Håndter booking

Du kan stadig administere din booking selvom du ikke har en konto

Lukket
Har du glemt dit booking reference nummer?

Indtast din e-mail adresse og så vil vi sende dit referencenummer til denne adresse.

Email sendt.

Dit booking reference nummer er blevet emailet til dig.

Reference nummeret blev ikke fundet

Vi kunne ikke finde en booking under den opgivne email addresse. Venligst kontakt os via dette link

Genindtast email adresse

Avis i Grækenland

Find gode priser på biludlejning fra Avis i Grækenland, se karakterer og book online – hurtigt og nemt

Søg efter biludlejning

Lør 25 Nov 2017
Vælg afhentningsdato
Tir 28 Nov 2017
Vælg afleveringsdato
Chauffører imellem 25 – 70 år?
Form submission
  • Ingen kreditkortgebyrer
  • Ingen ændringsgebyrer
  • Garanteret laveste pris

Karakterer:5.000+

7.71379

Hvorfor vælge Avis?

  • Aflevering af en bil til Avis i Greece er let og hurtigt
  • Afhentning af en bil fra Avis i Greece er let og hurtigt
  • Vi arbejder hårdt på at finde de bedste priser til dig - book med os og få den bedste pris på en Avis leje i Greece, garanteret.

Anmeldelser af Avis i Grækenland

Vurderinger

  • Hvor god værdi for pengene var den samlede leje

    6,2
  • Hvor hjælpsomme var personalet

    7,8
  • Tiden det tog at afhente køretøjet

    8,1
  • Tiden det tog at aflevere køretøjet

    9,3
  • Hvor rent køretøjet var ved afhentning

    7,7
  • Det samlede indtryk af køretøjet

    7,2
  • Hvor let det var at finde Avis kontor eller repræsentant

    8,0

Populære afhentningssteder

Anmeldelser af Avis i Grækenland

Ægte anmeldelser

Læs hvad andre kunder synes – så kan du beslutte om Avis er det rette firma for dig.

Niels Rhodos Lufthavn 19. juni 2016
Alt var bare som aftalt Der var brugt et rengøringsmiddel/duftpræparat som gav en gennemtrængende ubehagelig parfurmeret lugt i bilen........
7,0
Anonym Chania Lufthavn 3. juni 2016
Jeg fik rigtig god bil Jeg vil sætte pris på at man får det bilmærke man bestiller
9,2
Poul Athen Lufthavn 15. april 2016
Bilmodel Beliggenhed
9,2
Kim Preveza Lufthavn 15. september 2015
I følge lejeaftalen skulle der komme en fra Avis og bringe bilen (de havde fået ankomsttid). Der var ingen, så vi måtte selv finde frem til AVIS kontoret. Heldigvis lå kontoret i umiddelbar nærhed, så det var nemt at finde. Bilen burde være tjekken bedre. Bøsninger ved gearstangen var så slidt, at man ikke altid ramte det rigtige gear ved bak og 1. gear.
7,8
Jan Thassos - Limenas Centrum 21. juni 2015
En ok bil, men ikke som forventet en nyere bil. Blev hentet på hotellet af AVIS biludlejning, og blev kørt tilbage til hotellet igen efter aflevering af lejebil. Manglede fartpilot og et sæde der kunne komme højre op i førersiden..havde forventet dette i en tysk bil.
8,2
Anonym Chania Lufthavn 28. maj 2015
Det hele!
9,0
Anonym Chania Lufthavn 16. april 2015
Tingene fungere og alt virker til at være ok jeg syntes at prisen er lige i overkanten
8,4
Kim Samos - Pythagorio Centrum 22. september 2014
Flink, venligt og serviceminded personale. Hjælpsom og hun gav sig tid til at forklare regler m.v. på Samos. Alt OK - bilen var dog generelt meget strammet/bulet, hvilket jo ikke havde nogen betydning for os, for bilen var pæn og ren indvendig :o)
6,2
Poul Chania Lufthavn 22. september 2014
Venlig og hurtig betjening. Jeg fik præcist den bil, jeg havde bestilt. Ros til AVIS personale. Meget svag motor i Opel Astra til kørsel på Kreta - men det er kun et meget lille problem/observation.
8,7

De mest populære firmaer i Grækenland

Avis ligger ikke blandt top 5

1 Sixt billeje - Rentalcars.com 8.055 Vurderinger: 1548
2 Alamo billeje - Rentalcars.com 8.00769 Vurderinger: 1834
3 Enterprise billeje - Rentalcars.com 7.95946 Vurderinger: 7235
4 Hertz billeje - Rentalcars.com 7.7973 Vurderinger: 4878
5 Thrifty billeje - Rentalcars.com 7.79592 Vurderinger: 6322
Se alle firmaer i Grækenland