførelse eller nogen forsinkelser i udførelsen af vores forpligtelser i henhold til eller i overensstemmelse med denne booking, voucher/eVoucher, leje eller vilkår og betingelser, hvis og såfremt udførelsen er forsinket, besværliggjort eller forhindret af force majeure, som skal betyde enhver hændelse, der er uden for den pågældende parts rimelige kontrol. I tilfælde af, at en force majeure varer ved i mere end 14 på hinanden følgende dage, kan vi ophæve og trække denne booking tilbage ved at give 14 dages varsel til din oprindelige faktureringsadresse og refundere alle beløb, som er betalt inden force majeure-hændelsen.

Vi har under visse omstændigheder ret til annullere en booking med begrænset eller øjeblikkeligt varsel, som f.eks. ved et biludlejningsfirmas insolvens. Under alle omstændigheder vil vi bestræbe os på at arrangere, at du får udleveret en anden bil, men i perioder med stor efterspørgsel er det ikke altid muligt. I tilfælde, hvor en kunde har foretaget en fuldt forudbetalt booking, og vi giver kunden meddelelse op til 48 timer inden afhentning, modtager kunden en refundering af alle allerede betalte beløb. I det usandsynlige tilfælde, at vi meddeler en kunde, som har foretaget en fuldt forudbetalt booking, om annulleringen mindre end 48 timer inden afhentning, refunderer vi hele det betalte beløb og dækker andre forudsigelige tab, som kunden har pådraget sig som følge af vores brud på aftalen. I tilfælde, hvor en kunde har foretaget en booking med depositum, og vi meddeler kunden om annulleringen op til 7 dage inden afhentning, modtager kunden en refundering af alle allerede betalte beløb. I tilfælde, hvor vi meddeler en kunde, som har indbetalt et depositum, om annulleringen mindre end 7 dage inden afhentning, refunderer vi hele det betalte beløb og dækker andre forudsigelige tab, som kunden har pådraget sig som følge af vores brud på aftalen.

Bookinger og køb af eller anmodninger om produkter eller tjenester
Hvis du ønsker at foretage en booking eller købe eller anmode om produkter eller tjenester, som er beskrevet på dette website, kan vi (eller vores forretningspartnere) bede dig om at give visse oplysninger i forbindelse med din booking eller dit køb – herunder, uden begrænsning, kreditkortoplysninger og andre personligt identificerbare oplysninger om dig. Du forstår, at alle sådanne oplysninger behandles af os på den måde, som er beskrevet i vores erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger.Du erklærer dig enig i, at alle oplysninger, som du giver til dette formål, er nøjagtige, aktuelle og fuldstændige. Du accepterer at betale alle gebyrer, som du eller andre brugere af din konto, dit kreditkort eller anden betalingsmåde pålægges, til de(n) takst(er) eller pris(er), der er gældende, når sådanne gebyrer pålægges. Du er også ansvarlig for at betale eventuelle gældende skatter og afgifter i forbindelse med dit køb.

Det kan være nødvendigt at verificere de indsendte oplysninger, inden vi godkender en booking, et køb eller en ordre. Medmindre andet er påkrævet ved lov eller på anden vis udtrykkeligt anført af os, kan prisen på, taksten for og tilgængeligheden af produkter eller tjenester ændres uden varsel. Du anerkender, at bookinger, køb og tjenester er underlagt yderligere vilkår og betingelser, som er pålagt af os eller af biludlejningsfirmaet, som udleverer bilen.

Betingelser for brug af websitet
Det er forbudt for alle at bruge enhver enhed eller ethvert softwareprogram til direkte eller indirekte at kommunikere eller forsøge at kommunikere med dette website for at udtrække indhold og/eller andre former for data, herunder priser. Det er også forbudt at forstyrre eller forsøge at forstyrre den normale drift af websitet. Enhver aktivitet, som vi anser for at belaste vores systemer unødigt, vil blive bragt til ophør. Vi overvåger konstant alle, som tilgår vores website, og aktiviteter fra automatiske systemer eller personer, som foretager et urimeligt antal søgninger med det formål at tilgå oplysninger og/eller priser, vil blive bragt til ophør, og disse systemer/personer vil blive blokeret fra vores websites. Din brug af websitet er udtryk for, at du accepterer at være bundet af disse betingelser for brug.

