Håndter booking

Du kan stadig administere din booking selvom du ikke har en konto

Lukket
Har du glemt dit booking reference nummer?

Indtast din e-mail adresse og så vil vi sende dit referencenummer til denne adresse.

Email sendt.

Dit booking reference nummer er blevet emailet til dig.

Reference nummeret blev ikke fundet

Vi kunne ikke finde en booking under den opgivne email addresse. Venligst kontakt os via dette link

Genindtast email adresse

Avis logo - rentalcars.com

Avis bedømmelser Spanien

Læs kunde bedømmelser på Avis i Spanien og find de bedste billeje tilbud.

Sorter efter:

Anmeldelse

November 19, 2017
Meget venlige og kompetente medarbejdere.
Lidt svært at finde frem til AVIS kontoret på pladssen.
8.2
SusanNovember 18, 2017
Søde og serviceminded da først jeg blev betjent
Lidt for lang ventetid kun en ved betjening
7.2
JohnNovember 5, 2017
Lejeprisen var god.
Hver gang jeg lejer bil gennem jer får jeg ikke den rigtige bil men noget lignende i en ringere kvalitet, det er utilfredsstillende.
7.2
August 5, 2017
Glimrende service
Ærgerligt at udlejningen var flyttet
9.0
Juli 31, 2017
Servicen
Jeg synes ikke jeg fik en tilsvarende bil. Fik en Citroën c3
7.6
BirgitJuli 28, 2017
Fik en helt ny Renault Megane. Superlækker og ideel til vores handicappede søn. Rummelig og nem at komme ud og ind ad.
7.6
KirstenMaj 13, 2017
Bilen, en Renault Talisman
Avis havde ikke sørget for opfyldning af sprinklervæske. Beholder var tom.
6.0
April 11, 2017
Aflevering gig godt og hurtigt.
Svært at finde bilen ved ankomst. Her burde være en person der fulgte os til bilen.
7.2
April 9, 2017
God bil.
Da jeg sku aflevere, var der ikke nogen til at tage i mod. Kan heller ikke forstå, hvorfor jeg sku aflevere benzin kvittering. Er vant til at leje bil ved avis på Tenerife, der er der en til at tage imod og give en kvittering når jeg afleverer.
8.2
April 8, 2017
Alt for lang ventetid, og langt at gå for at finde bilen
5.6
Marts 27, 2017
At kontoret tilbød en forsikring udover den vi havde tegnet ekstra hos Rentalscars, hvilket virkede fjollet.
8.8
Februar 3, 2017
Jeg fik ikke den bil jeg have booket men en tilsvarende. IKKE en opgradering som I har som eneste valg :-(
7.6
FinnJanuar 28, 2017
Service fra personale
Lang ventetid ved udlevering
8.6
JerryDecember 5, 2016
Havde forventet at der ikke blev spurgt til ekstra forsikring, da jeg havde bestilt, reserveret og betalt for 100% kasko inden afrejsen
6.8
November 10, 2016
Let at leje og aflevere bilen
intet
7.8
CarlNovember 7, 2016
Jeg indtaster en del oplysninger ved bookingen på Nettet hjemme. De samme oplysninger skal jeg opgive igen ved leje af bilen. Hvorfor og her var der sprogproblemer - Talte kun spansk. Forsøgte at sælge ekstra forsikring, selvom jeg har fuld op med forsikring ved bookingen hjemme
7.0
TonnyOktober 6, 2016
Hjælpsomt og venligt personale både ved levering og aflevering. Gog ide med ful tank ved afhæntning.
Den lange tid ved afhæntning skyldes conputernedbrud. Det ville være godt med bedre belysning i pakeringskælderen
8.6
TorbenMaj 13, 2016
For lang ventetid ved afhentning
8.4
Maj 3, 2016
Skøn bil, lydløs kørsel, pæn og ren
Lejede GBS, skulle kunne bruge den som internet, virkede ikke. GBS var heller ikke særlig korrekt
9.2
April 8, 2016
serviceniveauet i.f.m. aflevering var ekstremt dårligt.
7.4
Marts 5, 2016
god bil
Der var småfejl ved bilen - bagageklappen lukkede ikke hver gang samt dæktrykket meldte fejl efter ca 10 min og det slog fra igen efter ½ time
8.4
IngeFebruar 20, 2016
At det var en næsten ny og lækker bil
At modellen var anderledes så bagage kapaciteten ikke var så stor, at det voldte problemer med bagagen
8.4
Februar 18, 2016
Aflevering
Afhentning - tog for lang tid .for meget salg af forsikringer
8.4
KasperNovember 7, 2015
Det fungerede
Russhour.
7.8
Oktober 18, 2015
Den kvindelige ansvarlige
8.2
September 19, 2015
Ny bil er altid rart
At man foregiver et køretøj som man så naturligvis ikke levere
6.8
RicoJuli 18, 2015
De påstod at vi skulle købe en ekstra forsikringen selv om vi havde betalt for fuld dækning
