Populære lokationer
DKK Danske Kroner
Håndter booking

Håndter booking

Du kan stadig administere din booking selvom du ikke har en konto

Log ind
Lukket
Har du glemt dit booking reference nummer?

Indtast din e-mail adresse og så vil vi sende dit referencenummer til denne adresse.

Email sendt.

Dit booking reference nummer er blevet emailet til dig.

Reference nummeret blev ikke fundet

Vi kunne ikke finde en booking under den opgivne email addresse. Venligst kontakt os via dette link

Genindtast email adresse

Avis logo - rentalcars.com

Avis bedømmelser Frankrig

Læs kunde bedømmelser på Avis i Frankrig og find de bedste billeje tilbud.

Sorter efter:

Anmeldelse

April 19, 2016
Det var en fin bil
Den bil jeg havde bestilt var ikke til rådighed og i avis skranken forsøgte de at prakke mig en opdatering på. Eller en mindre Fiat. Jeg insisterede på noget tilsvarende og fik det.
8.0
JanAugust 24, 2015
Meget hjælpsomt og venligt personale
Vi måtte vente ret længe i kø ved skranken inden vi kunne få udleveret bilen.
7.2
August 5, 2015
God og hurtigt service
7.8
NielsJuli 28, 2015
Det er en elendig service med lang kø, som vi kunne opleve i Avis. De stakkels ved skranken gjorde, hvad de kunne, men der var alt, alt for få
6.4
Juli 13, 2015
Den første bil vi fik var beskidt og der var kun fyldt ¾ tank brændstof. Vi fik den herefter byttet til en anden bil. Besværligt!
4.8
TroelsJuni 29, 2015
Fin bil, der var forholdsvis ny. Godt at jeg kunne aflevere bilen i Bourges. Det gjorde jeg fordi der var taxi blokade i lufthavnen.
Højt brændstofforbrug. Det undrede mig, at nummerpladen var belgisk. Da jeg fik bilen, fik jeg at vide, at den var i perfekt stand. Dagen efter så jeg en rids i lakken, der gjorde mig urolig for, om jeg skulle betale for en reparation. Det skulle jeg heldigvis ikke. Cigarettænderen virkede ikke. Vigtigt for at oplade GPS'en. Det gjorde, at GPS'en gik ud på vejen, og derfor tog jeg en forkert udfletning på motorvejen, så jeg først nåede frem til hotellet kl. 3 om natten. Og skulle møde på arbejde tidligt næste morgen.
8.2
Juni 22, 2015
Nemt at booke på mobilen via Rentalcars
Skal altid diskutere om jeg skal have ekstra forsikring med udlejningsfirma.
7.0
Januar 5, 2015
Venlig betjening både v afhentning og aflevering
Vor tilkøbte selvrisiko kendte AVIS ikke til, tilbød at vi også kunne købe der.
7.555555555555555
FlemmingAugust 17, 2014
Stort set perfekt bil til det formål vi skulle bruge den til. Super at der var indbygget GPS.
Eneste irritationsmoment ved bilen var utilstrækkelig motorkraft op ad bakke på motorvejene!
7.111111111111111
KurtAugust 9, 2014
ingen kø ved skranken og nemt at finde bil og personale.
Benzintanken var ikke fyldt op, der var en ridse i skærmen som ikke var nævnt i kontrakten, automatikken i bilnøglen virkede ikke i starten og så som sagt var bilen beskidt både inde og ude.
8.222222222222221
JesperApril 27, 2014
Den fleksibilitet der var i skranken, da vi ønskede en bil opgradering.
9.333333333333334
<Forrige Næste

Søg efter biludlejning

Chaufførere imellem 25 – 70 år?
Chinese license
Form submission
Avis bedømmelse
Frankrig
Udmærket
8.29032 / 10
10000+ bedømmelser

Vurderinger