Populære lokationer
DKK Danske Kroner
Håndter booking

Håndter booking

Du kan stadig administere din booking selvom du ikke har en konto

Log ind
Lukket
Har du glemt dit booking reference nummer?

Indtast din e-mail adresse og så vil vi sende dit referencenummer til denne adresse.

Email sendt.

Dit booking reference nummer er blevet emailet til dig.

Reference nummeret blev ikke fundet

Vi kunne ikke finde en booking under den opgivne email addresse. Venligst kontakt os via dette link

Genindtast email adresse

Avis logo - rentalcars.com

Avis bedømmelser Grækenland

Læs kunde bedømmelser på Avis i Grækenland og find de bedste billeje tilbud.

Sorter efter:

Anmeldelse

NielsJuni 19, 2016
Alt var bare som aftalt
Der var brugt et rengøringsmiddel/duftpræparat som gav en gennemtrængende ubehagelig parfurmeret lugt i bilen........
7.0
Juni 3, 2016
Jeg fik rigtig god bil
Jeg vil sætte pris på at man får det bilmærke man bestiller
9.2
PoulApril 15, 2016
Bilmodel Beliggenhed
9.2
KimSeptember 15, 2015
I følge lejeaftalen skulle der komme en fra Avis og bringe bilen (de havde fået ankomsttid). Der var ingen, så vi måtte selv finde frem til AVIS kontoret. Heldigvis lå kontoret i umiddelbar nærhed, så det var nemt at finde. Bilen burde være tjekken bedre. Bøsninger ved gearstangen var så slidt, at man ikke altid ramte det rigtige gear ved bak og 1. gear.
7.8
JanJuni 21, 2015
En ok bil, men ikke som forventet en nyere bil. Blev hentet på hotellet af AVIS biludlejning, og blev kørt tilbage til hotellet igen efter aflevering af lejebil.
Manglede fartpilot og et sæde der kunne komme højre op i førersiden..havde forventet dette i en tysk bil.
8.2
Maj 28, 2015
Det hele!
9.0
April 16, 2015
Tingene fungere og alt virker til at være ok
jeg syntes at prisen er lige i overkanten
8.4
KimSeptember 22, 2014
Flink, venligt og serviceminded personale. Hjælpsom og hun gav sig tid til at forklare regler m.v. på Samos.
Alt OK - bilen var dog generelt meget strammet/bulet, hvilket jo ikke havde nogen betydning for os, for bilen var pæn og ren indvendig :o)
6.222222222222222
PoulSeptember 22, 2014
Venlig og hurtig betjening. Jeg fik præcist den bil, jeg havde bestilt. Ros til AVIS personale.
Meget svag motor i Opel Astra til kørsel på Kreta - men det er kun et meget lille problem/observation.
8.666666666666666
<Forrige Næste

Søg efter biludlejning

Chaufførere imellem 25 – 70 år?
Chinese license
Form submission
Avis bedømmelse
Grækenland
Meget god
7.72647 / 10
5000+ bedømmelser

Vurderinger