Διαχείριση κράτησης

Αν δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε και πάλι να διαχειριστείτε την κράτησή σας

Κλείσε
Ξεχάσατε τον αριθμό κράτησης?

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε τον αριθμό κράτησης εκεί.

Το Email έχει σταλθεί

Ο αριθμός κράτησης σας έχει σταλεί με email.

Ο αριθμός κράτησης δεν βρέθηκε

Δεν καταφέραμε να βρούμε κράτηση με αυτό το email. Παρακαλώ Επικοινωνήστε χρησιμοποιώντας αυτό το link.

Εισάγετε ξανά το email σας

Avis logo - rentalcars.com

Avis Σχόλια Ενοικίασης Αυτοκινήτου

Δείτε σχόλια πελατών για την Avis και βρείτε τις καλύτερες τιμές ενοικίασης αυτοκινήτου εγγυημένα

Καταχωρημένα ανά:

Αναθεώρηση

christosΦεβρουάριος 15, 2018
ΠΟΛΗ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ. ΑΨΟΓΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
7.8
AlexanderΙανουάριος 13, 2018
Ναι όλα καλά
Τίποτε. Όλα καλά
7.0
EFSTRATIOSΔεκέμβριος 5, 2017
όλα καλα
το μονο που με ενοχλεισε είναι ότι ενώ γεμισα το ρεζερβουάρ ο δικτης βενζίνης ηταν στη μεση
9.6
Σεπτέμβριος 3, 2017
Το αυτοκίνητο
Η αδιαφορία κάποιου υπαλλήλου στην υποδοχή (όχι αυτός που με εξυπηρέτησε τελικά) & η υπερβολική καθυστέρηση να εξυπηρετηθώ στην παραλαβή
7.2
DIMITRIOSΜάρτιος 31, 2017
Friendly and helpful everyone ready to answer on all questions.
Nothing serious.
8.8
IOANNISΟκτώβριος 25, 2016
Very good car in excellent condition.
8.6
Ιούλιος 25, 2016
everithing
the price it is very expencive for this car
9.4
FOTIOSΙούνιος 28, 2016
Everything was perfect
8.8
VasileiosΔεκέμβριος 7, 2015
The car was brand new
9.8
thanasisΣεπτέμβριος 8, 2014
Very friendly and supportive staff, car in excellent condition. In general very good experience with AVIS.
I was expecting a loyalty program to be in place (points redemption etc)
9.333333333333334
KarlΙούνιος 23, 2014
Sehr freundliche Mitarbeiter. Wunsch KFZ war nicht bereit aber entsprechende Alternative die ich an Ort auswählen konnte.
9.555555555555555
CharalambosΙούνιος 2, 2014
very good car, clean, new, excellent condition. A bus took us directly to the Avis Office (2 minutes) and we had the car in 5 minutes.
I booked a BMW X1, AVIS told me that for the amount they could not give me this car because it was another category. Anyway we had a Volvo V60, great car.
9.333333333333334
Προηγούμενος Επόμενη

Ενοικίαση αυτοκινήτου

Choose your pickup location

Επιστροφή

Choose your drop off location
Ηλικία Οδηγού μεταξύ 25-70;

Form submission
Avis αξιολόγηση
Πολύ καλό
7.88145 / 10
10000+ αξιολογήσεις

Σχόλια

Κορυφαίοι Προμηθευτές