Håndter booking

Du kan stadig administere din booking selvom du ikke har en konto

Lukket
Har du glemt dit booking reference nummer?

Indtast din e-mail adresse og så vil vi sende dit referencenummer til denne adresse.

Email sendt.

Dit booking reference nummer er blevet emailet til dig.

Reference nummeret blev ikke fundet

Vi kunne ikke finde en booking under den opgivne email addresse. Venligst kontakt os via dette link

Genindtast email adresse

Avis i Portugal

Find gode priser på biludlejning fra Avis i Portugal, se karakterer og book online – hurtigt og nemt

Søg efter biludlejning

Afhentningssted skal være angivet
Fre 23 Feb 2018
Vælg afhentningsdato
Man 26 Feb 2018
Vælg afleveringsdato
Chauffører imellem 25 – 70 år?
Form submission
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Ingen ændringsgebyrer
  • Garanteret laveste pris

Karakterer:5.000+

7.68519

Hvorfor vælge Avis?

  • Aflevering af en bil til Avis i Portugal er let og hurtigt
  • Vi arbejder hårdt på at finde de bedste priser til dig - book med os og få den bedste pris på en Avis leje i Portugal, garanteret.
  • Book Avis billeje i Portugal igennem Rentalcars.com og du kan ændre din booking uden ekstra gebyrer

Anmeldelser af Avis i Portugal

Vurderinger

  • Hvor god værdi for pengene var den samlede leje

    6,9
  • Hvor hjælpsomme var personalet

    7,7
  • Tiden det tog at afhente køretøjet

    7,3
  • Tiden det tog at aflevere køretøjet

    8,9
  • Hvor rent køretøjet var ved afhentning

    7,8
  • Det samlede indtryk af køretøjet

    7,8
  • Hvor let det var at finde Avis kontor eller repræsentant

    7,9

Populære afhentningssteder

Anmeldelser af Avis i Portugal

Ægte anmeldelser

Læs hvad andre kunder synes – så kan du beslutte om Avis er det rette firma for dig.

Anonym Lissabon Lufthavn 6. august 2017
Det er let at afhente og aflevere bil. Jeg undrer mig over, at vi ikke får en Ford Focus, når det er en sådan vi lejer.
7,4
Anonym Funchal Centrum - Lido 23. maj 2017
Bilen som helhed var god og havde magt selv om der blev kørt i meget kuperet terræn Bremserne virkede tilsyneladende OK, men der var en meget irriterende skurende fra bremserne på baghjul, var hos Avis efter første dag, men de sagde det var OK, sådan var det en gang i mellem på franske biler (Citroen)
6,6
Anonym Funchal Lufthavn 20. april 2017
fin bil For lang afleveringstid
7,4
Torben Lissabon Lufthavn 5. april 2016
Da jeg fandt det så virkede det bare Det var ikke let at finde
8,6
Henrik Lissabon Lufthavn 29. februar 2016
Bilen var slidt. Skade på førersæde var ikke registreret. Der var dog ikke problemer da jeg afleverede bilen.
7,8
Anonym Porto Lufthavn 25. marts 2015
Flot ren bil og service . Synes det måske var lidt for dyrt , da vi ønskede have 2 chaffører på bilen.
9,0
Anonym Lissabon Lufthavn 20. juli 2014
Varen som aftalt og at AVIS er et et godt og anerkendt selskab. Hvorfor at AVIS alligevel skal forsøge at prakke kunden alt muligt ekstra på, når tingene er bestilt hjemmefra. Pas på med at motorstørrelsen på bilen ikke bliver for lille og sløv i forhold til bilens størrelse. Hvorfor er det nødvendigt at skrive navn og adresse en gang til, når bestillingen er foretaget hjemmefra. Det giver ikke mening.
7,6
Per Lissabon Lufthavn 12. juli 2014
Avis hjalp med råd og vejledning i forhold til vej-biz og gps. Hos Avis ventede jeg 30 minutter på at afhente en reserveret bil + det tog 15 minutter af finde bilen i garagen.
5,8
Tony Lissabon Lufthavn 19. marts 2014
Vi syntes godt om den måde vi fik overdraget bilen, ren og fin. Afleveringen gik også uden problemer. Så alt i alt er vi tilfredse. Vi syntes måske godt nok, at det var lidt dyrt at mangle 1 streg i benzinmåleren og så skulle betale for en hel tank. Det er næsten umuligt at tanke så nær lufthavnen, som er nødvendigt for at have fuld tank.
9,8
Klaus Funchal Lufthavn 2. marts 2014
Dygtige og venlige medarbejdere Urimeligt højt gebyr når man ikke afleverer en fuld tank. For en ikke-stedkendt er det svært at finde en benzintankstation i nærheden af Funchal lufthavnen
8,4

De mest populære firmaer i Portugal

Avis ligger ikke blandt top 5

1 Madeira Rent billeje - Rentalcars.com 8.4 Vurderinger: 1421
2 Sixt billeje - Rentalcars.com 8.14545 Vurderinger: 8746
3 ilha verde billeje - Rentalcars.com 8.09 Vurderinger: 3525
4 Guerin billeje - Rentalcars.com 8.02813 Vurderinger: 24902
5 Keddy By Europcar billeje - Rentalcars.com 8.026 Vurderinger: 7961
Se alle firmaer i Portugal