Håndter booking

Du kan stadig administere din booking selvom du ikke har en konto

Lukket
Har du glemt dit booking reference nummer?

Indtast din e-mail adresse og så vil vi sende dit referencenummer til denne adresse.

Email sendt.

Dit booking reference nummer er blevet emailet til dig.

Reference nummeret blev ikke fundet

Vi kunne ikke finde en booking under den opgivne email addresse. Venligst kontakt os via dette link

Genindtast email adresse

Avis logo - rentalcars.com

Avis bedømmelser Portugal

Læs kunde bedømmelser på Avis i Portugal og find de bedste billeje tilbud.

Sorter efter:

Anmeldelse

August 6, 2017
Det er let at afhente og aflevere bil.
Jeg undrer mig over, at vi ikke får en Ford Focus, når det er en sådan vi lejer.
7.4
Maj 23, 2017
Bilen som helhed var god og havde magt selv om der blev kørt i meget kuperet terræn
Bremserne virkede tilsyneladende OK, men der var en meget irriterende skurende fra bremserne på baghjul, var hos Avis efter første dag, men de sagde det var OK, sådan var det en gang i mellem på franske biler (Citroen)
6.6
April 20, 2017
fin bil
For lang afleveringstid
7.4
TorbenApril 5, 2016
Da jeg fandt det så virkede det bare
Det var ikke let at finde
8.6
HenrikFebruar 29, 2016
Bilen var slidt. Skade på førersæde var ikke registreret. Der var dog ikke problemer da jeg afleverede bilen.
7.8
Marts 25, 2015
Flot ren bil og service .
Synes det måske var lidt for dyrt , da vi ønskede have 2 chaffører på bilen.
9.0
Juli 20, 2014
Varen som aftalt og at AVIS er et et godt og anerkendt selskab.
Hvorfor at AVIS alligevel skal forsøge at prakke kunden alt muligt ekstra på, når tingene er bestilt hjemmefra. Pas på med at motorstørrelsen på bilen ikke bliver for lille og sløv i forhold til bilens størrelse. Hvorfor er det nødvendigt at skrive navn og adresse en gang til, når bestillingen er foretaget hjemmefra. Det giver ikke mening.
7.555555555555555
PerJuli 12, 2014
Avis hjalp med råd og vejledning i forhold til vej-biz og gps.
Hos Avis ventede jeg 30 minutter på at afhente en reserveret bil + det tog 15 minutter af finde bilen i garagen.
5.777777777777778
TonyMarts 19, 2014
Vi syntes godt om den måde vi fik overdraget bilen, ren og fin. Afleveringen gik også uden problemer. Så alt i alt er vi tilfredse.
Vi syntes måske godt nok, at det var lidt dyrt at mangle 1 streg i benzinmåleren og så skulle betale for en hel tank. Det er næsten umuligt at tanke så nær lufthavnen, som er nødvendigt for at have fuld tank.
9.777777777777779
KlausMarts 2, 2014
Dygtige og venlige medarbejdere
Urimeligt højt gebyr når man ikke afleverer en fuld tank. For en ikke-stedkendt er det svært at finde en benzintankstation i nærheden af Funchal lufthavnen
8.444444444444445
<Forrige Næste

Søg efter biludlejning

Chauffører imellem 25 – 70 år?
Chinese license
Form submission
Avis bedømmelse
Portugal
Meget god
7.8125 / 10
5000+ bedømmelser

Vurderinger