Zašto postati partner Rentalcars.com?

 • Jedinstveni i globalni

  Rentalcars.com je dinamičan i fleksibilan veliki strateški partner koji ima iskustvo s velikim brojem partnera iz turističkog sektora. Nudimo veliki izbor automobila u većim gradovima i manjim regionalnim destinacijama. Izbor automobila u kombinaciji s našom web stranicom u svim većim svjetskim jezicima i mogučnošću plaćanja u većim valutama www.rentalcars.com, omogućava našim strankama najbolji izbor kod planiranja putovanja.

 • Cijene

  Imamo konkurentne cijene kod svih destinacija i vrsta vozila. Naši affiliate partneri mogu u svakom trenutku usporediti naše cijene s cijenama kod drugih ponudnika rent a car usluga. Na ovaj način maksimiziramo stupanj naše konverzije. Našu konkurentnost naglašava i naša garancija najbolje cijene

 • Izbor & Dostupnost

  Radimo sa svim većim svjetskim rent a car kućama (npr. Avis, Alamo/National, Budget, Europcar, Dollar, Hertz, Sixt) i na taj način osiguravamo najbolje cijene za Vaše stranke uz stalnu dostupnost na svim destinacijama uz odličnu službu za korisnike. Tamo gdje je potrebno surađujemo i s lokalnim dobavljačima tako da uistinu možemo garantirati najbolju dostupnost u vrijeme velike potražnje. Isto kao i s cijenama, Vi i Vaši kupci ćete u svakom trenutku moći provjeriti dostupnost vozila na svim lokacijama i usporediti je s dostupnošću kod naše konkurencije.

 • Fleksibilne integracije

  Rentalcars.com nudi vrstu brendiranih, kobrendiranih i nebrendiranih rješenja koja uključuju i tražilice i vrstu rješenja za unakrsnu prodaju koja će odgovarati točno Vašim potrebama. Sva rješenja mogu doći u više jezika, a plaćanje se može vršiti u više valuta. Sva naša rješenja se stalno unapređuju s namjerom da se konverzija još poveća. Ako želite više informacija o našim integracijskim rješenjima molimo Vas da kliknete ovdje.

 • Prilagođeni komercijalni paketi

  Naši affiliate partneri u svakom trenutku imaju korist od najvećeg udjela pri podjeli dobiti u branši. Kombinirajući promet na Vašoj stranici s našim cijenama, dostupnošću vozila i integracijskim rješenjima, možemo garantirati maksimizaciju broja rezervacija i time Vaše dobiti.

 • Korisnička služba

  Stranke imaju potporu u našem pozivnom centru 24 sata na dan. Naši agenti će odgovoriti na svako pitanje i riješiti bilo koji problem. Osiguravamo i brojne podsticaje koji pomažu pri podizanju konverzije (npr: kupcima ne naplaćujemo dodatak za plaćanje kreditnom karticom, kupci mogu platitit polog i tako osigurati automobil, imamo i službu quote chase koja zove stranke koje su napravile samo ponudu itd).

 • Online statistika & izvješćivanje

  Affiliate partneri mogu pregledati detaljnu online statistiku i saznati broj posjetilaca, potraga i konverziju (nedovršene i dovršene rezervacije) i dobit koju su zaradili. Također, možete dobiti i izvješća s detaljnom statistikom o državi, gradu i lokaciji preuzimanja i povratka vozila, cijeni rezervacije i trajanju najma. Affiliate partneri koji već surađuju s nama često upotrebljavaju ove informacije kako bi maksimizirali svoju dobit.

 • Upravljanje računom

  Budući da nam je suradnja s našim partnerima od najveće važnosti, upravljanje Vašim računom će preuzeti iskusni višejezični menedžer. Naš tim će napraviti sve da povisi Vašu konverziju koristeći detaljnu analizu i provodeći različita komercijalna rješenja. Naš tim će također zajedno s Vama stalno analizirati suradnju i pokušati pronaći načine kako je upotrijebiti.