Databeskyttelse
Det er meget vigtigt for os at beskytte dine personlige oplysninger. Når du bruger dette website, accepterer du vilkårene i vores erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger.

Brug af cookies og andre sporingsteknologier
Vi kan bruge cookies og andre teknologier til at muliggøre og spore din brug af de tjenester, som udbydes på dette website, samt i forbindelse med vores e-mailkommunikation. For flere oplysninger henviser vi til vores erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger.

Kundeanmeldelser
Udfyldte anmeldelser kan blive uploadet på vores website udelukkende med det formål at informere kunder om din mening om biludlejningsfirmaets service og kvalitet, og de kan bruges delvist eller i deres helhed af Rentalcars.com på vores platforme, på sociale medier, i nyhedsbreve, i særlige tilbud, i mobilapplikationer eller på andre kanaler, der ejes, hostes, bruges eller kontrolleres af Rentalcars.com. Når du indsender en anmeldelse, giver du dit samtykke til, at vi må bruge din anmeldelse som anført herover. Vi forbeholder os retten til at tilpasse, afvise eller fjerne anmeldelser efter eget skøn.

Anmeldelser giver udtryk for personlige meninger fra Rentalcars.com-kunder, som har udfyldt et spørgeskema, når deres lejeperiode er afsluttet. Disse meninger repræsenterer ikke nødvendigvis Rentalcars.coms synspunkter.

I det tilladte omfang er disse vilkår og betingelser underlagt engelsk lovgivning under de engelske domstoles ikke-eksklusive jurisdiktion.

De anførte generelle oplysninger og vilkår og betingelser var korrekte på trykketidspunktet.

Beskyttelse i henhold til direktivet om pakkerejser
Hvis du booker yderligere rejsetjenester fra en anden tjenesteudbyder til din rejse eller ferie via et link fra vores bekræftelsesside, kan du IKKE gøre brug af de rettigheder, som gælder for pakkerejser i henhold til Europa-Parlamentets og Rådets direktiv (EU) 2015/2302.

Derfor er Rentalcars.com ikke ansvarlig for den korrekte udførelse af disse ekstra rejsetjenester. I tilfælde af problemer skal du kontakte den relevante tjenesteudbyder.

Hvis du imidlertid booker ekstra rejsetjenester via et link ikke senere end 24 timer efter, at du har modtaget bekræftelse på bookingen fra Rentalcars.com, og disse ekstra rejsetjenester beløber sig til 25 % eller mere af den samlede værdi af begge bookinger, bliver disse rejsetjenester en del af et sammensat rejsearrangement. I det tilfælde har Rentalcars.com, som det er påkrævet ved EU-lov, beskyttelsesforanstaltninger på plads, så vi kan refundere de beløb, som du har betalt til Rentalcars.com for tjenester, som ikke er blevet udført pga. Rentalcars.coms insolvens. Bemærk, at dette ikke medfører en refundering i tilfælde af den relevante tjenesteudbyders insolvens.

Rentalcars.com har tegnet insolvensbeskyttelse hos Travel & General Insurance Services Limited (t&g) med registreringsnummer 02527363 og underskrevet af Hiscox Insurance Company Limited (Hiscox) med registreringsnummer 00070234. t&g og Hiscox er autoriserede og regulerede af Financial Conduct Authority (det britiske finanstilsyn) og Prudential Regulation Authority (tilsynsorganet for finanssektoren) (nummer 113849).

Rejsende kan kontakte denne myndighed, eller, hvor det er relevant, den kompetente myndigheds rådgivningstjeneste for erstatningskrav på +44 (0) 1702 811397 (forsikringstageren kan få en kopi af policen på anmodning), hvis tjenesterne nægtes pga. Rentalcars.coms insolvens.

Bemærk: Denne beskyttelse mod insolvens dækker ikke kontrakter med andre parter end Rentalcars.com, som kan udføres på trods af Rentalcars.coms insolvens.

Europa-Parlamentets og Rådets direktiv (EU) 2015/2302 som inkorporeret i engelsk lov http://www.legislation.gov.uk/ukdsi/2018/9780111168479/data.html.