7.2
ReneJuli 13, 2015
Jeg har været fuld tilfreds med det hele, det var en rigtig god bil at køre i.
8.0
April 7, 2015
2 timers ventetid for at få bilen udleveret. Stressede medarbejdere i den anledning.
7.4
Marts 17, 2015
Rigtig fin service.
9.0
Marts 3, 2015
Bilen var ikke ordentlig ren hverken udvendig eller indvendig.
8.4
Januar 27, 2015
Der var ingen bemanding på kontoret ved aflevering af nøglen
7.777777777777778
Januar 25, 2015
Hurtig betjening ved både afhentning og returnering
8.0
November 19, 2014
Fik opgradering til automatgear
Bilen var ikke nyvasket, men fin og ren indenfor.
9.11111111111111
JensNovember 3, 2014
Alt fungerede perfekt
Intet at klage over
9.777777777777779
LarsAugust 14, 2014
Det var super nemt at aflevere bilen
For lille bil til 5 personer med bagage havde bestilt en seat Leon men fik en Citroën kaktus
7.555555555555555
August 4, 2014
Det er meget let at leje en bil. Man kan aflevere den med fuld tank og der er fri kilometer. Det virker troværdigt, at leje bil hos Avis.
Det er svært at vurdere, hvilken størrelse bil der er brug for, når man gerne vil være sikker på at kunne have sine kufferter i bilen ved en familie på 4 personer.
8.88888888888889
Juli 17, 2014
Beliggenhed Hurtig aflevering af bilen
At noget af personalet gik da vi afhentede bilen - der var mange mennesker og kun en til at ekspedere
8.222222222222221
Juni 5, 2014
Det var en meget sur gimpe der var der da vi skulle aflevere bilen . Ingen kundeservice overhovedet. Det er med til at gøre at vi vælger et andet selskab en anden gang.
7.111111111111111
April 24, 2014
Det tog alt for lang tid at få udleveret bilen. De ansatte havde mere travlt med at snakke med andre end at gøre sin kunde færdig.
5.555555555555555
Marts 24, 2014
Nemt at bestille.
De ville ikke anderkende at jeg havde bestilt fuld forsikring ved min online bookning hos jer!! Den gjaldt ikke i Avis systemet påstod de!!! De forsøger at sælge op! Forsikring, GPS, højere klasse, tankning...
6.222222222222222
OleMarts 18, 2014
God service ved disken
Nye betingelser for FULL/FULL princippet præsenteret ved udleveringen. Tankning ved nærmeste tank og kvittering. Hvem tør satse på at kunne tanke nærmeste sted kl. 4 om morgenen.
9.555555555555555
Marts 9, 2014
At vende tilbage flere gange om året til et meget venligt og hjælpsom personale. ...
8.666666666666666
Marts 8, 2014
Det er nemt at bilen står i lufthavnen
Syntes ikke det er iorden først booker man bilen og får en pris, når man så skal betale kommer der ekstra gebyr oven i ;(. Ikke nok med det, så når man afhenter bilen i lufthavnen SKAL man enten ta en forsikring til 90 Euro, hvor man ikke får pengene tilbage ellers en til 900 euro hvis der sker noget med bilen. Da vi har prøvet det i november,hvor vi kun valgte den til 90 euro og ik fik pengene tilbage da vi ingen skader havde, valgte vi den til 900 euro og der tog de ik penge.Folk går i chock når de står ved skranken efter sin bil. Hvis man ik tager en af de 2 forsikringer kan man ik få bilen udleveret.
6.0
Februar 11, 2014
Bilen var glimrende
Det var let at få øje på Avis i lufthavnen, men svært at finde rundt til lugen, hvor der ekspederedes. Selve proceduren ved afhentning forekommer urimeligt langvarig. Ved aflevering var det yderst uklart, hvor man skulle køre hen for at finde Avis.
7.333333333333333
Januar 25, 2014
Bilen var forholdsvis ny og velfungerende. Det var let at afhente og aflevere bilen i lufthavnen.
Aflevering af bilen uden for Avis åbningstid virker ikke pålidelig. Nøglen skulle afleves gennem en åbning i en glasrude ind til kontoret, så den både kan ses udefra og måske stjæles. Hvis er ansvaret så?
7.111111111111111
Januar 23, 2014
Det gik bare godt, dejlig bil som vi før har lejet. Flinke mennesker ved disken, de havde dog alt for travlt. Men alt gik fint.
8.0
<Forrige Næste

Søg efter biludlejning

Afhentningssted skal være angivet
Chauffører imellem 25 – 70 år?

Form submission
Avis bedømmelse
Spanien
Udmærket
8.00865 / 10
10000+ bedømmelser

Vurderinger