Håndter booking

Du kan stadig administere din booking selvom du ikke har en konto

Lukket
Har du glemt dit booking reference nummer?

Indtast din e-mail adresse og så vil vi sende dit referencenummer til denne adresse.

Email sendt.

Dit booking reference nummer er blevet emailet til dig.

Reference nummeret blev ikke fundet

Vi kunne ikke finde en booking under den opgivne email addresse. Venligst kontakt os via dette link

Genindtast email adresse

Avis logo - rentalcars.com

Avis bedømmelser Gran Canaria

Læs kunde bedømmelser på Avis i Gran Canaria og find de bedste billeje tilbud.

Sorter efter:

Anmeldelse

Juli 31, 2017
Servicen
Jeg synes ikke jeg fik en tilsvarende bil. Fik en Citroën c3
7.6
April 8, 2017
Alt for lang ventetid, og langt at gå for at finde bilen
5.6
November 10, 2016
Let at leje og aflevere bilen
intet
7.8
TonnyOktober 6, 2016
Hjælpsomt og venligt personale både ved levering og aflevering. Gog ide med ful tank ved afhæntning.
Den lange tid ved afhæntning skyldes conputernedbrud. Det ville være godt med bedre belysning i pakeringskælderen
8.6
IngeFebruar 20, 2016
At det var en næsten ny og lækker bil
At modellen var anderledes så bagage kapaciteten ikke var så stor, at det voldte problemer med bagagen
8.4
April 7, 2015
2 timers ventetid for at få bilen udleveret. Stressede medarbejdere i den anledning.
7.4
Juni 5, 2014
Det var en meget sur gimpe der var der da vi skulle aflevere bilen . Ingen kundeservice overhovedet. Det er med til at gøre at vi vælger et andet selskab en anden gang.
7.111111111111111
April 24, 2014
Det tog alt for lang tid at få udleveret bilen. De ansatte havde mere travlt med at snakke med andre end at gøre sin kunde færdig.
5.555555555555555
Marts 24, 2014
Nemt at bestille.
De ville ikke anderkende at jeg havde bestilt fuld forsikring ved min online bookning hos jer!! Den gjaldt ikke i Avis systemet påstod de!!! De forsøger at sælge op! Forsikring, GPS, højere klasse, tankning...
6.222222222222222
Marts 9, 2014
At vende tilbage flere gange om året til et meget venligt og hjælpsom personale. ...
8.666666666666666
Marts 8, 2014
Det er nemt at bilen står i lufthavnen
Syntes ikke det er iorden først booker man bilen og får en pris, når man så skal betale kommer der ekstra gebyr oven i ;(. Ikke nok med det, så når man afhenter bilen i lufthavnen SKAL man enten ta en forsikring til 90 Euro, hvor man ikke får pengene tilbage ellers en til 900 euro hvis der sker noget med bilen. Da vi har prøvet det i november,hvor vi kun valgte den til 90 euro og ik fik pengene tilbage da vi ingen skader havde, valgte vi den til 900 euro og der tog de ik penge.Folk går i chock når de står ved skranken efter sin bil. Hvis man ik tager en af de 2 forsikringer kan man ik få bilen udleveret.
6.0
Februar 11, 2014
Bilen var glimrende
Det var let at få øje på Avis i lufthavnen, men svært at finde rundt til lugen, hvor der ekspederedes. Selve proceduren ved afhentning forekommer urimeligt langvarig. Ved aflevering var det yderst uklart, hvor man skulle køre hen for at finde Avis.
7.333333333333333
Januar 23, 2014
Det gik bare godt, dejlig bil som vi før har lejet. Flinke mennesker ved disken, de havde dog alt for travlt. Men alt gik fint.
8.0
<Forrige Næste

Søg efter biludlejning

Chauffører imellem 25 – 70 år?

Form submission
Avis bedømmelse
Gran Canaria
Meget god
7.9 / 10
1000+ bedømmelser

Vurderinger

Nærliggende lokationer