Populære lokationer
DKK Danske Kroner
Håndter booking

Håndter booking

Du kan stadig administere din booking selvom du ikke har en konto

Log ind
Lukket
Har du glemt dit booking reference nummer?

Indtast din e-mail adresse og så vil vi sende dit referencenummer til denne adresse.

Email sendt.

Dit booking reference nummer er blevet emailet til dig.

Reference nummeret blev ikke fundet

Vi kunne ikke finde en booking under den opgivne email addresse. Venligst kontakt os via dette link

Genindtast email adresse

Avis logo - rentalcars.com

Avis bedømmelser Tyskland

Læs kunde bedømmelser på Avis i Tyskland og find de bedste billeje tilbud.

Sorter efter:

Anmeldelse

PeterFebruar 24, 2017
Ekspedienten
7.2
Januar 31, 2017
Det fremgik ingen steder, hvor nøglen skulle hen ved aflevering...en vagt blev spurgt og bad os lade nøglen sidde i. Havde også forestillet os, at vi blev anvist et sted, til aflevering af biler udlejet gennem Avis og ikke blot et vilkårligt sted Alle reserveringsdetaljer skulle åbenbart tastes ind igen??
8.4
Maj 10, 2016
den bil er god
ingen ting
7.2
LennartJuli 25, 2015
Betjeningen på Avis kontoret var fin.
Jeg havde lejet en Mercedes (mage til en bil jeg selv overvejer at købe) - men fik ved afhentning oplyst, at jeg ikke kunne leje denne - da den ikke måtte udlejes til en tur til Kroatien - jeg fik en Kia i stedet...... fin bil - men helt andet niveau - og prisen var stort set den samme. og jeg kan ikke svare i spørgeskemaet her at jeg blev nedgraderet uden prisreduktion.
9.0
Juli 21, 2015
Super god service Flinkt personale
7.8
Juli 19, 2015
Fik stor Fiat-bil med automatgear og indbygget avanceret gps-system. Alt virkede perfekt under turen til Frankrig.
7.6
Juni 1, 2015
Dejlig bil.
Har tre irritations punkter: 1)Det sædvanlige forsikrings cirkus; det burde være muligt i bestillingsøjeblikket helt klart at få oplyst hvilken dækning man har, og hvad som ikke er dækket, og få oplyst hvad denne sidste dækning koster (tilvalg), således at dette er overstået når man henter bilen. 2)Syd for München er et kæmpe vejarbejde; det ville have været venligt at personalet ved udleveringen af nøgler gjorde en opmærksom herpå, og eventuelt udlevere et stykke papir med bedste/alternative vej til lufthavnen. 3) På samme stykke papir kunne stå adresserne på de tre nærmeste benzinstationer hvor man kunne påfylde til fuld tank.
7.4
April 13, 2015
The car appeared to be a smaller class than booked... There was quite a bit of waiting in a queue at the desk to get the car!
8.2
KenanJuli 21, 2014
Personalet og bilerne
9.333333333333334
<Forrige Næste

Søg efter biludlejning

Chaufførere imellem 25 – 70 år?
Chinese license
Form submission
Avis bedømmelse
Tyskland
Udmærket
8.30735 / 10
5000+ bedømmelser

Vurderinger