Populære lokationer
DKK Danske Kroner
Håndter booking

Håndter booking

Du kan stadig administere din booking selvom du ikke har en konto

Log ind
Lukket
Har du glemt dit booking reference nummer?

Indtast din e-mail adresse og så vil vi sende dit referencenummer til denne adresse.

Email sendt.

Dit booking reference nummer er blevet emailet til dig.

Reference nummeret blev ikke fundet

Vi kunne ikke finde en booking under den opgivne email addresse. Venligst kontakt os via dette link

Genindtast email adresse

Avis logo - rentalcars.com

Avis bedømmelser Italien

Læs kunde bedømmelser på Avis i Italien og find de bedste billeje tilbud.

Sorter efter:

Anmeldelse

Januar 19, 2016
Alt var ok, dog virkede benzin måleren ikke hvilket ikke var godt. Fandt ud af det så vi passede på ikke at løbe tør.
7.8
Juni 28, 2015
Dejligt imødekommet personale. let forståeligt, og der blev taget hensyn til vores behov. Meget tilfreds og vil anbefale Avis til andre. Også stor tak til Avis Aalborg for deres hjælpsomhed i forbindelse med de tvivl spørgsmål vi havde inden afrejsen.
Det kunne være dejlig om man kunne ordne alt det økonomiske inden afrejsen. Der hvor tvivl spørgsmålene opstod var omkring fuld forsikret bil. kan stadig ikke forstå hvorfor man så stadig skal tegne endnu en forsikring som skal dække glas, hjulkapsler, sin egen selvrisiko. Det bør kunne ordnes på en enkeltere måde.
7.4
HenrikJuli 31, 2014
Nissan var nok bedre til vores fire kufferter end Audi'en, men
Booket en Audi A3 - fik en Nissan - så det blev igen eller lign. Det var fedt om man kunne booke præcis den bil jeg ønsker.
7.111111111111111
Juli 28, 2014
Effektiv betjening og ren bil uden fejl.
Svært at finde Avis i Firenze lufthavn.
9.777777777777779
Maj 27, 2014
Det er en lille lufthavn så man er hurtig ude af "systemet".
I gamle dage var udlejningen i selve lufthavnsområdet. Man kunne hurtig gå over og hente sin bil ! Nu skal man vente i umindelige tider sammen med mange mennesker i bagende sol uden overdækning for at blive samlet op af den lille og eneste shuttlebus som kører mellem lufthavn og udlejningsområdet....Den skulle køre hver 15 minut men det holder ikke i Byretten !! Alt for mange mennesker bliver derfor gennet op i den lille bus når endelig den kommer. Der er ikke plads til bagegen, thi bussen er indrettet som en almindelig "bybus" med sæder. Kunne man ikke bruge den indvendige side af hjernen og bruge en rigtig tourbus, så bagagen kunne komme ind i bagegerummene under bussen eller bedre garantere en hurtigere shuttle service i alt fald i højsæsonen ??
6.0
Maj 4, 2014
Skiltningen i ankomsthallen viser man skal uden for, for at finde biludlejning. Og kontoret er inde i ankomst hallen, ikke hensigtsmæssigt!
7.111111111111111
GertApril 30, 2014
Den effektive og venlige betjening både ved afhentning og aflevering. Shuttle bus service fra Ankomst til bilparkering virker også fint.
9.555555555555555
JanMarts 17, 2014
Virkelig let og nemt! Både lejeaftalen og selve afhentningen i lufthavnen.
En anelse pebret i pris.
10.0
<Forrige Næste

Søg efter biludlejning

Chaufførere imellem 25 – 70 år?
Chinese license
Form submission
Avis bedømmelse
Italien
Meget god
7.83186 / 10
10000+ bedømmelser

Vurderinger